Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No Console commands
No Mods
No Dedicated Servers
No lean
No Record Feature
9vs9 max playes on PC
"What sort of ping have you guys been getting on IWNet?"
"We've been getting around 100ms and its been great"
"Is it fair to say the PC version is a console port"
answer..
"No, the PC version has many added features, such as MOUSE SUPPORT, IN-GAME CHAT & GRAPHICS OPTIONS.
YOU HERE THAT BOYS, MOUSE SUPPORT. YES.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
esetleg a belsõ infó , a jövõhét péntekre vonatkozik...?! <#vigyor3>#vigyor3>
Xbox Live: Lunatic HUN
Bár attól a single lehet mûködik
Parasite Eve 2, best game EVER!
"JÓ HÍR!Akik elõrendelték az 576-ban azok már pénteken telepíthetik fel a gépre!!! (belsõ infó) "
😊
ha megölsz valakit, nem csak kiírja h megölted a Ludmillaxy133553-t, hanem ez a "dogtag" jelenik meg...
consolecorner - 11.990 Ft
konzolstudio - 11.990 Ft
[url=http://www.uberkonzol.hu/index.php?data
[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data
cd galaxis - 12.990 Ft
576 - 12.999 Ft
Az ár változhat a valuta árfolyamoktól függõen.
erre amúgy én is kíváncsi lennék.<#vigyor5>#vigyor5>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Hardend szinten 9 óra 38 percet ír rá.Voltak benne nehéz részek,de a 4 helikopterre várós részéhez mérhetõ nem.
Most már legyen kedd hogy kezdetét vehesse multi vidámságok (meg a IW anyázások a változtatásokért,meg a szerverekért,meg a... <#whatever>#whatever> )
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Remélem nem változik,bár elsõsorban azért rendeltem elõ ott,mert így biztos hogy már kedden mehetek érte.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Anno a gta 4 is hasonlóan,megjelenés elõtti napon éjféltõl átvehetõ volt náluk.
pályák méretérõl írta valaki hogy nagyobbak mint az elõzõben de mekkorák mennyivel jobbak??
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
überkonzolos tapasztalata ezek szerint senkinek nincs? 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
hihetetlenül jó és szép pályák lesznek....
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Engesztelésül... továbbra se tetszik
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
cod waw-nál is pattogtál összevissza aztán meg még meg is vetted
ha meg szarnak tartod a multit az a te magánügyed, ne próbáld tényként beállitani
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
@MURopi
én is Szegedi vagyok ^^
sokaig gondolkodtam 576on vagy médian de maradtam CD galaxisnal ahol 9900 +1000 postaköltség.