Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez sajna így van mióta késelés a késelés codokban...
Falon átlövés,késelés sebessége/ereje,gl..Mind kikéne venni..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mész...Plikk bumm..Visszajátszás: fogta a hülyegyerek és csakúgy ellõtte a gránátot...Spawn..Mész be ház ott egy sarokban a srác plikk bamm...esélyed nincs hogy lelõdd,inkább magát is meöli a gl-el mintsem normálisan játszan...Spawn..Mész másfelõl meglát a srác plikk bamm,esélyed nincs elfutni mert robban szinte amint kilõtte....Nem lenne gond a gl-el egy Arma tipusú játékban ahol hatalmas terek vannak..De itt ilyen kis pályákon amikor az a tudás hogy vaktában plikkelek meg aki rámfut azelö lenyomok egy plikkentõt...Na az tudás....Hatalmas idézõjelekkel...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
De mondok jobbat.A késelés még nagyobb hülyeség.Jön szembe valaki,a Desert-el mellbe lövöm,azt lehet hogy túléli,de ha a késsel akárhol megvágom (sõt néha mintha kardom lenne,akkora a hatásköre) abba egy pillanat alatt belepusztul.
Na most lehet utálni...<#buck>#buck>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Legfrissebb
Positive Mental Attitude
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Fogjuk az összes cigányt és támadjuk meg velük erdélyt.
-Ha nyerünk miénk erdély, ha vesztünk minénk magyarország.
Mire gondolsz?
RPG-7, Stinger, Javelin? 😊
Nem baj, menjél beárulni meg rinyálni a modiknak 😄
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Assault rifle challanges
Ezekért a dolgokért kéne a rendes szerver,ahol lehet tiltani.Bánom én ha egymás közt felrobbantják magukat 10 másodpercenként az olyan szerveren ahol van.Csak aki esetleg erre nem kíváncsi,annak is lenne lehetõsége más beállításokon játszani.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
@
Bakker, mert én "sajnos" nem Mo.-n élek...
És itt ennyibe kerül mindenhol!
"<#eljen>#eljen>"
Szépen lettek kérve és utánna még én lettem a buzi..Mennyen az ilyen az édesannyába oda..
-Már az elõzõ résznél bosszantott: a kézigránát ugyanúgy "koccant". Most az baxta fel az idegem, hogy mikor meghalok,úgyanúgy "fütyûl" a szél. Baszott uncsi. Nem lehetett volna változtatni...? Ennyi energia nem volt?
-Komolyan, néhány pályán mér röhej az ellenfelek mennyisége. Ez a játék egy 90-as évekbeli arcade shooter játék stílusával vetekszik.
-A multi az szintén röhej, amikor már a 64 játékos szerverek korát éljük, jármûvek tömkelege ven egy BF pályán, akkor a COD még mindíg itt tart? 9 vs 9 jármûvek nélkül?
-Szerintem jól át van verve a játékos társadalom ismét. A sok hülye vérpisike jóllakik ezzel, de aki színvonalas játékot szeretne, jobb ha elfelejti.
Bocs.... nem hogy 10.000-et, de 34 USD-t sem ért meg...
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died