24218
Modern Warfare 2
-
#24138 Sztem tuti tárolja. Ezért nem volt már tört multi a MW2-ben sem, és azóta sincs. -
attika1979 #24137 Ez a COD 4-nél volt.Ennél a játéknál szerintem nem megoldható mert egy szerver tárolja a profilod azt hiszem,de majd kiderül.Különben is túl egyszerű lenne akkor és nem szívnék vele :) -
Sforzan #24136 Én úgy tudom nem tárolja online a profilodat az MW2. Tehát, ha újrarakod a programot akkor a tiszta lappal kezdhetsz. -
attika1979 #24135 Kösz a választ.
Akkor ezt elcsesztem mert nem mentettem el.Mostanában kezdtem játszani vele.És ezért természetesen én vagyok a hibás hogy eredeti játékkal minden szart betartva,lettem megszívatva,kivéve ezt.
Gondolom sehol nem lehet reklamálni ez ügyben.Esetleg új játékost se tudok csinálni?
Bocs ha hülyéket kérdezek,de csak most kezdtem multizni.Eddig a single játékokat nyomattam inkább.Mindenesetre jól indult... -
#24134 Sajnos szívás... Hacker szar szervert fogtál ki:/
Ha a banner alatt lévő tanácsot nem tetted meg, akkor nem tudsz mit csinálni :/
(A Multiplayer mentések a /steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players, valamint a /steam/userdata könyvtárban vannak!!!! Ezt mentsétek ki minél gyakrabban! És ide másoljátok vissza, ha gond van pl. Hacked server szintlépés stb.) -
attika1979 #24133 Lehet most bántam meg én is :(
Találkoztatok már olyannal hogy a jelenlegi 24-es szintű karim az egyik játék betöltése (free-for-all) alatt hip-hop 70-es lett.
Most játszottam minden oké erre amikor kilépek és nézem a statokat akkor látom.Ez most akkor WTF!!!!!!
Tanácsot,ötletet szeretnék kérni tőletek mit tegyek illetve hogyan történt ez meg.
Köszönöm
-
Sforzan #24132 Én dőre mód minden CoD-t megvettem a megjelenés környékén. BO2-t konzolra, mert mostanság ahhoz könnyebben hozzá tudok férni otthon és van ELITE, amire nagyon kíváncsi voltam. Valahogy azonban nem jön be a játék, így visszatérnék az MW2-höz, ami mai napig a szívem csücske. Csakhogy szinte lehetetlenség játszani vele az alacsony játékosszám miatt. Az lenne a kérdésem, hogy van valakinek nem túl régi tapasztalata az XBOX-os játékról? Vannak ott még elegen? Ha igen és ott még él a multi esküszöm beszerzek egyet, mert már nagyon ki vagyok éhezve egy Invasion DM-re:) -
#24131 Szintén az utolsó COD-om. Ezzel lezárult 1 korszak bennem. -
#24130 Ez volt nekem is az utolsó cod amit megvettem :) ezt még nem bántam mert ez még hozta a cod 4 után az elvártat legalábbis nállam. De már az MW3 meg Black Ops 2 kell a halálnak. Havernál néztem a BO2 singlejét vmi hajón beszélt vmi irodába csávókával. KB mint ha a crysis 1 ből néztem vna vmi jelenetet.
Ez a DLC s gyökérség meg....hát b+... -
mester1987 #24129 Ott a pont. -
madmanic #24128 én ezért nem veszek soha többet eredeti cod ot. MW2 ig megvan az összes, de bassza meg, micsoda dolog, hogy megveszel egy játékot tizenezerért a megjelenés napján, majd fél év múlva nem tudsz játszani, mert rá akar kényszeríteni, hogy vegyél kiegészítőt megint több ezerért...
Anyátokat activision.. -
damonpapa #24127 nekem sem oldódott meg a probléma,de már nem is érdekel,vettem egy s*art... -
Puhos #24126 *volt
-
Puhos #24125 Most beszéltem egy ismerőssel és azt mondta, hogy csak először kell többen várni, hogy lobbyt találjon. Aztán már megy rendesen, de nekem sem vele gondom. -
#24124 várok 1000el de semmi!! -
#24123 Nekem soha nem talál játékot!!
-
Puhos #24122 Miért ne menne?
-
#24121 Sziasztok
Megy a multi? tudja valaki? -
batrab #24120 Üdvözlet kedves MMO játékos!
