Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan tudod, hogy tört verzióval játszik a neten???

Zomil
ha ilyet láttál akkor az biztos nem eredeti szerveren volt 😄DDD

szvsz a warez-ban csak vmeik csapat lekoppintotta az iwnet-et 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jó lenne,okos emberek vezetik a céget,milliárdokat keresnének havi szinten

magát utánozná az activision? mert ugye Activision-Blizzard a nevük 😊
nekem is mind1, hogy ki multizik vagy ki nem, ha nem csal de kicsit szarul érzem magam,hogy 10k forintért vettem 1 olyan dolgot amit ingyen is lehet csinálni... remélem tényleg rá eszmélnek, hogy valamit nagyon el rontottak és végre be raknak valami patchet amivel nem csalnak nem lesznek warezosok és normális lesz a multi 😊 bár úgy se csinálják meg hanem inkább xarnak az egészre...

megy de laggol össze vissza😄
Na az szép...
Amúgy engem marhára nem érdekel ki warez vagy ki eredeti,amíg nem csal,legalább több a játékos.Csak sajnos a warez verziójukat sokan nem fogják félteni,és már nyomják is be a csalásokat...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bartn73
De megy a warez reggel 9 óta nyomom 12eske vagyok😊 De fura, a beszámolók alapján iszonyat lag-ra számitottam de kb 20 ból 1 szer volt lag Na nekem tetszik mégse baszták el a multiját Deviszont hihetetlen mennyi a csaló TDM-be nemtom hogy az egész ellenséges csapat felszállt alevegõbe kb 30 méterre és onnan GL-ezett node nem 3 mat hanem folyamatosan OO

DarkSector
dehogynem sokan warezzal mennek szerverekre...nézd csak meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Aragorn10
Ja és nem gl-ezek csak néha amikor már minden lõszerem elfogyott.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Nem a darun vagyok hanem a második emeltre futok fel a darun onnan te nem fogsz lelõni mert elõbb észreveszlek mint te engem!!

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Gl-re büszke lehetsz....Én szabályosan örülök hogy bugos,egyébként van perk ami a robbanószer erejét gyengíti,ha meg orrod elé lövöd nem robban.
Daruról lelehet szedni bárkit mint a szart egy mezei acog vagy csipával...😉

"megkereste a legjobb camphelyet befeküdt oda lenyomta a claymore-okat és hangtompítós sniperrel darálta az embereket úgy, hogy nem lehetett észrevenni."
Ez a csipa feladata. Észrevétlenül maradni és ölni...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Aragorn10
A gl-is buggos rendesen. Volt, hogy fut felém az ellen elövöm a GL-t elötte vagy mellette robban erre simán lelõ és fut tovább, mintha nem is robbant volna semmi mellette. Meg amikor mondjuk küldök egy GL-t valakire közben lelõnek és ezért a gl nem robban fel mert lelõttek közben, de könyörgöm akkor már a gránátot is közben hatástalanítja a levegõben, vagy esetleg valami szuperelfogórakétát lõ ki ami megakadályozza a robbanásban? Szánalmas hülyeségek vannak benne. Van egy olyan pálya ahol középen van egy lerobbant helikopter meg jó pár daru, na ott fel lehet futni a darun az emeletre és onnan simán ki lehet mindenkit szedni úgy, hogy téged esélyük sincs lelõni! Múltkor ezt csináltam mert láttam oda néhány embert felmenni. Csak egyszer sikerült lelõniük én meg megnyertem a kört a csapatnak mert fentrõl kiirtottam a másik csapatot, volt vagy 30-killem. Nevetséges, úgy látszik a camperek az istenek a játékban. Tegnap is amikor játszottam fura volt, hogy volt egy embere akinek állandóan 25-30 killje volt körönként nem tudtam, hogy csinálja, ezért megnéztem mit mûvel. Háát megkereste a legjobb camphelyet befeküdt oda lenyomta a claymore-okat és hangtompítós sniperrel darálta az embereket úgy, hogy nem lehetett észrevenni.

Nem biztos hogy trükk.
Én is minnyá lvl 70-en vagyok pedig nem nyomtam 24/7-ben.
Szóval prestige nélkül már sokaknak meglehet lvl 70.

