24218
Modern Warfare 2
  • Lacee86
    Sztem tuti tárolja. Ezért nem volt már tört multi a MW2-ben sem, és azóta sincs.
  • attika1979
    Ez a COD 4-nél volt.Ennél a játéknál szerintem nem megoldható mert egy szerver tárolja a profilod azt hiszem,de majd kiderül.Különben is túl egyszerű lenne akkor és nem szívnék vele :)
  • Sforzan
    Én úgy tudom nem tárolja online a profilodat az MW2. Tehát, ha újrarakod a programot akkor a tiszta lappal kezdhetsz.
  • attika1979
    Kösz a választ.

Akkor ezt elcsesztem mert nem mentettem el.Mostanában kezdtem játszani vele.És ezért természetesen én vagyok a hibás hogy eredeti játékkal minden szart betartva,lettem megszívatva,kivéve ezt.
    Gondolom sehol nem lehet reklamálni ez ügyben.Esetleg új játékost se tudok csinálni?

Bocs ha hülyéket kérdezek,de csak most kezdtem multizni.Eddig a single játékokat nyomattam inkább.Mindenesetre jól indult...
  • Prince of Máté
    Sajnos szívás... Hacker szar szervert fogtál ki:/

Ha a banner alatt lévő tanácsot nem tetted meg, akkor nem tudsz mit csinálni :/

(A Multiplayer mentések a /steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players, valamint a /steam/userdata könyvtárban vannak!!!! Ezt mentsétek ki minél gyakrabban! És ide másoljátok vissza, ha gond van pl. Hacked server szintlépés stb.)
  • attika1979
    Lehet most bántam meg én is :(

Találkoztatok már olyannal hogy a jelenlegi 24-es szintű karim az egyik játék betöltése (free-for-all) alatt hip-hop 70-es lett.
    Most játszottam minden oké erre amikor kilépek és nézem a statokat akkor látom.Ez most akkor WTF!!!!!!
    Tanácsot,ötletet szeretnék kérni tőletek mit tegyek illetve hogyan történt ez meg.
    Köszönöm
  • Sforzan
    Én dőre mód minden CoD-t megvettem a megjelenés környékén. BO2-t konzolra, mert mostanság ahhoz könnyebben hozzá tudok férni otthon és van ELITE, amire nagyon kíváncsi voltam. Valahogy azonban nem jön be a játék, így visszatérnék az MW2-höz, ami mai napig a szívem csücske. Csakhogy szinte lehetetlenség játszani vele az alacsony játékosszám miatt. Az lenne a kérdésem, hogy van valakinek nem túl régi tapasztalata az XBOX-os játékról? Vannak ott még elegen? Ha igen és ott még él a multi esküszöm beszerzek egyet, mert már nagyon ki vagyok éhezve egy Invasion DM-re:)
  • ffxi
    Szintén az utolsó COD-om. Ezzel lezárult 1 korszak bennem.
  • gagax
    Ez volt nekem is az utolsó cod amit megvettem :) ezt még nem bántam mert ez még hozta a cod 4 után az elvártat legalábbis nállam. De már az MW3 meg Black Ops 2 kell a halálnak. Havernál néztem a BO2 singlejét vmi hajón beszélt vmi irodába csávókával. KB mint ha a crysis 1 ből néztem vna vmi jelenetet.

Ez a DLC s gyökérség meg....hát b+...
  • mester1987
    Ott a pont.
  • madmanic
    én ezért nem veszek soha többet eredeti cod ot. MW2 ig megvan az összes, de bassza meg, micsoda dolog, hogy megveszel egy játékot tizenezerért a megjelenés napján, majd fél év múlva nem tudsz játszani, mert rá akar kényszeríteni, hogy vegyél kiegészítőt megint több ezerért...

Anyátokat activision..
  • damonpapa
    nekem sem oldódott meg a probléma,de már nem is érdekel,vettem egy s*art...
  • Puhos
    *volt
  • Puhos
    Most beszéltem egy ismerőssel és azt mondta, hogy csak először kell többen várni, hogy lobbyt találjon. Aztán már megy rendesen, de nekem sem vele gondom.
  • soo277
    várok 1000el de semmi!!
  • soo277
    Nekem soha nem talál játékot!!
  • Puhos
    Miért ne menne?
  • soo277
    Sziasztok
    Megy a multi? tudja valaki?
  • batrab
    Üdvözlet kedves MMO játékos!

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kutatóintézete az MMO (sokszereplős online virtuális világok, például a World of Warcraft, Call of Duty stb.) játékosokkal kapcsolatos kutatást végez. Ha játszol ilyen játékkal, kérünk segítsd kutatásunkat tapasztalataiddal és meglátásoddal, a kérdőív őszinte kitöltésével. A kérdőív 10-12 perc alatt kitölthető. Az adatközlővel kapcsolatosan későbbi azonosításra lehetőséget adó adatot nem tárolunk, a kérdőív kitöltése anonim és önkéntes. A kutatás lezárása után az adatbázis és az eredmények is elérhetőek lesznek a kutatóintézet honlapján: www.ittk.bme.hu.

