Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
mondat eleje igaz, vége kurvára nembiztos.
gondolj bele, kijött a cod, kurvára eltalált game, de NEHÉZ IS, sok pro játszott benne, és a kis pistikék is jobbak akartak benne lenni, beindult a henger. pénz beszél, a játék a többség/bénábbak felé fordul. jobbak kifarolnak és keresnek más "cod1"-et, és aztán minden elölrõl😊 pistikék utánuk, mert a h2k faszjancsi geci jó játékos a codot már leszarja és xy-ban viszont überkirály, és megmondta a tutit, hogy abban mily nehéz lõni egy szépet, tadam, kész az új franchise

MJ rulz Pink Team The Only One

Magnum PI
Neked legyen igazad...

HappyHunter
Basszus, mekkorát tékeltem <#idiota>
@MuRopi: észrevettem, 3000# 😊

Be happy. :) Running!

Pretorian
Én már elküldtem Luca Brasi-t az IW-hez, visszautasithatatlan ajánlatot tesznek nekik.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DarkSector
nem értem te mit lovagolsz azon hogy én mit vettem eddig.
bakker, eddig x360 játékokat vettem képzeld el...eddigi cod-ok kurvára nem érdekeltek, ezt jónak találtam, és elõrendeltem (ezt már nem fizetem ki, ha majd hivnának esetleg.).
ki a faszt érdekel, hogy hány cod részt vettem. a lényeg, hogy ezt megvettem volna végre HANDELD editionba, de errõl ennyit, elbaszták...még jóhogy nem utaltam elõre az árát...:S

Nem azon vagyok felháborodva ember hogy mi van lesz a warezzal, hanem hogy ha megveszem, akkor miket nem kapok majd a pénzemért bakker. eznnek a felháborodásnak semmi köze warezhoz.
ha legalább eredetinél mindent elérhetnék, ugyanugy mint elõzõ részben, akkor nem törödnék ienekkel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csuszi
valszeg mennek, mert saját ego nélkül majmolják a "profi" csapatokat, de addig szopóálarc. míg kikerül egy új korszakalkotó játék...
nem baj, sc2, dio3.

de még lehet válaszol nekem az iw és berakják a lean-t ahogy kértem tõlük😊😊😊

Szerintem a cod sosem volt egy átlagos játék és sosem lesz az...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

háééé rosszul fejezed ki, nem oda sorolta, a cég neve Activision-Blizzard 😊

Magnum PI
Én megvettem a 2,4,5 öt de ezt már nem biztos és szerintem nagyon sok profi sem fogja megvenni és átálni rá ha ennyire lebutitják. Szépen átálnak valami másra, aztán mennek utánuk a pistikék is és lesz egy úgy felkapott játék. Ekkora a cod-nak már annyi lesz. Egy átlagos játék lesz PC-n és kezdõdik elõrõl.

Snexi
detto

HappyHunter
Én például "aláírtam", de természetesen megveszem.

HappyHunter
Ja és persze most az õ bevételükbõl az Activision is részesedik.

Blacksheep333
Igen savanyú a szõlõ.
Te vagy legjobban felháborodva azon, hogy a nem-warez játékosok is szopnak a warezosok miatt, miközben egy Call of Duty -t se vettél meg.
Naponta fejtegeted, hogy milyen szarul fog járni az IW, hogy nem adják ki a dedicated servereket, mert csomó COD player nem fogja megvenni.
Helyesbítek csomó PC játékos nem fogja megvenni. A petíciót 180310-en írták alá. Nem kis szám, de a COD4 eladásokhoz képest simán elhanyagolható. PLUSSZ: Kíváncsi lennék ezekbõl az emberekbõl végül hányan fogják megvásárolni.
Mellesleg ismerek olyan embereket, akik most életükben elõször fognak COD-ot venni, mert tudják, hogy nem lesz warez multi.

Szóval nem hiszem, hogy olyan baromi sok vásárlót vesztene az IW.

Az operációs rendszeren is túl...

HappyHunter
Rosszul fogalmaztam meg a válaszom, bocsánat😊
Olvastam is valahol hogy mikor mentek a tárgyalások az egyesítésrõl, a Blizzard rögtön bejelentette, hogy teljesen szabad kezet akar, úgyhogy most lényegében náluk nem változott semmi.