Warez továbbra sem müxik online,csak coop.

ja, és mennyiben különbözik, és érdemes e megvenni ezt ? mert akkor inkább csak ezt venném meg és azt már nem. most iylen lövöldözõs netezõs korszakom következik 😊😊😊

DarkSector
lol
mire ébredtem!!!
eredeti szervereken játszanak a multival
lol
warezzal
😄
ennyit az iw netrõl...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lehet bárgyú a kérdésem, azt látom hogy megjelent. ennek az elõzõ része a call of duty 4 modern warfare, ugye? ez mikor jelent meg , nemrég ?

DarkSector
Nah már csak ez baszna be!!!!
FIZETÕS COD???

DarkSector
lol nemá!!!
már ezzel is trükköznek eredetin?

nem.

ha már megvettem eredetiben, had döntsem már el én, hogy kivel, kikkel, milyen fegyverekkel, és perkekkel és milyen mapokon játszom..

ne ez a fos sorsoljon össze...

és jó ha van egy admin...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hanem 4 perc után?😄 engem sose kickelt még max olyan, hogy ki dob Host migrationnal vagy nem tudok connectálni a hosthoz stb 😄

R0sc0
Hoppá ezt az off topicba szántam.
sorry. <#zavart1>

R0sc0
MEGVAN A MEGOLDÁS HOGY NE KICKELJEN KI 2 PERC UTÁN!

Steam-ben változtasd meg a neved, valami olyanra amiben vagy egy "SPACE".
Mondjuk két tagú a nicked, és a kettõ közé ütsz egy "space"-t.

Tádáám, nem fog ki kickelni két perc után!

Én a hét végén próbáltam most venni budapesten, de nem kaptam 3 helybõl egyikben sem.
Igaz nem feszültem meg a kereséssel. Szinte mindenhol hiánycikk lett.
Vagy tényleg ennyire jó vagy a marketing sikerült túl jól.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

rexHUNter
nem lehet

Jeffjohnson
csak én nem találtam meg vagy tényleg nem lehet állítani a fegyvereken automata, félautomata stb. módokat?

a MW2 warez mivoltjára rájönnek a STEAMon nem banolják az accountot? valaki hallott már ilyenrõl?

a legtöbb accoladom ebbõl van: 73db a Killed entire enemy team 😄 a 2. legtöbb 59db Most stun grenade hits

jó kis videó, a játék felénél az elsõ oldali accoladokból szinte minden darabból van vagy 30-50 ennek meg mindenbõl 1 XD de én már láttam 70est akinek nem volt jele 😄 ilyen 10x10es pixel kocka volt ki rakva oda, hogy ez bug vagy valami más nemtom de a másik 70esnek tökre frankón mutatta a koponyát...

Sziasztok!

Megy ez egy 3200+ Barton procival? megáldott/megvert rendszer alatt?

Üdv
A.
A többiektõl itt a fórumon elnézést a személyeskedésért, de az ilyen élõsködõtõl felfordul a gyomrom...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Fapuma1977
sikerült beszereznem nagynehezen.Mindenhol elfogyott Baranya megyében.Szerencsémre a nagy Tecsóban még volt 3db.
Bevallom itt olvastam a fórumot mér jó egy hete és félve telepítettem utánn a félve álltam neki a játéknak.Elég sokatoknak volt és van is vmi nyügje vele emiatt féltem.De lekopogom az 1 õrás telepítés kivételével minden klappol.Megy az SP és az MP is tökéletesen és nagy gratula illeti a fejlesztõket az optimalizálás lévén.MacBook aluval nyomom és fullon viszi 1200x800-ba.Bár hardCore BF2-s vagyok de azt kell hogy mondjam nem rossz ez a game mint ahogy itt sokan leírják.Igazából ami furcsa és szokatlan az a menüje.A rengeteg beállítás a multi résznél ,a perkek stb.Azt hiszem a BF-ben ez egyszerübb de lehet csak azt szoktam meg a az 1300 játékóra alatt 😊
Szóval ami meglepett a játékkal kapcsoltaban az a majd egy órás install volt de utánna az égadta világon semmi probléma.Nem lép ki,nem fagy be, nem laggol a multi,könnyen talál szervert és szerintem semmivel sem hamarabb indul a szerveren a game mint a BF2-ben.Legalábbis nálam.Lemértem,átlag fél perc elteltével már bent vagyok és folyik a meccs.
Igazából lennének kérdéseim(a perkekkel,a menüvel h mit hogy és hol találok és mi miért van).Ebben azt hiszem hátrány van a BF-hez képest mert ott legalább a gyártó oldalán le van írva h mi hol,mit hogyan de lehet csak én nem találom.Ott látthatod a neten a rangokat ki hol kit ölt meg hányszor ,mien plecsnijei vannak stb.
Na mindegy ez nem az.Vannak hátrányai de rengeteg elönye is.Pl BF-ben soha de soha nem jáccottam 64-es szerveren.Van egy facca repülõs azt csak szórja az áldást egész meccs alatt.32-es már elviselhetõbb és ugyis csak Infranty szervereken jáccotunk.
Szóval ez nem BF ez CoD:MW2 ami egy szuper game lett.
Ui:amit még szoknom kell h a BF-ben azért nem olyan könnyü találatot bevinni mint a CoD-ban.Itt olyan furcsa ez a rendszer.Simán messziröl lekapom mint a [email protected]ért ezen a sebezhetõségen remélem változtatnak,egy kicsit visszaveszik.
THX

