Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
Egyébként meg várjunk már kicsit,mi lesz ebbõl az egészbõl.Mindenki temeti a játékot,ott a 4 nem kötelezõ áttérni,tudom hogy mindenki szeretne áttérni,de nem kötelezõ.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
lean méretes fail
100-as ping szintén
többi várakozás, a no dedicated server még nembiztos hogy szopóálarc, lehet az még jó is.
Te kis gyökér!
Ki nem xarja le, hogy te mit szeretnél, vagy azt szereted amit kiadnak, vagy nem játszol vele.
A 100-as pinget meg pont a hozzád hasnló idióták miatt írták ki, hogy legyen mire pattognotok mint a piros pöttyös gumilabdának.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
ez griffidosnak is szól.
az hol egyenlõ, hogy azt részesíti elõnyben a játék, aki kempelve várja hogy egy párharcból ki jön ki elõbb a fedezékbõl. ha unalmas, várakozós játékot akarsz, akkor persze jó ez így, kutya nem fog kitámadni fal, doboz stb mögül. ehhez a pingnek semmi köze, van egy olyan tulajdonsága a játéknak, hogy eddig elõnyben részesítette a támadót, és ez így van jól, ne tötymörgõ fos kemper szar legyen, ha két tag találkozik, aki elõbb támad és ügyesen lõ, az nyerhet a fos gyáva várakozós kemperrel szemben. ha nincs lean, ez oda. EZ NEM EGYENLÕ A CLIPPEL. az amúgy is tilos cb-én, ha egyszer elõtörsz, a pillanat tört része alatt nem térhetsz vissza fedezékbe, mert nem lehet lelõni téged. 1-2 secet kinn kell lenned, aki ennyibõl nem érti mire gondolok, azt sajnálom, ennél gagyibban nem lehet leírni.
griffiods ugyanolyan rossz vagy mint a többi gyökér, akikkel eddig vitatkoztunk, csak te a másik irányba vagy fõ elfogult. miért nem lehet egy játéknak objektíven nézni a jó és rossz tulajdonságait, azért ne vigyük már mennybe akármit csinálnak a készítõk...
kérdés: a ms az a milliszekundum, az szerintem nem egyenlõ a ping-gel. nem? vagy ugyanaz? mert ha igen a 100 az geci sok. 60 az már nem vészes, ha mindenkinek annyi van.
Egyébként meg nagyon kíváncsi lennék,hány nagyszájú warezpista tolja bármelyik codot törttel és bejön ide ugatni(nem rád értem,hanem átlagban)
Be happy. :) Running!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Még hogy nem vesznek el semmit...
csak dedi szervereket
a demo készítésének lehetõségét
20v20-t
A többit hadd ne soroljam fel.
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ami igazán megrémít az a 9v9. Akkor legalább már 12v12.
Be happy. :) Running!
9v9 meg kicsit kevés szeretem a tömegnyomort..24 player(Y)
MEg 100as ping...Pff,az már rég rossz...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Gondolom sokan megijedtek hogy idén mindenki egyenlõként indul neki a játéknak,nem lesznek leanbug userek,saját cfg-s,isteni képességekkel rendelkezõ pléjerek.
Ja meg persze sír a többség(megint tisztelet a kivételnek)mert nem lesz majd tört szerver.
Szerintem is jó irányba vitték el,bár a felvétel hiánya,valamint hogy a saját server kiesik(bár ezzel még megvárnám,hogy mi lesz ebbõl kihozva)az tényleg gáz,de minden más jó irány.
Lehet nekem esni,hogy mi az hogy most azokat a "régi public szervereken hírhedté vált" játékosokat megfosztják attól,hogy mindent maguknak állítsanak be.
Nem is értem,ekkora sírás után miért fog rekordot dönteni a játék...
Semmi személyeskedés...
Leanbõl pro lövés:D
Ez mily költõi megfogalmazás:)
Ja gondolom ez egyenlõ azzal,mikor tehetséges játékosok a maguk kiváló pingjével ezerrel nyomogatják a lean gombokat és a másodperc ezredrésze alatt kihajolnak,körbenéznek,lõnek,visszahajolnak....
Aha...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
De a 2-nél rémlik valami hogy kimaradt valami elem,amirõl vita ment hogy most kell-e bele,vagy jó ez anélkül is.
Te kis pró, mi lesz most veled hogy egyenlõek az esélyek és senki sem hajolgat?!?
Szerintem nem vettek el semmit, ez egy új program új koncesszió, ha a cod4-be is betennék a változtatásokat egy patch formájában akkor lehetne azt mondani, hogy "elvettek". Ráadásul a kiírtak többségét nem erõsítették meg hivatalosan a PC verzióra, tehát az is lehet, hogy csak egy újabb próbálkozás, ha már a drága kis peticiójuk ment a levesbe.
Én még nem tudom hova fogok tartozni.Sok pozitív lehetõséget látok benne,de soknak érzem azt is amit elvesznek.Majd meglátjuk mi jön ki végül.
A hajolgatást pedig szerintem igencsak kevesen használták, mert ha egyszer kiszúrtak szétlõttek a falon át a picskuba.
9 vs 9 eddig is ezen sírtak sokan, hogy túl sokan vannak a játékban és tömegnyomor van. Fõleg a magukat pronak kikiálltó egyedek...
A felvétel opció szerintem be fog kerülni, nem fogják kihagyni mert a sok klipp is ingyé reklám a jútúbon.
Konzol port ide vagy oda, szerintem elvitték a játékot a jó irányba, hogy valóban taktikai fps legyen.
Megjelenés után majd jön a sírás a riot-shieldre.
2009. november 5., csütörtök
FAIL
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
9v9?Hát gondold el.Az a terv hogy az egyik játékos a host,a többi arra csatlakozik.Még 17 ember is necces lesz,nem hogy több...Amúgy ez ilyen konzolos "alap".Ott a multik mindig ilyen 16 ember körül mentek (ugye ott a kezdetektõl ez a multi rendszer van mint amit ide akarnak most hozni).Gondolom kikalkulálták hogy átlag netkapcsolatú vagy annál kicsit jobb ember ennyi másik játékost bír el,azt annyi...
egyebkent kb csak atvettek mas jatekokban mar korabban lathato dolgokat.. tovabbra is keci szep,meg sok elorre szkriptet ize teszi hangulatossa..
pénzem még talán lesz rá:D
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
majd kihozza egy futár 10én és csókolom, vakulásig MW2
Xbox Live: Lunatic HUN
a lényeg h vedd meg, náluk, eredetibe, most.... ennyi
Xbox Live: Lunatic HUN
Parasite Eve 2, best game EVER!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Sztem ez tuti kamu, ugy 10 ev visszalepes lenne. Sarkon hogy lesel ki, kiallsz full testtel vagy mi? Meg 9v9-hez minek kellenek ekkora mapok?
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Lehet hüly ekérdés, de nem akarok hiába rendelni...:D
És ezek közül honnan éri meg rendelni?
Elõre köszönöm^^
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Te csak szenvedj a tévképzeteiddel.
"On November 10, 2009, Infinity Ward's Modern Warfare 2 will strike worldwide. The most-anticipated game of the year and the sequel to the best-selling first-person action game of all time, Modern Warfare 2 continues the gripping and heart-racing action as players face off against a new threat dedicated to bringing the world to the brink of collapse."<#idiota>#idiota><#lama>#lama><#banplz>#banplz>
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato