Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
halli.
ez a level 70 unlocker ezt hogy kell használni????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Konzolon is van egér+bill támogatás 😄

nem a STEAM miatt került közel egymáshoz a kettõ, hanem az IWnet miatt.
egyébként egy-az-egyben ugyanaz az XBOXos és a PC-s verzió. (van egér meg billentyûzet támogatás PC-n, ennyi a plussz)

üdv. akik ismerik a konzolos MW2 multis lehetõségeit, illetve a PC-st, mi a különbség a 2 rendszer között...illetve hasonlóság, mert sztem a Steam-el közel került egymáshoz a 2 dolog...

hisz 9 vs. 9...
valamint sztem konzolokon sem a hagyományos értelemben vett szerverek vannak, hanem szobák, ahova be lehet csatlakozni...

ha mindez igaz, akkor miért rinyál mindenki, hisz ilyen alapon a konzolosok évekkel ezelõtt hártányban voltak a multival, most vagyunk fej-fej mellett nem?

Sikerült egy HeadShoot-ot adnom GL-lel 😄

Én nem tudok róla, hogy lehet-e váltogatni, annak is örülök, hogy megmaradnak, nem úgy mint a 4 ben 😄

dede muszáj 😄

kocccccccccceeee !!mar megis van!
RatBaG
ha már nyakig vagy a szarban legalább ne lötyögtesd <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

vagy ha az a rohangálós, mindenhonnan lövõs map, akkor üldözni kell (nem szabad rálõni) aztán majd elkapja valamelyik haverod és kirepülnek az ablakon 😄

sikátorban LÁBon kell lõni...

Hellotok!mit kell csinalni amikor kellkovetni az emberjeimet,es menkul elolem egy csavo ,de mindig vege lesz.capture rojas right man alive.mit kell ott csinalni?
Engem nem kell sajnálni. Direkt flémelek itt, azt várom mikor lesz valakinek ki a töke és el nem küld a kurva anyámba, de úgy fél oldalasan, hogy egy kiadósat röhögjek rajta. De úgy látom kisgyerekek nem játszanak, szóval esélytelen és kár volt próbálkoznom 😄
Jó játékot mindenkinek. Karácsonykor lehet megveszem a gamet<#gonosz1>

darki81
CSAK 1 fõ kérdésem van, amit évek óta nemtudok megfejteni 😄 az hogy a call of duty 4-5-6-nál mért fagy be mikor játszok, meg mért kapok kékhalállt vagy mit meg mitõl kapcsol ki a monitorom játék közben? (csak a cod 4 meg 5 meg 6-nál) Aki megfejti az naon penge 😛 elõre is kösz 😊 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Hali! Van egy problémám, ami úgy látom nem csak nálam gond, de megoldást még nem láttam rá:
A vízeséses résznél, amikor a következõ pályát tölti be, hibaüzenettel kidob az asztalra.
Tudja valaki a megoldást? Vagy más is csak kesereg rajta mint én? <#kerdes><#rinya>
Elõre is köszi!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

kifli
úgyérzem elkellne ide egy hg aki törli a nem ide illõ hsz-eket, illetve, bannolja a topikból a nem megfelelõen viselkedõ embereket...
Én sajnálom õt.
RatBaG
öcsém, te egyre jobban lealázod magad, jól mulatunk... <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

Ic3 m4n
nekem fent se volt mégis ott van 😄

Rage47
nem
Jaja.

ok.
tommygear
halló
en nem tudok angolul, faterom reszerol sem angolok a rokonaim, es tenyleg gaz ha valaki angolul ir, sry vagyis bocs

Robez84
Ghost a legnagyobb király a játékba!<#eljen>

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Nem arról van szó, szerintem is gáz, de nem mondhatod meg neki. Még azt is utálom, ha MSN-en írnak ki angolul. (fõleg, hogy nem is tud olyan szinten, hogy magátol tudna olyat..)
lac coo
IW-net avagy a warez visszanyal ? ! 😄DDD

Néhányan errõl beszéltünk pár napja és kaptuk az áldást miatta ....

Csak ennyit akartam, THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

mert miért ne ide járjak? MW2-rõl beszélek, nem offolok 😊

V43 1105
Ne haragudj, de ilyen stilussal mért jársz ide? Tényleg nem fikzásából de unalmas, hogy állandóan te balhézol itt : o(

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

értem hogy mit jelent... ^^

Vagy nincs szótár otthon vagy lusta lapozgatni.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

magyar fórumon magyarul szokás írni... ja hogy nem menõ? -.-

Úgy ír ahogy akar.
Igen, de próbáltak a multkihoz alkalmazkodni, azért akkora különbség ne legyen, ott meg elég nagy merészség közelharcba bonyolodni, ezért ilyen hatékony a kés.

