Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez a level 70 unlocker ezt hogy kell használni????
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
egyébként egy-az-egyben ugyanaz az XBOXos és a PC-s verzió. (van egér meg billentyûzet támogatás PC-n, ennyi a plussz)
hisz 9 vs. 9...
valamint sztem konzolokon sem a hagyományos értelemben vett szerverek vannak, hanem szobák, ahova be lehet csatlakozni...
ha mindez igaz, akkor miért rinyál mindenki, hisz ilyen alapon a konzolosok évekkel ezelõtt hártányban voltak a multival, most vagyunk fej-fej mellett nem?
Jó játékot mindenkinek. Karácsonykor lehet megveszem a gamet<#gonosz1>#gonosz1>
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
A vízeséses résznél, amikor a következõ pályát tölti be, hibaüzenettel kidob az asztalra.
Tudja valaki a megoldást? Vagy más is csak kesereg rajta mint én? <#kerdes>#kerdes><#rinya>#rinya>
Elõre is köszi!
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
ok.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Néhányan errõl beszéltünk pár napja és kaptuk az áldást miatta ....
Csak ennyit akartam, THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Amúgy amikor megkédezte az elején, hogy van misszió ami túl véres stb., melyik missziót ugrotta volna át, a reptéreset?
Ugye megölsz x embert akkor kapsz UAV ot megölsz + xy-ont akkor még kapsz ezt azt! Ezeket csak olyan sorrendben lehet aktiválni ahogy kijelzi vagy lehet õket váltogatni! Játék közben! mondjuk van egy UAV -om egy Pawlow-om és egy sentrygun om! akkor csak ebben a sorrendben tudom õket felhasználni vagy lehet olyat hogy elõszõr a pawlow ot és utánna az Uav ot?
Ha nem így lenne akkor IW pc-s jövõjének szerintem annyi...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Van lehetõség váltogatni játék közben a kapott killstreak cuccok között???!
Uav, stb...
Vagy csak ahogy sorban jönnek úgy lehet aktiválni õket?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
2 egyszerû kérdésem lenne, amit tényleg, remélem, hogy olyan ember fog megválaszolni, aki 100%-ig biztos benne!
Mindkét kérdés a PC-s verzióhoz kapcsolódik!
1. Hol találom a Co-op módot?
2. Valaki itt már említette nekem, hogy lehet a PC-s verziót is kontrollerrel nyomatni. Ez a lehetõség csak akkor választható, ha a kontroller csatlakoztatva van már a géphez? Mert egyébként ilyen lehetöséget nem ajánl fel az Opciók!
Válaszokat elõre is köszi!
BC2 elött nagy dobás lenne egy dedikált támogatás,megint nõne az eladás.
A petíció meg lehet szart sem ér de próbát megér,2 kattintás és pár beírás...fél perc.
csak röhög a markába. azért arra pl kíváncsi lennék, hogy azok akik megvették, hány százalékuk adná vissza. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Továbbra is úgy gondolom annyiban lehet bizni hogy pár hónap múlva az IW úgy dönt,hogy a potenciális vevõk nagy része megvette,és akkor a "jobb a békesség" alapon kiadja a server készítéshez szükséges dolgokat.
De az is lehet erre sosem fog sor kerülni...<#shakehead>#shakehead>
ALÁÍRNI!!!! 😊
(Még1 petcíió,kicsit tartalmasabb😊 )