Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolj bele, kijött a cod, kurvára eltalált game, de NEHÉZ IS, sok pro játszott benne, és a kis pistikék is jobbak akartak benne lenni, beindult a henger. pénz beszél, a játék a többség/bénábbak felé fordul. jobbak kifarolnak és keresnek más "cod1"-et, és aztán minden elölrõl😊 pistikék utánuk, mert a h2k faszjancsi geci jó játékos a codot már leszarja és xy-ban viszont überkirály, és megmondta a tutit, hogy abban mily nehéz lõni egy szépet, tadam, kész az új franchise
MJ rulz Pink Team The Only One
@MuRopi: észrevettem, 3000# 😊
Be happy. :) Running!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
bakker, eddig x360 játékokat vettem képzeld el...eddigi cod-ok kurvára nem érdekeltek, ezt jónak találtam, és elõrendeltem (ezt már nem fizetem ki, ha majd hivnának esetleg.).
ki a faszt érdekel, hogy hány cod részt vettem. a lényeg, hogy ezt megvettem volna végre HANDELD editionba, de errõl ennyit, elbaszták...még jóhogy nem utaltam elõre az árát...:S
Nem azon vagyok felháborodva ember hogy mi van lesz a warezzal, hanem hogy ha megveszem, akkor miket nem kapok majd a pénzemért bakker. eznnek a felháborodásnak semmi köze warezhoz.
ha legalább eredetinél mindent elérhetnék, ugyanugy mint elõzõ részben, akkor nem törödnék ienekkel.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nem baj, sc2, dio3.
de még lehet válaszol nekem az iw és berakják a lean-t ahogy kértem tõlük😊😊😊
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Te vagy legjobban felháborodva azon, hogy a nem-warez játékosok is szopnak a warezosok miatt, miközben egy Call of Duty -t se vettél meg.
Naponta fejtegeted, hogy milyen szarul fog járni az IW, hogy nem adják ki a dedicated servereket, mert csomó COD player nem fogja megvenni.
Helyesbítek csomó PC játékos nem fogja megvenni. A petíciót 180310-en írták alá. Nem kis szám, de a COD4 eladásokhoz képest simán elhanyagolható. PLUSSZ: Kíváncsi lennék ezekbõl az emberekbõl végül hányan fogják megvásárolni.
Mellesleg ismerek olyan embereket, akik most életükben elõször fognak COD-ot venni, mert tudják, hogy nem lesz warez multi.
Szóval nem hiszem, hogy olyan baromi sok vásárlót vesztene az IW.
Az operációs rendszeren is túl...
Olvastam is valahol hogy mikor mentek a tárgyalások az egyesítésrõl, a Blizzard rögtön bejelentette, hogy teljesen szabad kezet akar, úgyhogy most lényegében náluk nem változott semmi.
Én az Activision-t régen nagyon birtam, az EA-t viszont rettenetesen utáltam, hát mára fordult a kocka: most, hogy már nem az EA, hanem az Activison-Blizzard a világ legnagyobb játékkiadója, szerepet cseréltek az EA-vel. Úgy néz ki, aki a topon van, ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy a legnagyobb faszságokkal próbálkozzon be, csak hogy utána elbukjon. Nem értem. Az Ubi is összeszedte magát, az EA is, a THQ is...most az Activision a faszkalap...
az ami kibaszot nehéz lett, elég HC-os rétegnek készült.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nah erre jött a Ninja Blade, nah az kicsit sem könnyü...tuom nem fps, de az mutatja, hogy mennyire leegyszerûsödnek a játékok, és nemhogy easy-n, de normálon is a legtöbb játék lenyomható elsõ nekifutásra...:S
monnyuk szenvedni sem szeretek, ezért jó a nehézségi fokozat kiválasztása, de sokszor attól sem lesz kihívás.
ezt a részt elbaszták akárhogy nézzük...csak ugye a hype és a hype miatt veszik igy is majd...
Hát lehet,de visszatartás nélkül sincs akkora kilengése mint a 4-ben.Legalábbis a single részben így volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ez bizony sajnos igaz...
még nem válaszolt az iw hogy kértem õket tegyék vissza a leant.
😊😊 pedig már 30perce írtam nekik, mit kávéznak? menjenek programozni vagy elnáspángolom õket.
és a lean sajnos nem mint "move" hiányzik, hanem a játék alap hangulatát változtatja meg, eddig fedezékbõl megindulni kapsz egy kis reward-ot cserébe, most meg kedvezményezett aki kempel.
barátommal beszélgetünk msn-en:
remélem nem bánja ha bemásolom pár sorát, nagy igazság:
"*a hülyéken lehet meggazdagodni
*azoknak meg ez kell
*minél egyszerûbb game
*tuti hogy levegõt sem kell már venni a csipánál"
magyarán elindulnak abba az irányba ahol minden pofon egyszerû, mint minden más játékban, hadd legyen sikerélménye pistikének, akkor veszi meg a játékot.
Az én tervem: Single-kis multi-kis-Specops-sok multi-sok Specops-rengeteg multi.
minden kiderül hogy mi lett elcseszve és mi a jó benne
én még ilyen hírek után is megveszem és várom
én személy szerint a kihajlás nélkül is megleszek
de nem tetszik hogy nem lesznek szerverek
Mint mondta más szinten mozgunk, õ próbál a felhõkön ugrálni. Én jól érzem magam a földön járkálva.
De a lényeg, hogy ezek az überprók eléggé egy gusztustalan állatfaj.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
svanyú a szõlõ vagy mivan?
csak jól akarják érezni magukat
azért azt ne felejtsük el, ez csak egy játék
és vajon demot is photoshoppolok? mert nem tudsz olvasni, nem kép van, hanem demot vettem mert egy demonézõt akartam tesztelni felmentem egy szerverre, tdm-eztem egy órát, lõttem 300+-t és lejöttem (mielõtt belekötnél, a legjobb arány 100/10 körül volt, a végére rosszabb lett).😊 és ezt egy 40 fõs szerveren puskával, kicsi mapon. neked is menne tudjuk, látom a stattjaidon, mekkora fail, linkeled itt a 40/10-es stattod. baszod, ez aztán nagy ász stat.
és afaszlengetést nem én kezdtem, nem én baszogatom a fél topicot, nem én vagyok elfogult és szopkodom az iw farkát. és sértegetni sem én kezdtelek. TE TROLL😊😊
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
<#banplz>#banplz>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
majd kiderül kedden hogy milyen a multi, addig meg lehet flémelni...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Olvasd újra a #2959-es írományodat...ennyit a gyerekes faszlengetésrõl.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.