A kérdőív itt tölthető ki:
    http://felmeres.ittk.hu/index.php?sid=44718&newtest=Y

Segítségedet előre is köszönjük!

BME-ITTK, Rab Árpád
  • damonpapa
    Hát kopp-ra újra raktam,nem csináltam vele semmit, és akkor sem talál szervert.... mit tegyek?? lehet írni valahogy a steam-eseknek???
  • cody1994
    hát szeintem neh nagyon másolgas össze mert ban lesz steam rol leszeded ugy jónak kéne lennie
  • damonpapa
    Akkor próba...

De érdekes,akitől vettem (az account-ot) ugyebár, ő azt mondta,hogy neki is úgy működött hogy le kellett töltenie egy másikat torrentről,és össze másolni a 2 játékot...
  • cody1994
    le törlöd és ujra rakod? szerintem az meg oldja a gondot ;)
  • damonpapa
    Valakinek valami ötlet????
  • damonpapa

• damonpapa
    Szia.
    Megcsináltam többször is,de semmi változás...
    A Barátaimhoz se tudok csatlakozni,meg külön szerverhez sem...
  • Puhos
    Szia!
    Csinálj egy fájlellenőrzést! Ha valami hiányzik akkor letölti.
  • damonpapa
    Sziasztok.
    Meg vettem eredetibe a game-t, és olyan bajom van vele,hogy mikor betölti a pályát,akkor kidob,és valami olyaz ír ki hogy ""patch_mp.ffis defferent from the server""
    Van valami megoldás erre????
    Köszi szépen előre is....
  • q45521
    sziasztok
    azt szeretném meg kérdezni hogy mia különbség a 2 dlcje között?
    És hogy mind2 kettő kell a multihoz vagy elég az egyik?
  • Prince of Máté
    3-4 hsz-t olvass vissza
  • Lacee86
    Hali!
    Azt szeretném kérdezni, h vannak még a szervereken? Mennyire aktív a játék?
    Csak mert most láttam itt: link
    3990+1490 posta, ha van még pörgés, akkor lehet, h megvenném.
  • AkAfinucsi
  • soo277
    Nekem se nyugi!!
    várni kell fél órákat!!
  • uikka
    Sziasztok!

Az a gondom, hogy nekem a cod most nem keres szervert, csak team death matchet...
    Valami újrarakás mentes megoldás?
  • Frank99
    Feladó: merovee544
    Elküldve: 2012. 06. 28. 10:47
    Tárgy: segítség
    Mivel nem enged a rendszer 24 óráig hozzászólni a codmw2 fórumhoz, ezért ezúton kérném a segítségedet. Tedd fel ezt a kérést a fórumra légy szíves. Köszönöm.

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni Modern warefare 2-ben? Telepítés sikeres, steam ok, frissítés letöltés ok, gép újraindít. Ha elindítom elindul a modern warfare logo, de utána fekete marad a kép, és csak hallom, hogy az infiniti ward logója alatt futó hangefekt megy, kép nincs, és csak annyit látok, hogy a monitoromon középre ugrott egy kis kockára, de az is fekete, és nem történik semmi. Ha a feladatkezelőt megnyitom, akkor azt írja, hogy a program nem válaszol. A minimális gépigényben az van, hogy g-force 6600 gt kártya kell 514mb-al. g-force 8800 gt-m van 514-el. Szóval nem egy erőmű, de még a black ops is megy rajta szépen. Tehát nem hiszem, hogy videókártya. Mi más lehet a baj?
    Köszönettel és üdvözlettel:m
  • Brolly28
    szerintetek miért van az hogy játék közben néha leesik az fps-em 60-ról 15? nem tart sokáig de nem egyszer volt hogy e miatt veszítettem el egy potya kill meg éppen e miatt szedtek le eddig nem volt jellemző :\
  • ChaosTeam
    Az gondolom sima CoD 4 - Modern Warfare szerver, nem MW2...
  • atinq
    Mi ez a sok szerver? Hogy tudok én egyáltalán megadoztt szerverhez csatlakozni?
  • gosumofo
    A magyar CoD4 scene még aktív :)
  • Prince of Máté
    Egy nagy lehúzás volt ez... 1 évre megvetted, amíg ki nem fosták az új DLC-t Black ops néven, és utána már nem volt kivel játszanod...
    Most elvileg 6 ezren játszanak, érdekes módon 5 perce próbálok TDM-be becsatlakozni de nem talál senkit.