Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
JEAH!!! Ezt a retkes parasztoknak!!!! <#vigyor3><#eljen>

"A dedikált szerverek hiánya sokaknál kiverte a biztosítékot, s mint az a kommentekben olvashattuk, páran már vissza is mondtátok az elõrendelést erre hivatkozva"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ProGabe
60 euróért. az kérem szépen rablás 😊

inkább 9e jó magyar forint, amihez még dobozt is kapok

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
ugyanaz mint a 4nek szinte, mondtam de sokan ezen paráztak fél évig <#wow3>
Prince23
Steamen nov 12-én már elérhetõ lesz.

Palesz2
osztan win7en faszán fog futni? vagy majd faszoskodik a game?

Lacee86
Nagyon baráti gépigény, de a 16 giga hely WTF?! A Project Origin 11 gigáját sem értettem, baszki GTA IV foglal 16 gigát... Na mind1, ez legyen a legkevesebb.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Kandurex
A jelenlévõ konzol generációhoz igazítják a játékok erõforrás igényét. Teljesen reális.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mascarun
Ez totál ugyanaz mint a Call of Duty: World at War gépigénye!
Biztos hogy nem FAKE-hír ez?

mascarun
Ez a gépigény volt a 4-hez is nem?
Mintha a WAW hoz már kraftosabb gép kellett volna...
na erre rákeresek

balee4
Sztem ebbõl következik, hogy nem lesz nagy az ajánlott sem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Lacee86
De, sajnos szörnyû a helyzet. Kisebb falvakban gyakorlatilag lehetetlen normális nethez jutni, mert nagyon hamar túltelítõdik, és b*sznak fejleszteni a hálózatot. Pedig egy 2 megás net sztem szinte alap lenne, és ma már árban is elérhetõ minden háztartásban.

<#rolleyes>

azért mert mégis 10.-én jelenik meg

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Snexi
ezek mi a faszért nem írják már át a megjelenést?
http://www.576.hu/index.php?mod=product&product=36472

EnZsolt
Na jó, ez durva volt.

Csak simán hülye, tiszteletlen vagy. De ez van...

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

EnZsolt
you < shit

ennyi.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Jó lesz ez ...ha lesz ELÉG magyar szerver (ha lesz egyáltalán magyar iw szerver)

@Snexi:
sajnos de, itthon elég szörnyû a helyzet :/

Fpocok
Remélem így lesz. Hidd el én nagyon akarom. Csak eddig elég szõrnyû a helyzet, és az sem segít, hogy nem kapunk semmi infót.

Parasite Eve 2, best game EVER!

csuszi
igen, elsõre én is erre gondoltam, de aztán egy interjúban mondta az egyik, hogy lesznek bérelhetõ iw szerverek, másikból pedig az jött le, hogy ugyan te indítod a lobbyt, de nem te leszel a szerver, hanem egy központi iw szerverre csatlakoznak be a többiek.

MJ rulz Pink Team The Only One

Snexi
nem biztos hogy a magyar viszonyokhoz kell mérni a sávszélt,bár szerintem itthon sem olyan szörnyû a helyzet

Fpocok
Mivel senki sem akar a megvétel után csalódni azon, hogy milyen szar a játék, így megy a brainstorming.

Azt tudjuk, hogy nem lesznek dedik. Azt is hogy a játékos a gépébõl csinálja a szervert, saját sávszéllel => P2P => LAGG

És mivel nincs egyéb infók, mert le se szarnak minket, ez jött ki.

csuszi
<#eljen>
és ráadásul sc-ben is ugyanez a véleményem, és ugyanezeket írtam.
még meg se jelent szerencsétlen sc2 de már baszogatják miért is lesz szar😊
itt meg kb ugyanaz, hogy basszák meg az anyjukat a fejlesztõk, mert milyen kurva drága lesz a cod. erre olcsóbb lett mint a 4😊
pocok az nem unalamas, hogy megy a sírás alagg miatt, de még meg se jelent? ki tudja milyen lesz a multi? volt már arról is szó, hogy lehet majd tõlük bérelni szervereket. vagy központi szerverek lesznek ingyen.
rengeteg pozitív dolgot látok eddig az új fejleményekben, és 2 rossz dolgot (lagg, war), amit lehet orvosolnak. de biztos nem temetem a játékot, pláne nem úgy, ahogy sok gyökér warezos teszi.

bemegyek lopni egy banánt a zöldségeshez, aztán másnap visszaviszem, hogy kurva anyád te tróger, milyen hamar megrohadt ez a geci banán, és még rossz ízû is...
sõt, megfejelve azzal, hogy hamarabb rinyálnék, mint beleharaptam volna a banánba😊 2. sõt, rendszeresen loptam volna tõle, és eddig minden gyümölcs oké lett volna😊

analfabéták kíméljék magukat (pl Muropi), úgyse fogják fel...😊😊

BF:BC2 hajazni fog eléggé a CoDra. Szóval meglesz a konkurencia, és szerintem sokan inkább BC2-t veszik majd meg mint az MW2-t.

