24218
Modern Warfare 2
-
Neoncsoves #6714 felesleges fröcsögés, de sajnos eleget játszottam az 1. rész multijával, amiben tudom hogy mekkora szutyok egy GL például. meg a kevés player... -
Skyline #6713 Tehát jogos hogy véleményt mondj valamiről amiről fingod sincs milyen,vagy csak felesleges fröcsögés?:)
-
Neoncsoves #6712 nem eredetivel hogy menjek 1 métert is? megvenni meg nem fogom találomra, hátha jó... mert ha nem tetszik, még eladni se tudom... -
Skyline #6711 Egyébként igen jogos van véleményt nyilvánítani,csak ez kicsit erősen szánalomba fullad mivel 1 métert nem mentél a multival,vagy ha mentél az kb 1 méter volt így a véleményed--> elemzésed egy hatalmas 0-val egyenlő... -
Skyline #6710 Neoncsövi: Meg akartad venni,aztán jöttek az elrettentő hírek..Most meg kb 100 emberből 1 mond valami negatívat és azt szajkózod hogy alig jön be valakinek a multi,lag van magas ping van szarpályákvannak szarsebzés,szarfegyverek stb...Uncsi,és jórészben hülyeség/hazugság.:)
Prince23: a riotshielddel én sem tudom mi a baja bárkinek,elég komoly védelmet tud adni ezzel több taktikát visz a játékba,és van bőven ellenszere (lábon lövés nem csak hc-n hat:) )...
-
Neoncsoves #6709 Hali.
Nem gond egyáltalán. De tudtommal jogom van véleményt nyilvánítani, főleg hogy én meg akartam venni a játékot először... csak jöttek az elrettentő hírek. kösz a tanácsot.
nem hiszem hogy kicsi lennék és jelentéktelen, de ahogy gondolod. -
simonl #6708 Szia kisbarátom,
Ne haragudj, hogy így ismeretlenül megszólítalak, de kezd már idegesítő lenni a folyamatos "fikázó" hozzászólásod a játék megjelenése óta.
Ha nem tetszik valami akkor ne foglalkozz vele, lépj tovább, keress olyan elfoglaltságot amelyben örömöd leled.
Ma délután a 4 éves kisfiammal néztem a Jégkorszak című klasszikust, ebből idéznék, neked:
"Kicsi vagy és jelentéktelen"
-
Riot Shield miért lenne már idegsítő? taktikai megoldás SD-re, CTF-re. Elvonja a figyelmet az ellennek, és hopsz már is ott van egy headshot társ által. Vagy még jobb esett, hogy pajzsal stun után leutőm őket
Igen van gyengepontja, még pedig: GL, Gránátok, akna, rakétavető és sajnos a hátbaszúrás ill. HC-n a lábonlövés.
Akik a szenzor ellen nyavalyogank, azok tegyenek is érte valamit... ala ninja perk fejlesztése stb. és máris nem lát a szenzoron az ipse.
-
igen tudod telepiteni, ha van egy parányi neted :)
a multihoz meg nem bivajerős net kell hanem normális szerverek :) -
simonl #6705 Sziasztok,
Na megvan a játék.....végre... Mobil netem van ma este, ezzel a multi nyilván felejtős de a single -t tudom telepíteni, igaz?
Csak a telepítéshez kell a net kapcsolat?
Köszi a gyors választ srácok.... -
Dobronski #6704 Nekem is ez van. -
Grifidos #6703 A remény hal meg utoljára...na mentem multizni. :) -
Roteiro #6702 Ezzel nem tudsz multizni max coopozni és már 2 napja kint van :) -
The Best #6701 Grafikalevétel igy sikerült de vége is lett a játéknak:( Köszi a segitséget
-
Van egy kis gondom. Játék feltelepít, steam acc létrehoz,megvan a felhasználói fiók, indítanám a multit és mindíg azt írja ki hogy túlterheltek a szerverek és mindig kéri a jelszavamat.. Én állítottam be valamit rosszul vagy máshol van a hiba? -
Dobronski #6699 Miért van az, hogy van 1pálya amikor vízbe esünk, elkezd tölteni, és kiírja, hogy "Out of memory". Nem elég 3,2 giga neki (32 bit miatt), meg 7 giga virtual memory? -
nekem tetszik
90%ban gyorsan talál szervert, lagot nem igazán láttam még (max 3-szor, akkor is 10mp-re), ha sok haverral akarunk egy szerón játszani, akkor lassabban talál szervert. ha egyedül akarsz játszani, akkor a Find Game gomb lenyomása után kb. egyből beránt egy szerverre:) Ma jött ki egyébként patch, sztem jobban odafigyel a rendszer arra, hogy milyen szintüek legyenek az ellenfeleink.
