24218
Modern Warfare 2
-
Másold le újra irható DVD re a 2 részt,
és az 1-es után másold be akkor jó esz. Nekem is ez volt először
Üdv. Pista -
Skyline #6233 Proci?
Állítsd az Ati catalyst control centerben a 3D résznél a NORMAL fülben középre a csuszkát (Nyomd meg alul az Alapértelmezett gombot és OK). -
Talán mert egész nap ezzel játszottál és túl melegedett a gép! Vagy nem? Ha nem akkor passz:D -
Az első CD-t mennyi idő alatt pakolta fel?
-
Yaken666 #6230 Én nem értem ezt a játékot. Minden graf beállítást feltoltam fullra plusz élsmi ment is faszán a játék a kertvárosi pályáig. Ezelőtti pályákon semmi belassulás, akadás. Viszont itt már nem volt frankó de még tűrhető volt. Azután jött a búváros pálya amin már csak 15-20fps van meg. Egyébként 4870 1gbm van. Nem értem... -
digo82 #6229 De jó nektek! :(((
Én még fel sem tudom telepíteni!!! -
Csak77 #6228 Katasztrofálisan gyenge ez a játék single módban. Nincs főszereplő akiért/akivel együtt lehetne izgulni(pedig ezért vettem meg), ugrálunk ide oda a szereplőkben teljesen értelmetlen módon. Jó, az előző rész is ilyesmi volt, de nekem ez így nem tetszik. Technológiailag tökéletes a játék. Grafika döbbenetes, hangok szuperek, hangulat is jó, de inkább amolyan -ilyet tudunk mi- bemutató az egész. A játék multi része engem nem érint, szóval egyszerűen hülyeség volt megvenni. :( -
TDantes #6227 Ha hibás, cseréltesd ki. Vidd vissza, ha tényleg hibás adniuk kell egy másikat -
kutyacsont #6226 az fasza hogy M.O.-n a többb ezer emberből pont én kapok hibás verziót...
nemazért de a max letöltési sebeség amit eddig elértem a 80kbyte/sec volt szal sztem gyorsbban váltatom vissza valahogy gáz az hogy nem agyok benne biztos hogy elraktam a számlát mert az össze hülyegyerek jött oda hogyzzám hogy húú od 6 szinte kitépték a kezembből szatyrostól... -
németországban sokan panaszkodtak erre. ha nagyon nem tudsz várni (amit megértek) akkor megpróbálhatod, hogy leszeded a clone verziót ha van (warez) és felhasználod a serial számod, elvileg úgy mennie kellene. -
kutyacsont #6224 már olyan ideges voltam elkezdtem nézegetni a dvd hátulját és érdekes minták vannak rajta ... csak nehezen látható
kb úgy néz ki mintha rá öntötek volna valami kis kávés kanálnyi vizet hagyták volna elpárologni és másabb színe lett az aljának...
Sztem betelefonálok 576-ba hogy mi a faszom van... -
mér ne érteném? attól mert te nem érted más még lehet h igen :)
meg nemtudom kinek szólogattam be, omg -
nem és simán fog futni a gépeden! -
kutyacsont #6221 Azt elfelejtetem hogy vírus írtó vagy tűzfal nem kavarhat be ? -
Asztalon jobb klikk-->Tulajdonságok-->Speciális--> és azt hiszem hogy adapter vagy vmi ilyesmi és ott mutatja milyen VGA-d van! De tényleg amúgy valószínűleg menne! -
kutyacsont #6219 hát lehet nagy hülyeséget mondok de 8600GT -
kutyacsont #6218 állítólag muter elrakta a dobozát mindjárt írom... -
Ha kétszer nyitod meg még úgyse szaggatna :D
Nekem fele akkora a konfigom no problem. 1280x1024 anti analising off (nem szoktam bekapcsolni) Többi Yes. -
kutyacsont #6216 Na most biztos hülye pöcsnek tűnök de nemtudom mert anyámék úgy állítatták össze a gépet 1 éves az akkori hát majdnem legjobb kategóriás lehet... -
VGA-d milyen? -
kutyacsont #6214 nem vagyok egy zseni ezért meg kérdezlek titeket ezen futna a játék ? :
AMDAthalon(tm) 64 X2 Dual Core processor 5000+ 2,60 GHz,2,00 Gb RAM -
rush21 #6213 nekem is ilyen kártyám van és miután kikapcsoltam az élsimítást és levettem highra a textúrát sokkal jobban futott... -
Úgyérzem így én is megveszem hogy ha ilyen sok jót mondtok róla! (csak még nincs meg a pénz rá:D) -
kutyacsont #6211 Vágom de azt hogy ellenőrizzem ? -
Nálam simán folyékonyan fut win 7 alatt. Über fasza brutál gém.. 
