24218
Modern Warfare 2
  • armageddon666
    TDMben kb. összesen nem lehet 50-t összeszedni O.o Elhúzódó Sabotageban 20 perc alatt meg rengeteget...

Nem a 137 kill a nehéz, hanem a 33 halál. Szóval mindig jó fele kell nézni, jól kell bújni, jó időben kell búvóhelyet váltani, meg elkerülni a random tubeokat, gránátokat.

HCban Tar 1-hit-kill... első golyó oda megy ahova célzol. Innentől már nem is igazán "tudás" (spray-control sztem az egyik ami tudást igényel, a többi amit feljebb ecseteltem. Jah meg ofkorz az apró exploitok ismerete, de abban inkább a CS bővelkedik) hanem jó reflex, meg szem-kéz koordináció. Meg jó szem, hogy észrevedd a ColdBlooded Pros snipert a legnagyobb fűben pálya másik felén a ködön túl.

Az igen nagy arányú KDR-t meg számold ki. 4.... Egyáltalán nem nagy. Huzamosabb ideig hozni idegőrlő számomra, de egyáltalán nem nagy.

+#22481 quoted for truth (és btw ezért játszom ritkán nemTDMet, mert mindig noob a csapat)
  • AkAfinucsi
    Alap :D

statjaimat hova ?ide linkeljem vagy privátba menjen? :)
  • Drephis
    minimum 5 ac-130 befigyelt. :P
  • AkAfinucsi
    jólvan! már végre jössz te is :DD
  • AkAfinucsi
    ennyi barátom :D (tapasztalat beszél belőle is :DDDDD)
  • Hellsing47
    te meg magyarázkodj még :DDD jól játszol jól játszol, ennyi
    este megyek énis :D
  • Hellsing47
    kurva nagy skillt igényel a defender oldalon hagyni felrobbanni az egyik bombát a maradék 4-5percben pedig bevédeni a megmaradt bombsiteot
    defender oldal szinte kivétel nélkül mindig nyer (kivéve ha noob a csapatod)
  • AkAfinucsi
    A resetet pedig téli szünet előtt nyomtam azthiszem :)
  • AkAfinucsi
    Hát a 10 prestige 70lvl-es accban 100k fölött volt (ha nem hiszed el visszarakom mert megvan a prestige mentés), ebben pedig leshotolom neked,itt nagyrészt snd-ztem
  • Antal99
    oké köszi
    de azóta kétszer is összejöhetett volna
    időhiány oké,de a kill death arány,még mindig bizonyítana!
  • AkAfinucsi
    májusba megvoltam 10 prestige 70lvl, csak reseteltem :), és előtte cod4-eztem, és cod2-ztem
  • Antal99
    T.AkAfinucsi

EZ alapján már hihetőbb lenne
  • Antal99
    azért ez a hatalmas lövés tudomány feltételez
    igen nagy arányú kill death arányt,DE SZÍVESEN LÁTNÁM
  • Antal99
    én már nem hiszek a csodákban(45 év)
  • Antal99
    az ellenfél pontszáma lemaradt(100-199)
  • lolSL
    nyilván nem ez az első fps játéka, és 10 perc alatt meg lehet ebbe tanulni lőni (jól 2 óra alatt) így hogy nem szórnak a fegyverek
    csak pályaismeret kell gyakorlatilag, sok más skill nem
  • Antal99
    gondolom,nem igazán izgat,de eléggé hihetetlen.
    mert dm-ezek egy ideje és ritkán látok 50-feletti kills-t

tudom lehet,de ez 2 és félszerese

azt,még elárulhatnád,hogy az eddigi 3 prestige szint végén
    mennyit vártál,szint lépés előtt?
    Mert ez így elég kevés gyakorlatot jelent!
  • AkAfinucsi
    ez nem hc demo volt. fegyver amit használtam tar-21+red dot, perkek:sleight of hand pro, hardline pro,ninja,killstreak:predator ,harrier,ac-130 (namost 3 db ac-t hívtam be tehát :D)
  • armageddon666
    Egyébként 4es KDR, kb. mintha 33-szor összeszedett volna egy 4-es streaket. Annyira nem vészes, főleg egy elhúzódó Dominationnél. Nem azt mondom, hogy egyszerű, mert nem az, de abszolút reális. Csak ijesztőnek hat.
  • armageddon666
    Statból ne állítsuk már hogy valaki cheater. Ha valami, akkor pont az nem mond semmit a skillről... vagy éppen az esetleges csalásról.
  • gallhun
    Nem csodálom hogy le csítereztek. én is azt tenném. fura
  • armageddon666
    Oh, össze lehet hozni ilyet is, csak akkor az én esetemben vesztünk, mert hiába ölök meg mindenkit, simán kinézem az átlagos csapattárstól, hogy ellenfél nincs a lerakott bomba közelében, mert lelövök mindenkit, de nem defuseolja, mert már majdnem megvan neki az UAV!! (3as killstreak ugye...)

