Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
most játékra is jellemzõ volt ugyan ez a probléma, de nemrég újratelepítettem a wint, azóta nem jelentkezik
de am. én is a túlmelegedésre gondoltam... tettem is ellene de akkor is ugyanazt csinálta
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Leellenõrzi a már korábban letöltött fájlokat, és leszedi azt a 300 mega különbséget.
Amazonon én is megvettem. A multi és a single része között kb. 300 mb különbség van. Az lenne a kérdésem, hogy a kettõ játékrész egymásra töltõdik? Tehát ha letöltöm a single-t, akkor mindjárt megy a multi is, vagy kétszer kell letöltenem 12 gb-t?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Tegnap este nyomtam egy kis spec ops-t. Majd ma amikor beléptem a Steam-be akkor elkezdte letölteni az MW2 single-t (7328,8MB-ot)!
Mitõl van ez, eddig is fent volt!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
elkezdek játszani 2 menetet letolok semmi probléma de álltalában a 3. játéknál befagy vagy nem tudom mit csinál a játék... a pálya alap hanjai mennek de semmi más nem reagál semmire feladat kezelõvel sem lép ki kénytelen vagyok újraindítani, eddig nem volt vele probléma...
gépem:
intel i5 3.0GHz
Gforce gt 540M 1 GB
4 gb ddr3
elõzõ gépemen ami sokkal gyengébb volt probléma nélkül futott
dvd-k mindhez megvannak, kapod azt is, kivéve portal (az online volt)
Érdeklõdni privátban!
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
xbox 360
Nekem AK47 FMJ, spas foregrip, flashbang, semtex, marathon, stopping és ninja.
Vannak steam-en napi feladatok 5db van amit ingyen (tehát nem kell hozzá venned semmi játékot) lehet csinálni!
A feladatokért adhat játékot,kupont vagy szenet.
Ezeket mind tudod neten cserélgetni pl 5 szénért game stb.
Az a baj millió steam-es van és kb 50%-a nem is tud errõl pedig én elfogadnám a szeneiket és a kuponjaikat szívesen 😄
Next PC upgrade: 2022
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
indoklás:
megtelt a tököm a sok kibaszott cheaterrel, meg ezzel a hotválasztós faszsággal..
MW3 csere érdekel ráfizetéssel.
ha valakit érdekel privi
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
kb 1 órája tölt, 700 Kb/sec-el 39 %-on áll?
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
szeretném megkérdezni ,hogy hogy játszhatok haverommal neten, ha neki letöltött verzió van, de nekem steames
jó, megbízható. azt is megcsináták, hogy aktiváltak helyettem....
csak meg kellett adni a steames hozzáférést, és kikapcsolni a steam guradot, majd utána jelszót cseréltem.... ennyi volt, mûködött.
4 v. 5 gamet vettem már innen....
bár asszem a kulcsuk most elfogyott...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Innen vásároltál már? Mennyi megbízható?
Üdv.
én soha többet nem veszek.
a Bolti ára Székesfehérváron: Auchan 13000Ft MédiaMárkt: 11000Ft, 576( a plázában) 12000 Ft és még keveset is mondtam a 10 rongyal, annyiért esetleg online tudod megvenni.
A special ops nem sikerül végig vinnem,hogy lehet azokat feloldani az összeset?Segítsetek köszi.
AMD Athlon 64 3200+, 1,5Gb Ram, Ati Radeon HD 4650 1GB steam: gallhun
19.99 dollár. Ma MNB 224 Ft a dollár.
Milyen 10.000,- Ft?
Igenis több hónapos játékért vicc a 20 dodó. a Warezt akkor is törlöm.
csá