Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Explorer alatt jó.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
..viccet félre, másnak is van vele gondja?
Sztem így királyos
am mostmár tényleg eléglesz az off 😊
MEgrendelte itt valaki a gyüjtõi változatot ? (vagyis azt amihez jár az éjel látó...)
Szép ez a háttér csak idegest hogy a csávónak csak a skalpjának a széle látszódik :S
amm A hóesést tülkön ülve várom ! <#zavart1>#zavart1> Biztos érdekesen fog kinézni a fórum <#ticking>#ticking><#idiota>#idiota>
faszt kell ezekkel ennyit szenvedni, fõleg majd 70hsz-en keresztül
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
katt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
a hivatalos oldalét megcsináltam, hogy télies legyen, ha már mindenki olyat akar

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ps: nem jók
vagy azokból a hivatalos hátterekbõl lehet csinálni KETTÕBÕL EGYET
Ez még érdekesebb lenne, mert sötét felül és látszana a hóesés, alul meg ott áll a hó, zsíros lenne sztem