Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Prince23: a riotshielddel én sem tudom mi a baja bárkinek,elég komoly védelmet tud adni ezzel több taktikát visz a játékba,és van bõven ellenszere (lábon lövés nem csak hc-n hat😊 )...
Nem gond egyáltalán. De tudtommal jogom van véleményt nyilvánítani, fõleg hogy én meg akartam venni a játékot elõször... csak jöttek az elrettentõ hírek. kösz a tanácsot.
nem hiszem hogy kicsi lennék és jelentéktelen, de ahogy gondolod.
Ne haragudj, hogy így ismeretlenül megszólítalak, de kezd már idegesítõ lenni a folyamatos "fikázó" hozzászólásod a játék megjelenése óta.
Ha nem tetszik valami akkor ne foglalkozz vele, lépj tovább, keress olyan elfoglaltságot amelyben örömöd leled.
Ma délután a 4 éves kisfiammal néztem a Jégkorszak címû klasszikust, ebbõl idéznék, neked:
"Kicsi vagy és jelentéktelen"
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Igen van gyengepontja, még pedig: GL, Gránátok, akna, rakétavetõ és sajnos a hátbaszúrás ill. HC-n a lábonlövés.
Akik a szenzor ellen nyavalyogank, azok tegyenek is érte valamit... ala ninja perk fejlesztése stb. és máris nem lát a szenzoron az ipse.
a multihoz meg nem bivajerõs net kell hanem normális szerverek 😊
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Na megvan a játék.....végre... Mobil netem van ma este, ezzel a multi nyilván felejtõs de a single -t tudom telepíteni, igaz?
Csak a telepítéshez kell a net kapcsolat?
Köszi a gyors választ srácok....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Trance&Friends nothing more..
90%ban gyorsan talál szervert, lagot nem igazán láttam még (max 3-szor, akkor is 10mp-re), ha sok haverral akarunk egy szerón játszani, akkor lassabban talál szervert. ha egyedül akarsz játszani, akkor a Find Game gomb lenyomása után kb. egybõl beránt egy szerverre😊 Ma jött ki egyébként patch, sztem jobban odafigyel a rendszer arra, hogy milyen szintüek legyenek az ellenfeleink.
Egyébként ha lenne ded. szeró, nemtom hogy tudnék 5 haverral együtt játszani, mivel tuti nem lenne annyi hely a kiválasztott szerón, vagy balance miatt szétrakosgatna.
egyébként milyen a Multi így IWneten? :\
@
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
Attól hogy steam-es IWnet-es lesznek benne mod-ok?
(pl.: zombi, jump...)
Kezd el most és éjfélig tuti végigviszed.
@
De az itt leírtak alapján nem egy elõnyös megoldás.
Pl.: lehet saját 24/7 klán szervert fenttartani ahol minden tag admin?
Catlakozás elõtt lehet látni hányan és kik vannak a szerveren?
Lehet adminkodni a játékba belépés nélkül?
Jó lenne egy demó legalább kipróbálni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
GL vs NO GL:
Szerintem mindkettõnek van tábora és helye is.
GL-es járjon GL-es szerverre, a NOGL-es pedig NOGL-es szerverre.
De ahogy látom ez itt nem is kivitelezhetõ... habár engem nem fog érinteni.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
GL-t meg látom nemérted miért lámaság,mind1...Dedikáltak remélem jönnek ott sorba tiltani fogják ezeket a szarokat...
Falonátlövés meg....Ha értelmesen meglenne oldva...De nincs,mert mindenen átlehet lõni-->nincs fedezék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ideje lenne felnõni öcsi ez egy játék nem a valóság.
Falon átlövés: Mindenen átlehet lõni szinte....Volt hogy géppisztolyal egy 4méteres betonlépcsõn át lõttek el ahogy berohantam mögé,ergo fedezékbe vonulás gyk lehetetlen. Még az afgán pályán is a BUNKER!! falát is szarrálehet lõni egy mezei géppuskával (akkor mitõl bunker,vagy kevésvolt a pénz alapanyagra?😊 )....Nincs egyszerüen fedezék,a homokzsákok sem nyujtanak szinte szart sem. Kisebb a sebzés ha átlõ rajta,de átlõ,és ez faxság...
Gl: Leírva,nem való ilyen kis pályákra,ha mindenki ilyen szarral menne a játék neve nem Cod lenne hanem Quake UT vagy doom..A Gl használók jelentõsen nagy része gyk mással nem is igen tud fraget szerezni max ha kampelnek..(Gl-el is kamp szokott lenni sokaknál)...
Kés: Nebasszamármegamoha..😄 Szemtõl szembe ak47-el melllbelõnek lehetsz akár T1000-es is,nem lépsz elõre egy lépést sem késelni,nemhogy 4-5 lépésrõl roham és kés..😄
Idétlen kérdés-de hogy lehet kivenni a célkeresztet a játékból???
kösz
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
Azért MODERN WARFARE, hogy lásd az éppen elavuló technikákat. Mivel 5 évnél újabb technika nem szerepelhet sem filmben sem játékban.