Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagylaci
Elvileg lehetne tényleg. De tuti biztos vagyok benne, hogy õ "defuse" -olta a bombát mert láttam, hogy térdel és egy táska van a kezében. A "predator" -al az utolsó pillanatokban egész jól ki lehet venni ki mit csinál. Most vagy a bomba volt vagy az "Áll az Alku" -ban próbálta megnézni mit is nyert... 😄
Amúgy a legelcseszettebb dolog a játékban a "spawn" -rendszer. Velem történt "Terminal" -on, hogy azonnal a játék kezdetekor(!) megjelenek bent az épületben az elõtt a könyvesbolt elõtt vagy mi az. Na gondoltam pucolás onnan elvégre oda elég könnyû belõni. Megfordulok erre látom, hogy fut velem szemben a komplett vörös hadsereg! 😊 Volt esélyem... Most õszintén a kezdõ "spawn" -t, hogy lehet elkúrni?!
Aztán ugyanitt (problémás pálya?) "sabotage" -ban leraktuk a bombát lent a mozgólépcsõk alján. A hátsó nagy ablaknál leraktam egy "sentry" -t és hátulról megpróbáltam védeni. Na most ekkor jött a döbbenet mert szerencsétlen elhullott ellenfeleink az orrom elõtt kezdtek "spawn" -olni! Hát lett is népharag ellenem mit ne mondjak... Hogy én mekkora szemét "spawnkiller" vagyok. Pedig tök logikus helyen voltam nem messze a védendõ bombától, hogy lehet ekkora idióta a játék, hogy elém pakolja õket??!!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

armageddon666
Na igen, ez meg a másik 😄

@

armageddon666
Lehet feküdt a másik oldalon Cold Bloodeddel egy másik, aki valójában defuseolta. Nem tudom miket kell itt felrobbantani, és mivel, de gránátot, c4t, tubeot, predátort, minden szart kivéd ha jól helyezkedünk...

@

armageddon666
speciel laggot én pont fordítva vettem észre.
Egyébkét egyszer megtámadhatnánk free-for-allt 😄 mittomén, szombat délután 2kor mindenki freeforallra nyom 😊)) esetleg más kevéssé népszerû játékmóddal is meglehetne csinálni.

@

elitehun
Lehet azért nem halt meg mert a célpontba csapódott, vagy magasabban fekvõ területre. a predator lefele vhogy nem robban
Megoldódott a problémám.
Köszönöm a segítséget.
Volt egy nem kívánatos program a gépemen ami zavarta a lejátszóm rendes mûködését.
Nagylaci
Érdekes mennyire eltérõek a tapasztalatok néhány téren. Nekem speciel valamivel többet lagol mint régebben, pedig már régen is sok helyen volt akkora, hogy mire ki tudtam lépni háromszor megöltek... 😄
Viszont nálam félreérthetetlenül lassabban talál játékot amióta a BO kint van! Nekem elõtte szinte nem kellett várnom, hogy játékba kerüljek most pedig van, hogy alig akar találni egyáltalán.
Csaló szintén jóval kevesebb van, legalábbis a "durva" fajtából a többivel meg azért lehet kezdeni valamit. Mondjuk pont tegnap majdnem megütött a guta amikor "Demolition" -ben mi támadtunk, járt le az idõ és még mindkét célpont állt. Nagy nehezen az utolsó pillanatban telepítem a bombát, védem mint a bolond, de nagy nehezen kiszednek. Addigra megvolt persze a "predator", "respawn" -nál el is sütöttem gyorsan, teljes rálátás a célra, közvetlen találat (!) a "defuse" -on ügyködõ csávón aki ettõl még nem annyira zavartatta magát és befejezte a dolgot... Hát az ilyen az rohadjon meg csak úgy simán! Ez rettenetesen tud bosszantani amikor ennyire éles helyzetben okosan játszva összehozom amit kell és erre egy ilyen szánalmas idióta miatt már veszítjük is el a kört.
Viszont halálosan jót röhögtem szintén tegnap! Megcsináltam ugyanis az "All Pro" -t. Ugye mekkora király vagyok?! Két fejlövés egy golyóval? Hoppá! Hát nem... 😄 A dolog szépséghibája, hogy Akimbo MP5K-val csináltam... 😊 Most komolyan, abban a golyózáporban amit ez a fegyver okoz, hogy döntötte el, hogy egy golyó fejbe lõtte két ellenfelemet?! Jót nevettem mekkora "profi" vagyok.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

newszepiking
én is így vagyok, és szerintem az lehet az oka, hog ynincs már "láthatatlan fáziskésés", azaz most már real time megy a játék.
na, szóval hogy nem gyorsabb nálam a többség. nincs lagg.

csak ki tudtam már nyögni, na.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Sziasztok csak csatlakozni tudok a már elõttem szólókhoz.
Sokkal jobb lett a játék.
Én nem szoktam "csalózni" mert nálam csak jobb játékosok vannak😊
de azért elgondolkodtató, hogy most már 5 meccsbõl 4 -et én nyerek😊 és ugyanúgy játszom mint eddig.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

newszepiking
igen, szerintem is jobb lett.

armageddon666
Nem fogom visszakeresni, hogy x hozzászólással korábban mit írt még hozzá, ami információjellegû, ha válasz lett volna saját hozzászólására, akkor oké. Így viszont tartom, hogy egyéb megnevezése nélkül bizony Modern Warfare 2 a téma.