Hitetlen mekkorát alkotnak mindig Activisionál
-
Én is itt akadtam el :D Köszi :D -
AC2 #6208 Sokat nem tudok hozzászólni a dologhoz, de a te helyedben én mindenképpen ellenőrizném a második dvd-t, hogy megfelelően müködik-e. Ezzel ki lehet szűrni a probléma forrását, hogy konkrétan a hiba ROM-ban van, vagy pedig inkább szofveres (vagy hardveres) alapú probléma áll fenn a gépeddel. -
kutyacsont #6207 LÉgyszi segítsetek minyárt elbőgöm magam...
kedden meg vettem a játékot eddig vártam hogy haza jöhessek kipróbálni az 1. dvd-t felrakja amikor kéri a 2.-ak akkor kilyön hogy: please insert disc 2->ok,cancel
berakom a dvd-t várok hallom hogy felfut... semmi... semmi... rákatintok az okra és befagy az egész steam várok kb 10 percet semmi...
kérlek segítsetek nincs kedvem várni még 1 hetet... -
Az AA volt a ludas, levettem megy 50-60 körül .:D -
Berv #6205 Szia, írtam privit, egy kis instrukciót kérve, remélem olvasod :) -
A pontos configom:
Alaplap: ASUS P5KC
Proci: Intel 6750E Core2 266GHZ*2
VGA: Gigabyte 9600GT
Memória: 2GB Kingston
Úgy emlékeztem Gainward a vidkari... hát nem! -
Akkor meg végképp nem értem, most XP-n tolom, de Win7-en még rosszabb, ott meg folyamatosan töltöget és beakad. Nem tudom mi van vele, legfrissebb driver is fent van. -
Skyline #6202 "a multija videók alapján meg az itteni tapasztalatok alapján SZAR."
Ismét hülyeségeket beszélsz beszélsz,1-2 kivétellel mindenkinek nagyon bejön a multi (az 1-2 kivétel is csak szerencsétlenkedik valamivel-->user error)...:D
Tudom a ping,a dedikált...blabla...már letárgyaltuk (#5828-as hsz.)...Hülyeség.
-
"ott a tört demónak." Hüje... 

-
afganisztánban indítasz, mint amcsi katona. itt is lesz lelövés, de nem lövöm le a poént ha-ha... nem sokkal véresebb, mint a 4, kb, mint a waw, csak itt nem szakadnak le testrészek, vagy loccsannak szét emberek a gránáttól. a szitu maradt a régi, terroristák ügyködnek, ami világégéshez vezet. -
Cat 02 #6199 Arra gondoltam, h te érted-e mi is történt vagy csak beszólogatsz :) -
ott a tört demónak. multi meg nem szar, más, mint a cod4, de kifejezetten jó. a szerveres része tényleg nem telitalálat, de azon még lehet segíteni. -
kpali888 #6197 amúgy a shadows és az anti aliasing falja a legtöbbet -
Nekem ilyesmi a konfigom, csak a videókarim Gainward Gef. 9600GT 512MB
Nekem Extrán, simán fut...! -
Kösz srácok, akkor leveszem a textúrákat highra.