Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Újraraktad?
Danyi95
Valaki segítsen létszi #22007... Már mindent megpróbáltam amiket írtak külföldi oldalakon is... Esetleg lehet hogy a vidkari driver miatt csinálja, most frissítettem nemrég!? <#help>

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Helloka! Remélem tud valaki segiteni, van egy olyan gondom, ha multiplayernél belépek egy szerverre sokszor a kicsit nagyobb mappoknál mikor bejön a fegyverválasztás lefagy a játék ott megáll ahol van de a hang megy tovább videókártyát mindent frissitettem de nem segit (quarry, skidrow, invasion, sub bas ilyeneken szinte mindig) Csak a kisebb mappokon tudok játszani, de az a baj hogy ha bejön mondjuk quarry 100 FPS-el bõven tudok játszani nem értem mi lehet a baj 😞. Ati ah3450-es vidikártyám van.
lolSL
biztos vmi tört szaron játszik a csalója

mmovar
mi az hogy ip váltással kiküszöbölhetõ a ban? Az nem létezik! vagy akkor nem bannoltak!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Danyi95
Persze!

Frank99
eredeti?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
a gyökér csalóknak szólok, hogy nem viselem el már lassan 1 éve a cheatet sem, és a gyökérséget sem....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Danyi95
Hali.
Valaki nem tudja miért lép ki egy ilyen hiba üzenettel a játék?? :S ( amikor berak a menübe rögtön...)

nyuny01
Valaki tud erre megoldást?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Nem jól értelmeztél. Nem játékban találkoztam vele, hanem a marha élõ közvetítést adott arról ahogy gyönyörûen játszik, és közben szépen csal. Minden ott volt a pofám elõtt.

Megnéztem. Banolták <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

RaST
Nem wallhackeltem, csak a szintet állitottam át 70-esre. Nyilván emiatt történt a kick. Ip váltással kiküszöbölhetõ a bann, és máris játszható a játék.

&#9658; http://www.rgtruckz.hu/ &#9668;

armageddon666
Steam > Settings > VAC Status

mit ír? Ha banned, akkor így jártál, nem kellett volna csalni. Ha In good standing, akkor próbálgasd a játékot, írj Steam supportra, telepítsd újra. Supportnál emeld ki, hogy a VAC nem mondja hogy banolva vagy csak a játék.

@

armageddon666
Még mindig nem ér semmit a jelentés, de hajrá. Inkább tudd meg az IPjét, és azzal szopasd valahogy, vagy nem tudom. Learn2Hack és kúrd szét az életét 😄😄😄😄😄😄 Persze kizárólag ha 1000000% biztos vagy benne hogy csalt, és nem csak szimplán felkúrta az agyad, akár mert jobb volt, akár mert patkány módon játszott.

@

nyuny01
Újra raktam a gépem és prestige 1-ben,1-es szintû vok!Mi a tökömért?
Eddig nem volt ilyen gondom!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Én tegnap láttam egy ostobát... live stream-elt xfire-n ugy hogy wall hacket használt folyamatosan... na persze hogy jelentve lett. Rühellem a gerinctelen, játékélmény romboló szarosokat ( a profilja alapján 15 éves volt a csávó ). De hogy ilyen hülye legyen... <#ticking><#hehe>

elitehun
A VAC nyilván érzékelt vmi hacket és az alapján. Lehet hogy feltörték az acc-odat és más csalt vele. De te ettõl még nem fogod visszakapni
RaST
No, és mi alapján ? <#fejvakaras>

elitehun
Semmi. Mint mondtam ez nem egy hibakód. Hanem "tudatosan" bannolt a VAC
RaST
Ergo az újratelepités sem segithet ?

elitehun
Nem. Steam acc alapján tiltanak. Ha még akarsz mw2-vel játszani akkor mg kell venned újra
RaST
Dehogynem, végsõsoron ez egy hibakód. Értettem, hogy bannoltak a játékból, csak a miértjével nem voltam tisztába. IP alapján tiltanak?

elitehun
Ja akkor értem már.
Rast: Semmit nem tudsz. És nem nem hibakód hanem hogy bannoltak mw2-bõl. Ezzel már nem fogsz többet játszani
RaST
Srácok. Nekem ezt a hibakódot irja ki ma reggel óta. Mi a teenedõ?

Jaka923
A bann csak a hivatalos szerverekre vonatkozik...

elitehun
Mért mit ir ki?
Mert nekem vannak ismerõseim akiknél az áll hogy: Bann(s) on record. Mégis tudnak még mw2-zni. Sõt tulajdonképpen õ szokta csinálni a moddolt szerókat min néha játszok. A kedvencem a Hide and Seek<#zavart1>
nyuny01
Most néztem azoknak a profilját,akik szerintem csaltak a játékban!Pár hónapja jelentettem a steam-en,és hat emberbõl egy volt bannolva!Most viszont mindenki!Úgy látszik ha egy picit késve is,de a VAC õket is utolérte!<#taps>

Jaka923
Ilyenkor az van, mint a neved...

