24218
Modern Warfare 2
  • PeToth
    Helló!

Leírná nekem valaki, hogy hogyan tudom játék közben megnézni a videókártya teljesítményét?
  • jenki2
    Sziasztok!
    Nem tudnátok segíteni? Megvettem eredetibe a cod6-ot de egy kis vírus baj miatt ujra kellet tenni az operációs rendszert.De nem engedi hogy ujra feltegyem mer ez a cd kulcs már használatba van.Nem tudna valaki segíteni hogy hol tudnék új cd kulcsot csinálni?Vagy elküldene egy kész kulcsot?
  • MURopi
    youtubes videók engem meg győztek, hogy gagyi :) nézd meg te is a videókat : jútub
  • TitaniumRR #6271
    Van-e valakinek a Prestige Edition belépőkategóriás éjjellátó szemüvegével gyakorlati tapasztalata?
  • zzeN
    Nem, Steames.
  • holecsko10
    Sziasztok!

COD 6 az Game for Windows online játék?

Előre is köszönöm a segítséget.
  • MURopi
    hát ha azt nézzük, hogy angliában minden 20. ember meg vette, akkor nálunk legyen ez a szám minden 50. és még akkor is 200 ezer ember vehette meg, jó ez sok lenne de ha azt nézed simán meg vehette magyar országon 200 ezer ember :)
  • MURopi
    hihi, nekem errorozik a steam... remélem a javítás meg oldja...
  • Frank99
    Simoni!
    :-)))

Annyit kell keresni, hogy jusson erre is, vagy ahogy az én esetemben én adok az asszonynak munkát, így nem igazán szólhat bele, hogy mire költök
    Többet szórtam el pénzt korábban hülyeségekre, piára -mikor még a nőket hajkurásztam- mint most...
  • gallardo
    magyarul ne kempeljetek mert tönkreteszitek mások játékát.
  • Bokafix2
    Nemrég játszottam free for all-t... de akkora lol volt h azt ki nem lehet mondani.
    Jóhiszeműen becsatlakozok a szeróra, betölt a pálya elkezdődik a lövölde, én meg gondoltam hogy kicsit óvatosabb leszek úgyhogy bebújtam valami csövek alá amik a fal mellett futottak, meg is néztem simán befér alá egy játékos. Viszont mikor 2 perc után a kutya sem jött arra, úgy döntöttem helyet változtatok, viszont kijönni már nem tudtam, mert beragadt a karakterem. Se egérrel se billentyűzettel nem tudtam kiszabadítani. Ott kínlódtam összevissza, haverom meg vihogott a hátam mögött mint v.mi elcseszett pávián, mert előzetesen azt mondtam neki, hogy figyelje meg, ezt a meccset én nyerem meg...

Senkit nem tudtam kinyírni. xD :D Míg vége nem lett a játéknak addig ott kellett maradni. Egy hülye sem jött arra, hogy legalább kilőtt volna.
    Közben próbálkoztam 1000-el de hiába, szopacs lett a meccs... lehet v.mi bug volt hogy így beszorultam.

Tanulság: Ne játsszatok óvatosan, mert szorulásotok lehet.
  • Berv
    Többünknek ott volt texture gondja, vagdalkozás, reinstall helyett inkább a texture beállításokkal operálj :)
    Nálam az volt a megoldás, h. 'automatic'-ra állítottam
  • Fpocok
    Legközelebb ne spoilerezz ha lehet... jól belefutottam köszi.
  • Haversrác
    Szasztok. Lenne egy kis problémám, eredeti játékkal játszom win7-en és az utolsó pályán járok (asszem) mikor motorcsónakkal kergetjük shepard-ot price lelövi a helikoptert és zuhanunk le a vízesésen. Elindul a töltési csík és úgy 99%-nál hibaüzenettel kifagy. Hát gyorsan két billentyűzetet halálra is vágtam. Próbáltam újrakezdeni az előző pályától kezdve, de ugyanúgy kifagy. a játékot újratelepítettem ,de amatőr módón elfelejtettem a mentett állásokat kimásolni. Ekkor a 3. billentyűzet is megadta magát. Valaki el tudná küldeni nekem az utlosó pálya mentett állásait, hogy végre megtudjam mi a vége? Előre köszönöm a billentyűzeteim nevében is.:)
  • zotya10002
    :-))
  • Fpocok
    Kicsit off voltam mostanában. Olvasom a kommenteket mindjárt, gyors válasz utolsó poszt tolónak:

Ha megvetted játékot és kulccsal beregisztráltad a STEAM accountodra, akkor azután ha újra akarod rakni, le tudod tölteni STEAMről (mivel ő tudja, hogy neked megvan eredeti) VAGY feltelepíted a DVDkről. Szigorúan, miután be vagy jelentkezve STEAMbe.
  • simonl #6258
    Sziasztok,

A játék telepítéséhez már kaptunk segítséget, de mi a helyzet az újratelepítéssel (ugyanarra a gépre)? Igaz a hír, hogy már nem is kell hozzá a DVD, hanem a Steam teszi fel a játékot????
    Bár még szerintem senki nem csinált uninstall -t :))