Pretorian
Nem mint játékfejlesztõre gondolok, hanem mint kiadóra, az Activision irányitása alatt. WoW meg Starcraft engem sosem érdekelt, bár biztosan nagyon jó játék mindkettõ. Diablo viszont örök kedvenc. 😊

HappyHunter
Azért a Blizzardot ne soroljuk oda (Diablo, Starcraft, Wow)

Pretorian
Egyébként ma már ott tartunk, hogy a videojáték-ipar nagyobb biznisz, mint a filmipar, éppen ezért az üzleti megfontolásból meghozott döntések mindenek felett állnak, ami valahol még érthetõ is...csak sajnos ennek a PC-sek isszák meg leginkább a levét. Azért jó tudni azt, hogy még mindig vannak olyan kiadók (mert az üzleti döntéseket a kiadók hozzák, és nem a fejlesztõk, úgyhogy hiába a sok "geci IW"-zés), akiknek fontos a PC-s piac, és kötelességüknek érzik, hogy egy-egy multiplatform cimet PC-s játékhoz méltóan készittessenek el, bár sajnos egyre kevesebb az ilyen.
Én az Activision-t régen nagyon birtam, az EA-t viszont rettenetesen utáltam, hát mára fordult a kocka: most, hogy már nem az EA, hanem az Activison-Blizzard a világ legnagyobb játékkiadója, szerepet cseréltek az EA-vel. Úgy néz ki, aki a topon van, ellenállhatatlan késztetést érez arra, hogy a legnagyobb faszságokkal próbálkozzon be, csak hogy utána elbukjon. Nem értem. Az Ubi is összeszedte magát, az EA is, a THQ is...most az Activision a faszkalap...

elég érdekesen fog ez kinézni, egy árkád játék, amit igazából nagyon komoly taktikai játéknak szántak volna, kihajolás nélkül,konzol nélkül. tisztára halo 3 szintû játék, mindenki 1 lövésbõl fekszik de aki kempel az mindig +1el indul 😊 remélem lesz ilyen camp protection, hogy ne campelhessenek vagy valami 😊)

HappyHunter
Hát igen és most már sajnos az a megoldás sem lesz, hogy nem mész "low"(nemszeretem ezt a szót) szerverekre, mert nem lesznek hagyományos értelemben vett szerverek.

DarkSector
a Ninja Gaiden-re gondoltam sorry...
az ami kibaszot nehéz lett, elég HC-os rétegnek készült.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah ezt nevezik árkádosításnak.
nah erre jött a Ninja Blade, nah az kicsit sem könnyü...tuom nem fps, de az mutatja, hogy mennyire leegyszerûsödnek a játékok, és nemhogy easy-n, de normálon is a legtöbb játék lenyomható elsõ nekifutásra...:S
monnyuk szenvedni sem szeretek, ezért jó a nehézségi fokozat kiválasztása, de sokszor attól sem lesz kihívás.

ezt a részt elbaszták akárhogy nézzük...csak ugye a hype és a hype miatt veszik igy is majd...

csuszi
és természetesen pistike úgy játszik low tdm szerveren, hogy fekszik a sarokban és nehogymá aki rátámad fedezék mögül leanelve lelõje...pfuj mit képzelsz?😊

Pretorian
Ha egyáltalán el fogom kezdeni, akkor single, multi, specops lesz a sorrend.

*tuti hogy levegõt sem kell már venni a csipánál"

Hát lehet,de visszatartás nélkül sincs akkora kilengése mint a 4-ben.Legalábbis a single részben így volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

HappyHunter
Nekem a 100-s pinggel akkor nem lenne bajom, ha mindenkinek annyi lenne..

csuszi
értem, de sima pam-os szerveren volt 100-as pingnél 7-8 tizedes késlekedés. nem hiszem hogy a pam csinálná😊

HappyHunter
"magyarán elindulnak abba az irányba ahol minden pofon egyszerû, mint minden más játékban, hadd legyen sikerélménye pistikének, akkor veszi meg a játékot."
Ez bizony sajnos igaz...

DarkSector
igazad van az elég zsir a 100-as ping, csak szar hogy 50 felett már nem nagyon tudsz használni sniper-t...😄 vagy ha igen, akkor az véletlen találat ...

csuszi
én is😊
még nem válaszolt az iw hogy kértem õket tegyék vissza a leant.
😊😊 pedig már 30perce írtam nekik, mit kávéznak? menjenek programozni vagy elnáspángolom õket.

és a lean sajnos nem mint "move" hiányzik, hanem a játék alap hangulatát változtatja meg, eddig fedezékbõl megindulni kapsz egy kis reward-ot cserébe, most meg kedvezményezett aki kempel.

barátommal beszélgetünk msn-en:
remélem nem bánja ha bemásolom pár sorát, nagy igazság:
"*a hülyéken lehet meggazdagodni
*azoknak meg ez kell
*minél egyszerûbb game
*tuti hogy levegõt sem kell már venni a csipánál"

magyarán elindulnak abba az irányba ahol minden pofon egyszerû, mint minden más játékban, hadd legyen sikerélménye pistikének, akkor veszi meg a játékot.

még mielõtt tovább fajulnának a dolgok csuszi meg nyugtatlak 100 ping az nagyon is jó! 100 milisecondom az kereken 0.1 másodpercet jelent, 0.1 másodperc fáziskésés az ellenféllel szerintem elég korrekt 😊 és mivel nem lesznek agyon bütykölt szerverek ezért ez a 0.1sec tényleg 0.1sec lesz nem olyan, hogy ki lõsz 1 golyót és minimum 0.5 sec hogy be csapódjon de 30 a pinged 😊 szerintem ez a része fullra rendben lesz, inkább vagyok az ellen, hogy nem lehet majd fel venni a dolgokat, bár erre is van megoldás, frapsnak hívják 😊 aki meg azért használja a konzolt h szarrá butítsa a játékot az ne vegye meg a játékot, vegyen abból a pénzbõl jobb gépet és tolja inkább a cod4el 😊

