Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már ekkora reformolás megy ott is,akkor csinálják meg normálisan...Kössenek szerzõdéseket mindenhol a világon szererhosoló cégekkel,akik majd hostolják a szerókat és nem mindent az IWnek kell megoldani,h nincs náluk elég szerver,lyaallly...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Én most nagyon nem tudom melyik játékot vegyem meg, mert xboxos vagyok, és azon nincs netem egyenlõre, és ha a codot megveszem és nem tudok multizni az gááz, a másik felölt az assassin's creed, az hosszú lesz és le kötne... Neeem tudom<#banplz>#banplz>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ad valami pluszt ha mind megvan?
Waw ban valami kártyákat old fel, ha jól emlékszem.......
de a magyarok voltak talán a legjobbak egész Európában uo-ban. és ez nem kis szó.
mára az a vélemény az egész EU-ban, hogy a magyarok kurva jók, hihetetlen parasztok, és sok a csaló közöttük. és ha vesztenek, nem fogadják el a vesztést: szép renomé😊 érdekes, de a hollandok még hasonlóak, pedig a két ország nem hasonlít egymásra. persze ezek általánosítások, de azért sokszo rigaz sajna.
MJ rulz Pink Team The Only One
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
CoD2-ben anno engem rengetegszer küldtek el rifle servereken az anyámba amerikaiak (akárcsak SWAT4-ben TDM-en), pusztán azért, mert jól játszottam, és ugye rámentem rendesen a minél jobb framerate-re. Levettem minimumra minden grafikai beállitást, õk meg csodálkoztak, hogy hogyan tudok négyet-ötöt kilõni közülük 25 méterrõl nyilt terepen állva, szemtõl szemben. Hát úgy, hogy én nem csúcshardveren tolom fullra húzva mindent, 50 fps-el, hanem csontra lebutitva 150-200-al, aztán amig te célzol, én arrébb szambázok + a magas framerate miatt ilyenkor szinte mindig én nyerem a sarokmögülelõbukkanós-hirtelenmásvilágraküldõs konfrontációkat is, ezt biztosan mindenki ismeri: olyankor történik, amikor biztos vagy benne, hogy te lõttél elõbb, és halálos találatot vittél be, de mégis te halsz meg, mert a másiknak háromszor annyi fps-e van.
ha lehet hanyagolj és törõdj azzal inkább, hogy megnyerd a tanár néniket és bácsikat magadnak így elsõben.
az amcsik tényleg nem a legjobbak, játszottam egy párral... ez a játék nl, finn, német, angol, fr és volt szockó országokban magas szintû.
de persze máshol is lehetnek jó játékosok, csak ez a jellemzõ.
és minél jobbak, annál parasztabbak a lelkeim😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Én a COD4-et is steamen vettem meg, így hogy nem lesz dedicated szerver a warez verzió legfeljebb a single playre lesz jó.<#mf1>#mf1>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
ezek szerint a dobozos verzió csak stemes lesz mi? pont úgy mint az Empire Total war
és akkor így igazam lesz, h pc-n steam exkluzív az MW2...?
😄
CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD
Ez tényleges méretben max 11-12 GB lehet szerintem, ami install után megmarad.
Jah azért érdemes megemlíteni, az új Star Wars F.U.U.S.E.-t, ahol 25GB-ot jelöltek meg, ennek valszeg még a fele sem igaz, és elirás lehet, hisz ha csak az alap játékot vesszük, az 1 DL-DVD-t borit be a konzolok esetében, és ehhez jön az a + amit konzolon a meglévõ tulajok dlc-ként meg tudnak majd szerezni, bárki isten fia kiszorozhatja, hogy totál hülyeség.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
biztos hogy a torrent-nek mennyi helyet készítsen elõ az ember...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de miért fontos a minimum, hiszen tudtuk jól, hogy ez a legdurvább sorozat, ami a legjobban van optimalizálva, és támogatta ezzel a gyengébb configgal rendelkezõ felhasználókat is.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Ezért ha pl. egy játék 14 gb-ot "nyom" akkor rászámolnak még 2-3 gb-ot és így jön ki a gépigényben látott méret, mivel az sosem a játék valódi mérete.
De most még ez is csak találgatás. Elõre felesleges sírni....
De ettõl függetlenül nem akarlak lebeszélni a megvételtõl, csak inkább csajt ölelgess, ne a játékot! <#idiota>#idiota>
http://www.pcdome.hu/hirek/17599/modern_warfare_2_a_gepigeny
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Az elsõ résznél több hét volt mire lejött. Elkezdtem tölteni, de valahogy még az 1 mb-s netet sem tudta kihasználni mert fele- meg negyedannyival jött mindig. Aztán mikor pár óra volt hátra egyszer áramszünet volt, egyszer meg ledobott a net. Harmadjára jött le. Meg idõm se volt töltögetni. Úgyhogy nincs több warez... Mikor kihozza az emberke a CD galaxistól tuti átölelem... bár jobb lenne ha csaj hozná.<#idiota>#idiota>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Az Infinity Ward a Call of Duty: Modern Warfare 2-t ért támadások után megvédte nézõpontját a játék single-player kampányának hosszúságáról (vagy rövidségérõl).
A fejlesztõ szerint a hosszúságot az élmény milyensége határozza meg, és nem a játékosok elvárásai.
A Modern Warfare-t érõ kritikák között a küldetéssorozat hosszúságát érintõ érvek voltak a leghangosabbak. Mindössze hat óra alatt ki lehetett játszani – és ez az idõ nagy eséllyel a hamarosan forgalomba kerülõ, óriási felhajtással várt folytatásnál sem lesz hosszabb.
„A megvalósításra szánt élményre próbálunk koncentrálni” – mondta Robert Bowling az Infinity Ward-tól. „És hagyjuk, hogy a történet döntse el, milyen hosszú a játék.”
„Soha nem megyünk úgy neki a fejlesztésnek, hogy ’húszórás játékot akarunk csinálni, mert az emberek húszórásat akarnak’ – olyan intenzív élményt célzunk, ami után azt mondjátok: ’na, ebbõl nem volt elég ennyi.’”
Bowling azokra a kérdésekre is válaszolt, amelyek újra felmerültek az elsõ rész, pontosabban a Call of Duty 4: Modern Warfare kapcsán. „Igazatok van, hogy sokat akartok játszani valamivel; ez jó dolog” – folytatta. „És ott van még a többi mód is. Tetszhet a sztori, és várhattok tõle többet, ez is rendben van, de fejest ugorhattok a multiplayerbe, ahol 14 millió ember játszott a két év alatt. Ez nagyon hosszú játék, akárhogy is nézzük.”
A Modern Warfare 2 single-player küldetéssorozatát a Special Ops mód egészíti ki. A vadonatúj játéktípus úgy alakítja át a pályákat, hogy több résztvevõnek megfeleljen.
Választ elõre köszönöm<#worship>#worship>
a minimumhoz csak azért irják XP-t, meg Vistát, mert win7 a recommened-hez nyujt táptalajt...😄