Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
és tudtommal csak egy újraéledésig lehet használni
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Final Stand (lvl 39)
Last Stand, but you will be able to use your primary weapon.<#zavart2>#zavart2>
Martyrdom (lvl 27)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Am. a boxos verzió ott 12.990 Ft, nem tudom hogy mennyiségre vagy árra mennek-e O.o
az eddig mindig megbízható galaxisról rendeljem, vagy überbõl, ahol pont a kiszállítás költségével olcsóbb. de ott figyel ez: "A TERMÉK ÁRA VÁLTOZHAT A VALUTA ÁRFOLYAM FÜGGVÉNYÉBEN!"
szerintetek még változtatnak az áron? meg ez az über is van olyan jó, mint a galaxis? tapasztalatok? tényleg itt lesz 10-én a játék, mert galaxis esetében tudom, hogy igen. szabadnap miatt nem mindegy :)
maximum elõrendelhetõ, a kettõ meg nagyon nem ugyanaz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
MJ rulz Pink Team The Only One
<#vigyor4>#vigyor4>(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
a warezt én is letöltöm bazzeg, úgy hogy 10.én érkezik az original. faszom vár addig, ki kell próbálni, must have:)
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
-milyen?
-ping?
-pályák?
-újdonságok?
és ezek a kérdések késõbb is érvényesek, amíg valaki nem válaszol rájuk. vagy irgum-burgum kis nyomik:)
Prnce23:Most így ha megnézed szerintem olyan rossz döntés volt.sok elõnye ill sajnos hátránya is van.acsívmentek,auto frissítés,akár dlc-k,steam cloud.hátránya internet kell és ami nem steam hibája az pedig a ultirendszer bár én még bizakodó vagyok és remélem nem lesz olyan rossz mint amire gondolunk.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Az mondjuk jó lett volna hogyha állítható lövésmódok is bekerültek volna.
Be happy. :) Running!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Komolyan az ieneken nagyon el tudok gondolkodni, hogy miért lett steames az empire vagy most a mw2 :S biznisz az egész, szerencsés a valve
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ami mindenhol 10.-e? (már a bolti verziónál)
Nincsenek alapok bakker! Megjelenési dátumok vannak.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
A patchelésnél sem lesz mindegy hogy dobozos-steames patchet töltesz le vagy steam-steam patchet.
Ugyanúgy mint a cod4 esetében.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Egy hazai elõrendelési linket (Cd galaxis, 576) szúrj már be a banner körül, Kandurex
steamen aki elõrendeli, az akár nov 12-én is játszhat vele. PC-n steam exkluzív lesz.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Hogy miért kell az ágytál? szerintem erre nem kell magyarázat...
már elõ is rendeltem tegnap...