Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha te mondod hozzáértõ ember akkor biztosan ÚGY van...én csak olvasgatok nem tartok konzolt.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Elég komoly tévedésben élsz😄DD
Egyrészt nem chippeltek...😊
Másrészt az Xtreme flasheltek szinte teljes nyugalommal tolhatják a neten (a régi flashesek is játszanak,vagy banolják vagynem,mostanság ritka a ban).

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Prince23
Ha felnézel egy torrent oldalra, láthatod, hogy PC-s játékokat ezerrel töltenek több létszámû seed/peer, míg konzolos játékot alig-alig, épphogy megy a seed...

Bence94
"ikszbokszon nincs warez" látom...<#idiota> erre mi lesz a válasz ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Ja csak azt felejtitek el, hogy xboxon a chippeltel nem igazán mész netre frissitésekért, multizni meg pláne.
Szegény mikronak fel sem tûnik, hogy 100 eladott konzolból csak 25 megy fel a netre...de azért még jó hogy konzolon nincs akkora wrz. 😊

Tommy093
😄 😄😄😄😄

XBOX360 Call Of Duty Modern Warfare 2 RF-

88GTX 2G E8500

Kulee
De ha esetleg vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál...<#nezze>

mascarun
Azt mondták hogy lesz demo csak a megjelenés után valamikor!
Az is lehet hogy úgy lesz mint a Wolfenstein nél! + 2 hónap!

<#shakehead>

SpeedXHUN
demo nem is lesz akkor? tavaly ilyenkor már volt.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Lacee86
Majd kiderül. Én amúgy vennék szívesen olcsón (max 5k-ért) egy CD key-t, ha ki tudnám próbálni a multit elõtte, h hogy megy a gépemen stb. De így akkor az lesz, h leszedem, végigtolom a single-t, azt kész. Kár...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Mivel már nemegyszer feltörták az FBI meg a NATO rendszerét is így egyszer biztos jön valami blackhat hacker azt feltöri nade akkor mégse lesz ott az ember polcán egy doboz...

mindent fel lehet törni csak idõ kell hozzá 😊

MOst nem azért de tudja valaki hogy kell "warz-olni" ? 😄 😄
nem akarlak megsérteni de öööö...(nemtalálom a megfelelõ szót) nagyképû vagy egy kicsit nem ? vagy nem is olyannal kérkedsz amit úgyse tudsz megcsinálni ráadásul az ilyet szégyelni kéne.....
NA pont én osztom itt az észt ! 😄 😊)

Gratulálok ügyesen meg nyílvánultál !<#taps><#lama>
Am én biztos meg veszem mert a WaW-val anyit szívtam mint állat ráadásul ez a hamachi dolog is elég nehézkes volt szal inkább meg veszem eredetibe....

Szolnokboy1
ASD:SA😄:SAD:AS😄:SA😄:SAD::AS😄:ASD:AS😄:SA😄:AS😄:😄😄:SA😄::SAD

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Terensz
Te nem vagy valami bonyolult ember, ugye? <#nyes>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Moslékos dézsa
<#eljen><#eplus2>

Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.&#10017; Benjamin H. Freedman&#10017; &#10017;

lol😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Narxis
Akkor én már csak második lehetek!<#idiota>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jaka923
Nem valószínû, hogy lesz. De ha mégis lennének olyan zseni emberek, akik létre tudnának hozni tört szervereket, max. 10 tört lenne talán... A Steam, meg az IWNet egyesülését nehéz lesz feltörni...

