Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
MJ rulz Pink Team The Only One
de ilyen 30/10; 40/10 egyenesen közepes pláne magyar szervereken, fujival játszottam egy párat jó srác, kb 3-4-szer öltem többet mint õ. de legyél boldog, geci pro vagy😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az operációs rendszeren is túl...
Hát szerintem ez egy igen rossz lépés lenne, ugyanis enélkül a támadójáték igen csak visszaesne. Az meg marhára nem növeli a játékélményt hogy mindenki egy sarokban gubbasztva kempelne.:S
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
ez nem sok...$60 az lószar, és ez nem arról szól hogy többen fizessenek így ezekután, hanem ez egy jelképes összem...jele annak, hogy az Infinity Ward-s bekaphatja, elvesztette, minimum 1 elõfizetõjét, cserébe nyert 1-el több embert a warezosok körébe, mert single részt tutira lehuzza a srác, már csak azért is.
És jelképe, annak hogy mennyire mhátbaszúrta a játékosait, vagyis rajongóit a fejlesztõcsapat...
és legfõképp jelképe, hogy ezúton is bekaphatja az Infinity Ward!!! És talán picit egy amolyan megalázás jelképe is, hisz ebbõl látszik, hogy egy ien levél miként terjed szét a világhálón, nem éppen fényezve az IW eddig becsben tartott jóhírét.
hidjétek el, ha nem gumiból van az arcuk, akkor most éghet nagyon...ien eddig szerintem semelyik fejlesztõ kárára nem csináltak.
jah és ez az amit mindig mondtam.
míg küzdenek warez ellen, tegyék...csak ezzel max warezosokkal kibasznak, de a warezosok mégugysem fogják megvenni, de itt ugye aki meg megvette volna, az meg nem veszi, vagyis megakadályozzák a warez-t multi terén, de ezuton bevételtõl esnek el, nemtuom mennyitõl, de kb ha a peticiót beszorzom, akkor legalább $1.010.420-tól...ez a veszteség nekik megéri hogy a warezosokkal kibasszanak...? hát akkor legyen...bár ezekutánis csak multi téren tudnak kibaszni, vagyis ezesetben is félsikerrõl beszélhetnek, hisz single playerrel mindenki ellesz...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Nem volt érdekes hozzászólás amire kellett volna reagálni, a magyar szerverek is egyre "sötétebbek" lettek.
http://www.tek-9.org/news/mw2_developer_chat_reveals_more_bad_news-2115.html?page=2
http://www.infinityward.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=148668
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nekem is ezen mulik hogy megveszem-e. Dedicated hianyat meg lenyeltem volna ha tenyleg jok az iw szerverek, de ezeket a konzolszagu butitasokat mar nem fogadom el, ha erre vagyok ott a gears of war vagy egyeb agyatlansagok..
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Nagy tiszteletem Eddie J.-nek!!! Na õ megmutatta! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
és az se mindegy, hogy ölsz 30-at és halsz 10-szer, vagy Te vagy az elsõ, 100 kill-el és haltál 50-szer. mert a legtöbb szerverre felmegyek, szerintem halál nélkül is kihúzhatnám, annyira jók a srácok😊
emlékszem amikor KL-el összerúgtad a port, hívott ngz highskilled szerverre tolni- mert szerinte is csak a német pub tdm szervereken voltál olyan nagyon gizda a 3/1-el😊, de hirtelen nagyon eltûntél a fórumról hónapokra😊
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mellesleg én eddig is max grafikán multiztam, tudom hülye vagyok de így sokkal élvezetesebb, a statot meg igazából lexarom így is mindig 2-3x-os volt a k/d arányom.
nemén kezdtem el a másikat sértegetni, igaz te itt mindenkivel összebaszod a port. és ezért vagy troll, nem azért mert más a véleményed, ahogy itt rengeteg embernek más a véleménye mint nekem, de egyiket se trolloztam le. de a többi nem is mondja hogy bégessek (ez az igazi griffidos féle vitakultúra?), vagy hogy "okoska". ne várj tiszteletet, ehhez annak semmi köze nincs, hogy kétszer annyit tudok a játékról mint TE😉😊, hanem hogy Te nem adod meg a tiszteletet Nekem. (mondjuk másnak se, azt már láttam).
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Hát igen ezek a pro játékosok szinte istenek, bár inkább a többségük istentelenül hülye.
PS:
Attól hogy smileykat raksz bele attól nem lesz kevésbé sértõ amit írsz, majd legközelebb smiley hegyekkel küldelek el anyukádba hógolyózni. 😊)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
2. leszarom hogy pattogok vagy nem. a 100-as ping nem bebeszélés, az szar ls kész ne magyarázd már meg hogy nem, amikor 6 éve codozok, tudom hogy a 100-ashoz nem kell forma-1-es pilóta szint, hogy érezzem a késlekedést a becsapódásban, van az 7-8 tized is.
nem bégetek baszod, leírták, hogy nincs lean. szerintem az értelmesebb játékosok között 1!!!!! db sincs, aki ne használta volna. errõl ennyit.
nem pub tdm rõl van szó, ahol fekszel kelsz, hanem sd-rõl waron, ahol be kell venned a védelmeket és minden kurva halál számít.
és ráadásul már a 2003-as codban volt. hova megyünk vissza? cs-hez, ahol még célzás sincs?
ez szimplán igénytelenség, konzolból portolt játék, aminél igénytelen lusta parasztok voltak, jó ez a pc-és parasztnak.
fontos: HA IGAZ!!! ki tudja, lehet fake hírek...
Ja és honnan tudod okoskám, hogy ebben is benne lesz ez a bug?
A pinges hozzászólásodra a válasz #2910 utolsó sor...