24218
Modern Warfare 2
-
ACE #24098 Halott a game... fórum aktivitásból is látszik. -
Puhos #24097 Szia! Igen, van warez ott tedd fel a kérdésedet! -
tewe15 #24096 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy az öcsémmel szeretnénk játszani a spec ops-ba 2-en. Nem eredeti a játékunk, és így meg lehet oldani valahogy? Előre is köszi a választ. tewe15 -
#24095 alter ;) (tudom no warez :D)
-
Piko888 #24094 Köszi -
#24093 mivel lelőtték a main szervert... :/ Be kell állni játékkeresésbe, és várni... -
Piko888 #24092 Srácok senki se játszik az MW2-vel, mert bármikor nézem, egy játékos sincs. -
lee56 #24091 Naja, elismerem azt nehéz űberelni mikor mindenen keresztüllőve a pálya másik végéről fejbelővi a fél csapatot :)
Egy ilyennel is összefutottam hétvégén, na meg vagy 20 sima aim+wh kombóssal :)
Valóban ground war-on volt olyan, hogy 5x egymás után különböző szerveren különböző csíter volt, úgy kellett vadászni a normális játszmákra :)) -
#24090 +1 -
Puhos #24089 Na ott van a legtöbb csaló! -
#24088 Akkor te nem játszottál ingyen hétvégén még! :D Menj be egy ground warra :D!
-
#24087 persze, akik most töltik le ingyenes hétvégén azok jobbak, mint akik hónapok óta játszanak....
aha... -
Narusco #24086 azoknak a csalóknak a 90% nem az, csak nehéz elismerni hogy jobbak. -
#24085 Pedig pont ilyenkor van kihívás. :D MW2-ben élvezet volt levadászni 1-1 csalót. -
ACE #24084 Leszarom a csalókat én kipróbálni akarom, bár egyelőre nem is tudom letölteni mert nem látom hol kéne... -
#24083 Jah rengeteg csaló lesz :D -
#24082 rengetegen lesznek...
aki normális, ilyenkor nem játszik... -
ACE #24081 Állítólag MW3 ingyenes hétvége lesz április 30 19.00 óráig. -
#24080 direkt csináljátok a warez buziságot???
Alteriwnet is társai azonnal törölve lesz.
hihetetlen, hogy nem értik egyesek... -
#24079 van hardware-topic, ott kérdezd -
#24078 Videókártyát milyet ajánlatok?ami nem drága de jól elmegy. -
Puhos #24077 Kérlek olvass vissza egy kicsit és rájössz, hogy az a megoldás amit írtam.#24057. Csak még annyi, hogy pl. tegnap este is nyomtuk a haverokkal, elsőre egy kicsit tényleg sokat kell várakozni, de ha összejön a lobby akkor onnan már gördülékeny a dolog. Ahhoz meg hozzá kel szokni, hogy egy régebbi kiadású játékot már nem játszanak annyian mint "fénykorában", hiába is nincs rajta a dobozon. -
ACE #24076 Talán azért mert ez nem megoldás, nem volt a játék dobozára írva, hogy "később előfordulhat, hogy félórákat kell várni a játék indulására, kérjük várjon türelemmel, ha fél órán belül sem jönne be, akkor kérjük igyon még meg egy kávét, aludjon egyet, majd később térjen vissza" -
Puhos #24075 Kedves hg Frank99!
Az lenne a kérdésem, hogy miért törlöd a hozzászólásomat, ami egyébként nem foglalkozik warezzal? ACE kérdésére válaszoltam, hogy #24071. Szerintem ez a hozzászólás nem sért senkit és nem warez téma! -
ACE #24074 Srácok! Az origi játék meghalt? Nem talál játékosokat és 0/0 player-t ír, most ez mi? Ennyi ideig tartott vagy valamiről nem tudok hogy fizetős lett? -
Baker1 #24073 Sziasztok! Call of Duty Modern Warfare 2 magyarítás videó és képek a Baker Online-on! -
#24072 warez delete. -
Puhos #24071 Türelemmel várakozni! -
kolszal #24070 Hello, én is kapom a 0/0 player számot. A játék eredeti... Tegnap telepítettem újra... Megoldás? Köszönöm, üdv, -
#24069 Mintha lassabban futok One Man Army perkkel. Jól érzem? -
#24068 Már az 5 sem hozta azt az élményt, mikor UOban csaták voltak..
én onnantól számolom a csalódást, de az MW2(alter) jó volt, BO egyszerűen rossz.. -
#24067 Host-oltam és Strict volt. Ez nem tűnt fel addig ameddig nem haverokkal játszom, hanem pub-oltam. Mondom lehet, hogy ezért nem talál meccset. :S -
#24066 Hogy lehetsz-e host vagy nem. (ha open akkor igen, ha strict akkor nem) -
#24065 Nem tudom, hogy mire jó ez a NAT: open. De a várakozásiidő nem csökkent :( -
#24064 Köszönöm. Sikerült. -
Puhos #24063 Szia.
Amit AKA írt az szerintem kevés lesz attól még nem lesz open. Én így csináltam: erről az oldalról kiválasztottam a router típusát. Aztán ha ez megvan, akkor az oldalon amit bead jobb oldalt felülre klikk az "Click here....." feliratra. A listából kiválasztottam a játékot és mindent beírtam a megfelelő helyre. AZ UPnP tényleg enabled legyen. -
#24062 Router: UPnP legyen enabled -
mester1987 #24061 De IW óta nincs is az a minőség, csak lopott Call of Duty. -
#24060 Hogy tudom OPEN-ra rakni?
-
foxxi #24059 Melyik? A warez ( akkor rossz helyre írtál ) vagy az origi ami minden játékmódnál 0/0-át mutat és maszik csatlakozni... ?