Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kés miatt nem utállak,szvsz is faxság,van amikor rádront pityesz kap mellébe vagy 3 db skulót ak-ból demég elér és lekésel..Õmeg megy tovább..😊
Ez sajna így van mióta késelés a késelés codokban...
Falon átlövés,késelés sebessége/ereje,gl..Mind kikéne venni..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Jóval nagyobb szánalom aki a multiwarez miatt itt kuncsorog,meg anélkül húzza le a játékot hogy játszana vele,és hülyeségeket,valótlanságokat irogat.😊

Mivan??? A gránátvetõ taktikázásra készteti az embert???
Mész...Plikk bumm..Visszajátszás: fogta a hülyegyerek és csakúgy ellõtte a gránátot...Spawn..Mész be ház ott egy sarokban a srác plikk bamm...esélyed nincs hogy lelõdd,inkább magát is meöli a gl-el mintsem normálisan játszan...Spawn..Mész másfelõl meglát a srác plikk bamm,esélyed nincs elfutni mert robban szinte amint kilõtte....Nem lenne gond a gl-el egy Arma tipusú játékban ahol hatalmas terek vannak..De itt ilyen kis pályákon amikor az a tudás hogy vaktában plikkelek meg aki rámfut azelö lenyomok egy plikkentõt...Na az tudás....Hatalmas idézõjelekkel...

Bartn73
Ezt jólmodtad,nekemis mint rendszeres MW2 topic olvasónak feltünt hogy van 3 ember aki félisteni szintre emelte önmagát mert megvették a játékot Ezáltal azthiszik hogy lekezelhetnek baszakodhatnak mindenkivel aki idetéved mivel ÕK UGYE MEGVETTÉK A JÁTÉKOT.... Lehetne a topic neve az hogy: istenvagyok megvettem vagy nekérdezz hülyeséget mert én megvettem vagy 1 mondatbol megálapittom ki a warezos mivel megvettem a játékot ... szánalom

Örülök hogy van olyan vásárló, aki nem vakult meg a toktól és képes negatívan vélekedni a játékról. Nem gondoltam volna, hogy találok itt ilyen embert😊

megéri megvenni ezt a játékot? jobb lett mint a cod4?
zotya10002
JA értem!!Megcsinálom majd!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Sarapetike
belépsz a játékba ott ahol a szervert kell keresni akkor meginvitásod a havert steamen ö elfogadja és joinol és akkor keresel egy szervert így egy csapatban is lesztek

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Nincs,mert ahhoz hogy azt behozhasd,az adott pályán jól kell teljesítened.5-7 kill egy huzamban nem azt mondom hogy rengeteg,de valami.A GL-el akit meglátok,és a ~5 méteres körzetébe odalõve felrobbantom,óriási...

De mondok jobbat.A késelés még nagyobb hülyeség.Jön szembe valaki,a Desert-el mellbe lövöm,azt lehet hogy túléli,de ha a késsel akárhol megvágom (sõt néha mintha kardom lenne,akkora a hatásköre) abba egy pillanat alatt belepusztul.
Na most lehet utálni...<#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ilyen egyszerû dologért biztos nem. mások 100x nagyobb faszságért nem kapnak 1 büntipontot se. (na ezért biztos kapok banánt): D

tommygear
na ez engem is érdekelne
Rage47
s mégis te leszel banolva 😄
DX9
Legfrissebb

A legfrissebb bõven megteszi...

Positive Mental Attitude

maateking
nem tudjétok melyik dirctx kell a játékhoz?

MEMBERS OF MAYDAY

Vicces hogy egyesek nem veszik észre, hogy jól esik idejönni és 1 szóval magamrahúzni az összes vérpistikét 😄DDDDD olyan jókat röhögök xDDD

Kopiati
Hát itt sztem annyi hátránya van a gránátvetõnek, hogy addig nem lehet rendes távcsõ a fegyón aztán gyorsan leszednek... meg a fejeseket a challengekhez nehezebb osztani..., és a gránát csak egy bizonyos távolságon kívül robban...tehát közeli céllel szemben szopóka....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

H4V0K
haverommal akarok játszani egyszerveren, hogyan lehet megoldani hogy mindketten arra a szerverre mennyünk? (mindkét játék eredeti)

Sarapetike
arra hogy lásd pontosabban a pingedet mert az alapbeállítás szerint ha 30 pinged van akkor is 4 pálcát látsz meg ha 100pinged van akkor is igy viszott csak akkor látsz 10 pálcát ha 30 pinged van ha csak 9 pálcát látsz akkor tudod hogy 60 as a pinged a lagometer meg az fpst és a pinged is mutatja folyamatosan nem kell állandóan a TAB nyomkodni

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

GL-es noob !!!1!!1!11!!

Te is szánalmas vagy. Lassan elhúzhatsz az SG-rõl 😊 nem hiányoznál senkinek se

Rage47
Közelre senki sem lõ GL-el 😄 Olyat szoktam, hogy ha tudom, hogy bennvannak egy épületben akkor belövök 2-t gránátvetõvel.
Eléggé szánalmas vagy, lassan csinálhatsz új accountot itt is.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

de a GL ugyanaz

Rage47
Ez nem MW1
Jeffjohnson
Eleinte a BF2 ben is elég tápos volt GL aztán kapott egy nerfet utána már senki sem használta itt viszont sok map olyan kicsi ,hogy eléggé OP a fegyver de annyira nem zavar inkább a többi mütyürke amivel gombnyomásra kinyirhatnak.