DarkSector
de téma...lenne, ha nem helyeznék elõtérbe, a warez üldözés a vásárlókkal szemben, és nem pénzelné le a steam a csapatot...dehát ien anyagias világban mit várjon az ember nem? 😛

HappyHunter
A játék melyik részével fogjátok kezdeni?
Az én tervem: Single-kis multi-kis-Specops-sok multi-sok Specops-rengeteg multi.

<#wink>

HappyHunter
Elsõ három sorral teljes mértékben egyetértek.

én erre azt tudom mondani hogy várjuk meg a játékot...
minden kiderül hogy mi lett elcseszve és mi a jó benne
én még ilyen hírek után is megveszem és várom

én személy szerint a kihajlás nélkül is megleszek
de nem tetszik hogy nem lesznek szerverek

csuszi
sajnos eddig is így volt, nem új helyzet, pont ezért lett ilyen ez a cod, mert már nem is téma a pc.

DarkSector
akkor legalább a helyzetet reáliassan látják, mert 90% télleg konzolon veszik majd meg.

Nekik ez az életük, ezért jó húzni õket. <#eplus2>
Mint mondta más szinten mozgunk, õ próbál a felhõkön ugrálni. Én jól érzem magam a földön járkálva.
De a lényeg, hogy ezek az überprók eléggé egy gusztustalan állatfaj.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

DarkSector
ennek semmi köze a konzolokhoz. ennek a warez az oka.

csuszi
élvezem minden percét, és nem azért becsülök valaki játékban mert jó, vagy mert jó a statja, ne érts félre, nekem csak az számít ne rinyáljon minden szarért, ne legyen hisztis kurva, és ne csaljon. legyen ember. ez griffidosnak szólt, aki olyan geci jónak érzi magát és linkelgeti a fasza képeit, és én egy gyökér vagyok, mert le mertem írni, hogy az iw elbaszta a no-leant és a 100-as pinget és különben is minek bégetek, annyira el van varázsolva a német pubolástól, és a fasza tdm meccsektõl, hogy öröm nézni.

DarkSector
ki kérdezett. nem kell olvasni ha nem tetszik.
svanyú a szõlõ vagy mivan?

arra is gondolni kellene hogy vannak olyan játékosok, akik ha multizni mennek nem azért mennek hogy nekik legyen a legjobb stat-juk...
csak jól akarják érezni magukat

azért azt ne felejtsük el, ez csak egy játék

csuszi
fair play az volt, mindig alap cfg et használt nálunk mindenki, ne magadból indulj ki😊 és annyira szoptam, hogy cb-én eu létrában 1on1 sd-ben 8. volt a legjobb helyezésem, más szinten mozgunk ne vedd a szívedre kicsi rigó.
és vajon demot is photoshoppolok? mert nem tudsz olvasni, nem kép van, hanem demot vettem mert egy demonézõt akartam tesztelni felmentem egy szerverre, tdm-eztem egy órát, lõttem 300+-t és lejöttem (mielõtt belekötnél, a legjobb arány 100/10 körül volt, a végére rosszabb lett).😊 és ezt egy 40 fõs szerveren puskával, kicsi mapon. neked is menne tudjuk, látom a stattjaidon, mekkora fail, linkeled itt a 40/10-es stattod. baszod, ez aztán nagy ász stat.

és afaszlengetést nem én kezdtem, nem én baszogatom a fél topicot, nem én vagyok elfogult és szopkodom az iw farkát. és sértegetni sem én kezdtelek. TE TROLL😊😊

zotya10002
De azért igazán lehetne egy demo!!Tavaly ilyenkor már gyûrtük rendesen!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

ToCsEk

<#banplz>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ToCsEk
troll aki mondja <#kocsog><#lama>
majd kiderül kedden hogy milyen a multi, addig meg lehet flémelni...

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Hiszek a mesékben, hiszen guadalcanal-nál is mikiegerek szálltak partra...photoshoppolj gyorsan pár screenshotot, ha ilyen übergyerek vagy akkor a cb-n és más e-sport összeröffenéseken egyedül álltál volna ki teljes klánok ellen...ja ott biztos nem volt saját cfg csak fairplay és csak xoptatok.

Olvasd újra a #2959-es írományodat...ennyit a gyerekes faszlengetésrõl.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

nagyon sok itt az unalmas ember...

Pretorian
Mivel 500 milliós nyitást várnak a játéktól az elsõ héten (ebbõl kevesebb, mint 10 % a PC), ezért megválaszolom neked: igen, megéri.

csuszi
értem😊 ne vedd a szívedre, másban biztos Te vagy a jobb.