24218
Modern Warfare 2
  • gyemantt
    Sziasztok!

A MW2 Configuartion Utility, hova kell rakni? Azért kérdem mert hiába raktam fel, és hiba állítom benne amit akarok nem látszik a játékban. A térképet már tudom hol lehet beállítani, de a játékban nem állítódik vissza.
    Előre is köszönöm a segítséget.
  • newszepiking
    szerintem is jobban teszed, ha megteheted.
  • PhantomAss
    köszi, akkor inkább veszek újat :D
  • koocos
    Nem lehet hozzá rendelni, két steam accod lesz :)
  • PhantomAss
    sziasztok
    szeretnék valamit kérdezni:
    mi van akkor, ha használt mw2-t veszek, steam-reggel együtt, de nekem már van steam-accom? Hozzá tudom rendelni a használt játékot az én saját accountomhoz? Vagy ne szórakozzak, inkább vegyek eredetit?
    Csak mert még mindíg 10e fölött van az ára, és használtan már 4-5 körül lehet kapni
    Viszont nem akarom hogy emiatt elcsesződjöm a steam acc-om
    Köszi előre is
  • bandi007
    Ennyi tetves csalót........
    Ez is fos lett!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gyemantt
    Köszönöm a válaszokat!
    A térkép meg van, de rajta van ez az új ami nagyobb, ez a MW2 Config Utility " azt eltünteti?
    Esetleg valaki leírná azt, hogyan kell azt használni a térkép kisebbé tétele ügyében? A videóban nem láttam, a név színezést már tudom....
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • newszepiking
    hogy tanultál volna meg írni, olvasni kisfiam, mindjárt egyszerűbb lenne!
    na "sreaching"-oljál csendben, egyedül, otthon, vagy tipli a warezba.
  • andris003
    na meg van FIND rá meg ot van hogy Freefor all rá mek ki irja előtte hogy vannak fent de mikor rá megyek csak sreaching de nem tudom hogy hol vannak hogy ekll fel menni:D
  • FSpofon
    Menj már innen a warez szaroddal!
  • andris003
    XD sikerült meg csiálni már müködik ott van hogy PLAY rá kattolok de sehol senki vagy csak én nem találom hova kell menni hogy gameljek:D plz help nagyon hülye vagyok ehez :D
  • andris003
    IWnet :D
  • lolSL
    vidd vissza a boltba a játékot, lehet hibás a dvd.
  • andris003
    ja bocs
    :D INWNET invaild version azt irja ki a multinak a menüjébe
    INWNET_INVAILDVERSION pzl help hogy miez vagy hogy kell megcsinálni:D
  • lolSL
    automatikusan a legfrissebb indul el, nincsenek is letölthető patchek.
  • andris003
    Sziasztok!lenne 1 kérdésem most kezdem ezt a gamet és szeretném meg tudni, hogy most milyen patch kell erre a game-re?Előra is THX !
  • gömbgiliszta
    ezt persze ˆgyemantt kollégának akartam írni.
  • gömbgiliszta
    az " MW2 Config Utility " - ben ha jól tudom a bal felső részen lévő uav map méretét lehet állítani, meg egy csomó minden mást is.

video

• Frank99
    fent olvasni, ha nem mentettél, almás.....
  • simonl #22548
    Ha nincs mentésed a users ill. a players mappáidról (banner -ban a technikája) akkor nem tudsz mit csinálni. Az aktuális prestige szint végéig emígyen kell játszanod.
    De elképzelhető, hogy van már valami okosság amiről én nem tudok...
    Majd megírják a srácok ha van ilyen...

• gyemantt
    Sziasztok!
    Volna egy kérdésem: a múltkor multiztam és sajnos egy csaló hostra csatlakoztam több problémát okozott: a class menüben színesek lettek a kiírások (ezt meg bírtam szüntetni), sajna az arányomat is változtatta nagyon sok ölés és 20 halált írt ki (ezt nem bírtam visszacsinálni), de a legnagyobb probléma az, hogy a játékban a térkép bal felső sarokban nagyon nagy lett! Valaki el bírná mondani, hogyan lehet visszaállítani?
    Próbálkozásaim: beállításoknál mindent alaphelyzetre nem működött, újratelepítés nem állította vissza.

Előre is köszönöm a segítséget. Ja és még valami eredetim van...
  • böröczk
    meg persze a statok, és bizonyos cselendzsek, azt hiszem a fegyver veteránok, ezzel-azzal 2500 lövés, ezek nem nullázódnak, de az összes többi cselendzs újra él, és persze ugyanúgy kapsz érte újra xp-t..
  • okmt
    Köszi! :)
  • AkAfinucsi
    Emblem/title marad a többi nem
  • okmt
    Sziasztok!Elértem a 70-es szintet.Ha rámonyok a prestige-re akkor miket nulláz le?a képek,emblémák maradnak?
  • newszepiking
    attól tartok igazad lehet.
    2 napja fallal nyomom, és kezdek ráérezni.
    az a jó, hogy mivel pontos, az az ominózus 2-3 kritikus golyó ugyanoda megy. ( mint a famas-nál)
  • Frank99
    warez és a rá adott válasz is radír.
  • gallhun
    és az enyém? mert én is erre akartam célozni a kérdésemmel: warez.
  • newszepiking
    warez
  • eloim
    csak kíváncsiságból kérdem: miért lett törölve a hsz-em?
  • Bugi Misi
    én tudtam és néha én is felmegyek oda XD
  • gömbgiliszta
    tudtátok, hogy estaté-n fel lehet menni a csónakház tetejére?

én eddig nem...
  • Sforzan
    Single-ben imádtam, de a multiban egyszerűen nem az én fegyverem. Van, hogy ráérzek, de legtöbbször csak szenvedek vele. Pedig az assaultok közül csak ez meg az AK nincs kimaxolva...
  • AkAfinucsi
    FAL+Holographic=OP dmg :D
  • armageddon666
    mikor cseszték el? 2-3 hitből öl... Sniper öl 2 hitből, és azoknál ACOGgal is van idle sway. Szóval azért annál nagyobb ne legyen a dmg.
  • EnZsolt
    +1
  • newszepiking
    ja, ha már mondod a FAL-t.
    annyira szeretnék azzal a fegyverrel játszani, de annyira elcseszték az erejét, hogy olyan mint ha légpuskával próbálkoznék. pedig anniyra pontos, és nincs is több ilyen jellegű fegyver a játékban.
  • Sforzan
    :)))
    Igen, először én is azt hittem, hogy ez nagyon nem az én napom. De mivel egy jó pár mással (UMP, Vector, SPAS, de még az ősellenségemnek számító FAL-lal is) szereztem killt ugyanazon a meccsen, kicsinyt értetlen voltam...
  • newszepiking
    nem, nem volt még ilyen, gondolom bug, bár annak is elég furcsa.

bár ha jobban belegondolok, vannak napjaim, amikor úgy érzem, hogy az összes kezembe akadó fegyver ilyen.
  • Sforzan
    Vannak még páran:)
    De ha már úgy is:
    Volt valakinek olyan tapasztalata, hogy egy fegyver szó szerint nem működött akár csak egy meccs erejéig? Mintha vaktölténnyel lőtt volna? Tegnap a 3 halál után elkezdtem figyelni és valamiért, ha rangert vettem elő egyszerűen nem akart meghalni az ellen. Más fegyver (akár más shotgun) hibátlanul osztott, de a ranger közvetlen közelről, mindkét csőből elsütve se. Nem volt painkiller, és a killcam szerint még csak sebezni se sebzett. A következő meccsen meg megint rendeltetésszerűen lehetett használni...