Te vagy itt a raj mert megvetted ezt a szar játékot? Mások is mondták hogy bunkófasz vagy és voltál is eddig ebben a topikban. Provokatív a szöveged, stb. Gondolom anyádék nem neveltek meg

Az single elején van olyan pálya mikor a BMP-ket vagy miket kell megsemmisíteni. 2 cirkál egy épület elõtt és azokat kellene kilõni

CoD4-ben nem volt semmi hátránya a GL-nek. Befordultam a sarkon, századmásodpercen belül arcomba volt a GL és megdöglöttem. Semmi skill nem kell hozzá, és nincs is hátránya. A lõszer kifogyásán kívül...

zotya10002
Aztán ez mire jó???

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Eléggé retardált vagy, de van neked egy vicc:

Fogjuk az összes cigányt és támadjuk meg velük erdélyt.
-Ha nyerünk miénk erdély, ha vesztünk minénk magyarország.

Mire gondolsz?
RPG-7, Stinger, Javelin? 😊

én csak a GL-t ismerem CoD4-bõl. De az rohadt idegesítõ volt. Akkor MW2-ben a riot shield is idegesítõ meg a predator rakétái is :\ hát nem tudom... majd ha lesz lehetõség kikapcsolni a fegyókat/killstreakeket meg egyéb dolgokat, megveszem.

Rage47
Sztem hülyeség, engem nem zavar a GL. Nem mindenki használja, megvan annak is a hátránya...
Grifidos, ha tényleg igaz a profilodban levõ életkor (kötve hiszem), akkor sajnállak. Ha nem, akkor meg szánalmas vagy.
Nem baj, menjél beárulni meg rinyálni a modiknak 😄

Kopiati
Egyébként, ha a gránátvetõvel bajod van mert kicsit taktikázásra készteti az embert, akkor nincs bajod a drone rakétáival, ami nem 3asával hanem 10esével szedi le az embert, meg a repcsi ami fentrõl szorja a lõszert? A GL is igényel egy játék stílust, úgy mint a riot shield sztem meg az a szemétparszt... egyébként én azért használom a gránát vetõt mert a kemper köcsögöket 😊 meg lehet vele tanítani repülni...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Sziasztok, segítene valaki, hogy tudok lõni a rakétavetõvel? Mindig azt írja, hogy fogjam be a célt? Melyik gomb az?

Danecay
Én a tesómnak hoztam vele létre profilt, hogy kipróbálja a játékot és nekem mûködött. Miután befejezte, kilépett a játékból, majd betöltöttem a saját profilomat és az is mûködött, szóval nem tudom mi vele a baj, igaz ennél többször én sem használtam.

Te verd arra a faszodat hogy van GLed. nagyon pro lehetsz

Csak a kis hülyék rinyálnak miatta mert megzavarja az isten-komlexusukat.
Assault rifle challanges

Az a baj hogy egyre többen használják GL-t.Meg ahogy mennek fel az emberek a szinteken,lassan megnyílik a rakétavetõ is,lesz itt még robbanás parádé...
Ezekért a dolgokért kéne a rendes szerver,ahol lehet tiltani.Bánom én ha egymás közt felrobbantják magukat 10 másodpercenként az olyan szerveren ahol van.Csak aki esetleg erre nem kíváncsi,annak is lenne lehetõsége más beállításokon játszani.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nem hülye rinya. 5 méteres körzetedbe lõnek vele és megmurdelsz. ha van melletted társad akkor õ is... kicsit OP

armageddon666
CoD2vel játszottam multit utoljára (CoDot... és szar volt😊)... ott nem volt ilyen hogy GL... szal: miért is baj ha azt használják? Valaki kifejthetné... ténylegesen OP, vagy csak megy a fölösleges hülye rinya mint CSben az AWPért?

@

ajem kisa
Baxod, biztos van más magyarázata nem, hogy nem ottvettem meg?!
Bakker, mert én "sajnos" nem Mo.-n élek...
És itt ennyibe kerül mindenhol!
"<#eljen>"

gallardo
simán

2 megabites nettel is megy majd a multi?
Haggyán hogy gl-es noob...De elsõre szépen meg lett kérve. 1 mappal elötte senki nem gl-ezett...Erre bejött 2 magyargyerek és hiába kérte õket az ember,egybõl: Méé nincstiltva nem?
Szépen lettek kérve és utánna még én lettem a buzi..Mennyen az ilyen az édesannyába oda..

GL-t csak balfasz núbok használtak CoD4ben. Most is csak azok használják akik balfaszok és máshogy nem tudnak ölni csak kurva gránáttal meg GL-el. Látom a magyar közösségben még mindig vannak balfaszok

SubZero911
Pár észrevétel:

-Már az elõzõ résznél bosszantott: a kézigránát ugyanúgy "koccant". Most az baxta fel az idegem, hogy mikor meghalok,úgyanúgy "fütyûl" a szél. Baszott uncsi. Nem lehetett volna változtatni...? Ennyi energia nem volt?

-Komolyan, néhány pályán mér röhej az ellenfelek mennyisége. Ez a játék egy 90-as évekbeli arcade shooter játék stílusával vetekszik.

-A multi az szintén röhej, amikor már a 64 játékos szerverek korát éljük, jármûvek tömkelege ven egy BF pályán, akkor a COD még mindíg itt tart? 9 vs 9 jármûvek nélkül?

-Szerintem jól át van verve a játékos társadalom ismét. A sok hülye vérpisike jóllakik ezzel, de aki színvonalas játékot szeretne, jobb ha elfelejti.

Bocs.... nem hogy 10.000-et, de 34 USD-t sem ért meg...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Robez84
ez nem is müködik tiszta hibás az egész :S

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com