Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Valaki nem tudja miért lép ki egy ilyen hiba üzenettel a játék?? :S ( amikor berak a menübe rögtön...)

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Megnéztem. Banolták <#hehe>#hehe>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
► http://www.rgtruckz.hu/ ◄
mit ír? Ha banned, akkor így jártál, nem kellett volna csalni. Ha In good standing, akkor próbálgasd a játékot, írj Steam supportra, telepítsd újra. Supportnál emeld ki, hogy a VAC nem mondja hogy banolva vagy csak a játék.
@
@
Eddig nem volt ilyen gondom!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Rast: Semmit nem tudsz. És nem nem hibakód hanem hogy bannoltak mw2-bõl. Ezzel már nem fogsz többet játszani

Mert nekem vannak ismerõseim akiknél az áll hogy: Bann(s) on record. Mégis tudnak még mw2-zni. Sõt tulajdonképpen õ szokta csinálni a moddolt szerókat min néha játszok. A kedvencem a Hide and Seek<#zavart1>#zavart1>
Ienkor mi van?
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Ha már állandóan szidjuk a dedikált szerverek hiányát, a laggot, a 10éveseket meg a csítereket az mw2-ben:
Újra fölraktam a gépemre a cod4-et, régi szép emlékek, mw2-t éppen untam, gondoltam nyomom egy kicsit a régi kedvenccel.
Tapasztalataim 3 nap összesen kb 6 órányi játéka után, kb. 10 szerveren, tdm-ben, keresõ szerint 50 ping alatt.
Teljesen ledöbbentem, az Összes játék tele bunnyzó, hihetetlen szögbõl tüzelve pontosan találó szarházival, egy perc után jön az elsõ bombázás, heli, ami a végéig abba sem marad, mindenki csíterezi a másikat, olyan lagg, hogy idõnként ki kellett lépnem (bizonyítottan nem nálam van a hiba), mindenkinek sokkal pontosabb és erõsebb a fegyvere mint a tiéd, MINDENKI jobb nálam ( ami elõfordulhat, de nem 6 óra átlagában) úgy, hogy a neveik alapján nem egy klánba valók, tehát hagyjuk hogy iszonyatos az összedolgozás.
Mindez többségében adminos, dedikált szervereken, frissített pb mellett.
Hihetetlenül felfrissültem jöttem vissza mw2-zni.
Mindenbõl én magam a következõ – eddig is sejtett – és persze sarkított következtetést vontam le:
Mindig az aktuális kedvenc az, ahol úgy érezzük hogy a legtöbb a csaló, legnagyobb a lagg, és minden a létezõ legjobban el van baszva.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Hamut szórok a fejemre😊
Legyen béke közöttünk😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"Önimádóknak és kisebbrendûségben szenvedõknek kiváló szórakozás...."
Mivel a vak is látja hogy ez a videó szórakozás céljából lett készítve.
Azért ne egyél meg....
Véleményem szerint az általad is felsorolt és a videón látott feltételekkel csukott szemmel, víz alatt, szikes talajon is csinálok egy Nuke -t.
És szerintem itt a fórumon bárki.....
A viccet félretéve próbálj meg te is igy csinálni egy nule-ot. Nem lesz könnyû...
Nyilván egy "meghívásos" és "megszervezett" esemény volt ez a video.
Futnak felé egyszerre 4-en, 5-en és senki nem lõ rá....
Önimádóknak és kisebbrendûségben szenvedõknek kiváló szórakozás....