Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kulee
Tanulságos történet volt...<#szomoru1>

Viszont hogyha megint benézel közölhetnéd miért nem szereted, majd kijavítunk...<#integet2>

Qwerty4
Amúgy direkt nem szaroztam le a CoD-t és nem is szerettem volna, tudtam ha azt teszem a fanboyok rám támadnak, ezért írtam a kezdõ kommentemet teljesen másképpen megfogalmazva, úgy hogy esetleg egy normális párbeszéd ki tudjon alakulni.De így sem sikerült.
Pedig azt is meglehetett volna kérdezni mit nem szeretek benne vagy mi a bajom vele...de most már mindegy.
Ahol az ember véleményét leszarják ott nem érdemes lenni.<#smile>

Qwerty4

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kulee
Ez így is van, bõlcs dolog, de én nem értem... Nekem ha nem jön be egy játék, akkor azért sem foglalkozom vele, nem érdekel, és az meg biztos hogy nem írok a fórumra hogy a játék szar mert nekem nem tetszik...
Biztos az én életfelfogásom/nevelésem a rossz<#banplz>

Qwerty4
1.nem kéne kiforgatnod a szavaimat!
2.nem szaroztam le a CoD-t!
3.ha nem tetszik valami akkor már beszélni se szabad róla? (nem rossz indulattal jöttem be ide)
4.ráadásul nem hülyéztem le senkit (akkor amikor bejöttem, akkor sem úgy indítottam), csak azt tanácsoltam a modorból egy kicsit vegyenek vissza és normálisabban fórumozzanak, ne óvodás acsarkodó szinten

Qwerty4

Kulee
<#eljen>

15 nap múlva indul megint az õszi CoD õrület?
Nem tudom mit esznek rajta annyira az emberek.Nálam már rég megbukott ez a sorozat.
Ha számodra meg bukott ez a sorozat, és hülyének tartasz minket, és le xarod a codot miért jössz ide?És amikor tisztázzák veled, hogy akkor miért vagy itt akkor még te vagy felháborodva?<#bee1>

Qwerty4
Így kéne, aki meg nem tudja ehhez magát tartani az ne fórumozzon.
Ráadásul ez az alpári gyerekes stílus, mikor a kedvencérõl valami rosszat mond az ember, már ugat, mintha személyes sértésnek venné, sajnálatos dolog.

Én pedig csak azt akartam megtudni mit lehet még ebben (CoD) szeretni, mert sok újat nem tud már mutatni egyik rész sem, ellaposodottá vált...

Qwerty4

DarkSector
egyéni véleményt tiszteletben kell tartani.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Qwerty4
És ezért miért kell így felkapni a vizet?Hmm??
Jó kis fórum/topik, ahol leszarják egy ember véleményét, gyerekes és szánalmas...

Qwerty4

Kulee
Mi meg leszarjuk 3x a véleményedet, és nem értünk egyet...<#lama>

nonicks
biztos eljön majd a fizetõs multifps de ez nem az lesz!(reméljük😄)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

tommygear
köszönjük hogy ezt megosztottad, csá
Qwerty4
15 nap múlva indul megint az õszi CoD õrület?<#smile>
Nem tudom mit esznek rajta annyira az emberek.Nálam már rég megbukott ez a sorozat.

Qwerty4

Palesz2
DarkSector
jah értem.
hát én amiket eddig tudok, vagy irtam mind a hivatalos közleményekbõl olvastam, most ezt a fizetõs procedúrát meg itt hallom elõször.
ez monnyuk még jobban rosszabbítaná a dolgokat.

gondoljuk csak el, HA TEGYÜKFEL ÍGY LENNE!!! megrendelik...á nem lesz dedikálás...nemgond gondolja magában az ember, felmegyek a 20ezres speckó limitedes cumóval netre...

jé hoppá még fizetnem is kell...

hát ez kiverné mindenkinél a biztosítékot. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
lehet mert még nem létezik ien. gondolomén.

nonicks
nem csak beszéli a nép a hülyeséget amikor még meg se jelent...megy a találgatás hogy mi lesz..

