Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És Te kitõl kérdezted, h. kinek mondta ezt ? <#zavart1><#zavart2>

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

vegyél vissza a texture beállításokon... mondjuk állítsd automatic-ra ..

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

SubZero911
Mert egy rakás xar az egész 😊

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

dede 😄 XD
bocs mindenki csak jól esett trollkodni 😄

ezt kinek mondtad?
Azért jó hogy az egész internetet nem te akarod igazgatni.Megcsinálod a hülyeséget és ha azt mindenki elnézi neked,akkor nagy kegyesen majd normális leszel.
Esetleg nem kéne még mindenkinek bocsánatot is kérni személyesen tõled? <#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Köszönöm!

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

*eredetiben
nekem is ugyan ez van. egy barátom azt monta h frissíteni kell a DirectX-et ami ha eredetibn van meg a game akkor rajt van az egyik lemezen.
Légysz valaki válaszoljon erre!
"Hali! Van egy problémám, ami úgy látom nem csak nálam gond, de megoldást még nem láttam rá:
A vízeséses résznél, amikor a következõ pályát tölti be, hibaüzenettel kidob az asztalra.
Tudja valaki a megoldást? Vagy más is csak kesereg rajta mint én?
Elõre is köszi!"

Vagy legalább írja meg valaki, hogy halvány lila gõzötök sincs mi a megoldás!
(Lehet, ha én is hálóba tolnám már kaptam volna választ?)<#kerdes><#kerdes><#kerdes>

\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"

frango
Azt vágja valaki, hogy nekem mért ablakos a nézet?:o

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

az laptop ami minden pályán van kb 2-4 és ha felveszed mindet akkor vmi plus-t kapsz (CoD4-ben cheateket kaptál, itt nem tom miket)
NeBby
Nyisd meg ezeket a portokat:

If your NAT is Strict, you may have to open these ports on your router:
CODMW2 Ports:
UDP 1500
UDP 3005
UDP 3101
UDP 28960

Steam Ports:
UDP 27000 to 27015
UDP 27015 to 27030
TCP 27014 to 27050

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Hello

Én a játék menüjében javasolt weboldalra mentem fel, nevezetesen ide:
http://www.infinityward.com/nat.php

Persze nem találtam ott az én Routerem típusát(TP-LINK)
De az ott leírtak alapján meg keresem a router beállításai közt a megfelelõ menüpontot, és be kapcsoltam a UPnP opciót.

Nálam bal oldalt a menüben van olyan hogy: Forwarding, ebben a menüben van alul ez a rész > UPnP.
Na ezt én enable-re állítottam!
ozimak
Valaki valami?😞
frango
Én elsõre kemény 3db-ot találtam meg😄

Grass
Az lol, egy végigjátszás alatt egyet se? Érdekes

www.dreamerz.hu

frango
Kis laptopok vannak elrejtve a pályákon. Azoknak a számát mutatja hogy mennyit találtál meg.

Grass
A Stats menüben az "Intel Items" az mit takar?

http://noob.hu/2009/11/16/stats.jpg

www.dreamerz.hu

ozimak
Folytonos telefonos kapcs. vagyunk de azt mondja õ nem lát semmit amikor meghívom...<#wow3> És én sem amikor õ...
ozimak
Helló mindenki!

Lenne egy <#lama> kérdésem: Hogy és miként kell steam-en belül barátokat meghívni a játékba? Mert mikor rányomok az invite-re és meghívom a barátomat azt írja elküldve...de mégse látom õt ott.Ez vica-versa. Kell még valami ahhoz hogy meg tudjuk egymást hívni játékba? Mert most raktuk föl mind a ketten <#rolleyes>
Köszi a segítséget!
ajem kisa
DarkSector
és emlékezz miért szedték ki a dedicated-et!!!
mert õk figyelnek a játékosokra, és meghallgatják õket...

nah itt a nagy védelem, itt a baszás. jol megszedték megukat.

de hallod ez mekkora égés, hogy pont ez az a játék, ami történelmet irhat, hogy nagy védelem helyett:

2.nap után full cheat özön, és warez multisok az eredeti szervereken
lol

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hali!