Én azt hiszem a hétvégén a kardomba dőlök, az a gyanúm, hogy az asszony megvette nekem a játékot, eddig minden alkalommal körmönfontan megakadályozta, hogy megvegyem :)
    Ha megveszem az szerintem válóok...
    Ha igaz a gyanúm szentestéig itt ülhetek a seggemen és olvasom a Ti élményeiteket:)

Üzenem az ifjúságnak: sose nősüljetek meg, onnantól mindennek vége :)
  • csuszi
    az ide írok 90%-nak tetszik, honnan vetted ezt a dolgot??:):)
    aki szerint pedig kevesen tolják, most hajnalban hagytuk abba, eddig letoltunk vagy 40mapot sd-ben. és pont az előbb vettem észre én észlény, hogy kiírja hogy hányan játszanak éppen, 90000 ember. ez azért nem kevés:) és ez éjjel 3-4-5. igaz valahol nappal van, de azért elég sokan tolják a mi időzónánkban.
  • talpi
    A játék tényleg nagyon jó. Mindenféle szuperjelzők helyett-bár ez csak privát vélemény-pont azt a gépigény-határt súrolták, amivel a játékosok többsége rendelkezik.(nem hardcore gépem van) Volt gondom először, mert leresetelte a vasat a 2-es pályán.(Xp)letöltöttem a legújjabb catalist drv-t és jobb felbontásban is futott simán.(hátha valakinek bejön)Amúgy megveszem mert a múlti érdekel és úgy gondolom az a jó játék, ami ilyen reakciót vált ki a játékosokból, akik leszedték a warezt. Aki meg lesavavzza szerintem menjen egy éjszakai night-klubba. Sokat segít az önértékelési problémák kezelésében egy jó "stílusgyakorlat" nővel.
  • zaki
    xbox360 után kipörgettem pcn is veteránon. itt csak 6óra 25 perc kellett hozzá, xboxon vmi 8és fél óráig tartott.
  • emkaess
    cs1.6, cs:s steam accot cserélnék mw2 steam accra! email- pls : [email protected]
    fake-ek kíméljenek...
  • Skyline
    Őh....Patchelődött a game,vagy valamit állítgattak iwneten vagymi? megjelent pár "új" játékmód multiban...Hc Tdm, meg játékcsomag ami váltogatja a játékstílust...Ezeket eddig nemláttam.
  • Rage47
    Foley hangja a Mass Effectben is hallható igaz?
    példa
  • pulti
    Ez vicc szerintem elég nagyot csattant...
  • zaki
    de, tetszik nekünk, ilyen elb@szott sz@r ízlésünk van
  • DJ RX7
  • kpali888
    Zero nekáromold, és amúgy attól h neked nemjön be az akció fps attól még nemkell lehordani, 100 emberből 95nek tetszik :) ha nem tetszik nemkell azért mindennek lemondani :) nyugi :)
  • kifli
    de, szerintem kurvajó :D
    minentetszik?

Valaki pls ramirezel mi volt az uccsó küldink? meg mi lett vele?
  • dronkZero
    Te jééééézusistenfasza, mi ez a hulladék fos? Ez ugye csak valami vicc? Eddig sem volt valami kurvára körmönfont ez a CoD sorozat, de ez... ez valami hihetetlenül szar. Nemmondjétok komolyan, hog ez nektek tetszik?
  • ajem kisa
    Én tudom!
    enneb scnin treM<---
  • andaxxin
    Valaki tudja nan console az MW2 ben?Mert nem tom behozni:(
  • sztoncsi
    Akkor az normális teljesen... a másodikat szerintem elég csak felmásolni vinyóra, és daemontoolsal be mountolni...!

(#6234 az ötlet az nagyon jó )
  • Tyler
    Magyra MW2 Group
  • fdsag
    Nekem nagyon tetszik a grafikája.Megmutatták, hogy mit lehet kihozni a directx9-ből.Egyáltalán van directx10-11-s verzió?A memória foglalás sem volt 1.5GB-nál több.Engem egy dolog zavar, hogy az egeret nem tudom, pontosan "direkt" irányításra beállítani.Hiába van 100 fps, lagol valahogy.Ha vízszintesen megrángatom, a kép késik egy picit.Nem is értem, hogy miért csak egy sima "csúszka" a beállítás számok nélkül.
  • sonic syndicate
  • Yaken666
    A procim egy e6400 de 3.2ghzen van, 4gb ram és win 7van fennt. Megnéztem a Catalystot de középen a van csúszka.
    Valami nem stimmel , mert lowon is szarul megy. Viszont ha megnézek egy korábbi pályát akkor ott tökéletesen megy.
  • sonic syndicate
    http://www.youtube.com/watch?v=cudCajMNRM0
  • kutyacsont
    MEgpróbálom nagyon szépen köszönöm !
    Sztoncsi úgy 20-25 perc max
  • kifli
    ja és most végeztem a játékkal 2. alkalommal :D
    hardned szinten :)
  • kifli
    ramirezel mi lesz? vele mi volt az uccsó küldetésünk?