Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aricsi
Hát ja, sok slotos szerónál csak shooting gallery😊az a jó egy helyben kell állni aztán jönnek.De hát itt a bizonyíték CoD4 4ever,nem kell kidobni a kukába mer jött egy új játék. Ezért a 18 slotért kár bár én ilyen szerókön szoktam játszani különben is mivel ennyi emberra vannak tervezve a pályák, viszont a klánszerverek,hát vedd úgy hogy megspórolod a szerver díjat mer az IWnet helyben megoldja. Ha igaz amit irogatnak a rendszerrõl nem lehet rossz ez a beépített klántámogatás,nemcsak a neved elé raksz vmi szart aztán klános vok ásztákurva. Ahogy a csávó mondja a #3057 -ben sokan szidják az IWnet-et pedig azt se tudják hogy milyen. Aztán lehet nem is lesz igazam és szar lesz az egészXD. Mondjuk aki letölti az biztos nem tudja meg milyen,talán a singleplayert megoldják hogy lehessen warezzal,de a multit tuti nem,ez a lényege.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Kandurex
olvasd aláírásomat...ez bizony warez lesz. Geci nagy vigyorral fogom letölteni. Megvettem a Dragon Age -t, mert megérdemlik.-,de..ezek...és még reménykedtem benne, hogy véget ér a CS:SOURCE egyeduralma nálam.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hamed
Es meg hany csontvaz fog kiesni a szekrenybol, amint megjelenik. Ezek is csak azert derultek ki mert kijott boxra a warez es rakerdeztek hogy ugye pc-n mashogy lesz. Hat az lesz mashogy, hogy tudsz egeret hasznalni😄D

Sikerult egy full arkad, lebutitott konzoljatekot csinalniuk az utobbi evek legjobb fps multijatekabol😞 18 slot max, kozpontilag beszabalyozva minden, lean-t kiveszik mert nincs ra eleg gomb a controlleren, stb. Viszlat jo kis tomeghentek, meg klanszerverek😞

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Prince23
Talán igazad van, nem lesz káosz.

hu de izgalmas volt mikor max 1percig szaladgálsz a pályán aztán lelõnek...túl sok ember túl kicsi pályán.
Még ha pro vagy akkor se bírod tovább,de ha igen akkor máris jön,h rohadt aimos,meg stb....
Nekem mondjuk ez nagyon feltudja b*szni az agyam.
Teljesen pozitívan értékelem ezt a kevesebb játékost a pályára hozzá állást. <#taps>
Prince23
Hát bazz, a 18 fõs multiplayer nem semmi 😞 most tudtam meg 😄 Mit képzelnek ezek? min. 32 kéne legyen ahogy eddig is

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Fpocok
Ezt nézzétek meg:
http://multiplayerblog.mtv.com/2009/11/04/infinity-ward-on-modern-warfare-2-dedicated-servers-wait-and-see/

hát öööö... majd meglátjuk

Parasite Eve 2, best game EVER!

csuszi
na ez nincs kikapcsolva a csókánál. szerintem. vagy kibaszott tré a fegyverbalance.

MJ rulz Pink Team The Only One

Seth
De, rázoomoláskor,aimsight-kor van rásegítés, de kikapcsolható

PSN ID.: Beegabor

csuszi
nem vagyok konzolos, az utolsó konzol amin toltam ps2😊, de nem használ véletlen valami auto-aimot? vagy valami rásegítést? nem szabálytalan cheatre gond olok, hanem olyan engedélyezett szarra, hogy segít a game neki. mert vagy ez, vagy kibaszott szar konzolon a fegyverrendszer, ez nem tudás hogy odapenget random nagyjából össze-vissza, az meg beadja.
gyanús, hogy már megint a bénáknak is legyen jó a játék jön elõ, nyomogatom a gombot, és csak kill, csak kill. lassan adnak hozzá aimot és wh-át, pistikének tuti jó legyen.

Ben007
ha jól látom ebben is lesz csernobilos rész??

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

mascarun
Hát én ajánlom neki hogy hozza...
A 4. résztõl úgy álltam fel a végén hogy ezt érdemes volt végigtolni!

MEdievil
Annyira feares lett ez a single.. minek kelett ennyi slow-mot berakni (minek kelett egyáltalán)? Na meg az a sok jármûves rész is kiábrándító szerintem. Mindenki el van foglalva a multi szidásával de ne feledkezzünk meg róla hogy a single rész sem biztos hogy hozza a negyedik rész szintjét <#nemtudom>

F

Bakker láttátok.A #3040 elején mellélõtt egypárszor és találatnak jelezte,nem semmi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

sof2 bõl anno hamar kiszedték a sorozat lövõ sotit mert sírt a nép de itt meg nem lehet hehe milyen anyázások lesznek elõre tetszik, kemp ezerrel :-)

HP+

Nem überpro.Elég volt rápillantanom már is láttam hogy egérrel nyomul.Lehet kapni xbox-ra egérátalakítót persze nem kevés pénzért.De Smithwarden-nek hihetsz tudja mit beszél.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Prince23
Quick Joe Robert Bowling haverja... ala IW fejlesztõ...

elsõ kill ? csak úgy kézbõl lazán ... <#wow2>
ez a gyerek über pro vagy a játék totál bénáknak készült és elég az ellen közelébe lõni

HP+

Smithwarden
"Quick Joe", latszik hogy egerrel nyomja rendesen. <#idiota>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

hogy tudnak ezek joyal ilyen pontosan es gyorsan celozni ez még egérrel is elismerendõ lenne.<#wow2>

csuszi
na megyek aludni, reggelre kinn legyen a warez hogy lehessen próbálgatni, vagy rosszban leszünk😊

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Na,jó ez a sniper,aprít vele rendesen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

de ha azt vesszük, hogy a famas a legnagyobb rpmel rendelkezik... burst firere nem azt a fegyvert találták ki, sokkal inkább az m468at...