Nem tudom melyik ember közületek, aki ért a NAT-hoz!
Az van, hogy van egy routerem! Planet XRT-401E nevezetû routerem! Na most, be lehet állítani benne melyik port legyen szabad, pl torrentnek is sikerült beállítanom!
Nem tudom az MW2 melyik portot használja! Valaki tudja? Vagy valami program van rá, ami kiüti ezt? Hogy tudnám elérni, hogy ne Strict-et, hanem open-t írjon a ki a hostolásnál?
Valaki igazán leírhatná, ha tudja!

elõre is köszi!

Gigabyte Technology MA770T-UD3P, AMD Phenom(tm) II X2 545 Processor (2 CPUs), ~3.0GHz, 2 GB 1333MHZ DDR3, Gainward Geforce GTS 250 512MB, Maxtor 250 GB, Seagate 200 GB

Én ezt tudom be laggolás alatt.
Jön megy, te meg pislogsz.

Azt hiszem értem, hogy Neoncsöves és a többi warezos miért firkálja tele ezt a topicot, de legalább most már én is jól szórakozom rajta.

Tessék egy link egy ügyes és szorgalmas embertõl!
Skyline neked ez tilos!
Várd meg, amíg megjelenik nálunk is hivatalosan!
CoD:MW2 soundtrack
hát te... talán azért ilyen ez a játék mert a normális emberek nem kockulnak napi 29m órát mint te... A normális embereknek ez jó. Az igaz h a cheaterekm idegesítõk mint az álom de akkor is...
Ja............vaze, már nem látok 😊) Szerintem játszhatunk, úgy is éjszakai bagoly vagyok.
Nem tudom ki, hogy van vele de multiban mintha lennének néha anomáliák.
Értem ezalatt azt, hogy mondjuk sarkon kezdek kinézni jön a csóka és ledarál mint a szart pedig figyelem a fordulót a hogy haladok kifelé.Megnézem a visszajátszást és a csávó sokkal nagyobb felületet lát belõlem mint amit én látok belõle lehet csak a cs.-hez van szokva a szemem. Ami az érdekes, hogy nem veszem észre, hogy lagolna de visszajáccást nézve a másik látószõge jóval nagyobb/kissebb adott idõpontban mint amit én tapasztaltam. Valakinek hasonló észrevétele?
Miért nem probálsz privát szerót indítani és behívni az ismerõseidet, még le is kódolhatod.
Tudom, hogy nem dedikált szerver, de tûzoltásnak megteszi.
Averna, elnézted... Én kérdeztem... 😊
Igen, én is erre gondoltam, hogy baromi nagy felhaborodas lenne. De gondoltam hatha valaki mas is hallotta ezt a pletykat...
Majd kiderul...
Fel 12kor jatek?

Prince of Máté
Egyébként lenne 2 kérdésem mert nem teljesen értettem a storyt:
1. CPT Price most a jó oldalon szolgál ugye? Mert volt egy árulás, csak bezavart, hogy nem mindig Soappal vagyunk.
2. Amikor kilövik a silót, annak mi a célpontja és hol robban fel? Mert ha jól láttam még földet érés elõtt robbant.

Szerintem ez nem igy van, nekem van más steam-es játékom is (Empire Total War)amit már vagy 3x újra telepítettem. Gondolj bele milyen felháborodást váltana ki az emberekbõl.
Jaaaaajdemegsértettél...Egyáltalán korai magömlésed már volt? Vagy még a napközit nyomod ezzel a dumával?<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Prince of Máté
Huh, Regularon én is a végére értem, 5 óra 15 perc alatt.
10/10, sõt 10/11, de valami isten a single.
Multit még nem próbáltam, lévén nincs meg a játék, de szerintem rendelem is a CD galaxisból...

