Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gagax
: D hehe 😄 multkor pont egy olyan írt rám akit ismertem 😄 elkezdi õ is innen szedte le...mondom b+ tudom h te megvetted x D nademondom neki h azért bejelentkezek 😄 gyors csináltam egy másik accot...beléptem 😄 na persze h 2 perc múlva kiírta h beléptek máshonnan az accountal 😄 de nem nagyon találtrajta semmit >.< viszont volt vmi L4D2 gift 😄 azt nt h az oldal generálta v tényleg volt x D

armageddon666
Ha olyat fogsz ki, és ráérsz, akkor beszélgess vele 😄 Lehet szopatni õket, csak ügyesen kell csinálni 😊 Persze semmi haszna nem lesz belõle az embernek, meg az acclopó farkaknak is csak annyi sérelmük lesz, hogy felbasszák az agyukat 😄

Bár akik ilyen acclopó oldal linket küldenek, azok valószínûleg nem a beszédesek...

@

Mostanság egyre több steamakármi.tk kamuoldalt küldenek mindeféle emberkék köztük pár ismerõs is. Érdemes blokkolni õket. Egyik ismerõs felvett újra ezek közül, kiderült hogy ellopták a régebbi accját.

elitehun
Igaz rosszul fogalmaztam 😄
Tehát azt akartam mondani hogy az mw2 hangulata sehol nincs a BO hangulatához képest 😊
Lunki88
Na megoldódott egy kis steam töredezettség mentesítés után.
Lunki88
Nálatok nem fagyogat a játék pár másodpercre? Nekem már a menüben is ezt mûveli hogy egy darabig nem reagál semmire, aztán megjavul majd újra elkezdi...
gagax
Srácok 😄 ma ünneplünk : D 1 éves a játék >.< : D

Gondom van. Új rendszer a c: meghajtón, s mivel kicsi SSD nem akartam telerakni így a STEAM-et áttettem egy másik meghajtóra. Amikor telepíteném a MW2-t, kiírja, hogy nincs hely a lemezen holott 120 giga üres.
Megoldás?
Daell Drow
Volt az mw2-ben is hangulat, de a BO-ban jobban atjon a hideghaborus, vietnamos, kennedy-s hangulat. Legalabbis nekem.
armageddon666
???? MW2ben nem volt hangulat? Ugyanazt az MW2t játszottuk?

@

Antal99
az egy másik fórum?!

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

elitehun
Megjegyzem a single része nagyon jó lett. Itt van hangulat. mármint itt komolyan van hangulat nem úgy mint mw2-ben.
Nagylaci
Nagyjából igazad is lehet... Szerintem az ACTIVISION -nek megvannak a MW1-2 jogai illetve a teljes szoftveres háttér ami ezekhez a játékokhoz kapcsolódik. Éppen csak az IW nincs már meg nekik... 😊 Úgyhogy fogták a cuccot a Treyarch kezébe nyomták, hogy:

"Nesztek bakker rajzoljatok új pályákat, fegyvereket, karaktermodelleket. Nyúljatok le néhány új játékmódot valahonnan. Az egészet nyomjátok hidegháborús körülmények között, de ezen kívül hozzá ne nyúljatok bármihez is!" 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Doom 4
Ez alapján a videó alapján elsõ ránézésre, MW2 fedezékbe ugrással és nem annyira kidolgozott fegyverekkel.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Danyi95
Újraraktam a steamet és .... exe hibával kilép...<#wilting><#nemtudom> Ebbõl Win7 reinstall lesz.

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Antal99
már mükszik

armageddon666
Bazzz most miért? Eddig nem is gondoltam erre és vártam az MW3-t, az epic scriptelt single résszel... de tényleg :S jön most valami random csapat mert már nincs IW 😞

Másrészt azt hallottam a Tréárk Blekopsz single része van olyasmi jó mint az MW2... multi meg egy darabig nem érdekel. Amíg megy az MW2 semmiképp... aztán ha utána találok játszható warez MW2t akkor még mindig nem... utána meg visszatérek CSzni, vagy hátha jön valami normális cucc 😊

@

Antal99
nálam nem mûködik!