Snexi
csak azért sajnélom hogy nem lesznek dedikált szerverek mert pc-n emiatt bukás lesz
én megfogom venni,public játékos vagyok
viszont a bc2-t 100x jobban várom mint ezt 😄

Fpocok
annyira unalmas már ez az ellen-sírás

Lehet bármennyire jó is a játékmenet, ha LAGolni fog, dobhatod ki.

Minõségi játék lehet a kisbaba konzolosoknak, de pc-re nem, mert nagyon fog így bukni.

BF:BC2 való összehasonlítás meg nem felesleges, mert nagyon jó játék lesz az is. Hasonló stílus+jármûvek.

Igen, õk jól csinálják, hogy jönnek a szöveggel, hogy lesz dedi szerver. Mert õk tudják, hogy mit jelent az ha van. Elég jó húzás, hogy nyilatkozták, hogy náluk már pedig lesz.

Egyszerû,úgy gondolják a warezosokból többet tudnak így vételre kényszeríteni,mint amit vesztenek az elégedetlenkedõ vásárlókkal,akik a multi változtatások miatt nem veszik meg.

Sose változtattak volna ha nincs rajta legalább 1 dollár nyereség elõre bekalkulálva...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
jah szólna ha felfognák, hogy százezrektõl esnek majd el!!!
nem dollárban, hanem vásárlókban számolva!!!!

a warezosoktól igye ugyse szedik be a lovét, ami ELMÉLETI VESZTESÉG!
és ezzel õk csak rosszabb bevételre számíthatnak, ehhez nem kell nagy tudás , hogy meértse az ember, csak tudnám , hogy akkor az a lényeg nekik, hogy warez multi ne legyen, és ez megér nekik, párszázezer játékos elvesztését????????????????????

vagy én nem tudok valamit, amit õk igen?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

" hm, mondjuk ez nem is hülyeség, egyik lemez single, másik spec-ops + multi"

A HALO ODST már igy volt Xbox-on megoldva most nem rég.

ProGabe
több hónapja az a trend, hogy inkább odaírnak egy 1.5-szer akkora számot, mint a tényleges helyigény, mert egyszerûbb ezt megtenni, minthogy válaszolni a levelekre, telefonhívásokra a supportnak, mert average joe-nak nem megy fel a gépére a játék.

persze nem kizárt, hogy tényleg ez lesz a helyzet, viszont akkor boxon cserélgetni kell a lemezeket, vagy mi? 😄 hm, mondjuk ez nem is hülyeség, egyik lemez single, másik spec-ops + multi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

16 giga hely?Az összes eddigi CoD benne lesz vagy mi?

ProGabe
annyira unalmas már ez a sírás

nem mellesleg a multi még lehet jó, sõt, akinek tetszett a 4, annak ez is tetszeni fog, már ami a játékmenetet illeti.

már leírtam: 100%-ig ugyanaz zajlik, mint amikor a Blizzard bejelentette, hogy nem lesz LAN az Sc2-ben, vagy hogy trilógia lesz (*). egybõl elkezdõdött a fikázás. tudják ezek mit csinálnak.

tudom, most jön az, hogy csak a pénzre mennek. miért, mi a faszra menjenek? a különbség egy IW, Blizz, (van még, pfff kb. 3-4 másik ilyen csapat, azt' kész) meg a többi hányadék játékfejlesztõ között, hogy ez a két csapat akkor is hihetetlen minõséget tesz le az asztalra, ha a fejlesztõik feldugják az egyik kezüket a seggükbe. a saját elvárásaik, minõség-ellenõrzésük keményebb, mint bármelyik játékosé. efelõl remélem senkinek nincsenek kétségei

szóval kurvára abba lehet hagyni a sírást, örülni kell, hogy a mai tucatszemetek között jönnek ilyen MINÕSÉGI játékok is. ha meg nem tetszik, ne vedd meg. jaaaaaaa, hogy akkor nem lehet majd multizni. kurva anyját az IW-nek, tényleg -.-

a másik a BF:BC2-vel való összehasonlítás. szerintem felesleges. valahogy nem ugyanaz a kettõ. értelemszerûen én még csak codokat próbáltam, de videók alapján a a BC2 is tetszik. majd meglátjuk milyen lesz. mondom, nagyon tetszetõsnek hat. szóval lehet ám szeretni mindkettõt, bazmeg!

