Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terjeszd csak a warez igét,a fele baromság amit írsz,szeva (Az UAV késik te idióta,nem az a lag)<#mf2>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Shep
Létezik, hogy a zenét nem lehet halkabbra venni a játékban? Egy volume csuszka van össz-vissz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A warezosokból nem hullik! Csak akik megvették kemény valutáért!<#mf2>
Nem kell semmi "extra" perk!<#zavart1>

Csak türelem! De abból rengeteg!
Az alap az egy perc várakozás más játékosokra. Elõtte persze ping-pong a számokkal ez kb.: 30mp..
Aztán setting up (ez már a finish..lehetne) és még jön a pályabetöltés!
És akkor végre ott a gyönyörû grafika, a valósághû hangok.
Az összképet csak az rontja, hogy lagg, bug, cheat...
Lagg: nézed az UAV-t és látod az ellent a sarokban, aki talán nem is számít rád. Ráfordulsz, hogy most aztán ólmot neki!!!...és sehol sincs.
Aztán meghalsz és csodálkozol: hogyan került a hátad mögé? Egyszerû: annyira laggol, hogy kisétált a szemszögedbõl, át az orrod elõtt és hátulról leszúrt és mindezt végignézheted a kill camon.
Bug: lépcsõfeljáró. Kommandózol mint Ács Feri a grundon. Észreveszed a sarokban gubbasztó 12 éves játékost és csípõbõl mintegy 15 méterre kiereszted a teljes tárat! Eredmény nélkül.
Megoldás: a lépcsõkorlát fokai megfogták az összes skulót!
Cheat: na de hát ki csítel itt???!<#banplz>

Sebzés, csak úgy pár mondatban: rohan a skac felém eszeveszettül. Ráirányzok és elhúzom neki a kedvencemet: ratatata.
Több találat, megzavarodik, félreugrik és lelõ.
Ez M4-essel volt az elõbb.
A gránátot én is csak megerõsíteni tudom: ha dobás közben lelõnek, nincs robbanás!
Így viszont nem sok értelme van az AFTERLIFE-nak.
Rage47
18 van tdmben
tommygear
meg miért csak 12/12 playert keres? nem 19rõl volt szó?
olvassál vissza. nem rég megmondtam hogy direkt csináltam, vártam hogy valami 10 éves vérpisti elküldjön a kurva anyámba. mostantól normálisan viselkedek ha az ilyen hozzászólásokat mellõzitek...

csuszi
kijön a játék, mindenki megvette aki akarta, van aki azért mert no warez és nincs más lehetõség, valaki azért mert így kevesebb cheat, valaki mert tetszik neki hogy no warez stb.
és tadam kijön egy crack a multihoz, beetetjük azokat akik eddig partvonalon voltak, aztán csúnya iw bácsi elveszi a "kábszert", beizgult warezosok mehetnek megvenni a játékot.

MJ rulz Pink Team The Only One

Tény ,hogy ez az új rendszer igen csak kárára vált a játéknak szerintem nagyon gagyi , de maga a játék profi csak jobban meg kellett volna csinálni a multi részét. Kár érte!

Ic3 m4n
énis ezt néztem 😄

Nem hangzik jól.
Ma sajnos nincs idõm, de holnap ki fogom próbálni. Vegyek be egy sanaxot?

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

tommygear
miért hullik pénz az emberekbõl multiban ha lelövöm õket? 😄DDDDDD
alph4
Eddig semmi értelmeset nem írtál, nem értem mit keresel itt.

Kár hogy nem lehet a fórumban személyesen letíltani embereket, hogy ne lássam a sok hülye kommentjét/baromságát.

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Eddig nem kimondottan volt bajom az IW új, lobby rendszerû izéjével, de ez is változik...mint ahogy szinte minden.
5 játékból 2 olyan pályán kezdõdik, amit nem játszanék.
7 játékból 3 biztos hostot vált.
9 játékból 6 totál lagg.
10 játékból 3 biztos "closed" lesz.
És a legidegesítõbb, hogy annyira bután csinálja mindezt.....
ameddig akarok. hozzád meg ki szólt amúgy?

