Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár akik ilyen acclopó oldal linket küldenek, azok valószínûleg nem a beszédesek...
@
Tehát azt akartam mondani hogy az mw2 hangulata sehol nincs a BO hangulatához képest 😊
Megoldás?
"Nesztek bakker rajzoljatok új pályákat, fegyvereket, karaktermodelleket. Nyúljatok le néhány új játékmódot valahonnan. Az egészet nyomjátok hidegháborús körülmények között, de ezen kívül hozzá ne nyúljatok bármihez is!" 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Másrészt azt hallottam a Tréárk Blekopsz single része van olyasmi jó mint az MW2... multi meg egy darabig nem érdekel. Amíg megy az MW2 semmiképp... aztán ha utána találok játszható warez MW2t akkor még mindig nem... utána meg visszatérek CSzni, vagy hátha jön valami normális cucc 😊
@
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
nekem így elsõre közelébe se ér az mw2nek, de lehet hogy csak nem nekem fekvõ pályákkal hozott össze a sors, vagy még szoknom kell a beállításokat, vagy csak simán béna vagyok.
mindenki rohan mint az állat a hangyafasznyi pályákon, az ellenfél valahogy mindig hamarabb lát meg engem mint én õt, pedig mw2ben nem volt gondom a laggal ilyen szinten... röhej de visszasírom az iwnetet 😄 mindennek olyan plasztik érzete van, a hangok is semmitmondóak, még amit a mw2-bõl nyúltak, az is el van rontva.
a multi körítése viszont nagyon tetszik, ha mindezt átportolnák az mw2be és csinálnának valamit a csalókkal nekem az lenne a nonpluszultra 😊
még azért adok neki egy esélyt, de pesszimista vagyok, olyan mintha visszatekerték volna az órát három évvel kb...
KLIKK
Komolyan mondom ez emvékettõbb még az emvékettõnél is... De tényleg, az ördög itt is a részletekben lakozik. Nézzétek meg, hogy a karakteranimációk egy az egyben megegyeznek, ahogy fut a fegyverrel, gránátdobás stb, stb... A HUD -on szinte semmilyen alakítás nem történt éppen, hogy van különbség. Radar ugyanaz, ugyanannyi pont jár a killekért és ugyanúgy jeleníti meg amikor megkapod. Killcam ugyanaz. És konkrétan az itt látható S&D játékmód is változatlanul az MW2 -bõl van. Ahogy csordogálnak az infók a Black Ops -ról egyre inkább azt érzem, hogy kisebb változtatásokkal újra el akarják adni ugyanazt a játékosoknak. Persze jó játék ez annyira, hogy még egyszer megérje megvenni és gondolkodni sem kellett valami sokat a fejlesztõknek úgy látom... 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
A lényeg a teljes hasonlóságon van. Ez szerintem simán MW3 nem egy új különálló CoD cím.
ez az utolsó ami valamilyen szinten elviselhetõ
Egyébként csak nekem van a Black Ops -al kapcsolatban egy olyan érzésem, hogy a kiadó legfontosabb utasítása az lehetett a Treyarch felé:
"PONTOSAN legyen olyan mint a MW és a MW2!!!"
Ezt úgy látom be is tartották. Ha nem tudnánk mi ez a játék szerintem egy MW2 játékosnak be lehetne adni, hogy egy hidegháborús DLC a MW2 -höz.
Most komolyan amennyit eddig láttam belõle ez egy akkora MW koppintás mint az állat. Eddig ugye az volt, hogy az IW készítette a modern verziót a Treyarch pedig egy világháborúsat. Na most az történt, hogy készíttettek velük egy jó kis MW klónt. Ettõl még lehet jó ez a játék is csak azért ez már a rókabõrnyúzás esete. 0% eredetiség, 100% a sikeres "frencsájz" majmolása.
tegnap csíter lettem.
Afgánon elég volt 2* egymás után fejbelõnöm ugyanazt a kis suttyót, akinek kilógott a koponyatetõje az egyik bunker pereme felett.(õ meg gondolom azt hitte hogy õ most láthatatlan).
és egész kitartóan hangoztatta a magáét a kis faszparaszt.
ja, és a statom az egész meccs teljesítményét tükrözve 16-18-lett,és kb. a 4. voltam ezzel a stattal a saját csapatomban. ( imádok sniperezni, de nem megy túl jól😊)
<#mf1>#mf1>
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Parasite Eve 2, best game EVER!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Parasite Eve 2, best game EVER!
De nagy reményeket én se fûznék hozzá.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
amugymeg ha olyan hiperszuper jó a rendszer akkor miért nem bannolja a rengeteg csalót, mert majdnem minden meccsen van már cheater és ez egyre rosszabb lesz, engem bannolnak persze a valódi cssalókat meg nem
Illetve van egy HL mód, aminél elõfordul még a ban, mert módosít egy játékfájlt.... De gondolom azzal nem játszottál.
@
Hidd el ha nem te akkor vki más csalt a te mw2-del
nekik is feloldották
Viszont volt olyan eset hogy elkérte a másik accját mert neki nem volt gépe, azt is bannolták nem sokára, és ami érdekes ip bann volt ez. Semmi nem volt a gépen. Kíváncsi vok hogy mi lesz ebbõl.
Tény az hogy a csíterek száma nem csökkent jelentõsen sajnos.