Hát akkor ha a 4-et vesszük alapul akkortest lövés esetén 3 golyó max a Stopping Power-el lesz egybõl halálos.Ott ugye az M16 volt ilyen,és úgy rémlik alap játékban nemigen volt elég egy sorozat.

csuszi
ja bazzeg😊 cod2. bár tök 8, szerintem jobban "mocskos" mint a 4.

de sajnos úgy is lesznek overpowered és underpowered fegyverek, mint a p90 volt a cod4ben és ahhoz képest az m60 eléggé underpowered fegyver volt, cod6ban szerintem underpowered tutira a Fa-mas lesz mivel a legnagyobb rpm-el (round per minute [ golyó / perc ] ) rendelkezõ kézõ gépfegyver (vagy inkább löveg ? ) aminek nagy a célon tartása, pontos és viszonylag erõs lövedéket felhasználva elég nagy rombolást tud véghez vinni, na de milyen áron, a tára 25 töltényes (persze nem a dob tár 😄 ) és ezt a 25 töltényt körülbelül 1.2 sec alatt lövi ki, na de persze IW ezt OP-nak találta volna ezért burst-fire modot raktak be hozzá na és persze nem is váltható szóval a leggyorsabb kézi lõfegyver szépen át csúszott a burst firevel az underpowered kategóriába, már csak azt remélhetik a fanjai a fegyvernek, hogy a 3 golyó képes lesz 1 ember le lövéséhez, ha nem akkor az a fegyver is megy a süllyesztõbe. =)

berlinboy6329
Addig azt is bejelentik,h nem jön PC-re,figyeld meg.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

csuszi
manapság lehet, amikor Én voltam, akkor a másodikat megvertem, õ tuti nem csalt. és akkoriban több top30-ast vertem, nem csaltak. és rizz se, aki mostanában vezette a létrát jó ideig. õt is vertem😊 azt meg hogy Én nem csalok persze nem kell elhinni, de 30 éves fejjel nem arra izgulok, hogy csalással érvényesüljek egy szaros játékban, ami kikapcsolódás nekem...

5nap

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

A totalcod átvette a mai nincs kihajolás meg 100-as ping hírt,de ki is egészítette:

"Továbbá a Ranked játékokból nem lehet „Kick-elni" játékosokat"

"A játékból teljesen kiveszik a konzol (console) ablakot így szinte semmit sem lehet beállítani így se a FOV-ot se a fegyvereket sem pedig a perkeket nem lehet majd szabályozni. „úgy szeretnénk játszani a játékunkat, ahogy megterveztük és kiegyensúlyoztuk" tették hozzá."

V43 1105
XXXD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

HappyHunter
"sajnáljuk srácok, de csak 13-án kapjuk meg a játékot. de nagyon jó, hogy itt vagytok, süssünk egy kis szalonnát!"
<#idiota>
Vidáman megyek aludni 😄

Be happy. :) Running!

ProGabe
meg überkonzol, akik 9én 23:00-tól nyitva lesznek, hogy 00:01-kor meg lehessen venni a játékot

meglincselnék õket, ha bejelentenék éjfélkor: "sajnáljuk srácok, de csak 13-án kapjuk meg a játékot. de nagyon jó, hogy itt vagytok, süssünk egy kis szalonnát!"

azzal nem értek egyet, hogy a prok keresenek maguknak egy másik játékot. nem azért játszottak a pro-k COD-dal, mert ezt választották ki 20 játékból...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

V43 1105
Alap nem alap, nem nagyon számit semmit, legalább is ahogy én észrevettem.. CB-n pedig az a 8ik hely igazán szép, úgy hogy kb a top 30 mostanság is priváttal van ott, ahol ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Falcon87
Ennek ellenére a boxosok már vígan tolják.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Viktor9202
Örülünk neki😄😄

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Kulee
Na elõrendeltem 576-nál egy xboxos verziót, 990Ft a postaköltség, és házhoz szállítják, így összesen 13998Ft

Blacksheep333
De van köze a warezhoz, hisz ezeket az intézkedéseket többnyire a warez ellen hajtották végre. És ha az elõzõ részeket lewarezoltad, akkor imho jogtalan a felháborodásod, de ha tényleg nem játszottal az elõzõ részekkel, akkor sem kéne folyamatosan anyázni a készítõket a topicban. Egyszerûen ne vedd meg, és kész.

Az operációs rendszeren is túl...

HappyHunter
Jé milyen jó a háttér!

HappyHunter
<#idiota>esetleg ha nem lenne már 2 hete sokszorosítási fázisban a játék 😄

csináljunk petíciót a kihajolás miatt! <#eplus2>

magyar országon csak az 576 meg a cdgalaxis kapja meg 10.-én asszem, a többi bolt az mind külön rendeli meg olyan 13.-a után vagy még késõbb 😞 cdgalaxis > 576 > akármilyen más bolt 😄

mascarun
STEAM kiírás a játékhoz kapcsolódóan :
Elérhetõ: 12 November 2009
Ennek a játéknak a zárolását várhatóan 1 hét, és 5 óra múlva oldják fel

HappyHunter
Csak mentem vacsorázni😄
Azért ne feledkezzünk el a játék többi részérõl sem, azokat is jól megcsinálták.

na mi lesz, annyira be sokkoltam mindenkit a hozzászólásommal, hogy kapásból el hallgattatok?😄 gyerünk!! írjatok!!😄 még a héten kell a 4000 hsz 😄

3000. hozzászólás, te kis mákos 😊 a kövi már csak a 4000 lesz de az már megjelenés után, a flame háború kezdetén 😄