Kulee
<#lama>

H4V0K
te meddig akarod még égetni itt magad?

Tudom hogy a bérlet/jegy csak egy amolyan "hasonlat" volt...

CoD4-hez vettem (cseréltem) kulcsot, egyébként nem játszok azzal se sokat. Bérletet is mindig veszek.

Smithwarden
Persze van warez boxra is (bar ps3ra nincs), de nagysagrendekkel kevesebb mint PCre, foleg ha a multi/live reszet nezzuk.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Kulee
Ez vicc úgye?^^
Mindent elvisel a nép? Rátesznek még1 lapáttal...
Én nem sírtam 1x sem azért mert nem lesznek dedikált szerverek, vagy csak 9v9 van, de ez már sok...^^
Most olyan ideges lettem hogy elmegyek és játszok vele<#ravasz1>

mrzoltan
Ha egy szintet elér sztem patch-el lesz változás...
Bizony ha ide beférköznek a warezosok illetve a csaló játékosok akkor vége mindennek.. 😞

Nekem van konzolom, de ott ellentétben a PC vel nem veszek eredeti játékot 😊 ennyit arról, hogy konzolon nem warazolnak. A 360 pont a warez miatt annyira kelendõ...

elitehun
Hát ez a játék frenetikusan jó lett. És ahogy látom lesz folytatás<#vigyor>
Hát lentebb már írta valaki,van megoldás.Dedikált Szerver-Admin-Kivágja...

De ha a tört huzamosabb ideig menni fog az IWNet-en,akkor valóban súlyos örjöngések lesznek.Mert a nagyszerû IW megoldás gyanánt,még kickelni se lehet senkit,max te mehetsz máshova ha nem tetszik valaki.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

itt is megkérdezte, #6832, csak a hsz törölve lett...

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Smithwarden
Mondjuk eredetivel is cheatelnek sokan...de most hogy warezzal is lehet multizni, raadasul eredeti szerveren, brutal mennyisegu csalo lesz valoszinu PCn... <#zavart2> <#gonosz3>

Smithwarden
OFF topikban ahogy megjelent hogy lehet warez-al jatszani, elso kerdes valami kis kocsogtol:

"..valaki tud a multihoz vmi jó cheat oldalt?"

Az igen...ennyi.
Az ilyen faszfejek miatt tartom azt hogy lehet jobb lenne atmenni konzolra minden PCsnek.(Pedig en is regi PCs vagyok es idegen a konzol nekem is elsore.)
Kijon egy jatek, feltorik siman + az elso dolga kis kocsognek hogy hol talalom hozza a multi cheateket...
Konzolon nincs vagy nehezebb joval cheatelni, illetve felnek altalaban az acc + gep bannolastol.
Plusz mindenki egyforma fps-el, hadverrel tolja, nem kell butatani a grafikat multiban, kb 6-7 evig nem kell ujitani gepet es ezek is rengeteget jelentenek.
Mar csak eger/bill kombo kellene mert a joy-t eleg szar megszokni eger utan.

mrzoltan
A pingekkel nincs nagy gond, ahhoz képest elég jól megcsinálták az IWNet-et.
frango
Remélem hogy igazad van😊 Holnap jön nekem... A videók alapján atom tetszik a multi.Remélem nem leszek pinges...Only Sniper😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Jó duma... Mindegy kinek kell, mert cheattel nem tudsz jobban sem lõni, sem taktikázni, csak csalni...

mrzoltan
Hát,sztem megérte megvenni. Az elején lehet olyan érzésed ,hogy szopatnak kicsit,de utána jó lesz.
A nevet hogy lehet színezni és hol?
nem nekem kell

Most komolyan ... van bõr az arcodon, hogy ilyet kérdezel??? Az egy másik topik...