@

Frissítsd a Driwert!! Nálam is volt ilyen csak nem ezzel a játékkal!
elitehun
Oda is irta hogy a Cod 4-rõl a modern warfare-rõl beszél 😛
Am egy szóval nem mondtam hogy hülye vagy
armageddon666
Végül is nyilvánvaló, hogy a Modern Warfare 2 topicjában a 4rõl van szó, tényleg bocs... én voltam a hülye...

@

gömbgiliszta
annak ellenére, hogy megvettem a black ops-ot, és tolom a kampányt esténként, még mindig nagyon sokat játszok az mw2-vel. valahogy nem bírok leszakadni róla...

kb. feleannyian játszanak vele mint BO megjelenés elõtt, csaló mintha kevesebb lenne, bár én régen sem találkoztam sûrûn velük, lag szinte teljesen eltûnt...(vagy csak szerencsém van mostanában...)

szóval számomra összességében jobb lett a játék!

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Hello.
Hát beszarás, rákötöttem egy hordozható dvd meghajtót a gépemre onnan elindul.
A gépben lévõ meghajtó nem ismeri fel a lemezt.
Na de akkor hogy a fenébe tudok róla feltelepíteni.
Telepítésnél felismeri, lejátszásnál meg már nem.
Vegyek új dvd meghajtót a gépembe , vagy ez valami szoftver hiba?
szabii98
hálistennek.

jah és TÉK.

I met God. She's black

elitehun
A cod 4 nem volt steames
armageddon666
Ez esetben hiába viszed vissza a boltba... Sõt, mivel már gondolom regisztráltad Steam accountra a játékot...

@

Elnézést a zavarásért. Ismét én volnék, úgy döntöttem visszaviszem a lemezt a boltba. De elõtte még megpróbáltam a biztonság kedvéért pár dolgot.
1.Újrainstallálni, de ugyan az a hiba.
2.Kipróbáltam egy másik gépre telepítve és ott mûködik.
3.Felrakom az enyémre megint, nálam nem jó
4.Egy harmadik gépre is felraktam ott is jó
De nálam telepítés után nem indul el a single, nem ismeri fel a lemezt, na de akkor telepítésnél meg hogy ismeri fel
Valami gebasz van a gépemmel de nem tudom mi lehet mert a játék más gépeken rendesen mûködik. Valami ötlet.
armageddon666
lassabban de egyenletesebben jönnek a játékok. én ezt vettem észre. szóval régen volt olyan, hogy play, és egybõl ment a játék, meg volt, hogy istenért sem akart találni. Most megszûnt mind a kettõ véglet, mindig kell egy kb. fél percet várni, de 1 percnél többet nagyon ritkán. hasraütésszerû számok.

nagyon durván csalókat nem látok, csak szimplán idegesítõ csalókat, akiket viszont be lehet verni 😊)

(Vicces úgy sabotaget nyerni hogy chopper+ac overtime alatt 😄)

@

mmovar
tényleg mennyiben változott a multi mára? úgy értem jobb lett? érezhetõ a létszámcsökkenés? javult ez által az iwnetes rendszer?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

newszepiking
szerintem nem halt meg.
minden éjszaka nyomom, nincs vele semmi baj.
a topic. az halt meg.

kBagyula
én még tolom. 😊 igaz a meló épp ellep nyakig így max. péntek vagy szombat estére jut egy kis lõdözés, de nekem ez elég most.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

J i GS a W
nem gyengén meghalt a multi<#rinya>

newszepiking
örülök hogy itt vagy.😊
azt hittem már mindenki átnyergelt valami másra.

Antal99
EZ tényleg gáz,de a singleplayert másképp is lehet játszani
sok különbség nincsen

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

newszepiking
a tört játékok viselkednek így, miután feltelepítetted, és mielõtt megcrackelted volna õket.
érdekes. lehet hogy valami serial gond, szerintem érdeklõdj ott ahol vetted, hogy akkor most mivan?

Volna egy problémám. Talán nem ide való de kíváncsi lennék, tud e valaki segíteni.
Vásároltam egy Call of Duty 4-et a Modern Warfare elsõ részét, eredeti játék, szaküzletben vettem originál sértetlen csomagolásban, nem lehet hibás a lemez hiszen rendesen feltelepült, és a multi tökéletesen mûködik.
De a singleplayer nem indul el, hiába van benn a meghajtóban a lemez azt írja ki -please insert the correct CD/DVD-Rom-
Mégis mi a fenét kéne csinálnom vele ez csak 1 db Dvd mi mást rakhatnék be.
Akkor is ez van, ha az asztali parancsikon helyett, a lemez berakása után megjelenõ menübõl akarom elindítani. Ez agyrém.
Volt valakinek hasonló esete ezzel a játékkal.
gömbgiliszta
ez egy lehetséges módja, annak, hogy túléld... 😊

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

elitehun
Abban a sorrendben használhatod õket ahogy megkaptad
elitehun
Nem lehet
armageddon666
Killstreakek Last in First out módon vannak <#idiota>

@

newszepiking
szerintem csak sorban lehet, mégpedig a legdurvábbat legelõször.
vagy én sem tudok valamit.

