Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont hogyha megint benézel közölhetnéd miért nem szereted, majd kijavítunk...<#integet2>#integet2>
Pedig azt is meglehetett volna kérdezni mit nem szeretek benne vagy mi a bajom vele...de most már mindegy.
Ahol az ember véleményét leszarják ott nem érdemes lenni.<#smile>#smile>
Qwerty4
Biztos az én életfelfogásom/nevelésem a rossz<#banplz>#banplz>
2.nem szaroztam le a CoD-t!
3.ha nem tetszik valami akkor már beszélni se szabad róla? (nem rossz indulattal jöttem be ide)
4.ráadásul nem hülyéztem le senkit (akkor amikor bejöttem, akkor sem úgy indítottam), csak azt tanácsoltam a modorból egy kicsit vegyenek vissza és normálisabban fórumozzanak, ne óvodás acsarkodó szinten
Qwerty4
Nem tudom mit esznek rajta annyira az emberek.Nálam már rég megbukott ez a sorozat.
Ha számodra meg bukott ez a sorozat, és hülyének tartasz minket, és le xarod a codot miért jössz ide?És amikor tisztázzák veled, hogy akkor miért vagy itt akkor még te vagy felháborodva?<#bee1>#bee1>
Ráadásul ez az alpári gyerekes stílus, mikor a kedvencérõl valami rosszat mond az ember, már ugat, mintha személyes sértésnek venné, sajnálatos dolog.
Én pedig csak azt akartam megtudni mit lehet még ebben (CoD) szeretni, mert sok újat nem tud már mutatni egyik rész sem, ellaposodottá vált...
Qwerty4
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Jó kis fórum/topik, ahol leszarják egy ember véleményét, gyerekes és szánalmas...
Qwerty4
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Nem tudom mit esznek rajta annyira az emberek.Nálam már rég megbukott ez a sorozat.
Qwerty4
hát én amiket eddig tudok, vagy irtam mind a hivatalos közleményekbõl olvastam, most ezt a fizetõs procedúrát meg itt hallom elõször.
ez monnyuk még jobban rosszabbítaná a dolgokat.
gondoljuk csak el, HA TEGYÜKFEL ÍGY LENNE!!! megrendelik...á nem lesz dedikálás...nemgond gondolja magában az ember, felmegyek a 20ezres speckó limitedes cumóval netre...
jé hoppá még fizetnem is kell...
hát ez kiverné mindenkinél a biztosítékot. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
valami vita van?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Ha más nem, akkor nem játszik (jó)pár ember azonnal a multi résszel. Hanem megvárja míg leesik az ára és reménykedik abban hogy az elõfizetõk számának növekedésével az ár csökkenni fog (amennyiben havidíjszerû lesz) De a legegyszerûbb ha a dolgozó ember fizetésemelést kér. (diákot hagyjuk - kérjen zsebpénzemelést :-) ) Viccen kívül - a fejlesztõ megteheti azt hogy eladja a játékot x összegért és abban a multi ára nincsbent. De reméljük a (számunkra) legjobbakat.
Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás
csak a HWn láttam ezt én is, az interjúban sehol, ill semelyik másik oldal sem írt ilyet... akkor most mivan?
és hw-közölt le egy interjút abban volt az iw szerver bérelhetõsége. ha igaz...
MJ rulz Pink Team The Only One
Még is mit képzeltek? WOW? na ne már.
Hát errõl nem mi tehetünk, mivel nem adnak ki semmi konkrét infót adatot, csak a marketing szöveget nyomják.
Ha lehetne bérelni akkor nem lenne gond...
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
és még mindig ott van hogy ezt minek is köszönhetjük, csak nem a warezosoknak?
maradjunk a tényeknél:
hány olyan szerver mûködik szerinted, amelyik otthonról üzemel, vagy egyetemi sávszélen? a tied meddig mûködött?
szerinted ez mit jelent:
"Pénzért majd bárki vehet dedikált szervert, amelyen majd reklámok futnak"
és ez mit jelent:
"Kezdesz dühíteni"; " Itt fejezd be." "Pl. Coca - Cola formájú széldzsekis karakterek? 😊"
én erõlködök ez jó😊😊
na ki ismer magára?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Battlefield 1942: 2004-2008 nick: .:5-0:. XXXXX {HUN} klán: FiveOmens clan Age of Wulin: nick: Fivex guild: Relevation
te is megértettél, tudom nehéz beismerni. inkább toljál még egy pepsis/warner brothers poént, a MUropi féle srácok be is kajálják😊
kb 10szer leírtam, hogy az egyetlen dolog ami miatt aggódok, hogy laggos lesz, és hogy nem lehet majd normálisan warozni (mod hiány).
igaz én nem vagyok warezpistike, és nincs érdekeltségem játékszerverszolgáltatónál...
kinek a pap...