JUVEfun
http://thepiratebay.org/torrent/5164646/Call_Of_Duty_Modern_Warfare_2_Multi-Player_FIX_(NOT_CO-OP)_REAL

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

Majd ha leterítettem anyádat egy körre, utána idiótázhatsz!<#mf1>
Boron Power
Idáig mindegyik codom megvan eredetiben. Ez az egy nem. A szar, versenymódra használhatatlan multi miatt, amit most meg még a csalók is elárasztanak. Már a cod4 is felbaszott a lõképtelen, tenyésztett amerikai hülyegyerekeknek való fegyverekkel, perkekkel, amiknek egy célja volt, hogy sikerélménye legyen a legbénább kontrolleres pistikének is. Erre itt rátettek még egy lapáttal + lehetetlenné tették a versenymódot a dedicated szerverek hiányával, ráadásul adminolni sem lehet, a csalók szétcseszik az egészet.

Remélem jön majd egy patch, a dedikált szerverekhez, egy promod vagy pam a normális játékhoz, és akkor emberi game lesz belõle.

sam9981
azthiszem ground war a mod neve, tdm meg domination 18 emberrel

BF3: shishkeza

nem is szamit, hogy warezos, vagy sem, mert en is sok jatekkal jatszottam, ami warezos volt. Csak a csalast nelkulozze, de ez mindenkivel kapcsolatos. Csalhat eredeti DVD-s is, meg warezos is. Ha warezos jatszani szeretne, am tegye... Csak nagyobb lesz a MW2 tabora.

tommygear
warezosok nem sokáig jatszanak ugyanis jon a baan hullám...

Skyline-t csak megerositeni tudom. 2 megas nettel nyomom, 21 ora jatek utan 2szer lagoltam, de az is csucsidoben volt. Atlapban max 80-90es pingem van nekem is...
Az UAV-val kapcsolatban is teljesen igaza van. Jartam igy en is nemegyszer.

Magas ping nagyon ritka legtöbbször 70-80 körülit talál. Config fájlban átlehet írni a maxpinget 120-ra akkor nem enged olyan helyre ahol ennél magasabb. Lag 60 óra alatt 4-5ször láttam...
UAV késik,simán baromság amit arról írt,két letapogatás közt eltelik vagy 3-4 mp így jóhogy elmegy a sarokból akit odamutatott uav..😄
A lövõs rész pedig általános,de hogy 15 méterrõl oldalról telibelõtte a kisgyereket és nemtalálta el..Na az nem általános hanem bé......<#idiota>

Rage47
jaja
ajem kisa
Na király....!
Most jöttem be multiból, valami fax (eredeti gémem van) 70-es rangú olyan mod-ot használt, hogy villámgyorsan futottunk, meg végtelen lõszer...szal a katyusák megállás nélkül jött, jaaaa, és repültünk gecc!<#boxer><#boxer><#boxer><#banplz>

csuszi
hülyeséget beszél.

MJ rulz Pink Team The Only One

Sziasztok!
Azt a hirt hallottam, hogy allitolag, ha a jatek valami oknal fogva uninstallalasra kerul, akkor ha ujbol szeretnem telepiteni, nem tudom az eredeti DVD-rol, hanem a steamrol kell leszedni.
Ebbol mi igaz? Letezik?
Koszi a valaszt...

Remélem ennyire nem lesz rossz a helyzet. Gondolom, hogy a többségnél ennyire nem lehet rossz. Különben evvel volna tele minden.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Ha jólvettem észre (lehet hülyeség) azokból hullik sok pénz akiknél killstreak-et állítotok meg,minél nagyobb a streakje annál több zsé szóródik..😊

Ahhoz hogy elküldjelek a jk anyádba,éltetned kéne izraelt és hõbörögni a normális magyar emberekre.😊