Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#conf>#conf>
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
CSODA
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
a warez topicba, az úgysemmegy.
de itt töröllek azonnal.
innentõl az összes commentedet.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Olyan kérdésem lenne, hogy tud valaki olyan programot ami directx overlay-t tud rakni egy játékra? Elsõsorban az aktuális idõt akarom kiíratni?! Xfire-t csak erre a funkcióra nincs sok kedvem tartani.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Megy valakinek a Steam már?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
ma az egyetlen szórakozásom az volt, hogy a saját csapatomban öltem a csalókat.. wh + aim ( ami állítólag nincs is ) jó móka volt..
rohadjon le az öszes ujja és töröljön segget csuklóból aki az elsõ csalást megírta..
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Szerintem nyugodtam megveheted. Az biztos, hogy mióta kint van az új rész azóta sokkal kevesebben játszanak ezzel a résszel, de ez szerintem nem baj. Cheater van, volt és sajnos lesz is!
A black ops-nál még mindig sokan panaszkodnak arra, hogy laggol nem megy így, nem megy úgy, stb...! Az tény, hogy eleinte - nekem is - szarul ment, de a második patch óta a multiban az fps szám 60 körül van. Van amikor több és van amikor leesik 50 körülire, de még szerintem így játszható.
Mióta kijött a COD BO remekül lehet játszani, és ez nem csak az én véleményem.
Treyarch -os szart nem érdemes venni, ezt már a World at War óta mindenki tudja.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Megszeretném venni valamelyik cod epizódot, de nem tudok dönteni...bo-t nemmerem, mert treyarch, és alig hallottam róla jót😊 ezért gondolkozok mw2 mellett... cod4et tolom, az nagyon tetszett, ezért is szeretném megvenni a folytatást is... érdekelne, hogy bo megjelenése után mennyiben változott a játékosok száma? és a support? cheaterekkel mi a helyzet?
válaszotokat elõre is köszönöm 😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Csirkemell nélkül nincs élet!
Csirkemell nélkül nincs élet!
De játékban nem nagyon tudod megállapítani, ki a hoszt, program nélkül (lentebb).
Kumiho #2179
No.
bal alt+numerikus enter volt a megfejtés..
az mitõl van, hogy fél órával ezelõtt rendesen ment a játék, most meg kicsi ablakban indul..?
A beállításokban teljes képernyõ van..