Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elég szomorú hogy a magyarok közt egyre jobban hemzsegnek az analfabéták akik nem tudnak olvasni.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
<#eljen>#eljen>
Vagy csak simán lefagy a gépem
Légyszi segítsetek hogy mit csináljak vele!
MEMBERS OF MAYDAY
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
10k+ki a posta...számolj, és az idõröl nembesezélve!
(csak multiztam az sp nem érdekel). Nem
tudom kinek miért 95% meg 9.5/10 a játék én max. 85% de akkor is sokat mondtam gondoltam ,hogy arcade de ennyire... és még eladási csúcsokat döntött. Haverokkal jó lesz tolni de ha lett volna más (Bf vagy akármi) akkor ezt biztosan nem veszem meg.
a várakozásidõ engem is dühit. igazán lehetne valami'redy' gomb es ha midnenki leredyzett akkor indul a jatek idotol fuggetlenul vagy ha a host redyzik akkor midnenkit bedob a jatekba 5 masodpercen belul és nem kéne egy teljes percet varni allandoan.
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun
6vs6?lol
legjobb esetben is 6 emberbõl 2 kempel,és akkor így legyen izgalmas a játék
meg az hogy semmit nem lehet állítani a mapon kivûl,pff
hc-ba is miért nem lehet kikapcsolni az ff-et?
nameg mindenegyes meccs után 1 perc várakozás a lobby-ba,nem tudom hogy gondolták ezt
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Meghát sajnos nekem 1 megás fos netem van, és nemazért, mert nemlenne rá keret, hanem mert "messze van a szerver" (3km)...szal ien egy környéken lakom, és a pingem is néha (soxor) 150 felé megy, ami ugye online nagyonnnagyon gáz, már 3 billentyüzetet vertem emiatt szét4 év alatt!😊
Hja egyébként sokan huppognak hogy így szar a találat érzékelés úgy szar...Ezt a lassított vég visszajátszásból?😊 Mert tegnap nézegettük,nem is a valós eseményt játsza vissza,van hogy többet lõ/kevesebbet lõ/nem is az lõ elõször akit visszajátszásban látsz/elrepül a cél a francba pedig nem repült/totál nem oda célzott amit lassításos szar mutat. A lassított visszajátszás rettenetes bugos.😊
Kb ennyi,nem több,esetleg gyanús lehet ha rajtunk van némafutás,ráadásul gugiolva megyünk valahova,az ellenfélnek sem UAV sem semmi,és rálõ pont oda a falra ahol vagyunk. (Tegnap én így jártam,csõka feküdt pult mögött erre lõtt a pult falára egyet ahol voltam nem ment át a skuló felállt gyorsan és lõtt még1et--> lelõtt...De még itt sem csítereztem bár qrva gyanús volt)...
Egyébként minden mást nézve killcamból...Nem lehet megmondani. Nekem is számtalanszor van hogy hang alapján tudom honnan jön/hol az ellen. Vagy a tipikus eset amikor látod hogy befut valaki valahova,elécélzol...Vársz nemjön ki de célzol oda. Aztán kijön durr...És a killcamnál mivel rövid idõt rögzít csak annyit látsz: Oda célzott amerrõl jössz.😊
És utána a strict helyett open leszel!
Nem tudjátok hogy a hivatalos Modern Warfare 1 szerverekbõl mennyi van még? Mennyien játszanak még multiban vele? Meddig várható még, hogy sokan fognak játszani vele? Most, hogy megjelent a 2. része. Mert eléggé lement az ára és lehet megvenném a multi miatt.
Elõre is köszi a választ
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
de tõlem csiterezzetek éjjel nappal aki jobb az csal. ennyi. inkább értelmezd amit írtam, nem azt mondom hogy nincsen cheat hanem hogy az esetek 99%ban nem bírják az emberek elfogadni hogy jobb az ellenfél, és bele se gondolnak vajon hány oka lehet még cheat-en kívül hogyan jön rá az ellenfél hol van õ.
az aimot ezer méterrõl minden fasz kiszúrja még csak ennyit okostojás. legátlátszóbb az összes közül.
MJ rulz Pink Team The Only One
akár privátban is mert ezt így nem vágom 😞(
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
HP+
Vki segítsen könyörgöm me erre a gamera vártam má régóra! Elõre is köszönöm!
Aztán jönnek a kill streak-ek, egyszerre akár kettõ is. Mondjuk egy gunship és egy Harrier aztán meg van baszva a napod.
Kell vennem egy új bill.-t. Beszakadt a W-m. Rám senki ne mondja, hogy campalak!
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)