Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6 nap...hmm...pénteken már akkor single-be lehet nyomatni :)

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

HappyHunter
Jól tudod.

Be happy. :) Running!

Prince23
A Modern warfare 2 topik a népszerû témák között a 8. helyet foglalja el. mi lesz itt....

990

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

azonban minimum 5x meg kell ezekhez halni egymás után
és tudtommal csak egy újraéledésig lehet használni

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

mennyi a szállítási költsége ha a cd galaxistól veszem? gondolom nem megyek fel szegedrõl bp-re 1 játékért :D

Kulee
Nem, sima:)

ProGabe
kilóra mennek. a legtöbb helyen tudtommal 2 kiló alatt egy ezres a pktg, egy ilyen tok meg bõven alatta van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
Különleges kiadást rendelnél?

ProGabe
a két köcsög-perk átkerült a deathstreakek közé. tehát 3 perk + egyik ezek közül :|

Final Stand (lvl 39)
Last Stand, but you will be able to use your primary weapon.<#zavart2>
Martyrdom (lvl 27)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kulee
Engem is érdekelne a válasz, én 576-ról szeretnék egy boxos verziót, de ott nem találtam a posta költséget, mennyiért hozzák ki? taapsztalatok?
Am. a boxos verzió ott 12.990 Ft, nem tudom hogy mennyiségre vagy árra mennek-e O.o

Prince23
Köszi a banner frissítést. nem is kell ide HG :)

ProGabe
na most "bajban" vagyok.

az eddig mindig megbízható galaxisról rendeljem, vagy überbõl, ahol pont a kiszállítás költségével olcsóbb. de ott figyel ez: "A TERMÉK ÁRA VÁLTOZHAT A VALUTA ÁRFOLYAM FÜGGVÉNYÉBEN!"

szerintetek még változtatnak az áron? meg ez az über is van olyan jó, mint a galaxis? tapasztalatok? tényleg itt lesz 10-én a játék, mert galaxis esetében tudom, hogy igen. szabadnap miatt nem mindegy :)

nem, kicsit talán erõsen fogalmaztam, de nemigazán látom sehol sem hogy már megrendelhetõ lenne
maximum elõrendelhetõ, a kettõ meg nagyon nem ugyanaz

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Készülhet a cunya verzió <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

bujcsik555
Ha jól tudom már nem lehet elõrendelést leadni. Gondolom erre célzott.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

HappyHunter
Ezmiez?

csuszi
single-vel átvészelném ezt az egy hetet. és nagyon remélem hogy nem lehet csak eredetivel, lehet utálni:)

MJ rulz Pink Team The Only One

zotya10002
<#vigyor4>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

HappyHunter
?

TaRka0107
Te tán nem lehet majd csak eredetivel.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

a "megrendelhetõ" felirat alig félrevezetõ a számláló alatt, lévén hogy nemigaz -.-

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Falcon87
Az a lényeg, hogy mi, pcsek nem tudjuk ezt warezolni, csak a boxosok (lol, boxosok :DDDD).

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

HappyHunter
<#idiota><#eljen>

csuszi
persze ha lesz warez 10.ig, utána kell a faszomnak. amúgy se a single érdekel, szarok bele, tûz szerverekre...

csuszi
várhattak volna vele egy hetet:)
a warezt én is letöltöm bazzeg, úgy hogy 10.én érkezik az original. faszom vár addig, ki kell próbálni, must have:)

HappyHunter
Úgykellnekik.

Állítólag beindult náluk a banhammer <#eplus2>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

csuszi
valamelyik bátor versenyzõ ment már fel multizni konzolon? h aigen:
-milyen?
-ping?
-pályák?
-újdonságok?
és ezek a kérdések késõbb is érvényesek, amíg valaki nem válaszol rájuk. vagy irgum-burgum kis nyomik:)

HappyHunter
:D

Bence94
nem volt a gamepadon elég gomb rá ezért nincs <#eplus2>
Prnce23:Most így ha megnézed szerintem olyan rossz döntés volt.sok elõnye ill sajnos hátránya is van.acsívmentek,auto frissítés,akár dlc-k,steam cloud.hátránya internet kell és ami nem steam hibája az pedig a ultirendszer bár én még bizakodó vagyok és remélem nem lesz olyan rossz mint amire gondolunk.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Jahogy úgy, a háromból elsõ a fejes a többi tartalék <#vigyor5>

HappyHunter
Mondjuk nem kifejezetten baj..
Az mondjuk jó lett volna hogyha állítható lövésmódok is bekerültek volna.

Az miért baj?

HappyHunter
A FAMAS csak hármas szórással fog lõni? :(

HappyHunter
Köszi :)

Firerock
szevsaztook
feldobtam ide egy themepackot Win7-hez
hátha valakinek kell:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Prince23
Így van... dobozos is steam lesz... pont úgy mint a left 4 Dead részek, vagy a tavaszkor megjelent Empire Total War.
Komolyan az ieneken nagyon el tudok gondolkodni, hogy miért lett steames az empire vagy most a mw2 :S biznisz az egész, szerencsés a valve

HappyHunter
Akkor én most meg is nyugodtam. :D

Bence94
nem mert steam exkluzív szóval ha dobozosat veszel azt is steambe KELL használnod.annyi lesz a különbség valszeg, hogy amit boltban veszel ahhoz kapsz egy dvd kézikönyvet meg 1 kulcsot amit beregizel a steam accodba.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Waczkor
Akkor már egy Überkonzol linket is szúrjunk be,eddig ott van a legjobb áron a gém.És ott már hétfõn éjfélkor átvehetõ lesz,tehát kedden már bõven boltban lesz tutira.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

HappyHunter
"Megjelenési dátumok vannak."
Ami mindenhol 10.-e? (már a bolti verziónál)

Go back the school!

Nincsenek alapok bakker! Megjelenési dátumok vannak.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Prince23
Steamen 12-én elérhetõ lesz az MW 2. néz be és lesd meg. ha azt az alapot vesszük hogy az európai megjelenés 13-a lesz.

Pont a direkte steam download verzió csúszik, mint eddig minden esetben.
A patchelésnél sem lesz mindegy hogy dobozos-steames patchet töltesz le vagy steam-steam patchet.
Ugyanúgy mint a cod4 esetében.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Prince23
Hm és tényleg 10-én jelenik meg a cdgalaxisban. Csak az a gond nekem, hogy én mindig külföldi honlapokról informálódok... és minden igényes honlap 13-át ír az euróoai megjelenésre. USA nov. 10.

Egy hazai elõrendelési linket (Cd galaxis, 576) szúrj már be a banner körül, Kandurex

Prince23
Hm... ez érdekes, mert az európai verziók három napos késéssel jönnek...nyílván az USA az "világpremier"
steamen aki elõrendeli, az akár nov 12-én is játszhat vele. PC-n steam exkluzív lesz.

Waczkor
Csak ha rossz helyen veszed,11-én legkésõbb már minden boltban lesz minden platformra.Valószínû hogy 10-én boltban lesz és akik elõrendelik,azoknak jövõ héten kedden már ki is viszik.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

HappyHunter
Én elõrendeltem, aztán írtam nekik e-mailt hogy pontosan mikorra is várható, és nekem 10-ét mondott.

Prince23
13-án érkezik meg hazánkban a dobozos verzió...
Hogy miért kell az ágytál? szerintem erre nem kell magyarázat...
már elõ is rendeltem tegnap...