Szerintem jó játék lesz... engem leginkább a multi része érdekel, de a single-t is megnézem. Nem tudjátok hogy lezs e olyan lehetõség hogy CD kulcs vásárlása csak... (olcsóbb lenne?)
Lacee86
Megint veritek a nyálatokat itt, aztán pár kivétellel ti sem fogjátok megvenni úgysem! Úgyis lesz tört multi elõbb-utóbb, aztán ott nyomultok majd. Single meg miért ne lehetne jó, attól még h rövid? Megint ilyen buziságokon vitatkoztok... <#wow3>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Kedves mester, akkor játsszál Bioshock 1-el, Fear 2-vel vagy Doom 3-al... Egyiknél nincs multi, másik kettõnél meg annyira elhanyagolhatóan gyenge, hogy szinte nem is játssza senki.
A cod-ok viszont elsõrészben multijátékok. Szted mi a lóheréért alig 5 óra a végigjátszása a MW2-nek is?
Nem baj vidd végig a single-t aztán örülj mint majom a banánnak, hogy easy-n elkalapáltad a számítógépet. <#fogmosas>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Falcon87
grat

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

macskássy
hi,elsönek én warz-olom majdle, az órszágba<#hawaii><#whatever><#gun>

Palesz2
<#banplz>

Lunatic83
igazad van, hülye aki multizik!
éljen a single! csak beírsz egy cheat kódot és kész....

<#taps><#lama><#taps>

Xbox Live: Lunatic HUN

Megmondta az Infinity-s,nem lesz hosszú,multira hegyezték😊

az szééép, lehetett volna hossszabb is
xboxon 4 óra 50 perc alatt már kipörgették, ez se hosszú játék...

"mindenki meg fogja venni"

Bár úgy lenne.....
Mindenesetre akinek +lesz eredetiben,majd dobok szerver ip-t amint müxik a szerónk (CSAK EREDETIVEL!)

Prince23
Emberek! ezt a játékot én mondom, mindenki meg fogja venni. Hihetetlen 😄
Tiszta Szikla feelingje van. nézzétek egy kicsit yutubit

Mosthesszeltem emberek,kajakra steam szarság lesz a multi???

hiába van meg a game már és überkirályzsír és tudnád tolni vele torrental is hiába ha még el se startolt a game szóval a multiplayer semmi módon, semmi féleképpen nem fog menni 😊 még 😊

Támogatom! Kandurt a házigazdának 😊 dolgozzon csak 😄

berlinboy6329
Minek?ugysincs tört szeró.A gamet meg az viszi a hátán..9napot meg kibirod fejenállva is fõleg ha utána ugyis meg akarod venni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Nem-e tudja valaki hogy mikor kerülhet fel leghamarabb torrent-re??
akkor mind1, elõtt kellene az lenne a frankó
Bah...
Sima 20 dolcsis fólia néhány infra-leddel kiegészítve, jó ha 5 méterig látsz vele.

Falcon87
Ugye milyen jó ötleteim vannak?😊 Mint ez a hosztesz.
Ülne mellettem, aztán megszólalna: "nem akarod véletlen megnézni a mw2 topikot?" 😄DDD
Ennél betegebb gondolataim is vannak.

Falcon87
Tízezerért lehet venni éjjellátót, ami 15 méterig elvisz. Szerintem ez is olyasmi lesz.

Ülj le fiam, 1-es... <#hehe>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

extra sensory
Az ott fejrõl indítható rakéta jobb oldalt a bácsi fején? Nem kell lehülyézni, csak érdeklõdök. <#idiota>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

mascarun
Majd csak a megjelenés után valamivel.

Nem-e tudja valaki hogy lesz-e demo?
mascarun
ok! xD

ahha oké kösz. értem !
elfogadom csak mondom hátha nem olvasták el a hopihék miatt xD

mascarun
Ne erõltesd! Ha elsõre nem válaszoltak már nem fogtak!
Ezt fogadd el!

ProGabe
ja-ja, kell egy hg. szerintem legyen Kandurex <#idiota><#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

+1
Am a hosztesz nem rossz ötlet xD
Am senki nem rendelt olyan gyüjtõi kiadást vagy mit amihez jár az éjjel látó ?
kíváncsi leszek hogy az valami kínai bóvli aminek az elején van egy zöld lámpa és amiatt "látsz" zölden vagy lesz olyan minõség mint a kamerákon az éjel látó...