Hali mindenkinek.Na történt az,hohy modolt szerora léptem és mikor ki léptem minden title és embléma fel lett szabaditva,de a prestig szintem maradt a régi.
Ienkor mi van?

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

tommygear
jahh...
tommygear
most kezdtem el megint nem tudom mi a dörgés
Nagylaci
Volt ilyen??!! 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

elitehun
Már mióta
tommygear
mivan kivették a 3rd person 1v1et?? <#wilting>
Jah, jót röhögtem xD

Nagylaci
ÖÖÖööööö... Most akkor jól értem, hogy a gyerek hét nap alatt 140 évet játszott a MW2 -vel?!Picit besûrûsödött arrafelé az idõ. 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

newszepiking
eredetin.
és mondom, régen nagyon sokat játszottam vele.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Jaka923
Ezeket eredeti vagy tört szerveren észlelted? Mert nagyon nem mindegy.

newszepiking
Egy kis érdekesség.
Ha már állandóan szidjuk a dedikált szerverek hiányát, a laggot, a 10éveseket meg a csítereket az mw2-ben:
Újra fölraktam a gépemre a cod4-et, régi szép emlékek, mw2-t éppen untam, gondoltam nyomom egy kicsit a régi kedvenccel.
Tapasztalataim 3 nap összesen kb 6 órányi játéka után, kb. 10 szerveren, tdm-ben, keresõ szerint 50 ping alatt.
Teljesen ledöbbentem, az Összes játék tele bunnyzó, hihetetlen szögbõl tüzelve pontosan találó szarházival, egy perc után jön az elsõ bombázás, heli, ami a végéig abba sem marad, mindenki csíterezi a másikat, olyan lagg, hogy idõnként ki kellett lépnem (bizonyítottan nem nálam van a hiba), mindenkinek sokkal pontosabb és erõsebb a fegyvere mint a tiéd, MINDENKI jobb nálam ( ami elõfordulhat, de nem 6 óra átlagában) úgy, hogy a neveik alapján nem egy klánba valók, tehát hagyjuk hogy iszonyatos az összedolgozás.
Mindez többségében adminos, dedikált szervereken, frissített pb mellett.

Hihetetlenül felfrissültem jöttem vissza mw2-zni.

Mindenbõl én magam a következõ – eddig is sejtett – és persze sarkított következtetést vontam le:
Mindig az aktuális kedvenc az, ahol úgy érezzük hogy a legtöbb a csaló, legnagyobb a lagg, és minden a létezõ legjobban el van baszva.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

elitehun
Sztem újra kell tenni
morphologu
Sziasztok mostanában olyan gond van a játékkal hogy elkezdi betölteni a pályát és egy idõ után olyan hibát ír ki hogy create 2d texture error erre mi az orvosság eddig ez nem volt.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

elitehun
Eddig is az volt 😄
Igazad van, én minõsítettem, nekem voltak elõítéleteim ...
Hamut szórok a fejemre😊
Legyen béke közöttünk😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

elitehun
Persze. Sztem is tudna itt bárki én csak azt mondta hogy nem lesz könnyû. És nyugi nem eszlek meg csak kicsit idegesített az a beszólásod hogy
"Önimádóknak és kisebbrendûségben szenvedõknek kiváló szórakozás...."
Mivel a vak is látja hogy ez a videó szórakozás céljából lett készítve.
Ezek szerint tájékozatlan vagyok e téren....bocs.
Azért ne egyél meg....

Véleményem szerint az általad is felsorolt és a videón látott feltételekkel csukott szemmel, víz alatt, szikes talajon is csinálok egy Nuke -t.

És szerintem itt a fórumon bárki.....

elitehun
Nem mondod??? Télleg megszervezték? Aztaaaaa. Én azt hittem hogy random van egyedül vagy 17 ember ellen. És csak véletlen hogy az ellenség csak tac knife-ot meg dobókést használ -.-

A viccet félretéve próbálj meg te is igy csinálni egy nule-ot. Nem lesz könnyû...
elitehun
Prestigelni kell de akkor a title-eken meg emblem-eken kivül minden elveszik és megint 1-es szintû leszel. Ha a halálfejeset akarod akkor ezt 10-szer kell megcsinálni. De minden prestigelés után kapsz egy plusz class helyet
hogyan lehet kiválasztani a jelvényt mert nekem ugye 70-esen ilyen 5 csillag van de hogyan tudom megváltosztatni pl arra a halálfejes jelre van olyan 70-es akinek meg az a jele hogyan lehet az ilyet kiválasztani?

Nyilván egy "meghívásos" és "megszervezett" esemény volt ez a video.
Futnak felé egyszerre 4-en, 5-en és senki nem lõ rá....

Önimádóknak és kisebbrendûségben szenvedõknek kiváló szórakozás....