Nagylaci
Eldobni sehogy nem tudod... Két lehetséges módja van túlélni Riot -al ha semtex -et tapasztanak rád. Az elsõ, hogy blast shield -et is használsz. Ez elég bizonytalan, de bejöhet. A második szintén elég nehezen kivitelezhetõ. Evidens, hogy ha felveszel egy fegyvert a földrõl akkor a Riot Shield -et elhajítod. Azonban könnyû belátni, hogy amikor észreveszed, hogy jön a semtex még gyorsan keríteni egy csúzlit a földrõl, felvenni, elpucolni, mindeközben a semtex gazdáját is kicselezni "picit" nehézkes... Hát sok szerencsét mindenkinek a mutatványhoz! 😄

Viszont nekem is lenne egy kérdésem. Lehet, hogy csak én siklok valami felett csúnyán el, de egy dolgot nem értek. Lehet valahogyan váltani a már megszerzett "killstreak reward" -ok között?! Néha baromira kellene, hogy teszem azt az adott szituációban mondjuk ne a "chopper gunner" -t használjam el csak a hamarabb megszerzett "UAV" -t. Ez lehetséges valahogy vagy kénytelen vagyok a jutalmakat megszerzésük sorrendjében felhasználni?

mmovar
a riot shild-et ha rádobják a semtex-et, hogy tudom eldobni? egyszer olvastam de nem emléxem rá

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

elitehun
Oda is van irva hogy CSAK dual core-os procikkal megy
Danyi95
Megcsináltam... de semmi... De más megoldással sikerült 😄 (azért köszi! 😉)

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Tessék:29.
MW2 crashes and you get iw4sp.exe has stopped working error.

The 'Aerium88' fix

If you have a dual or quad core system and you can play 10-15 mins then you can to try this :

1. First : Open taskmanager and go into processes tab.
2. While taskmanager is open, THEN start singleplayer.
3. When singleplayer starts it will come up "iw4sp.exe" in the list.
4. Quickly rightclick it and go to "Set Affinity" and uncheck one of them and press OK.

Obviously this only work for people with Dual-Core Processors.

AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun

csak nekem tünik úgy , hogy kisebbek lettek a mapok mw elsõ részéhez képest?
cod 2 után már elkezdõdött az elbutulás a modern warfarerel de ezt konkrétan lebutították ovodai hent lövöldére.
hogy mér kell ez.. erre van igény?
Danyi95
Valaki esetleg nem tud megoldást, erre ? ( win7 reinstall nélkül??) Ha valakinek volt már ilyene?! <#help> Köszönöm!

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

armageddon666
én egyre több csalóval találkozom viszont egyre több bénával is... természetesen csalók ellenem, bénák velem... így mondjuk legalább meg kell küzdeni az 1:1es WinLose rátáért 😄DD

@

Nagylaci
Tényleg igaz. Amióta megjelent a BO jóval kevesebb csalóval találkozni. Viszont egy negatívuma is van a dolognak. Van, hogy nekem alig - alig talál játékot... Kevesebb a csaló, de a játékosok száma is elég rendesen lecsökkent.

gagax
NA lol 😄 EPIC FAIL volt ma : D SD be lehívtam herriert a bombára...rögtön hívtam a choppert is...ugye meghalt a bombázástól az utolsó ellen....végsõ killcamba meg az volt h a chopper célkeresztje kijelölte a herrier bombázásánál az ellent...na erre meg is kaptam h HACKER WH stb....és akk magyarázzam mrá ki amikor mindenki úgy látta killcamba csak én nem...pfff : D

Sziasztok!
Valaki tudna dobni egy linket ahol a mw1-2-nek a részletes története van?
Lehet hogy szó volt már errõl a forumban de nem szeretnék 100 oldalt visszaolvasni. Elõre is köszi 😊
Antal99
így van

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

newszepiking
talán az idióták mind átnyergeltek a BO-ra? hisz mégiscsak az a legújabb.
az utóbbi napokban tök jókat játszottam.
<#mf1>

Hali! Eladnám az MW2-met, plusz Half Life 2 + kiegek, plusz Left 4 Dead - ezek egy accon, lemezekkel együtt + CoD 5 + RS Vegas + SPlinter Cell Double Agent + Ghost Recon AW2

Az egész együtt 5000Ft-ért. Sry, hogy ide írtam, de sûrgõs!!

email: [email protected] (vagy PM)
Nem.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Srácok nektek is laggol az MW2????