Antal99
most akkor nem is lehet játszani?

hát nem tom... a single nem rossz, tényleg nagyon hasonlít a mw2-höz, de a multi...

nekem így elsõre közelébe se ér az mw2nek, de lehet hogy csak nem nekem fekvõ pályákkal hozott össze a sors, vagy még szoknom kell a beállításokat, vagy csak simán béna vagyok.

mindenki rohan mint az állat a hangyafasznyi pályákon, az ellenfél valahogy mindig hamarabb lát meg engem mint én õt, pedig mw2ben nem volt gondom a laggal ilyen szinten... röhej de visszasírom az iwnetet 😄 mindennek olyan plasztik érzete van, a hangok is semmitmondóak, még amit a mw2-bõl nyúltak, az is el van rontva.

a multi körítése viszont nagyon tetszik, ha mindezt átportolnák az mw2be és csinálnának valamit a csalókkal nekem az lenne a nonpluszultra 😊

még azért adok neki egy esélyt, de pesszimista vagyok, olyan mintha visszatekerték volna az órát három évvel kb...

Nagylaci
XBOX -os gameplay a youtube -ról:

KLIKK

Komolyan mondom ez emvékettõbb még az emvékettõnél is... De tényleg, az ördög itt is a részletekben lakozik. Nézzétek meg, hogy a karakteranimációk egy az egyben megegyeznek, ahogy fut a fegyverrel, gránátdobás stb, stb... A HUD -on szinte semmilyen alakítás nem történt éppen, hogy van különbség. Radar ugyanaz, ugyanannyi pont jár a killekért és ugyanúgy jeleníti meg amikor megkapod. Killcam ugyanaz. És konkrétan az itt látható S&D játékmód is változatlanul az MW2 -bõl van. Ahogy csordogálnak az infók a Black Ops -ról egyre inkább azt érzem, hogy kisebb változtatásokkal újra el akarják adni ugyanazt a játékosoknak. Persze jó játék ez annyira, hogy még egyszer megérje megvenni és gondolkodni sem kellett valami sokat a fejlesztõknek úgy látom... 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Igen tudom. Amúgy ez azért trükkös dolog mert a hidegháború (USA-Szovjetunió) 1947-tõl 1991-ig tartott. Szóval ez egy olyan éra amibe belefér a 2. világháború végétõl a modern hadviselésig minden. Ez szerintem egy elég "cseles" választás a részükrõl.
A lényeg a teljes hasonlóságon van. Ez szerintem simán MW3 nem egy új különálló CoD cím.

lolSL
arra gondolj hogy jövõre milyen szar cod lesz.. mw3 olyan fejlesztõktõl akik sose csináltak ilyen kaliberû gamet eddig
ez az utolsó ami valamilyen szinten elviselhetõ

Daell Drow
Ez hideghaborus verzio amit most csinaltak.
Nagylaci
Na emberek ha jól olvastam 😊 akkor ma vége is van a MW2 -nek... 😄 Kész, vége, kicsöngettek. Gondolom este már nem lehet majd játékot találni egyáltalán...
Egyébként csak nekem van a Black Ops -al kapcsolatban egy olyan érzésem, hogy a kiadó legfontosabb utasítása az lehetett a Treyarch felé:

"PONTOSAN legyen olyan mint a MW és a MW2!!!"

Ezt úgy látom be is tartották. Ha nem tudnánk mi ez a játék szerintem egy MW2 játékosnak be lehetne adni, hogy egy hidegháborús DLC a MW2 -höz.
Most komolyan amennyit eddig láttam belõle ez egy akkora MW koppintás mint az állat. Eddig ugye az volt, hogy az IW készítette a modern verziót a Treyarch pedig egy világháborúsat. Na most az történt, hogy készíttettek velük egy jó kis MW klónt. Ettõl még lehet jó ez a játék is csak azért ez már a rókabõrnyúzás esete. 0% eredetiség, 100% a sikeres "frencsájz" majmolása.

newszepiking
mekkora zsír!
tegnap csíter lettem.
Afgánon elég volt 2* egymás után fejbelõnöm ugyanazt a kis suttyót, akinek kilógott a koponyatetõje az egyik bunker pereme felett.(õ meg gondolom azt hitte hogy õ most láthatatlan).
és egész kitartóan hangoztatta a magáét a kis faszparaszt.
ja, és a statom az egész meccs teljesítményét tükrözve 16-18-lett,és kb. a 4. voltam ezzel a stattal a saját csapatomban. ( imádok sniperezni, de nem megy túl jól😊)
<#mf1>

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

armageddon666
akkor win reinstall valszeg megoldja.

