24218
Modern Warfare 2
-
TDMben kb. összesen nem lehet 50-t összeszedni O.o Elhúzódó Sabotageban 20 perc alatt meg rengeteget...
Nem a 137 kill a nehéz, hanem a 33 halál. Szóval mindig jó fele kell nézni, jól kell bújni, jó időben kell búvóhelyet váltani, meg elkerülni a random tubeokat, gránátokat.
HCban Tar 1-hit-kill... első golyó oda megy ahova célzol. Innentől már nem is igazán "tudás" (spray-control sztem az egyik ami tudást igényel, a többi amit feljebb ecseteltem. Jah meg ofkorz az apró exploitok ismerete, de abban inkább a CS bővelkedik) hanem jó reflex, meg szem-kéz koordináció. Meg jó szem, hogy észrevedd a ColdBlooded Pros snipert a legnagyobb fűben pálya másik felén a ködön túl.
Az igen nagy arányú KDR-t meg számold ki. 4.... Egyáltalán nem nagy. Huzamosabb ideig hozni idegőrlő számomra, de egyáltalán nem nagy.
+#22481 quoted for truth (és btw ezért játszom ritkán nemTDMet, mert mindig noob a csapat) -
Alap :D
statjaimat hova ?ide linkeljem vagy privátba menjen? :) -
minimum 5 ac-130 befigyelt. :P -
jólvan! már végre jössz te is :DD -
ennyi barátom :D (tapasztalat beszél belőle is :DDDDD) -
Hellsing47 #22482 te meg magyarázkodj még :DDD jól játszol jól játszol, ennyi
este megyek énis :D -
Hellsing47 #22481 kurva nagy skillt igényel a defender oldalon hagyni felrobbanni az egyik bombát a maradék 4-5percben pedig bevédeni a megmaradt bombsiteot
defender oldal szinte kivétel nélkül mindig nyer (kivéve ha noob a csapatod) -
A resetet pedig téli szünet előtt nyomtam azthiszem :) -
Hát a 10 prestige 70lvl-es accban 100k fölött volt (ha nem hiszed el visszarakom mert megvan a prestige mentés), ebben pedig leshotolom neked,itt nagyrészt snd-ztem -
oké köszi
de azóta kétszer is összejöhetett volna
időhiány oké,de a kill death arány,még mindig bizonyítana! -
májusba megvoltam 10 prestige 70lvl, csak reseteltem :), és előtte cod4-eztem, és cod2-ztem -
T.AkAfinucsi
EZ alapján már hihetőbb lenne -
azért ez a hatalmas lövés tudomány feltételez
igen nagy arányú kill death arányt,DE SZÍVESEN LÁTNÁM -
én már nem hiszek a csodákban(45 év) -
az ellenfél pontszáma lemaradt(100-199) -
nyilván nem ez az első fps játéka, és 10 perc alatt meg lehet ebbe tanulni lőni (jól 2 óra alatt) így hogy nem szórnak a fegyverek
csak pályaismeret kell gyakorlatilag, sok más skill nem -
gondolom,nem igazán izgat,de eléggé hihetetlen.
mert dm-ezek egy ideje és ritkán látok 50-feletti kills-t
tudom lehet,de ez 2 és félszerese
azt,még elárulhatnád,hogy az eddigi 3 prestige szint végén
mennyit vártál,szint lépés előtt?
Mert ez így elég kevés gyakorlatot jelent!
-
ez nem hc demo volt. fegyver amit használtam tar-21+red dot, perkek:sleight of hand pro, hardline pro,ninja,killstreak:predator ,harrier,ac-130 (namost 3 db ac-t hívtam be tehát :D) -
Egyébként 4es KDR, kb. mintha 33-szor összeszedett volna egy 4-es streaket. Annyira nem vészes, főleg egy elhúzódó Dominationnél. Nem azt mondom, hogy egyszerű, mert nem az, de abszolút reális. Csak ijesztőnek hat. -
Statból ne állítsuk már hogy valaki cheater. Ha valami, akkor pont az nem mond semmit a skillről... vagy éppen az esetleges csalásról. -
gallhun #22467 Nem csodálom hogy le csítereztek. én is azt tenném. fura
-
Oh, össze lehet hozni ilyet is, csak akkor az én esetemben vesztünk, mert hiába ölök meg mindenkit, simán kinézem az átlagos csapattárstól, hogy ellenfél nincs a lerakott bomba közelében, mert lelövök mindenkit, de nem defuseolja, mert már majdnem megvan neki az UAV!! (3as killstreak ugye...)