Amúgy amikor megkédezte az elején, hogy van misszió ami túl véres stb., melyik missziót ugrotta volna át, a reptéreset?
😄😄 SO OWNED

mascarun
Nem erre gondoltam!
Ugye megölsz x embert akkor kapsz UAV ot megölsz + xy-ont akkor még kapsz ezt azt! Ezeket csak olyan sorrendben lehet aktiválni ahogy kijelzi vagy lehet õket váltogatni! Játék közben! mondjuk van egy UAV -om egy Pawlow-om és egy sentrygun om! akkor csak ebben a sorrendben tudom õket felhasználni vagy lehet olyat hogy elõszõr a pawlow ot és utánna az Uav ot?

tommygear
steam profilomból ki lehet törölni játékokat? pl nekem ott van a left4dead 2 demoja ami már nincs fent a gépen és ezt akarom eltüntetni steam-bõl is
Te mit csinálsz amikor elindítod a játékot? 😄 Ott van 3 ablak, SpecOps,Single,Multi 😄

Bizonyos szintenként oldod fel õket, és csak 3mat használhatsz.

Én sem hiszek ezekben a petíciókban, IW is leszarja (bár figyelik nyíltan😄), csak abban lehet reménykedni hogy a terv az volt hogy reklámfogásból (mert valjuk be hatalmas porfelhõt kavart a dedikált hiány hír) / nagyobb bevétel érdekében (warez ellen) van az ember iwnetre kényszerítve..És mondjuk 1-2 hónapon belül jön a patch a dedikált támogatással (újabb nagy hír,újabb bevételek+ a fanok is megnyugszanak)..
Ha nem így lenne akkor IW pc-s jövõjének szerintem annyi...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

mascarun
HAIL!

Van lehetõség váltogatni játék közben a kapott killstreak cuccok között???!
Uav, stb...
Vagy csak ahogy sorban jönnek úgy lehet aktiválni õket?

Ezen megfontolásból én aláírtam,de azért kezeljük helyén ennek az értékét...<#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lizardman
Üdv!

2 egyszerû kérdésem lenne, amit tényleg, remélem, hogy olyan ember fog megválaszolni, aki 100%-ig biztos benne!
Mindkét kérdés a PC-s verzióhoz kapcsolódik!

1. Hol találom a Co-op módot?
2. Valaki itt már említette nekem, hogy lehet a PC-s verziót is kontrollerrel nyomatni. Ez a lehetõség csak akkor választható, ha a kontroller csatlakoztatva van már a géphez? Mert egyébként ilyen lehetöséget nem ajánl fel az Opciók!

Válaszokat elõre is köszi!

Egy idõ után szerintem elég sokan. Ha így megy tovább a jelenlegi állapot,akkor elszaporodik a cheat,a gl a camperek és ezt megundva a legtöbb normális codjátékos uninstall...Negyed olyan hosszú élete nem lesz mint a cod4-nek volt (és a mai napig van.)...

IW következõ Codja pc-n akkor bukás lesz,erre mondjuk lehet magasról szarnak.
BC2 elött nagy dobás lenne egy dedikált támogatás,megint nõne az eladás.
A petíció meg lehet szart sem ér de próbát megér,2 kattintás és pár beírás...fél perc.

ha már megvette, nem tök mindegy?😊
csak röhög a markába. azért arra pl kíváncsi lennék, hogy azok akik megvették, hány százalékuk adná vissza. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Nem,azért szavazok a dedikált szerverre mert úgy sokkal több lehetõség van ebben a játékban.

gondoljatok már ebbe a petició dologba.... azért szavaztok a dedikált szerókra, h játszassatok törtel?...... Infinity Ward nem hiszem, h változtatni fog.... (remélem)
Ennek se lesz sok teteje.
Továbbra is úgy gondolom annyiban lehet bizni hogy pár hónap múlva az IW úgy dönt,hogy a potenciális vevõk nagy része megvette,és akkor a "jobb a békesség" alapon kiadja a server készítéshez szükséges dolgokat.
De az is lehet erre sosem fog sor kerülni...<#shakehead>

Nem a gl-rõl van szó abban nagyban egyetértek..Hanem úgy általában amikor csöpögsz a szar pingekrõl,stbstb😊

http://www.petitiononline.com/mw2pcpr/petition.html

ALÁÍRNI!!!! 😊
(Még1 petcíió,kicsit tartalmasabb😊 )