Fpocok
Arra még mindig nem reagált senki, hogy mutasson egy hivatalos oldalt, ahol fenn van, hogy lehet tõlük bérelni szervert...

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
miért kell bezárni?
valami vita van?

nonicks
de majd ha lesz valami bajommal a játékkal és vissza akarok keresni a topikba hogy itt már biztos van megoldás az elsõ 2-3 hozzászólás csak idióta vergõdés lesz hogy milyen is lesz majd a játék...

Kandurex
nem, nem lesz bezárva,..távol pl. a kamionosok vergõdésétõl, jó az így, aki nem akarja olvasni, vegye ki két hétre a kedvencei közül

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nonicks
a topik kezd hasonlítani az ETS topikra...szóval miért is ne lehetne bezárni?

miilann04

de le se tojtak 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Kandurex
nem,

Szerintem kár vitázni, bõ 2 hét múlva úgyis kiderül. Én speciel úgy gondolom, hogy a fejlesztõknek joga van olyat lépni, ami jelentõsen visszaszorítja a warezt. (nem mellesleg tuti megoldja pár emberke hogy hamachival, vagy hozzá hasonló módon is menjen -idõvel)
Ha más nem, akkor nem játszik (jó)pár ember azonnal a multi résszel. Hanem megvárja míg leesik az ára és reménykedik abban hogy az elõfizetõk számának növekedésével az ár csökkenni fog (amennyiben havidíjszerû lesz) De a legegyszerûbb ha a dolgozó ember fizetésemelést kér. (diákot hagyjuk - kérjen zsebpénzemelést :-) ) Viccen kívül - a fejlesztõ megteheti azt hogy eladja a játékot x összegért és abban a multi ára nincsbent. De reméljük a (számunkra) legjobbakat.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

nonicks
KANDUREX NEM LEHETNE A TOPIKOT BEZÁRNI nov.11.ig?

Fpocok
Nem hülyeséget terjesztünk, csak ebbõl az infóbol következtetünk...

csak a HWn láttam ezt én is, az interjúban sehol, ill semelyik másik oldal sem írt ilyet... akkor most mivan?

csuszi
egy szóval nem mondtam hogy Ti tehettek, de nem is kell a hülyeséget terjeszteni.
és hw-közölt le egy interjút abban volt az iw szerver bérelhetõsége. ha igaz...

MJ rulz Pink Team The Only One

Prince23
Na kb nszemezgettem a 170 komment között, és Grifidos igazat mond, mely szerint nem lesznek fizetõsök az MW2 szerverei.
Még is mit képzeltek? WOW? na ne már.

Kulee
Na oké, mindenki levonta a tanulságot, a rossz megkapta méltó büntetését, lezárhatjuk a témát^^

Fpocok
"... konkrét tények nélkül..."

Hát errõl nem mi tehetünk, mivel nem adnak ki semmi konkrét infót adatot, csak a marketing szöveget nyomják.

Fpocok
Mondjátok itt, hogy lehet tõlük szervert bérelni... na errõl adjatok már egy forrást légyszi, mert én semmi ilyenrõl nem hallottam. Pedig IW fórumot olvasgatok.

Ha lehetne bérelni akkor nem lenne gond...

csuszi
miután leírtam 10szer hogy félek a laggtól, és számomra valszeg felejtõs a game ha nem tudok benne warozni, nem gondoltam hogy minden hozzászólásomból sütnie kell, hogy hanyas a kabát. csak azt nem szeretem, amikor egy játék megjelente elõtt, konkrét tények nélkül, egyesek máris osztják az észt, és olyan dolgokat is belebeszélnek, amikrõl szó nincs. ráadásul eddig is fizetett az átlag dedicated-es jó sok pénzt a szerverekért, az más kérdés, hogy ebbõl a 99% semmit nem látott, csak hogy de fasza ez a szerver, jó lesz ide járni.