Én úgy vagyok vele,az évek alatt elég sok játékot warezoltam le,úgyhogy elég álszent dolog lenne ha én most nekiállnék magyarázni hogy ki vegye meg meg ki nem.
Ezt már azelõtt eldöntöttem hogy megveszem,mielõtt a szerveres problémák felmerültek.Úgy döntöttem ez a játék,a netes részéért ér nekem ~10 ezer forintot.Innentõl aztán engem a többi nem érdekel.Aki akarja megveszi,aki akarja nem.Nekem már se olcsóbb,se drágább nem lesz attól hogy xy milyen verzióval jön fel a netre.
Viszont a csalók,az valóban probléma.Mert az eredeti játék elvesztésének esélye,azért egy elriasztó tényezõ.Ez a wareznél nem áll fent...

De meg vette elég sok ember így jól jártak viszont elégedetlenek a vásárlók mert ez olyan mintha be mentem volna az IWhez oda adok nekik 10k forintot és hello le töltöm a játékot úgy is ugyan azt kapom... szar ez így... biztos ki szûrik valahogy de mikor?Bár több játékos=gyorsabb játék=jobb élmény viszont a csalók... a csalókat ki nem állhatom 😞

frango
Most nézem tényleg eredeti nélkül is megy😞 Bár ugy se lesz ez sokáig így.
Törtel ugy sem lehet majd rendesen játszani(mint ahogyan eddig sem lehetett).Még mindig érdemesebb megvenni😊

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Viszont a végeredmény szempontjából ez teljesen mindegy.A lényeg hogy ezek szerint per pillanat nem kell megvenni a játékot a multihoz.Márpedig az IW akárhogy csûri-csavarja balance-al,csiter mentességgel,akármivel,ez volt a fõ ok amiért a dedikált szerver ki lett véve.

Hamarabb megjelennének a tört szerverek 😄DDD

milyen warez szerverekrõl beszélsz? a játék közel sincs feltörve csak ki találták az okos warezos bütykölõk, hogy hogyan kéne tömegesen ugyan olyan cd kulcsal fel menni steamre és ezáltal játszani ezerrel... még semmi sincs eldõlve... csalókat simán ki szûrhetné az IW csak kb letojják...

Már nem azért de ha mondjuk amerikai civileket kellett volna legépuskázni akkor abból világra szóló botrány lett volna.....

modellmaker
nem a szerver tört, mert ugyanazokon a szerókon keresztül játszik mindenki. egy kis steam okosság, meg mp crack van.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

4 nap alatt megjelentek a tört szerverek..

olyan patchet nem hinném h tudnak készíteni amit nem lehet kijátszani..

harc eldõlt, bele kell nyugodni h lesznek warez szerverek.

ha meg fizetõssé teszik, mindenki ezeken fogja tolni eredeti játékkal.

öngól

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Lol... ruszki elvtársaknak nem tetszik hogy egyszer õket veri valaki:

Beintettek az oroszok

Támogatom,de valószínû egyelõre elkezdõdik a macska-egér harc a fejlesztõk Vs feltörök között.Most megy a multi,jön egy patch,nem megy a multi,aztán megint kitalálnak valamit,aztán megint jön patch...

elég hamar bedõlt a csaksteameneredetijátékkalcsalásnálküljátszunk elképzelés..

de szvsz eleve halálra volt ítélve...

egyetlen megoldás: dedikált szerverek, eredeti játék, adminok, és bann a sok kis köcsögnek..

cod4 ben is voltak jó szerverek, jó társasággal csalók nélkül, mi a fasznak ez a steames marhaság..

a fizetõst meg részemrõl el is felejtem..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

atila4
néz be a warez topicba 😊 törtel lehet multizni eredeti szervereken jobb ha elhiszed 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

tiburon26
hali.van arra valami mod hogy a singleplayer-t vegigtoljam tps nezetben is?

Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...

És az nekünk mért lenne jó?
Hát havidíjat biztos nem fizetnék érte.
Amúgy is egy ilyen stílusú fps-be milyen tartalmat tud önteni hónapról-hónapra,amiért megéri fizetni?Új pályák?Kösz,azt a 4-hez még ingyen csináltak a rajongók tonna szám...Fegyver már igy is tõbb van mint kéne.Azért fizessek havidíjat még a játék megvásárlásán kívül mert játszhatok?Na azt már nem... Kicsit elszállt ezeknek az agya a sikertõl úgy nézem.