Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy azthiszem én hétfõn elkezdem kiakasztani megint, és jóbban fogom érteni, és talán jóbban fogok tájékozódni is..
ehhez mit szlsz oreg, meg ahhoz is, hogy a cod jatekoknol kerulnek ki a legtobb csalok.
soha senki nem csal, persze. lofaszt!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
(visszaolvastam néhány oldalt de nem lelem)
Köszi ;]
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
És mint a legtöbb codban ha nem mész elöre akor állandoan jönnek az ellenfelek amig meg nem unod, igy meg csak rohánás van végig a pályákon nem lehet tájékozodni, hogy ki kivel van.
Ugy érzem hogy néha a kevesebb több lett volna játékélmény szempontbol .
Csak úgy megjegyzem hogy eredetim van<#wink>#wink>
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Nem tudjátok hogy a hivatalos Modern Warfare 1 szerverekbõl mennyi van még? Mennyien játszanak még multiban vele? Meddig várható még, hogy sokan fognak játszani vele? Most, hogy megjelent a 2. része. Mert eléggé lement az ára és lehet megvenném a multi miatt.
Nem kell ehez varázsgömb csak elég amit leírtál.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Help plz!
Vagy a könnyû géppuskánál pl: az elsõ 200-as tárat egyszerûen kilõttem ami a csövön kifért,(fõleg mikor bekapcsolt az UAV) fõleg kis pályákon. Ez átlagba volt mikor 2-3 kill-t is jelentet.
Úgy hogy van benne valami!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Bennem is a cheat merült fel, és nem is egy embernél...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
MJ rulz Pink Team The Only One
killcam alkalmatlan cheat megállapítására.
nincs kedvem ezer lehetõséget leírni, csak egyet a sok közül.
lát 12 mp-el elõtte bemenni valahová, és az utadból kikövetkezteti merre haladsz tovább, vár a sarkon és a kemény 10mp-es killcambõl te levonod a következtetést ez a gyökér mit vár itt. de sorolhatnék másik 100 lehetõséget, tényleg egy utolsó:
tdm: lelövöd haverját, az ts en vagy játékban közli hol vagytok.
na jó még egy😊: te lövöd le, azért vágja merre haladsz.
- spawnrendszer, egy idõ után az ember ha figyelmes, észreveszi hogy lelõ x helyen és tudja hova rak a gép.
uav-nak vége volt, de attól még látja a mozgásirányt ha már vége is.
- mákja volt.
- most õszintén, én minden sarokra úgy megyek be, hogy valaki van ott. és a kretén aki baszogat hogy wh és honnan tudtad, annak le se esik, hogy elõtte x szobába, x sarkon úgy ugrottam be hogy árnyékra vetõdtem.
-megérzés.
soroljam még, vagy veszitek az adást, hogy 1000cheaterezésbõl 1 a valós, kibaszott unalmas egy idõ után. és több 100 példát mondhatnék, amikor engem baszogattak, ritkán van kedvem leírni honnan vágtam ki merre, és akkor elnézést is kér a delikvens. nem ártana eszetek is használni. érdekes én 1-el se találkoztam az elmúlt pár napban.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Bebukik a csít és nem csinál semmit a rendszer csak begyûjti a használókat, megcsinálják az ellen lépést kibannolják a használókat és megy a frissítés.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Köszönet aki megteszi!
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
Harkányból mennék megvenni a pécsi tecsóba.Itt olvastam a tegnapi hozzászólásokban hogy ott még van.Megtudná vki nézni ha arra jár hogy tényleg van e?Ne kelljen feleslegesen felmennem.576-ban sajna nincs.
THX
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
Attól meg hadd ne fossam már össze magam, hogy máshogy néz ki.
És mégis mit számít az, hogy eredeti-e? Hm? Megnéztem, nem tetszik túlságosan, így pénzt nem szánok rá, meg a multija sem érdekel.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Aki megnézi az rákattint és nyitja új lapon/ablakban, de nem cumiztatod be a lassabb nettel rendelkezõket.
Meg minket a domain banned bejegyzéssel. <#nyes>#nyes>