Egyébként ha lenne ded. szeró, nemtom hogy tudnék 5 haverral együtt játszani, mivel tuti nem lenne annyi hely a kiválasztott szerón, vagy balance miatt szétrakosgatna. -
marco2 #6697 Sziaztok a Brasil kűldetésen mit kell csinálni? Az elején még mikor szaladni kell valami Follow - ot ír ki de mindig végem van. -
peti71 #6696 Nekem is volt ilyen,csak máshol, levetem a grafikát addig amíg átmentem a kritikus ponton. -
Elvileg "gyárilag" lehetnek késöbb dlc-k, vagy modok
-
hát steamtől nem függ ez a része... iwnettől annál inkább... bár még csak hallás után, de úgy hiszem, hogy nem....
egyébként milyen a Multi így IWneten? :\ -
Próbáld a warez topikban keresni a megoldást, eredeti nem lépett ki. /legalábbis nálam :) / -
The Best #6692 Mikor Price kaptitánnyal megyünk a csónakkal és a végén lelövi a helikoptert lezuhan de minkis a zuhatagon utána töltene valamit de kilép mi lehet a gond? Ez a gondom? -
vzoole #6691 Mégegy kérdés...
Attól hogy steam-es IWnet-es lesznek benne mod-ok?
(pl.: zombi, jump...) -
Én meghallgatlak, mond
-
The Best #6689 Hahó valaki meghallgatna engem is mert énis szeretném élvezni a játékot de igy hogy kilép semmi üzi nélkül kicsit rossz. -
vzoole #6688 Aha értem... akkor a steam jó, én az IWnet miatt nem veszem meg. :)
-
vzoole #6687 Bevinni?!?
Kezd el most és éjfélig tuti végigviszed. -
nem, ezek nincsenek, de ez nem a Steam hibája, hanem az IWneté :) őket kell szidni... Steam fasza cucc... -
jó gém ez holnap beviszem a vasam a munkahelyemre oszt végi viszem ,zsír:) -
vzoole #6684 Sajnos semmi konkrét, mert nem tudom hogy néz ki.
De az itt leírtak alapján nem egy előnyös megoldás.
Pl.: lehet saját 24/7 klán szervert fenttartani ahol minden tag admin?
Catlakozás előtt lehet látni hányan és kik vannak a szerveren?
Lehet adminkodni a játékba belépés nélkül?
Jó lenne egy demó legalább kipróbálni. -
Skyline #6683 BC elött nem tetehik meg mert sokan nemfogják akkor kövrészt megvenni bármit tesz IW...BC2 elött lesz hogy még vegyék a játékot... -
The Best #6682 Akkor már 2 vagyunk valakinek volt még ilyen gondja?
-
Neoncsoves #6681 tuti hogy lesz -
Nagyon örülök, hogy nem vettem meg :DDD BC2 majd kárpótol az IW faszságaiért :) -
Reyes #6679 Ugyanez a problémám. -
mibajod a steammel?:D -
vzoole #6677 Hát ha nem lenne ez a STEAM-es kavarás, már rég megvettem volna. Így nem fogom, majd keresek valami mást.
GL vs NO GL:
Szerintem mindkettőnek van tábora és helye is.
GL-es járjon GL-es szerverre, a NOGL-es pedig NOGL-es szerverre.
De ahogy látom ez itt nem is kivitelezhető... habár engem nem fog érinteni. -
Grifidos #6676 Nem nagyon reménykednék a dedicated szerverekben tuti hogy nem lesz. -
The Best #6675 Tudnátok segíteni? Mikor Price kaptitánnyal megyünk a csónakkal és a végén lelövi a helikoptert lezuhan de minkis a zuhatagon utána töltene valamit de kilép mi lehet a gond?