/az viszont, hogy a fejlesztõi hirtelen eljátsszák a PC-sek megmentõit, és verik a mellüket, hogy lesz dedicated szerver, hát, nem kicsit szánalmas^^/

*: vagy azt, hogy be kell jelentkezni b.netre single-höz is, de a bejelentés után egybõl elmondták, hogy lehet offline profilt is létrehozni, amihez NEM kell net. persze itt sg-n is elkezdte osztani az észt valami alulinfomált félkegyelmû, hogy single-özni is csak net mellett lehet, a többi birka meg követte, és együtt fikázták tovább a Blizzt

Fpocok
System requirements:

* Processor: AMD 64 3200+ or Intel Pentium 4 3.0Ghz or better
* Memory: 16 GB free hard drive space / 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (Vista)
* Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB nVidia Geforce 6600GT / ATI Radeon 1600XT or better

Milyen aranyosak, hogy a net sávszélt nem raktál bele 😛

Pretorian
Ne erõlködj, az óvoda az óvoda. Aztán mi van akkor, ha 50 kommentet irtál be? Ez az életláma csak hármat, de azok mindegyike trollkodás volt, sztem ez magáért beszél.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Az biztosan jó lesz, fõleg mert Washington romjain (is) harcolunk majd (😄), de a single az olyan hogy 2-3-4-szer végignyomod, aztán annyi.
Multiban van a potenciál.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Kandurex
Az egész az extra profitról szól. Közel nem a játékosok érdekeirõl.

Most már csak azt nem magyarázták meg miért lesz jó hogy nincsenek modok,meg custom map.
Bár a pályákra tudok egy verziót:

"Azért nem lesz pályakészités mert az nem jó.A sok kezdõ játékos összezavarodik a sosem látott pályákon.Na meg,nem lesz ám itt lelkes emberkék által hetente csinált 50 új pálya,mert minek az.Majd mi csinálunk nektek,mint konzolon is a 4-hez.Fél évente hármat-négyet...,elég az.És most már a fantasztikus új rendszernek hála,nem ám ingyen kapjátok,végre a pc játékosokról is lehet nyúzni még egy bõrt a 4 új pályáért.És ez jó,nem?!"

DarkSector
addigra coopot is kiszedik mert hamachin warezveszélyesnek titulálják, utána a singlet szedik ki....<#wow3>

Daell Drow
lessz harmadik jatekmod is: Spec-ops rengeteg palyaval, sok sok jatek oraval. alig varom hogy toljuk a haveral.
NEOreg3
ezexerint<#wow3><#zavart2>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee86
De most mit szabatkozol?! Miért, akinek csak 2 megás nete van, le kell nézni? Akkor akinek egyáltalán nincs, az már nem is ember ezexerint...

tommygear
csak az is lesz 5-6 órás és annyi volt az egész :S
csuszi
elõbb tanulj meg helyesen írni, 15 évesen már nem olyan nagy dolog. vagy használj ellenõrzõt.
és funkcionális analfabéta vagy, nincs mit szépíteni, sajnos a mai magyar oktatás ebbe az irányba halad, ne szégyelld.
ami az 50 kommentet illeti - így pihenek tanulás közben pár percre, tudom számodra ez a fogalom nem ismert, süt a hozzászólásaidból😉 másoknak talán informatív volt, és jé, jó sokan egyet értettek velem, veled meg senki😞
de te vagány kisfiú vagy, le tudod írni hogy skill, és idén lettél elsõs a nagy középiskolában😊

DarkSector
jah fõleg "ajándék lónak ne nézd (ezekután) a fogát"...😄

Falcon87
Nekem két megás netem van. Nem azért, mert igénytelen vagyok, hanem azért, mert A KURVA KURVA KÖRNYÉKEN NINCS MÁS LEHETÕSÉG. Érted? Nem mindenki pesten lakik.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Kandurex
Sebaj,...a single még jó lehet.

DarkSector
Most ezekután erre mi a rákos faszomat lehet mondani????

Ennyi leszarják a játékosokat.
MEGINT a fars duma....egyenlõség...nagy rakás lófaszt!
ennyi.

én még többet rajtad 😊 de még többet csuszin 😊 a "neveletlennek" és "analfabétának" tart de még nem esett le neki, hogy az utóbbi kb 2 napban 50 kommentet írt be 😊 1ik felében tökre elvan magával másikban meg az elõbb le írt nézeteit megtagadva osztja saját magát, skill

EnZsolt
örülök, hogy ilyen jól ismersz, de még mindig no comment 😊

MURopi: ekkora epic failt rég láttam, köszi, sokat nevettem rajtad is.

HQ <#mf2>