24218
Modern Warfare 2
  • Neoncsoves
    felesleges fröcsögés, de sajnos eleget játszottam az 1. rész multijával, amiben tudom hogy mekkora szutyok egy GL például. meg a kevés player...
  • Skyline
    Tehát jogos hogy véleményt mondj valamiről amiről fingod sincs milyen,vagy csak felesleges fröcsögés?:)

• Neoncsoves
    nem eredetivel hogy menjek 1 métert is? megvenni meg nem fogom találomra, hátha jó... mert ha nem tetszik, még eladni se tudom...
  • Skyline
    Egyébként igen jogos van véleményt nyilvánítani,csak ez kicsit erősen szánalomba fullad mivel 1 métert nem mentél a multival,vagy ha mentél az kb 1 méter volt így a véleményed--> elemzésed egy hatalmas 0-val egyenlő...
  • Skyline
    Neoncsövi: Meg akartad venni,aztán jöttek az elrettentő hírek..Most meg kb 100 emberből 1 mond valami negatívat és azt szajkózod hogy alig jön be valakinek a multi,lag van magas ping van szarpályákvannak szarsebzés,szarfegyverek stb...Uncsi,és jórészben hülyeség/hazugság.:)

Prince23: a riotshielddel én sem tudom mi a baja bárkinek,elég komoly védelmet tud adni ezzel több taktikát visz a játékba,és van bőven ellenszere (lábon lövés nem csak hc-n hat:) )...
  • Neoncsoves
    Hali.
    Nem gond egyáltalán. De tudtommal jogom van véleményt nyilvánítani, főleg hogy én meg akartam venni a játékot először... csak jöttek az elrettentő hírek. kösz a tanácsot.
    nem hiszem hogy kicsi lennék és jelentéktelen, de ahogy gondolod.
  • simonl #6708
    Szia kisbarátom,

Ne haragudj, hogy így ismeretlenül megszólítalak, de kezd már idegesítő lenni a folyamatos "fikázó" hozzászólásod a játék megjelenése óta.
    Ha nem tetszik valami akkor ne foglalkozz vele, lépj tovább, keress olyan elfoglaltságot amelyben örömöd leled.
    Ma délután a 4 éves kisfiammal néztem a Jégkorszak című klasszikust, ebből idéznék, neked:

"Kicsi vagy és jelentéktelen"

• Prince23
    Riot Shield miért lenne már idegsítő? taktikai megoldás SD-re, CTF-re. Elvonja a figyelmet az ellennek, és hopsz már is ott van egy headshot társ által. Vagy még jobb esett, hogy pajzsal stun után leutőm őket
    Igen van gyengepontja, még pedig: GL, Gránátok, akna, rakétavető és sajnos a hátbaszúrás ill. HC-n a lábonlövés.

Akik a szenzor ellen nyavalyogank, azok tegyenek is érte valamit... ala ninja perk fejlesztése stb. és máris nem lát a szenzoron az ipse.

• Jaffa 2843
    igen tudod telepiteni, ha van egy parányi neted :)
    a multihoz meg nem bivajerős net kell hanem normális szerverek :)
  • simonl #6705
    Sziasztok,

Na megvan a játék.....végre... Mobil netem van ma este, ezzel a multi nyilván felejtős de a single -t tudom telepíteni, igaz?
    Csak a telepítéshez kell a net kapcsolat?

