24218
Modern Warfare 2
-
Puhos #6434 Fraps! -
Hoppá mellényomtam Godefroy a címzett. -
"Csak akkor tudodo letölteni ha már egyszer fel volt instalálva." Én erre a mondatra reagáltam. A mentésről igazat szóltál. -
Puhos #6431 Nekem nem volt fagyás. A játékot az 576-ban vettem meg.
Leszedtem a Steam-et amit felraktam az "E" meghajtómra /játékok/. Utána telepítettem a játékot ami ugye szintén az "E" meghajtóra került a Steam mappába. A netem Inviteles 1 megás. A játékot a lent látható konfigon játszom 1440*900-as felbontásba 60Hz-en. Teszek egy képet is. -
Tapadó gránát azt cső, multiban is bejön:D jön felém az alak megkapja a semtexet onnantól nyert ügy XD -
Godefroy #6429 N amost azt irja, hogy csak teljesen letöltött és naprakész játékokról készit mentést (STEAM)
Tehát ha nem installálta fel (mivel nem tudj a 2. lemezt berakni így nincs install) akkor nem látja a steam sem.
Szerintem (legalábbis nekem nem látta, ugyanezzela problémával).
De lehet tévedek.
-
kutyacsont #6428 NA ujjabb okozás ujjab fagyás... én feleadom holnap még megpróbáltatom a gyerekkel aztán hétfőn úgyis megyek vissza fehérvárra bereklamálok 576-ba várok mégegy hete és majd eldől milesz....
CSAk azt bánom hogy ebből a pénzből vehettem volna magamnak egy normális kabátot vagy valamit... -
normális helyeken így megy... de egyébként én is a multi miatt vettem meg, még ha nem is éri meg. de ha már az előző cod-ok is megvannak... -
Az első megállapításod nem helyes. Elég regisztrálnod a terméket a Steam accountra (pl. a serial-t beírni a Steam My Games oldal alján található Activate Product on Steam gombra kattintva). Onnantól kezdve már töltheted is, vagy DVD-ről telepítheted. -
Godefroy #6425 Csak akkor tudodo letölteni ha már egyszer fel volt instalálva.
Azaz csak akkor lehet a steamről csinálni egy backupot ha már egyszer sikerült instalálnod.
Engem is evett a méreg 11 pénzért nem mentde ezzel foglalkozom igy volt itthon egy másik DVD író is.
Viszont a lefagyás/belasulás nem oldodott meg, szóval ez a legnagyobb szopás mait valaha láttam.
Pénzért ilyen szart el sem hiszem.
Fent Infinity Ward on is van topic, rengetegen panaszkodnak a játékra, hogy fagy lassul stb. -
kutyacsont #6424 Az nagyon ritkán volt... szal ha igen rendes vihar volt vagy ha tötöttem le valamit... -
lehet console-t mw5 ben?mert én nem tudtam
-
SzinesGeza #6422
Csak a single részéért kicsengetni ennyi lét?! Ti tudjátok. :)
-
max 300 az már csúnynmagas :D -
kutyacsont #6420 cod2 cod 4 cod5-nél simán multiiztam 50-100 max 300 körüli pingel csak a csávokám feketén csinálja a etet aztán a letöltési sebbeség ilyen szar -
csak single-t nem is próbálhatja már ki vagy wtf? -
kisebbet sebez, kb így oldották meg a range dolgot. messzebbre gyengébb... -
azzal játszani sem lehet -
Érdemes ekkor más letöltési szervert kiválasztani (Steam beállítások->Downloads fül). Nekem a lengyel és a holland szerver jött be, azonban nem feltétlen a közelebbiek jók, néha a kínai is pörög :). -
SzinesGeza #6415
És ezzel akarsz multizni? Szerinted milyen pinged lesz majd? :)
-
kutyacsont #6414 Ez mind szép és jó csak az a gond hogy olyan jó a netem hogy a maximum letöltési sebbeség amit eddig elértem a 60 kybite/sec volt... -
Gabe18 #6413 Valakinek tapasztalat a Sniper-re rakott hangtompítóval?Mert a fegyver mellé rakott statisztika szerint csak a "Range" változik a felrakással.Ami nálam a "lőtávnak felel meg.
Viszont mégis a tompító nélküli fegyvernél többnek érzem az első lövésre összejövő kill-eket.Mintha a tompító hatására a sebzési érték is csökkenne.Vagy csak beképzelem? -
xido #6412 na akár úgy:) -
Miért nem töltöd le Steam-en keresztül? Miután beregisztráltad a kódot, onnantól bármikor letöltheted, nem kell feltétlen DVD-ről telepíteni. Eltart egy darabig míg lejön, de holnapra biztos meglesz és nem kell átmenned a szomszédhoz (vagy még előbb, ha jó netkapcsolattal rendelkezel). -
xido #6410 hülye ötletem van..mi van,ha leszeded a warez 2.lemezt,ami olyan 3.5 giga és azt telepíted folytatólagosan,amikor kéri a 2.lemezt..mivel csak az exe crackelt általában,talán felismeri és elfogadja úgy.. -
Steames a játék, töltsd le azt kész. Majd Backup dvd-re kiírod. -
Neoncsoves #6408 vissza fogja ne aggódj :) -
Valaki írna egy rövid kis összefoglalót hogy milyen a játék,érdemes-e kipróbálni? -
kutyacsont #6406 van egy olan ötletem elkezdek megint spórolni és reménykedek hogy a bad campany 2 vissza adja a hitemet... -
kutyacsont #6405 az lemaradt hogy majd szét robbanok hogy kb 6 heti sprólt pénzem bánta hogy vettem egy kör alaku valamit... meg egy 6 oldalas kézikönyvet aminek a fele a gombleírás...
HÁT köszönöm INFINITYWARD+576 !
-
kutyacsont #6404 ilyen nincs.. nincs másik dvd olvasóm.. ilyen még nem fordult elő am sztem megpróbálom hogy holnap átmek a szomszéd srácot megkérem hogy másolja át másik dvd-re hátha bár nem hiszem...
am leszedtem a deamont ígyse jó valakinek valami ötlet ? -
a178 #6403 Ezt már én is kérdeztem, de sajnos eddig csak egy ember próbált segíteni, és azt már próbáltam, de nem jött be.
-
saca79 #6402 tegnap indultam el érte a tescoba
elég nagy a sor de szerintem keddre az enyimé :)
-
eLiXir #6401 nemigazan, mert kerdojelek vannak a helyukon -
tituka #6400 srácok a directX hibára mi az orvosság? -
Grifidos #6399 Biztos, de kiírja játék is ha ráviszed a kurzort. -
Akkor passz, próbálkozz a warez topic-ban, fent a kép alatt ott a linkje. -
SzinesGeza #6397
Ami nagyon tetszett ebben a játékban, az a 40(!) féle (én konkrétan ennyit számoltam össze) fegyver. :)
-
eLiXir #6396 neten fennt van, hogy hogyan lehet unlockolni kulonbozo title-ket? -
kpali888 #6395 hát nemtudom elküldöm neked privátban akkor