Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Es igen jonnek a halalfejes foszerek, de kivancsi lennek ra, hogy 6 nap alatt, hogy a p...a sikerult nekik vegigtolniuk az egesz multit...
Kicsit erdekes, de engem nem erdekel, ki mennyire cheateli magat szet, illetve ki mennyire csal. Valahogy ugy vagyok vele, hogy nem a stat miatt megyek fel, hanem azert, mert kivancsi voltam/vagyok erre a jatekra, es szoarkozni, jatszani megyek. Ez nem elet-halal kerdese...
Amúgy óriási ahogy most jelennek meg az "arany halálfejes" rangjelzéssel rendelkezõ (asszem az a full-ra kipörgetett Prestige) emberkék,akik aztán pár kör után gyorsan elsunnyognak,mert akármelyik 10-es,20-as szintû emberke agyba fõbe lövi õket.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de az sztem nem olyan pörgõs, sokkal átgondoltabb, taktikusabb
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Kulonben eleg sokan dobhatjuk a kukaba...
Vagy esetleg, bizonyos extrakert kell fizetni a 10-est? Mert az igy lenne a legfelhasznalobaratabb verzio, mert a gyengebb koltsegvetessel birok is tudnanak jatszani a game-el, ha mar egyszer megvettek.
Az extra szolgaltatast meg fizesse meg az, akinek van ra havi 2-3000-e.
A multi...hát,..ez is hasonló, valahogy nincs meg azaz érzésed, hogy célzol, hanem rádõlsz a patkányra azt ami a csövön kifér.
...nem az én játékom :/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
pedig már lebeszéltem a Total-lal, hogy a két win-es szerver közül az egyik a miénk linuxig, szerinted milyen látogatottsága lett volna?😉
de amúgy élvezetes játék hidd el pub-nak ez a legjobb cod, a cod1-2-õt toltam elõtte de pubon már rendesen bealudtam olyan unalmas volt semmi kihívás nem volt benne (war más kérdés, de cb-én túl sok a fasz és a csaló, pcw meg a sok ezredik után ismét nem volt egy nagy újdonság), ez viszont geci élvezetes pub-on.
a warezosokat pedig épp beetetik, észre se veszik, húdefasza ez a game, aztán roló lehúz, mehet a boltba pistike ha játszani akar vele.
MJ rulz Pink Team The Only One
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
A t-online lecserélte a tomson routerem egy pirellire, van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a fajta routerrel? Mit hol kell beállítani?
Elõre is kössz!
1.van magyar zászló a játékban?
2.ha fater is és én is akarunk jáccani külön profillal,akkor azt hogy lehet?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Bár úgynézki lesz új net a közel jövõben, de érdekelne, hogy miylen lenne az átlag pingem?
Ja és xbox360os vagyok, nem tudom jelent-e valamit...😊
thx^^
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Amit leírtál az nem anomália és nem is lag,hanem egy réééégi réééégi cod betegség. Mindegyik Codban jelen van és jelen is volt. Volt aki azt gyakorolta cod4-ben hogy kihajolással hogyan nem lehet észrevenni vagy csak a feje tetejébõl látszik 1 mm-r,és õ mégis lát fegyverrel és lõ akadály nélkül...Ez ilyen sajnos...
Folyamatosan tölt :S Routerem van az lehet a gond ? Ha az akkor milyen portokat kell nyitni?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Bár úgynézki lesz új net a közel jövõben, de érdekelne, hogy miylen lenne az átlag pingem?
Ja és xbox360os vagyok, nem tudom jelent-e valamit...😊