Köszi a gyors választ srácok....
  • Dobronski
    Nekem is ez van.
  • Grifidos
    A remény hal meg utoljára...na mentem multizni. :)
  • Roteiro
    Ezzel nem tudsz multizni max coopozni és már 2 napja kint van :)
  • The Best
    Grafikalevétel igy sikerült de vége is lett a játéknak:( Köszi a segitséget
  • xotyi
    Van egy kis gondom. Játék feltelepít, steam acc létrehoz,megvan a felhasználói fiók, indítanám a multit és mindíg azt írja ki hogy túlterheltek a szerverek és mindig kéri a jelszavamat.. Én állítottam be valamit rosszul vagy máshol van a hiba?
  • Dobronski
    Miért van az, hogy van 1pálya amikor vízbe esünk, elkezd tölteni, és kiírja, hogy "Out of memory". Nem elég 3,2 giga neki (32 bit miatt), meg 7 giga virtual memory?
  • Rage47
    nekem tetszik
    90%ban gyorsan talál szervert, lagot nem igazán láttam még (max 3-szor, akkor is 10mp-re), ha sok haverral akarunk egy szerón játszani, akkor lassabban talál szervert. ha egyedül akarsz játszani, akkor a Find Game gomb lenyomása után kb. egyből beránt egy szerverre:) Ma jött ki egyébként patch, sztem jobban odafigyel a rendszer arra, hogy milyen szintüek legyenek az ellenfeleink.
    Egyébként ha lenne ded. szeró, nemtom hogy tudnék 5 haverral együtt játszani, mivel tuti nem lenne annyi hely a kiválasztott szerón, vagy balance miatt szétrakosgatna.
  • marco2
    Sziaztok a Brasil kűldetésen mit kell csinálni? Az elején még mikor szaladni kell valami Follow - ot ír ki de mindig végem van.
  • peti71
    Nekem is volt ilyen,csak máshol, levetem a grafikát addig amíg átmentem a kritikus ponton.
  • Solid Snake
    Elvileg "gyárilag" lehetnek késöbb dlc-k, vagy modok
  • armageddon666
    hát steamtől nem függ ez a része... iwnettől annál inkább... bár még csak hallás után, de úgy hiszem, hogy nem....

egyébként milyen a Multi így IWneten? :\
  • Solid Snake
    Próbáld a warez topikban keresni a megoldást, eredeti nem lépett ki. /legalábbis nálam :) /
  • The Best
    Mikor Price kaptitánnyal megyünk a csónakkal és a végén lelövi a helikoptert lezuhan de minkis a zuhatagon utána töltene valamit de kilép mi lehet a gond? Ez a gondom?
  • vzoole
    Mégegy kérdés...
    Attól hogy steam-es IWnet-es lesznek benne mod-ok?
    (pl.: zombi, jump...)
  • Solid Snake
    Én meghallgatlak, mond
  • The Best
    Hahó valaki meghallgatna engem is mert énis szeretném élvezni a játékot de igy hogy kilép semmi üzi nélkül kicsit rossz.
  • vzoole
    Aha értem... akkor a steam jó, én az IWnet miatt nem veszem meg. :)
  • vzoole
    Bevinni?!?

Kezd el most és éjfélig tuti végigviszed.
  • armageddon666
    nem, ezek nincsenek, de ez nem a Steam hibája, hanem az IWneté :) őket kell szidni... Steam fasza cucc...
  • havercsotány
    jó gém ez holnap beviszem a vasam a munkahelyemre oszt végi viszem ,zsír:)
  • vzoole
    Sajnos semmi konkrét, mert nem tudom hogy néz ki.
    De az itt leírtak alapján nem egy előnyös megoldás.
    Pl.: lehet saját 24/7 klán szervert fenttartani ahol minden tag admin?
    Catlakozás előtt lehet látni hányan és kik vannak a szerveren?
    Lehet adminkodni a játékba belépés nélkül?

Jó lenne egy demó legalább kipróbálni.
  • Skyline
    BC elött nem tetehik meg mert sokan nemfogják akkor kövrészt megvenni bármit tesz IW...BC2 elött lesz hogy még vegyék a játékot...
  • The Best
    Akkor már 2 vagyunk valakinek volt még ilyen gondja?
  • Neoncsoves
    tuti hogy lesz
  • SötétBarom
    Nagyon örülök, hogy nem vettem meg :DDD BC2 majd kárpótol az IW faszságaiért :)
  • Reyes
    Ugyanez a problémám.
  • Rage47
    mibajod a steammel?:D
  • vzoole
    Hát ha nem lenne ez a STEAM-es kavarás, már rég megvettem volna. Így nem fogom, majd keresek valami mást.

GL vs NO GL:
    Szerintem mindkettőnek van tábora és helye is.
    GL-es járjon GL-es szerverre, a NOGL-es pedig NOGL-es szerverre.
    De ahogy látom ez itt nem is kivitelezhető... habár engem nem fog érinteni.
  • Grifidos
    Nem nagyon reménykednék a dedicated szerverekben tuti hogy nem lesz.
  • The Best
    Tudnátok segíteni? Mikor Price kaptitánnyal megyünk a csónakkal és a végén lelövi a helikoptert lezuhan de minkis a zuhatagon utána töltene valamit de kilép mi lehet a gond?