24218
Modern Warfare 2
-
BF-et én is egy fél napig teszteltem nekem nem jött be. MOHA-val nem játszottam csak láttam. Nekem az MW2-ő jött be legjobban. Számomra ez a legélethűbb és a legszebb grafikájú. -
MoH taktikus? Ok, csak a MOHAAval játszottam, de sztem ugyanolyan sztenderd FPS volt mint a többi :D
BFhez nem tudok mit mondani, nem sokat játszottam vele, valahogy az egérérzékenység furcsa volt már a demóban is... úgyhogy aztán nem is foglalkoztam vele (BC2) -
multi tekintetében az a sorrend hogy maradj a cod4-nél, mert azóta nem tudtak jobbat összehozni :) -
koocos #22444 Akkor elkezdem...
Nekem összességében jobban tetszik az mw1nél... a single olyan, mintha csak annak a folytatása lenne, zseniális sztorival és fordulatokkal, multi pedig ugyan úgy megunhatatlan, talán csak a csalókkal lehet problémád, de eddig csak párral találkoztam:)
A Black Ops szerintem egy 0, de hát Treyarch, mit várhatunk?:) MoH-al még nem játszottam, BF viszont nagyon bejött. Itt ami lényeges különbség, hogy a CoD-ok inkább árkád rohangálósak, míg a MoH és a BF taktikusabb...kinek melyik tetszik, engem mind2 megfogott :) -
steweee #22443 figyelem, láma kérdések következnek !
szóval lemaradásban vagyok a munka miatt, még ezt se próbáltam idő híján. nade majd most !
mennyiből más, miből jobb/rosszabb mint az cod4 mw1 volt ?
ráadásul a black ops, a medal of honor és a bf bc2 is várat még magára...
aki már játszott velük, mi lenne a sorrend single player és multi tekintetében ? -
hú, akkor sürgősen resetelem a rangomat :S NOOOOOOT!
Jó így is :D -
koocos #22441 Prestige-ek megcsinálásáért csak emblemeket kapunk, vagy vannak pl challengek is rájuk? -
De úgy a menő,hogy ha 1 nap alatt csinálod meg :PPPP (a 10 nuke-ot :DDDD) -
grat hozzá :P!! -
Igen, elkezdtem szisztematikusan gyűjteni őket. End of Line az 5 Nuke. Még 5 kell a Nuke emblémához. -
az mi is pontosan?
te most kifejezetten a cselendzsekre gyúrsz? -
End of Line yeeee ^^, -
ja a másik meg, hogy átformolta magát care package-é XD -
:DDD ja hát killcamot nem árt néha nézni :DD nem hát a srácnak láttuk az admin menüjét mikor megvoltunk halva és ugye spectator sd-n. volt abba minden walker ac-130,suicide harrier,wh,aim,stb :D amin kiégtünk csinált egy clone-t magáról :D:D -
Tényleg több lett mostanában a cheater... Vagy csak elkezdtem nézni a killcamot? :D Kurva szájukat...
btw protip: report cheat miatt reménytelen... REPORTOLJÁTOK ACCLOPÁS VÁDJÁVAL! Vagy hasonló kamuszövegekkel :D ha más nem hátha okoz vele az ember pár kellemetlen percet a delikvens faszkalapnak :)
illetve esetleg egy listába ki lehetne itt gyűjteni a valószínűleg csalóknak a community oldalát. -
KoRn666 #22432 http://steamcommunity.com/id/dirr3/
Pár perce lett vége Favela mapon egy kis ground war-nak.
Nagyon jól nyomta a srác :O
Csak elég érdekes volt, hogy néha falon keresztül is küldte a headshot-okat intervention-nel. :D -
Előbb kaptunk egy nuke-ot sd ASD:ASD:DSA: (epic hacker) -
koocos #22430 Nekem megment a 22 kill, de beszoptam egy GLt...hálisten nuke nem volt berakva, különben ráborítottam volna a monitort
-
Harmadik Nuke :DDDD Megint TDMen. Wastelandsen kempeltem össze... De ügyesen, mert nem is kempnek indult. A kisebb házikóba mentem be, aztán mivel arra spawnolt minden ellenfél ezért ki kellett jutnom, ki is jutottam, Harrier már megvolt, azt gyorsan el is sütöttem, és hátrafutottam a tankokig. Na ott 1-2 ellenfél elfutott mellettem (Cold Blooded), egyet meg is öltem. Chopperrel 23 killstreakig mentem. Az az utolsó 2 kill... nem mertem elmozdulni onnan, mert gáz lett volna most meghalni, hogy tudom, hogy csak 2 kill kell... általában nem halál nélkül jönnek össze ezek, szal 33/5-nél fene se tudja, hogy most épp hanyadik killem volt egyhuzamban. Egy szép fej felbukkan azt lelövöm, de akkor már tudták hogy hol vagyok. Na már jöttek a tubeok is. Szerencsémre valaki megpróbált rám mászni, na azt középtávról lelőttem Rafficával, gg, Nuke, yeeeeeah. ^^
Vagyis még 7 kell asszem... aztán jöhetnek a komolyabb challangek... Mint M240 FMJ (bugos, szóval 14 golyó kell falon át megölni valakit...) meg a lőj egy teljes tárat ellenfelekbe mellélövés nélkül challangek, az 1000 killstreakek... szóval ilyen időigényes dolgok. -
HCn is ugyanaz a spawnrendszer van :D meg az nagyon kempre épül :\
Harrier + Chopper + Nuke :) Szerintem ennél nincs biztosabb...