Illetve nem tudom mi más foroghat az ilyenek fejében :DDD -
hc demoban ezen a mapom azért érdekes ez a kd arány..
ahogy Arma is írta a játék menetét : D lehet 100 killt simán ilyen játékmódban, de nem ilyen death arány mellett... főleg nem ezen a mapon -
Azért, mert csapatjátékot igényel, és engem speciel 99%-ban szar csapatba rak... TDMben még tudok kompenzálni valahogy... Demoban is, csak akkor a KDm a tied reciproka... berohan, plantol, meghal, berohan, plantol, meghal... Domiban szintén... foglal, meghal, foglal, meghal... -
Ezt nem értem én se ,hogy MINEK játszák 6000 azt a rohadt TDM-et :D demo sokkal több xp-t ad és ha jó a map akkor sokat lehet killelni is :D -
koocos #22462 Demo-ban összejön ennyi kill? akkor lehet hogy nem TDMet kéne játszanom :D -
tegnap este!(a nice cheater természetesen nekem szól :D) -
Sith #22460 Szerintem meg az ARMA 2 na az életszerű... csak hát kellően nagy szi.ás néha, és erőmű kell hozzá :)
Egyébként szerény véleményem szerint a MW2 sok tekintetben előre lépés, killstreak fegyverek updatelhetősége de a fegyverek közel sem annyira kiegyensúlyozottak mint voltak.. és a dedikált szerverek teljes hiánya szerintem elég nagy gáz :(
Igazából a dedikált szerver hiánya a legnagyobb baj, sajnos ha beszabadul egy csiter vagy egy hülye max csak ki tudsz lépni de ennyi az összes -
gallhun #22459 Élet szerű? Az Americas Army sztem. -
Így van a millió napsütés meg a sok D-vitamin erősíti a bőrt. Felér egy golyóálló mellényel.
-
ha bajotok van a sebződéssel, menjetek, nyomjatok egy kicsit bármelyik battlefielddel, aztán majd becsülhetitek a cod-féle sebződést.
a hawaii pólós emberkék pedig egyszerűen kibaszottul kemények!!:) -
A militia-i hawaii pólós embereknek biztos van golyóálló mellényük :DDD -
Nincs szó róla és nem is igen lehet észrevenni vagy bárhol látni de mivel katonák tételezzük fel hogy golyóálló mellény van rajtuk.
-
hamár az ilyen képtelenségekről van szó,egy barrettból miért kell néha 2 darab lövés? jah meg egy desert eagle-ből :DDD amit az eltalál viszi a golyó magával kb :D -
ne hardcore serverre menj és lesz célkereszt -
steweee #22452 tényleg, az első résznél észrevettem, hogy multiban nincs célkereszt alapból, csak a fegyveroptika közelítésnél. ez ebben a részben is így van ? miért ? -
nem csak codok vannak a világon :)
arma, red orchestra, AA, project reality stb -
Ha ílyen szempontokat nézel egyetlen játék sincs ami hasonlít a valós életre. Gondold át milyen lenne ha egyetlen lövéssel végeznél bárkivel. Nem sok értelme lenne a játéknak. Az élethűséget az egész játék összeségét figyelembe véve írtam, gondolok többek közt a karakterekre, a mozgásukra, a fegyverekre, a hangokra stb. -
koocos #22449 Legélethűbb? élethű, hogy valakibe bele lősz fél tárat valami automatával, ő final standból fejbelő, aztán 10 másodperc után felkel és fut tovább :) Cod árkád FPS és az is marad, tény hogy nekem is ez a kedvenc FPSem, de ugyanmár, ennyire baromságokat nem kéne írni :)
BFben az is tetszett, hogy a tereptárgyakat, épületeket szét lehet robbantatni... a harckocsik pedig szintén szórakoztatók :) -
"Nekem az MW2-ő jött be legjobban. Számomra ez a legélethűbb és a legszebb grafikájú."
így van