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Fura egy figura vagy Te hallod......

Te tipikusan az az ember vagy aki soha nem vett még buszjegyet vagy bérletet, de fennhangon kiabálsz ha késik a busz 5 percet és nincs ülõhelyed....

"találomra" megvenni?? Ezt te se gondoltad komolyan😊Nagyon jól tudod mit kaphatsz ettõl a játéktól.....

Gondolom a Cod 4 et is warez-al nyomod 2 éve ....

Én azt javaslom alakíts egy pártot és indulj a választásokon, az ilyen emberek, mint Te a politikában érvényesülnek sajnos.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mascarun
Kösz!

Jaffa 2843
találkoztam ilyen full atom lvl70-es klánnal sajnos :S

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Ilyen formában nem... Csak ha valaki így tolja neten..Lásd Cod5-nél sok low fastrankszerók,levelhack,hogy meglegyen prestige 10 meg minden más...

DarkSector
mert?
azért mert kiváncsi voltam a fegyókra+kiegészítõkre? és így kipróbálhatom?
ezt steam-en hivatalossan senki nem fogja használni, mert ott egy esély van hogy kibasszanak, ahhogy te is mondtad.
ezt kizárólag offline szabad kipróbálni.

Hát akkor ez így elég szomorú....Pontosabban..SZÁNALMAS...

DarkSector

tommygear
warezol biztos
Multiban nincs level70hack vagyis nem müxik,mivel online tárolja a dolgaid,de sok sikert ha ban-t akarsz..😄

akyyy
hát 360-nak nagyon sok hiányossága van. meg hátránya, ami kezdve van a magas árral. Viszont pc mellet bõven elfér szerintem.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

kifli
hát, konzolon mivel nem mindenkinek van a gépében hdd (xbox arcade) így õk pl nemtudnak mapot letölteni, a fejlesztõk meg nem tehetik meg hogy csak akkor tudsz játszani ha van hdd-d (mert ugye a konzolnak ez lenne a lényege hogy nem kell fejleszteni) és egy dlc pl nem ugyanaz mint hogy nem tudsz felmenni egy szerverre, mert az onnan valami modot töltene csak nincs hova.
Mondjuk ez már microsoft sara, mert nem vol elõrelátó a fejlesztéskor (mondjuk elég sok konstrukciós hiba van 360-ba ezen kívül is) és kivette a hdd-t a 360-ból, ugye az elõdbe volt hdd...

mondjuk konzolhon nincs dedikált szerver, hogy bárki bárhogyan testreszabhassa a szerverét...

akyyy
konzolra is lehet letölteni, néha exkluziv dolgokat. x játékhoz pályát, más játékhoz kiegészítõt, stb... codhoz is vannak pályák. az már más tészta, hogy fizetõs mind 😄 nem is olcsó. még pc-n ingyen is van egy csomó jó

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
van pár játék amibe van, pl colin dirt-be😄 bár az e3léggé kezdetleges. biztos avn egykét game amibe van szöveg alapú rendes chat.

kifli
"hisz ilyen alapon a konzolosok évekkel ezelõtt hártányban voltak a multival"

jolmondod, de ez konzol adottsága, pc-re lehetne letölteni új mapokat modokat stb, konzolra nem, azért megy a rinyálás mert visszábléptek...
DarkSector
tudom mert ott csak mikrofonozni lehet minden játékban...jah cset meg a message-kkal lehet, de az piszok lassu....😄

Én úgy tudom. Viszont chat tutira nincs konzolon 😄

DarkSector
csatet t-vel kéne elõhozni nem?
érdekes hogy nekem nem jön elõ
😄

DarkSector
modern warfare 2-höz is?

Rage47
meg van chat pc-n
és jobb a voice chat minösége