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kutatóintézete az MMO (sokszereplős online virtuális világok, például a World of Warcraft, Call of Duty stb.) játékosokkal kapcsolatos kutatást végez. Ha játszol ilyen játékkal, kérünk segítsd kutatásunkat tapasztalataiddal és meglátásoddal, a kérdőív őszinte kitöltésével. A kérdőív 10-12 perc alatt kitölthető. Az adatközlővel kapcsolatosan későbbi azonosításra lehetőséget adó adatot nem tárolunk, a kérdőív kitöltése anonim és önkéntes. A kutatás lezárása után az adatbázis és az eredmények is elérhetőek lesznek a kutatóintézet honlapján: www.ittk.bme.hu.
A kérdőív itt tölthető ki:
http://felmeres.ittk.hu/index.php?sid=44718&newtest=Y
Segítségedet előre is köszönjük!
BME-ITTK, Rab Árpád -
damonpapa #24119 Hát kopp-ra újra raktam,nem csináltam vele semmit, és akkor sem talál szervert.... mit tegyek?? lehet írni valahogy a steam-eseknek??? -
#24118 hát szeintem neh nagyon másolgas össze mert ban lesz steam rol leszeded ugy jónak kéne lennie -
damonpapa #24117 Akkor próba...
De érdekes,akitől vettem (az account-ot) ugyebár, ő azt mondta,hogy neki is úgy működött hogy le kellett töltenie egy másikat torrentről,és össze másolni a 2 játékot... -
#24116 le törlöd és ujra rakod? szerintem az meg oldja a gondot ;)
-
damonpapa #24115 Valakinek valami ötlet???? -
damonpapa #24114
-
damonpapa #24113 Szia.
Megcsináltam többször is,de semmi változás...
A Barátaimhoz se tudok csatlakozni,meg külön szerverhez sem... -
Puhos #24112 Szia!
Csinálj egy fájlellenőrzést! Ha valami hiányzik akkor letölti. -
damonpapa #24111 Sziasztok.
Meg vettem eredetibe a game-t, és olyan bajom van vele,hogy mikor betölti a pályát,akkor kidob,és valami olyaz ír ki hogy ""patch_mp.ffis defferent from the server""
Van valami megoldás erre????
Köszi szépen előre is.... -
q45521 #24110 sziasztok
azt szeretném meg kérdezni hogy mia különbség a 2 dlcje között?
És hogy mind2 kettő kell a multihoz vagy elég az egyik? -
#24109 3-4 hsz-t olvass vissza -
#24108 Hali!
Azt szeretném kérdezni, h vannak még a szervereken? Mennyire aktív a játék?
Csak mert most láttam itt: link
3990+1490 posta, ha van még pörgés, akkor lehet, h megvenném. -
#24107 -
#24106 Nekem se nyugi!!
várni kell fél órákat!! -
#24105 Sziasztok!
Az a gondom, hogy nekem a cod most nem keres szervert, csak team death matchet...
Valami újrarakás mentes megoldás? -
#24104 Feladó: merovee544
Elküldve: 2012. 06. 28. 10:47
Tárgy: segítség
Mivel nem enged a rendszer 24 óráig hozzászólni a codmw2 fórumhoz, ezért ezúton kérném a segítségedet. Tedd fel ezt a kérést a fórumra légy szíves. Köszönöm.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni Modern warefare 2-ben? Telepítés sikeres, steam ok, frissítés letöltés ok, gép újraindít. Ha elindítom elindul a modern warfare logo, de utána fekete marad a kép, és csak hallom, hogy az infiniti ward logója alatt futó hangefekt megy, kép nincs, és csak annyit látok, hogy a monitoromon középre ugrott egy kis kockára, de az is fekete, és nem történik semmi. Ha a feladatkezelőt megnyitom, akkor azt írja, hogy a program nem válaszol. A minimális gépigényben az van, hogy g-force 6600 gt kártya kell 514mb-al. g-force 8800 gt-m van 514-el. Szóval nem egy erőmű, de még a black ops is megy rajta szépen. Tehát nem hiszem, hogy videókártya. Mi más lehet a baj?
Köszönettel és üdvözlettel:m -
#24103 szerintetek miért van az hogy játék közben néha leesik az fps-em 60-ról 15? nem tart sokáig de nem egyszer volt hogy e miatt veszítettem el egy potya kill meg éppen e miatt szedtek le eddig nem volt jellemző :\ -
#24102 Az gondolom sima CoD 4 - Modern Warfare szerver, nem MW2... -
#24101 Mi ez a sok szerver? Hogy tudok én egyáltalán megadoztt szerverhez csatlakozni?
-
gosumofo #24100 A magyar CoD4 scene még aktív :) -
#24099 Egy nagy lehúzás volt ez... 1 évre megvetted, amíg ki nem fosták az új DLC-t Black ops néven, és utána már nem volt kivel játszanod...
Most elvileg 6 ezren játszanak, érdekes módon 5 perce próbálok TDM-be becsatlakozni de nem talál senkit.