FiveOmensXXXXX
Az elõzõ x hozzászólásból nem úgy tûnt mintha értenéd mirõl van szó, de most már úgy látszik, hogy érted a lényeget. Nekem csak ennyi volt a célom. A warez témát meg inkább kihagyom, mert ha lefestem hogy milyen jövõképet várok páran sírni fognak és megtelik a topik 😄

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

csuszi
én eddig is írtam a negatív jellemzõit az ötletnek, többször is. de azért nem kell belevizionálni plusz zsetont, meg a "mocskos kis kezét az iw nek" 😊😊.

és még mindig ott van hogy ezt minek is köszönhetjük, csak nem a warezosoknak?

csuszi
idézzelek mennyire távol áll tõled? ugye nem kell😊
maradjunk a tényeknél:
hány olyan szerver mûködik szerinted, amelyik otthonról üzemel, vagy egyetemi sávszélen? a tied meddig mûködött?
szerinted ez mit jelent:
"Pénzért majd bárki vehet dedikált szervert, amelyen majd reklámok futnak"

és ez mit jelent:
"Kezdesz dühíteni"; " Itt fejezd be." "Pl. Coca - Cola formájú széldzsekis karakterek? 😊"

én erõlködök ez jó😊😊

Kulee
xD

NEOreg3

na ki ismer magára?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

FiveOmensXXXXX
A végén kiderül, hogy mindenki érti mirõl van szó. Viszont ezzel ugye, hogy várható nagy lagg, és hogy: "nem lehet majd normálisan warozni" akkor a játék mehet is a süllyesztõbe. Lehet mint játék jó lesz, de nagyon hamar elfog süllyedni a normális multi hiánya miatt. Mert az emberek hamar ráfognak unni az iw által nyújtott egyencuccra.

Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation

csuszi
és nálad mi a dedicated szolgáltatás?

Kandurex
😊 jaj, te,...ez nagyon, nagyon távol áll 😊 Erõlködj csak.

Kandurex
Pont ebbõl következik, hogy nem is mûködhet. 2 hét múlva megjelenés, ezeknek a szerver szobáknak már rég el kellett, hogy indulniuk. Szerintem ez mese. Egyszerûen a dedicated szolgáltatáshoz majd be kellesz jelentkezni, amolyan steam -szerûen és lehet perkálni a zsózsót.

csuszi
érdekes fiveomens megértett. igaz neki nem is besülés, hisz nem vitatkozott velem😊
te is megértettél, tudom nehéz beismerni. inkább toljál még egy pepsis/warner brothers poént, a MUropi féle srácok be is kajálják😊

csuszi
és én eddig egy szóval nem mondtam, hogy ez nem probléma:
kb 10szer leírtam, hogy az egyetlen dolog ami miatt aggódok, hogy laggos lesz, és hogy nem lehet majd normálisan warozni (mod hiány).
igaz én nem vagyok warezpistike, és nincs érdekeltségem játékszerverszolgáltatónál...

Kandurex
Félrebeszélsz.

Kandurex
Nem, én nem hittem semmit. Sõt ebbe se nagyon, hogy jól mûködhet egy ilyen típusú játéknál, ahol az ezred másodpercek is döntõek.

tommygear
azt hittem már kijött <#szomoru1>
csuszi
nyugodtan vicceld el, meg maszatoljál😊 én is azt tenném, ha besülnék. ja nem mégse. én olyankor beírom hogy sry, ezt nem tudtam, elbasztam sry, hülyeséget beszéltem...
kinek a pap...

FiveOmensXXXXX
Na egészen haladunk. A probléma ottvan, hogy ha csakis és kizárlólag az iw-tõl bérelhetsz cuccot. Akkor lehet, hogy csak üzbegasztánban lesznek bérelhetõ szerverek amin aztán lehet várni hogy beérkezzen találatod amit kilõttél a múlthéten a fegyveredbõl. Plusz no modok és egyéb custom marhaságok sem lesznek ami azért viszonylag sok embert érdekelhet.