Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ez csak poén volt...ne vedd komolyan. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hali majd pc-s utána meg jönnek a 18+-os kommentek, ha eddig nem lett volna elég...😄
konzolon annyira nem fog kiütni a dedikáslás hiánya.
Megaztán monnyuk ez mind csak singleplayer (itt már gyaníthatta az ember, hogy ütni fog)!!! Multiról majd ha kijön eredetiben.

néztem neten videókat, de furán néz ki...mi lehet az a jobb oldalon a lista, és mikor belép valahová a srác, akkor a felsõk zöldre váltanak, a másik része meg pirosra...ezek a szerverek?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csuszi
nem biztos hogy magadból kellene kiindulnod😉 bár biztos szeretnéd ha kialakulna egy kollektív kötödés közted és a többi warez-os között, hogy egymást kvázi meggyõzzétek így lesz ez jó😊

MJ rulz Pink Team The Only One

DarkSector
jah ez csak azt jelenti, vagyis arra utalok, hogy ennyire röhelyes a hasonlóság...😄

DarkSector
sznezd ki paintbe. nem mindegy mit ragasztasz a párszázas dl-re???😛

vérpocok
lol, biztos sok tahót kell ott elviselned, nembaj majd lesz még szünet. <#hehe>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

F@szom minyárt mehetek vissza a kolégiumba :S (Nemtudom akkor olvasni az sg-t amikor akarom... -,-") am van inen valaki a jozsef attilába fehérváron ? 😊
na hogy a témához kapcsolódjak valahogy "sötétebb" DVD képet vártam volna :S pl mint a cod4-é

NEm sok köze van hozzá bár tényleg nagyon lol 😄 megy telóra xDD

Synchronous
1 hozzászóló kivételével itt csak te vagy. <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Kandurex
Pár magyar "review":

"Hát azt hittem a GOW2 nél pörgésebb játék menetet nem nagyon tudnak mutatni! Megmondom öszintén elsõ játéknál nem bírtam csak pislogni! Nagyon nagy! Mindenkinek jó gamet!!! Iszonyat jó grafika, jó kezelhetõség minden 10 pont!!!"

"A játék király, grafika, hangulat nagyon fasza. Normálon érdemes elkezdeni, mert easy-n nagyon könnyû. A történet durva, igazi háborús feeling van.
Ami nem tetszik, hogy bár sok pálya van, de kurva rövidek..."

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bokafix2
Nekem meg az elõtérben levõ katona arcra ismerõs v.honnan... mintha már láttam volna. <#miaz>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Prince23
Azt hittem egy terrorista😄D
közben meg kapitány 😊

DarkSector
beszarok basszameg ...ez lol...XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DarkSector
dehogynem!!! <#vigyor3><#eljen><#vigyor3><#eljen><#vigyor3><#eljen><#vigyor3><#eljen><#vigyor3><#eljen>

Snexi
nem

DarkSector
ISTENEM a bal oldalon a háttérben a TUROK fõszereplõje!!!!<#nyes>

DarkSector
az elején valóban ugy tervezték, gondolták, hogy simán modern warfare 2 lesz.
de pár honapra rá közölték, hogy marad a call of duty név, de nem lesz 6 hanem csak simán call of duty, és ugye az alcím.
mint a world at war. csak alcím van...nincs 5 sehol. azt csak monnyák, mert ugye sorban az 5.episode.

DarkSector
jah zsír akkor veszek egyet...😄

csuszi
ooo. nemis gondoltál rá hogy csak poén volt igaz-e?
és akkor az a call of duty felirat vajon mit virít a dvd-én?:

MJ rulz Pink Team The Only One

Kandurex
Stílus, menjetek a játszótérre,...vagy esetleg valami szerverre ezt elintézni 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jogos-jogos <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Szerintem csak simán Modern Warfare 2, mivel a trailerben is Call of Duty nélkül van.
A favella meg a wasteland rohadt jólnéz ki !

hmmm... NEm vagyok itt egybõl megjönnek a lükék ?
(62-66)

LACEE: Rád kontrázok ! mi az az "MW 2"?

Lacee86
Mi is lesz a játék pontos címe?

<#idiota>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Kulee
Hát, erre nem is tudom mit lehet mondani... Lehet ezt kontrázni?<#taps><#lama><#wilting>

faszák <#worship>

Smithwarden
(wii-n van.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

DarkSector
csak tudommal x360-on.
ps3 illetve wii-n nincs.

Narxis
Kicsi, pl. PS3-on egyáltalán nem lehet warezolni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

HappyHunter
Eddig megerõsített Multiplayer pályák

Be happy. :) Running!

ez a sniper kill az elején nagyon állatul van megcsinálva és itt egy valoszinuleg ujabb multi map bar nem sokat latni belole <#szomoru1>

Falcon87
buta vagy

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Õõõ... A cigányok indiából jöttek.

Falcon87
Itt nem ez a lényeg. Az, hogy hiába allítják az ellenkezõjét a kiadók, konzolon is van warez. Nem is kicsi.

Snexi
xboxra

de nagy a pörgés...
ki jött vmi warez már?
miilann04
valaki 4v4 war?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Tommy093
Am ez az xboxos cucc telleg mukodik

88GTX 2G E8500

Gratulálunk!
Ön 2 díjat is bezsebelt!
A hét leghülyébb kérdése, és a Valószínûleg vak vagyok díjakat!

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Falcon87
Te apucizol, amikor a helyesírásodból ítélve 14-nél nem vagy több. Idióta.

tommygear
tegnap
lacinkacinka89
Mikor jelenik meg a játék??

HappyHunter
WTF? 😄

HappyHunter
"Majd kiváncsi vagyok hogy ..." utána "...nemigen vagyok rá kiváncsi"

Majd kiváncsi vagyok hogy milyen szaftos válasz fognak írni az alant levõ (#2565) szövegemre, bár nem hiszem hogy vissza fogom olvasni, mert nemigen vagyok rá kiváncsi <#idiota>
😄😄
HappyHunter
Maradjatok már nyugton...

SötétBarom
😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

HappyHunter
😄