Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak türelem! De abból rengeteg!
Az alap az egy perc várakozás más játékosokra. Elõtte persze ping-pong a számokkal ez kb.: 30mp..
Aztán setting up (ez már a finish..lehetne) és még jön a pályabetöltés!
És akkor végre ott a gyönyörû grafika, a valósághû hangok.
Az összképet csak az rontja, hogy lagg, bug, cheat...
Lagg: nézed az UAV-t és látod az ellent a sarokban, aki talán nem is számít rád. Ráfordulsz, hogy most aztán ólmot neki!!!...és sehol sincs.
Aztán meghalsz és csodálkozol: hogyan került a hátad mögé? Egyszerû: annyira laggol, hogy kisétált a szemszögedbõl, át az orrod elõtt és hátulról leszúrt és mindezt végignézheted a kill camon.
Bug: lépcsõfeljáró. Kommandózol mint Ács Feri a grundon. Észreveszed a sarokban gubbasztó 12 éves játékost és csípõbõl mintegy 15 méterre kiereszted a teljes tárat! Eredmény nélkül.
Megoldás: a lépcsõkorlát fokai megfogták az összes skulót!
Cheat: na de hát ki csítel itt???!<#banplz>#banplz>
Sebzés, csak úgy pár mondatban: rohan a skac felém eszeveszettül. Ráirányzok és elhúzom neki a kedvencemet: ratatata.
Több találat, megzavarodik, félreugrik és lelõ.
Ez M4-essel volt az elõbb.
A gránátot én is csak megerõsíteni tudom: ha dobás közben lelõnek, nincs robbanás!
Így viszont nem sok értelme van az AFTERLIFE-nak.
és tadam kijön egy crack a multihoz, beetetjük azokat akik eddig partvonalon voltak, aztán csúnya iw bácsi elveszi a "kábszert", beizgult warezosok mehetnek megvenni a játékot.
MJ rulz Pink Team The Only One
Ma sajnos nincs idõm, de holnap ki fogom próbálni. Vegyek be egy sanaxot?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Kár hogy nem lehet a fórumban személyesen letíltani embereket, hogy ne lássam a sok hülye kommentjét/baromságát.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
5 játékból 2 olyan pályán kezdõdik, amit nem játszanék.
7 játékból 3 biztos hostot vált.
9 játékból 6 totál lagg.
10 játékból 3 biztos "closed" lesz.
És a legidegesítõbb, hogy annyira bután csinálja mindezt.....
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Mindent elvisel a nép? Rátesznek még1 lapáttal...
Én nem sírtam 1x sem azért mert nem lesznek dedikált szerverek, vagy csak 9v9 van, de ez már sok...^^
Most olyan ideges lettem hogy elmegyek és játszok vele<#ravasz1>#ravasz1>
De ha a tört huzamosabb ideig menni fog az IWNet-en,akkor valóban súlyos örjöngések lesznek.Mert a nagyszerû IW megoldás gyanánt,még kickelni se lehet senkit,max te mehetsz máshova ha nem tetszik valaki.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
"..valaki tud a multihoz vmi jó cheat oldalt?"
Az igen...ennyi.
Az ilyen faszfejek miatt tartom azt hogy lehet jobb lenne atmenni konzolra minden PCsnek.(Pedig en is regi PCs vagyok es idegen a konzol nekem is elsore.)
Kijon egy jatek, feltorik siman + az elso dolga kis kocsognek hogy hol talalom hozza a multi cheateket...
Konzolon nincs vagy nehezebb joval cheatelni, illetve felnek altalaban az acc + gep bannolastol.
Plusz mindenki egyforma fps-el, hadverrel tolja, nem kell butatani a grafikat multiban, kb 6-7 evig nem kell ujitani gepet es ezek is rengeteget jelentenek.
Mar csak eger/bill kombo kellene mert a joy-t eleg szar megszokni eger utan.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
A nevet hogy lehet színezni és hol?
Ezt már azelõtt eldöntöttem hogy megveszem,mielõtt a szerveres problémák felmerültek.Úgy döntöttem ez a játék,a netes részéért ér nekem ~10 ezer forintot.Innentõl aztán engem a többi nem érdekel.Aki akarja megveszi,aki akarja nem.Nekem már se olcsóbb,se drágább nem lesz attól hogy xy milyen verzióval jön fel a netre.
Viszont a csalók,az valóban probléma.Mert az eredeti játék elvesztésének esélye,azért egy elriasztó tényezõ.Ez a wareznél nem áll fent...
Törtel ugy sem lehet majd rendesen játszani(mint ahogyan eddig sem lehetett).Még mindig érdemesebb megvenni😊
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
olyan patchet nem hinném h tudnak készíteni amit nem lehet kijátszani..
harc eldõlt, bele kell nyugodni h lesznek warez szerverek.
ha meg fizetõssé teszik, mindenki ezeken fogja tolni eredeti játékkal.
öngól
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
de szvsz eleve halálra volt ítélve...
egyetlen megoldás: dedikált szerverek, eredeti játék, adminok, és bann a sok kis köcsögnek..
cod4 ben is voltak jó szerverek, jó társasággal csalók nélkül, mi a fasznak ez a steames marhaság..
a fizetõst meg részemrõl el is felejtem..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Hát havidíjat biztos nem fizetnék érte.
Amúgy is egy ilyen stílusú fps-be milyen tartalmat tud önteni hónapról-hónapra,amiért megéri fizetni?Új pályák?Kösz,azt a 4-hez még ingyen csináltak a rajongók tonna szám...Fegyver már igy is tõbb van mint kéne.Azért fizessek havidíjat még a játék megvásárlásán kívül mert játszhatok?Na azt már nem... Kicsit elszállt ezeknek az agya a sikertõl úgy nézem.