@

elitehun
Mondta hogy a drivereket már frissitette
armageddon666
És van még két valami ami közös bennük...
oprendszer
driverek
😊

@

elitehun
Akkor passz. De se az mw2 se a tf2 nem megy. Márpedig ezekben egy közös van. A steam
Danyi95
És ha úgyse jó?

elitehun
Akkor rakd újra a steamet
Danyi95
Újraraktam a játékot és ugyan az! 😞 <#help> Valaki help 😞 ( a Team Fortress 2-m is ezt csinálja...)

Értem, én nem is akartam semmi bántót mondani. Csak hallottam anno, hogy bannoltak nem jogodsan sok embert, és kaptak játékot. És ebben reménykedtem, hogy van valami hiba megint, és hátha én is benne leszek. De nem lettem bannolva.

Fpocok
Szerintem csak a játék. Mindenesetre regeld másik STEAM accountra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Cris99
És akkor ez most csak az mw2re vagy az egész accra szól?? mert elõrendeltem Black opsot, ha erre aktiválom nem akarom hogy azonnal lebannolva ne tudjak játszani!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
Na idefigyelj, nem azért mondtam mert kell a lfd2, nem is szeretem kezdjük ott!, csak azért említettem hogy mikor ez történt akkor vissza tudták csinálni!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Fpocok
Azokat azért nem bannolja, mert VAC delayed ban-t használ. Azaz csak hetekkel késõbb bannol, hogy ne tudja a játékos, hogy épp melyik cheat program miatt bukott le.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Régebben azt ajánlották írj a "Contact Supportnak" ami a Steam-Help-Steam Support részen van.
De nagy reményeket én se fûznék hozzá.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Cris99
Nem siránkoznék, elmondanám h mi a helyzet.

elitehun
Hiába irnál nekik mért amiben siránkoznál nem fogják visszaadni
Cris99
Mi? nem, lehet h 99%ban mûködik (amit erõsen kétlek), akkor engem miért??
amugymeg ha olyan hiperszuper jó a rendszer akkor miért nem bannolja a rengeteg csalót, mert majdnem minden meccsen van már cheater és ez egyre rosszabb lesz, engem bannolnak persze a valódi cssalókat meg nem

armageddon666
VAC ritkán banol, de ha igen akkor 99% hogy jogosan. Ha meg nem, akkor az rendszerhiba, és tömegesen fordul elõ => szûrhetõ => szûrik. Ld. elõzõ eset, illetve ezen felül volt talán még egy azaz egy darab ilyen eset tudtommal.

Illetve van egy HL mód, aminél elõfordul még a ban, mert módosít egy játékfájlt.... De gondolom azzal nem játszottál.

@

na megnézem én is akkor mw2-met, és reménykedek, hogy bannoltak engem is. És akkor várom majd 1 hét múlva az ajándékot😄

elitehun
Nem azt mondtam hogy nem tudják visszacsinálni hanem hogy nem fogják. És ott azért vagy nem tom hány ezer embert bannolt a vac ^^
Hidd el ha nem te akkor vki más csalt a te mw2-del
Cris99
akkor az ártatlanul bannoltaknak hogyan oldották fel? és kaptak lfd2t?
nekik is feloldották

elitehun
Ha egyszer bannoltak azt már nem csinálják vissza
Cris99
Sziasztok nem tudtok valami megoldást?? épp az elöbb szerettem vollna játszani mw2vel és kiírta hogy cheat detected, és bannoltak, PEDIG SOHASEM CSALTAT, utálom a cheatereket, hol lehet írni a fejeseknek tudtok egy linket vagy valamilyen megoldást???

Jópár fickót akit ismerek, level hack és mod tool miatt bannolták. Nekem nincs ilyen gond szerencsére mert nem használtam ezeket sose.
Viszont volt olyan eset hogy elkérte a másik accját mert neki nem volt gépe, azt is bannolták nem sokára, és ami érdekes ip bann volt ez. Semmi nem volt a gépen. Kíváncsi vok hogy mi lesz ebbõl.
Tény az hogy a csíterek száma nem csökkent jelentõsen sajnos.

Danyi95
Azt még nem...xd. De megpróbálom😄