Harriernél és Choppernél is van ugye beleszólásunk (bombázás, meg no comment). Viszont utána a harrier sokszor nem lő. Pave Low szokott darálni, kivéve amikor nem, és ugye megszerezni is nehezebb.
Chopper vs AC130 merül fel még.
AC-t nehéz lelőni, viszont általában a pálya felére tudunk lőni vele, és ha alattunk a spawn hely, akkor bukta :\ Chopper meg nálam azért elég jól szokott mozogni :) -
Akkor játssz HC-n..
Amúgy aki núúkra gyúr, milyen killstreakeket tesz be elé?
Nálam most harrier+chopper kombó van.. -
Második Nuke :D TDMen...
M21 Acoggal, stopping powerrel, sleight of handdel, meg talán ninjával :D
Pálya: derail, benn a házban jött össze az eleje. -
koocos #22425 nem, amit care és emergencyből kapsz, azt nem
melleseleg, mivel ma és hnap nemleszek beszámítható:
B.U.É.K
-
ha láda van betéve és abból kapok valami ölős cuccot akkor nem számítja be
az öléseket a következő killsteakbe!? -
Kivéve ha körbesunnyognak :D de thx a tippet, kipróbálom! -
Mindig oda rakja az ellenfelet ahova a legelején spawnolta. xal biztos tudod h honnan jönnek és nem lőnek hátba :D -
Hmm, demonál fix a spawn? Majd megpróbálom akkor... Csak demolition is olyan, hogy gyorsan lehet veszteni. És általában mindig rám hárul az objective elvégzése. Vagy sokat ölök gyorsan de akkor sűrűn halok, vagy lassan jön össze a streak. :( -
Demolition spawnchopper----->nuke -
Ezt hogy csináljátok... Olyan szánalom a spawnrendszer. Bár néha azt hiszem direkt csinálják, és L4D szívatós Director AI-ját koppintották le. Mindig a leggecibb helyre dobja le az ellenfeleket. Kizárólag Dominationben látom esélyét egy Nuke összegyűjtésének, esetleg Sabotagenak, de amilyen inkompetens társakat kapok általában, előbb veszítjük azt el minthogy összejön. -
Jee, 2 csaló is volt ellenfélbe, de nyertünk haverral ^^ Domination... egyik lehet csak nagyon jó volt, a másiknál azt láttam, hogy elkezd lőni, odaránt fejre, ott megáll, aztán továbbránt. Mintha nyomkodta volna az Aimbot on/off gombot. Akkor elkezdtem baszogatni, hogy mekkora szánalom, és még aimbottal is faszláma, ekkor benyomta keményen :D De nyertünk, sálálá~ ^^
Viszont remélem a patkány génjeit nem viszi tovább és családostul rákban aidsben elhullik a féreg.... 1 kill kellett volna Nukehoz erre kurva aimbotjával olyan fejest lő... -
nO KEMP barátom!!!
-
azt mondtam már amúgy,hogy multkor favelán 2 nuke-ot szedtem össze? :ppp -
FFA-n soha nem voltam képes nuke-olni (nem is próbáltam) mondjuk erre a faszkemp-re nem is lennék képes :D -
Tegnap esti!! 

-
haverok közül nekem lett meg legelsőnek a forgó emblem, és én igen szerettem régen nuke-olni :DD -
Ejj mennyi laggos host volt...
Egyiket elkezdem baszogatni. Ilyet szól "are you french?" :DDDD Franciákat tényleg mindenki rühelli... szinonimája a fagnek :D -
Nekem 31. Nuke előtt is annyi volt, Nuket meg egyből benyomtam, általában 6v6, szal... az is 31. Érdekes :D -
koocos #22410 írja a profil lapon, hogy mennyi volt a legtöbb, de amúgy igen, számolni szoktam, hogy tudjam mi-merre :)
-
Számolod? :D Én mindig csak a killstreakből tudom. -
koocos #22408 18 kill halás nélkül :)