24218
Modern Warfare 2
  • DJ RX7
    [spoiler] le kell guggolni. c gomb alapbeállításon
  • SzinesGeza

Le kell bukni a műszerfal mögé. "C" vagy "Shift".

• kpali888
    megnyomod a C gombot :D és lehajol :)
  • genory
    HI!

Van egy olyan pálya, ami úgy kezdődik, hogy egy kocsiban ülök és a szembelévő pacák leszed mindenkit és semmit nemtok csinálni! Mi a megoldás?
  • Lacee86
    Hát ha így elcseszték a multit, akkor az év játékeladása mellett az év csalódása címet is bezsebelheti a játék...
  • MURopi
    hát nemtom mi lett a multival de az első 2-3 nap még 1000 game körül volt, manapság már csak 20-30 game van és általában ki lépnek az emberek a játékból, 6v2ben elég szar játszani és persze nem is rak be az emberek helyére másikat szóval ez így kalap szar.
  • santibi
    Köszi szépen!
  • Pacal17
    Látom te is a "megyekéslövöknemfigyelekodasemmire" típusú játékos vagy :D.

McTawish mondja: "Roach, go to plan B" , felrobbantod az 5 percel azelőtt lerakott C4-et. Ekkor átmegy Bullet-Timeba a játék egy kis időre. Leszeded azt a pár embert, aztán mondja Soap hogy mi a teendő.
  • santibi
    Srácok az elején asszem a clifhanger küldiben. Mikor a társunkat a hangárban megtámadják vagy 15-en, azt a feladatot, hogyan kell megoldani? Egyszerüen visszamenni a hangárba és löni? Mert igy nem igazán akar sikerülni.
  • Lacee86
    Nem biztos h csak az, mert h egy textúra szint állítás meg egy füstkikapcsolás ennyit változtasson, azt nehéz elhinni. (Még a hang is akadt, a kép meg volt 2-3 FPS...) De lényeg, h most már megy. Köszönöm a válaszaidat.
  • Sarapetike
    na ugye hogy a grafika volt a ludas de örülök hogy sikerült grat :)
  • Synchronous
    Én nem leosztalak, csak azzal van gond hogy idejössz panaszkodni és megmagyarázod hogy miért lopsz... Le lehet warezolni, de akkor ne jártasd itt a szád, hogy ezért meg azért warezolsz, mert erre senki nem kíváncsi.
  • tommygear
    mivan?
  • Cat 02 #6141
    Te érted ? Mert magyarázd már meg nekem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Azért mert lelő téged háborús hős lesz ? Ne nevetess már, ha kiderül h segítettem neki, ha nem, akkor is nagy dolgot vitt végbe mint parancsnok.
  • tommygear
    hát igen
  • sonic syndicate
  • Lacee86
    Na, hát nem hagytam annyiba a dolgot. Levettem a textúrát extra-ról high-ra, és a füstöt kikapcsoltam + feltettem egy régebbi DirectX-et (mert a DVD-ről feltettem, ami rajta volt). Nemtom, h melyik segített, de most 960x600 2xAA, high textúra, füst és vsync ki minden más be, így megy faszán! Még a legnagyobb gyepálásban sem igen esik 25 alá. Mindez 8500 GT-vel, hahaha!!
  • digo82
    Sziasztok!Nem tud senki megoldást a problémáimra??? :(((
  • kigyi
    Mondjuk én nem lábpn hanem jobb kézen lőttem, de a hatás ugyanaz :D
  • Barny
    THX:)
  • Palesz2
    lődd lábon csak
  • Dave00
    A lábát kell lőni:)
  • Barny
    Sziasztok,itt mitkell csinalni?..ha lelovol akk aza baj,ha nemcsinalok semmit akk az XD