Illetve nem tudom mi más foroghat az ilyenek fejében :DDD
  • böröczk
    hc demoban ezen a mapom azért érdekes ez a kd arány..
    ahogy Arma is írta a játék menetét : D lehet 100 killt simán ilyen játékmódban, de nem ilyen death arány mellett... főleg nem ezen a mapon
  • armageddon666
    Azért, mert csapatjátékot igényel, és engem speciel 99%-ban szar csapatba rak... TDMben még tudok kompenzálni valahogy... Demoban is, csak akkor a KDm a tied reciproka... berohan, plantol, meghal, berohan, plantol, meghal... Domiban szintén... foglal, meghal, foglal, meghal...
  • AkAfinucsi
    Ezt nem értem én se ,hogy MINEK játszák 6000 azt a rohadt TDM-et :D demo sokkal több xp-t ad és ha jó a map akkor sokat lehet killelni is :D
  • koocos
    Demo-ban összejön ennyi kill? akkor lehet hogy nem TDMet kéne játszanom :D
  • AkAfinucsi

tegnap este!(a nice cheater természetesen nekem szól :D)
  • Sith
    Szerintem meg az ARMA 2 na az életszerű... csak hát kellően nagy szi.ás néha, és erőmű kell hozzá :)

Egyébként szerény véleményem szerint a MW2 sok tekintetben előre lépés, killstreak fegyverek updatelhetősége de a fegyverek közel sem annyira kiegyensúlyozottak mint voltak.. és a dedikált szerverek teljes hiánya szerintem elég nagy gáz :(

Igazából a dedikált szerver hiánya a legnagyobb baj, sajnos ha beszabadul egy csiter vagy egy hülye max csak ki tudsz lépni de ennyi az összes
  • gallhun
    Élet szerű? Az Americas Army sztem.
  • atinq
    Így van a millió napsütés meg a sok D-vitamin erősíti a bőrt. Felér egy golyóálló mellényel.
  • newszepiking
    ha bajotok van a sebződéssel, menjetek, nyomjatok egy kicsit bármelyik battlefielddel, aztán majd becsülhetitek a cod-féle sebződést.

a hawaii pólós emberkék pedig egyszerűen kibaszottul kemények!!:)
  • AkAfinucsi
    A militia-i hawaii pólós embereknek biztos van golyóálló mellényük :DDD
  • atinq
    Nincs szó róla és nem is igen lehet észrevenni vagy bárhol látni de mivel katonák tételezzük fel hogy golyóálló mellény van rajtuk.
  • AkAfinucsi
    hamár az ilyen képtelenségekről van szó,egy barrettból miért kell néha 2 darab lövés? jah meg egy desert eagle-ből :DDD amit az eltalál viszi a golyó magával kb :D
  • lolSL
    ne hardcore serverre menj és lesz célkereszt
  • steweee
    tényleg, az első résznél észrevettem, hogy multiban nincs célkereszt alapból, csak a fegyveroptika közelítésnél. ez ebben a részben is így van ? miért ?
  • lolSL
    nem csak codok vannak a világon :)
    arma, red orchestra, AA, project reality stb
  • atinq
    Ha ílyen szempontokat nézel egyetlen játék sincs ami hasonlít a valós életre. Gondold át milyen lenne ha egyetlen lövéssel végeznél bárkivel. Nem sok értelme lenne a játéknak. Az élethűséget az egész játék összeségét figyelembe véve írtam, gondolok többek közt a karakterekre, a mozgásukra, a fegyverekre, a hangokra stb.
  • koocos
    Legélethűbb? élethű, hogy valakibe bele lősz fél tárat valami automatával, ő final standból fejbelő, aztán 10 másodperc után felkel és fut tovább :) Cod árkád FPS és az is marad, tény hogy nekem is ez a kedvenc FPSem, de ugyanmár, ennyire baromságokat nem kéne írni :)

BFben az is tetszett, hogy a tereptárgyakat, épületeket szét lehet robbantatni... a harckocsik pedig szintén szórakoztatók :)
  • Antal99
    "Nekem az MW2-ő jött be legjobban. Számomra ez a legélethűbb és a legszebb grafikájú."
    így van