Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Egyrészt nem chippeltek...😊
Másrészt az Xtreme flasheltek szinte teljes nyugalommal tolhatják a neten (a régi flashesek is játszanak,vagy banolják vagynem,mostanság ritka a ban).
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Szegény mikronak fel sem tûnik, hogy 100 eladott konzolból csak 25 megy fel a netre...de azért még jó hogy konzolon nincs akkora wrz. 😊
Az is lehet hogy úgy lesz mint a Wolfenstein nél! + 2 hónap!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nem akarlak megsérteni de öööö...(nemtalálom a megfelelõ szót) nagyképû vagy egy kicsit nem ? vagy nem is olyannal kérkedsz amit úgyse tudsz megcsinálni ráadásul az ilyet szégyelni kéne.....
NA pont én osztom itt az észt ! 😄 😊)
Am én biztos meg veszem mert a WaW-val anyit szívtam mint állat ráadásul ez a hamachi dolog is elég nehézkes volt szal inkább meg veszem eredetibe....
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.✡ Benjamin H. Freedman✡ ✡
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A cod-ok viszont elsõrészben multijátékok. Szted mi a lóheréért alig 5 óra a végigjátszása a MW2-nek is?
Nem baj vidd végig a single-t aztán örülj mint majom a banánnak, hogy easy-n elkalapáltad a számítógépet. <#fogmosas>#fogmosas>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
éljen a single! csak beírsz egy cheat kódot és kész....
<#taps>#taps><#lama>#lama><#taps>#taps>
Xbox Live: Lunatic HUN
Bár úgy lenne.....
Mindenesetre akinek +lesz eredetiben,majd dobok szerver ip-t amint müxik a szerónk (CSAK EREDETIVEL!)
Tiszta Szikla feelingje van. nézzétek egy kicsit yutubit
Támogatom! Kandurt a házigazdának 😊 dolgozzon csak 😄
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Sima 20 dolcsis fólia néhány infra-leddel kiegészítve, jó ha 5 méterig látsz vele.
Ülne mellettem, aztán megszólalna: "nem akarod véletlen megnézni a mw2 topikot?" 😄DDD
Ennél betegebb gondolataim is vannak.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
elfogadom csak mondom hátha nem olvasták el a hopihék miatt xD
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Am a hosztesz nem rossz ötlet xD
Am senki nem rendelt olyan gyüjtõi kiadást vagy mit amihez jár az éjjel látó ?
kíváncsi leszek hogy az valami kínai bóvli aminek az elején van egy zöld lámpa és amiatt "látsz" zölden vagy lesz olyan minõség mint a kamerákon az éjel látó...