24218
Modern Warfare 2
  • newszepiking
    mi ez a hullaszag?
    csak én írtom a mocskos férgeket?
  • armageddon666
    Mindenkinek.
  • koocos
    Ách... ilyen nincs..írom sorban:D

M4A1 noob, PP2200 noob, Famas noob, G18 noob, M21 noob, Vector noob... szegény gyereknek semmi se volt jó...végén leszedtem a helijét stingerrel, és ragequittelt:)

Mellesleg...normalban csak nekem kell 2 golyót lőnöm testre m21ből?
  • gömbgiliszta
    ezen: " skill 18 akimbo " akkorát röhögtem, hogy majd leestem a székről...

• AkAfinucsi
    igen? Na az oltás nekem volt már 2 nuke-om 1 mapon de ugye nem lehet benyomni... :D
  • armageddon666
    Mi nem tudom vesztésre álltunk-e.

Haverral dupla-nuket akarunk :D Elvileg be lehet nyomni a másodikat akkor amikor belassul minden :)
  • böröczk
    én pedig régebben idióta "lol"-ozást (amit amúgy rühellek mindenhol, midnen formában) mert a csíter núkra ráhívtam kerpekidzsből kapott emp-t : D
  • böröczk
    ja, mer van a kemper núk, csiter núk, meg az a fajta, amikor összerohangálod közben a feladatra koncentrálva (nem tdm-ben -.-") a gyilokokat, majd befekszel a susnyásba, herrier, pár lövés esetleg, csopper és núk : D és ez az, ami sose jött még össze, mert midnig megölöm magam, hc-n játszom csak, és ha társat talál, ciki.. márpedig a spawnt nem tudom irányítani..
  • AkAfinucsi
    én is kaptam a nice-ozást mivel vesztésre álltunk és elkezdett visszaszámolni a kis forgó jelecske :D:DD
  • koocos
    Felvettelek, Nokedliasd vagyok amúgy :)
  • gallhun
    Én is játszanák másokkal. Mi a steam neved?
  • armageddon666
    Megvan a 8. Nuke, most HCTDMen... pedig csak FMJt akartam húzni MP5K-n :D

Már csak M240 Mastery van hátra, de röhej, hogy nehezebb az FMJt összeszedni vele, mint Nukeolni (mással). Bugos, ezért 14 hit kell falon át vele normál játékmódban. Gondolom HCn sem sokkal jobb :\ 16/40-nél járok vele...

Egyébként jó érzés volt, hogy "wow, nice nuke!" a szokásos cheaterezés helyett :D
  • koocos
    Azthiszem nem volt semmi a nevük előtt... vagy talán (HUN), de nemtuti :) mellesleg nem csaltak, simán tudták egymást fedezni dem meccseken :)
  • armageddon666
    Ellenben nagyon gyorsan idegesíthetők, és ez roppantmód mókás tud lenni nagyon gyorsan :))))
  • böröczk
    ja, velük már mi is találkoztunk.. amúgy amellett, hogy csalnak, atomparasztok is, ami sajnos rohadt sok magyar játékosra (is) vonatkozik.. egyszerűen én még normális meccset nem játszottam magyarok ellen.. volt már olyan, hogy egy-egy példánnyal összetalálkoztunk, azok normálisak voltak többnyire. De eddigi tapasztalatok szerint, ha már egy hordában feszülnek, előjön a tirpák énük, már amelyik hajlamos rá..
  • AkAfinucsi
    Jól kezdtem a napot, első mapon nuke :DDDD
  • armageddon666
    nem a MECK volt véletlen? :D Egyik nap összefutottam én is velük. Wastelandsen a sövényen keresztül lőtték az embereket... biztos összeszokás meg tapasztalat és nem WH :) de 5en csalással nem tudtak nuket összeszedni MERT MEGBASZTAM AZT AKI GYŰJTÖTTE HAHAHAHA
  • koocos
    Tegnap összefutottam egy magyar klánnal, konkrétan 5en játszottak. Ismét bebizonyosodott, hogy egy összeszokott csapat előnyben van. Nincs esetlek valami klán, vagy akárcsak 1-2 ember, akinek lenne kedve együtt tolni? :)
  • AkAfinucsi
    köszi!Nem szoktam kempelni maximum az ellenfél kezdőjén rohangálni :DD
  • Bugi Misi
    grat sok szerencse kell ilyen stathoz meg jó kemp, mennyi ideig tartott a meccs?
  • armageddon666
    Na megnéztem már...
    Invasion :DDD ott vannak a felrobbant tankok, meg a középső házban ilyen bárpult vagy mi.
  • gömbgiliszta
    most azon gondolkodom, hogy melyik pályán van bárpult és tank...

help
  • armageddon666
    1 killen még sosem múlott szóval akkor már inkább Cold-Blooded :S
  • AkAfinucsi
    Ajánlom a tar-t hardline-al^^ iszonyat jó
  • armageddon666
    Vizsgáztam, szóval most nem nagyon játszottam, de ma megint összejött egy :D Marathon+SP+SitRep Pro MP5K FMJ + TMP Holo

Tök véletlen jött össze :D Megyek házba, meglesz Harrier, mire kijövök a házból megvan Chopper :D Skidrow volt asszem (neveket mindig elfelejtem), szal bebújtam a bárpult mögé... Chopperrel daráltam egy sort, aztán behívtam Harriert középre, pont fut el előttem valaki, már csak TMPm volt, lelövöm, futás hátra tank mögé, és várok hogy öljön Harrier végre... na nagy nehezen öl egyet: NUKE!

7200-nál voltunk... ellenfél meg 3700 talán.
  • AkAfinucsi
    Hát én nagy sniper highnak mondhatom magam (kis egoval :D),szinte csak azt használtam meg használom is.
  • Antal99
    csak mióta elkezdtem sniperezni, már lelassult a dolog.

• böröczk
    én se szeretem, de ha hc mosh pit azt dobja..
  • Antal99
    impozáns eredmények.

régebbin,a wins losses arányodon látszik,hogy valamikor te is ember voltál,de újabbon már nem esküdnék meg rá

nekem annyi a nagy eredmény,hogy -4200-as k-d arányt tudtam megfordítani +3500-ra kb 1 hónap alatt p10 lv70-nél

• AkAfinucsi
    nm :) vélemény? :D
  • Antal99
    köszönöm a képeket!!!
  • Antal99
    tisztázzuk,csak kérdeztem.
    eszembe sem jutott,hogy csaltál!

lehet,csak irigység beszél belőlem.

így kezdtem:"gondolom,nem igazán izgat"
  • AkAfinucsi
    Tényleg ,hogy haladsz a nuke-olással? :D
  • AkAfinucsi
    Spawncamp jódolog főleg ha te csinálod xD
  • AkAfinucsi
    Ha 3x játszottam mw2-ben sabotage-t akkor sokat mondok szerintem :D én demo/domi/snd :D
  • böröczk
    amúgy engem nagyon feltosz, bár ha belegondolok, sabotage-on, demon én is szoktam csinálni : D de ott amúgy hasznos is.. mondjuk sabotage-on mit gondolhatnak, amikor van egy 10mp-es éledési idő.. hát ugyanazt, mint én, amikor fordítva történik : D
  • AkAfinucsi
    Csak a spawncamp :DDDDDD
  • böröczk
    ja, acvel belősz annak a pályának a közepére (vagy spawnhelyre) és mindenki megdeglik : D
  • AkAfinucsi
    Az a 33 halálom azért született mert jött az rpg,skill18 akimbo,az lmg-k....minden volt ott :D
  • AkAfinucsi

played time: