Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
bocs mindenki csak jól esett trollkodni 😄
Esetleg nem kéne még mindenkinek bocsánatot is kérni személyesen tõled? <#idiota>#idiota>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
"Hali! Van egy problémám, ami úgy látom nem csak nálam gond, de megoldást még nem láttam rá:
A vízeséses résznél, amikor a következõ pályát tölti be, hibaüzenettel kidob az asztalra.
Tudja valaki a megoldást? Vagy más is csak kesereg rajta mint én?
Elõre is köszi!"
Vagy legalább írja meg valaki, hogy halvány lila gõzötök sincs mi a megoldás!
(Lehet, ha én is hálóba tolnám már kaptam volna választ?)<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
If your NAT is Strict, you may have to open these ports on your router:
CODMW2 Ports:
UDP 1500
UDP 3005
UDP 3101
UDP 28960
Steam Ports:
UDP 27000 to 27015
UDP 27015 to 27030
TCP 27014 to 27050
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Én a játék menüjében javasolt weboldalra mentem fel, nevezetesen ide:
http://www.infinityward.com/nat.php
Persze nem találtam ott az én Routerem típusát(TP-LINK)
De az ott leírtak alapján meg keresem a router beállításai közt a megfelelõ menüpontot, és be kapcsoltam a UPnP opciót.
Nálam bal oldalt a menüben van olyan hogy: Forwarding, ebben a menüben van alul ez a rész > UPnP.
Na ezt én enable-re állítottam!
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
http://noob.hu/2009/11/16/stats.jpg
www.dreamerz.hu
Lenne egy <#lama>#lama> kérdésem: Hogy és miként kell steam-en belül barátokat meghívni a játékba? Mert mikor rányomok az invite-re és meghívom a barátomat azt írja elküldve...de mégse látom õt ott.Ez vica-versa. Kell még valami ahhoz hogy meg tudjuk egymást hívni játékba? Mert most raktuk föl mind a ketten <#rolleyes>#rolleyes>
Köszi a segítséget!
mert õk figyelnek a játékosokra, és meghallgatják õket...
nah itt a nagy védelem, itt a baszás. jol megszedték megukat.
de hallod ez mekkora égés, hogy pont ez az a játék, ami történelmet irhat, hogy nagy védelem helyett:
2.nap után full cheat özön, és warez multisok az eredeti szervereken
lol
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem tudom melyik ember közületek, aki ért a NAT-hoz!
Az van, hogy van egy routerem! Planet XRT-401E nevezetû routerem! Na most, be lehet állítani benne melyik port legyen szabad, pl torrentnek is sikerült beállítanom!
Nem tudom az MW2 melyik portot használja! Valaki tudja? Vagy valami program van rá, ami kiüti ezt? Hogy tudnám elérni, hogy ne Strict-et, hanem open-t írjon a ki a hostolásnál?
Valaki igazán leírhatná, ha tudja!
elõre is köszi!
Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB
Jön megy, te meg pislogsz.
Azt hiszem értem, hogy Neoncsöves és a többi warezos miért firkálja tele ezt a topicot, de legalább most már én is jól szórakozom rajta.
Tessék egy link egy ügyes és szorgalmas embertõl!
Skyline neked ez tilos!
Várd meg, amíg megjelenik nálunk is hivatalosan!
CoD:MW2 soundtrack
Értem ezalatt azt, hogy mondjuk sarkon kezdek kinézni jön a csóka és ledarál mint a szart pedig figyelem a fordulót a hogy haladok kifelé.Megnézem a visszajátszást és a csávó sokkal nagyobb felületet lát belõlem mint amit én látok belõle lehet csak a cs.-hez van szokva a szemem. Ami az érdekes, hogy nem veszem észre, hogy lagolna de visszajáccást nézve a másik látószõge jóval nagyobb/kissebb adott idõpontban mint amit én tapasztaltam. Valakinek hasonló észrevétele?
Tudom, hogy nem dedikált szerver, de tûzoltásnak megteszi.
Igen, én is erre gondoltam, hogy baromi nagy felhaborodas lenne. De gondoltam hatha valaki mas is hallotta ezt a pletykat...
Majd kiderul...
Fel 12kor jatek?
1. CPT Price most a jó oldalon szolgál ugye? Mert volt egy árulás, csak bezavart, hogy nem mindig Soappal vagyunk.
2. Amikor kilövik a silót, annak mi a célpontja és hol robban fel? Mert ha jól láttam még földet érés elõtt robbant.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
10/10, sõt 10/11, de valami isten a single.
Multit még nem próbáltam, lévén nincs meg a játék, de szerintem rendelem is a CD galaxisból...
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Remélem jön majd egy patch, a dedikált szerverekhez, egy promod vagy pam a normális játékhoz, és akkor emberi game lesz belõle.
Az UAV-val kapcsolatban is teljesen igaza van. Jartam igy en is nemegyszer.
UAV késik,simán baromság amit arról írt,két letapogatás közt eltelik vagy 3-4 mp így jóhogy elmegy a sarokból akit odamutatott uav..😄
A lövõs rész pedig általános,de hogy 15 méterrõl oldalról telibelõtte a kisgyereket és nemtalálta el..Na az nem általános hanem bé......<#idiota>#idiota>
Most jöttem be multiból, valami fax (eredeti gémem van) 70-es rangú olyan mod-ot használt, hogy villámgyorsan futottunk, meg végtelen lõszer...szal a katyusák megállás nélkül jött, jaaaa, és repültünk gecc!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#banplz>#banplz>
Azt a hirt hallottam, hogy allitolag, ha a jatek valami oknal fogva uninstallalasra kerul, akkor ha ujbol szeretnem telepiteni, nem tudom az eredeti DVD-rol, hanem a steamrol kell leszedni.
Ebbol mi igaz? Letezik?
Koszi a valaszt...
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!