Egyebkent ez a repteres moka utani mission:D
  • ozimak
    áááááh annál biztos hogy többet...jó valamennyi lejön a haszon,kiadó,fejlesztő,anyagár. Mindegy 2k-nál sztem biztos többet,aztán a picsa tudja
  • kigyi
    Ebből lejön a kereskedő haszna ami kb 20-25% máris leesett 2000Ft és még ki is kellett szállítani mindenhova ki kellett nyomatni lemezre és egyéb adminisztrációs költségek stb stb. a végén amikor a tortából mindenki lecsipegeti a maga szeletét kiderül a fejlesztők nem is kapnak olyan sokat mint gondolnátok :(
  • kigyi
    Sohasem kapnak 10kt egy játékért max 2-t :D
  • ozimak
    70.000.000.000 forintocska és ez még csak eddig...
  • kigyi
    Aham csak, mert elfogyott ott ahol először írtad :D Amúgy meg akarom venni én is, csak még nem tudom hol :D
  • ozimak
    Az az 5 az már 7! Csak szorozd be 10.000-el a 7 milliót...
  • ozimak
    Hogy hogy túllépni? Nem lehet meg kell csinálni! Én speciel rohantam ahogy tudtam,közben késeltem meg lőttem mindenkitOtt már úgysem számít ki kicsoda...
  • gallardo
    miért hol laggol még?
  • Kulee
    Na kiakasztottam énis a játék singleplayer részét
    Kurvajóvolt a vége
    Most jön a sec ops, aztán megpróbálok valamit tenni a multi érdekében...

Lehet láma kérdés de fel kell tennem: xbox360on multiznék, ott is lehet laggolni?
  • gyepesjoint
    valaki légyszíves válaszoljon :)
  • tmisi
    Az eddig eladott közel 5 millió példány már csak behozza a gyártási költségeket. Talán telik majd új Lambókra is az Activision fejeseinek.
  • ozimak
    "...majd még hálás is leszek nekik a pc játékipar halála miatt nem?:)"
    Ne vcceljetek márha behal a pc game ipar akkor behal a pc ipar sőt a netipar is...ja és szerinted a konzolra mivel csinálják a játékokat? Számológéppel? Sosem fog behalni...Nem kell őket félteni...Én is meg fogom venni amint lemegy az ára! Gondoljatok csak bele mi lenne ha nem lenne PC Game...Vége mindennek
  • SubZero911
    Válasz a 6017-re és az 5966-ra :

Teljesen legális, rendeltem már tőlük. És meghbízható is. De van egy másik nagyon megbízható oldal, igaz, kicsit drágább :

KATT
  • Skyline
    Tegnap amikor 6-an mentünk sd-zni vártuk hogy rakja az ellenfelet,kicsit lassú volt,de berakott egy komplett 6fős klánt ellenünk (ugyanúgy klán előtag,ugyanaz mindnél)...Sajna csak 1et nyomtunk,de még kipróbázzuk lehet véletlen volt de lehet okosított az ellenfélkereső motor:)
  • csuszi
    ha kell xp akkor lobby ahogy írták, és idegen emberek ellen public, de ha nem kell az xp, akkor private server, és ott azt állítasz amit akarsz, és mehet a war is, vagy akár egymás ellen. és ez működik lanban is! szegény játék ki is írja tippben, csak olyanok írják hogy nincs, akik messziről nézik a játékot;)
  • gyepesjoint
    haggyátok már abba ezt a warez/nemwarez témát,aki akarja megveszi,aki nem akarja,mert másra költi a pénzét(például ruhára,mint én...) az meg letölti,ennyi!!
    inkább válaszoljatok erre:#6113
  • mmbike
    Látom nem sikerült felfogni mit írtam :)
    Az, hogy nekem ez az én véleményem, az egy dolog. Mindenkinek más tetszik. Engem ez nem kápráztatott el, és nem látom akkora újításnak mint a diablo 2-t az első részéhez képest. (sok játékot lehetne felsorolni még.)
    Aki pedig azzal jön, hogy "nem tudhatod nem multiztál", annak annyit tudok mondani, volt itt sipákolás azért hogy szar a ping, nincs dedikált szerver...stb.
    Ezeket mind ki lehetne próbálni egy demo-val, és le lehetne vonni a következtetést. Egy percig nem lehet hibáztatni embereket, hogy letöltötték a warezt, hisz hogyan próbálhatnák ki a játékot?
    Azért a Battlefield2-ről pl. adtak ki multi demo-t. Tele volt bug-al, de mégis ki lehetett próbálni mire lehet számítani.
    Sőt, igen sok kellemetlenséget "letesztelhettek" volna egy demo-val, és akkor talán nem lenne ennyi probléma sem a játékkal mint ahogy olvasom.
    Plusz még az "újítások" miatt is zsákbamacska. Mert sokan igénylik a dedikált szervert, moddolhatóságot....akármit. Arra vannak kényszerítve az emberek, hogy vegyék meg, és vagy elégedett lesz a multival, vagy nem.