Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]
:3
nem vagyok egy multi fan, de régóta tolom a hssonló gamákat, cs-t igen sokat toltam.
vasárnapra végigtoltam a singlet, majd próbálkoztam délutan a multival, kill for all, csakis.... 10-ig jutottam.
ma 1-el tovabb. Sokan szidjátok a kempereket. Hát minden pályán van legalább 1 (inkább 2). és bizony igen soxor lõnek le úgy, hogy háát. tudom hogy láma vok, de azért...
ajtó mögül, falon át.... beton mögül.. stb.
xarom le a kihívást, de azért...
vannak érdekességek.
sztem a vérpityuk itt is basszák az anyjukat.
aztán majd ha a kutyát sem érdekli, akkor játszhatnak azok, akik nem csalnak.
kibaxott érdekes, ma 2x szóltam, hogy cheat! érdekes módon azonnal jött az újratöltés, vagy mi a faxom..... újraindult a játék.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Amúgy meg egyik eredetin játszó ismerõsöm azt mondta hogy sok köze az eredetivel játszó emberekhez nincs a crackelteseknek, mert más szerók lesznek úgy, vagy mit mondott ( szerinte ), ja meg hogy mivel ez steam-en keresztül megy, így a warez verzióval játszókat szerintem valahogy ki tudják/fogják szûrni, nem egyszer halottunk már olyanról hogy valaki bebukta a steam acountját, vagy Live acountját.
Mindenki döntse, maga hogy mi igaz ebbõl, és mi nem?!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Multiplayer részéröl ha kérhetném valaki irna a részletes leirást miben hogyan milyen irányban változott?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
sehogy<#shakehead>#shakehead>
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Ez ellen max úgy lehetne tenni, ha naponta jönne ki frissítés, mint mondjuk a nodhoz.
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
DE nekem még mindig a call of duty sorozatból az elõd: modern warfare 1 jött be a legjóbban, nekem az egy nagy mérföldkõ volt az életembe, és sosem fogom elfelejteni azokat az órákat (napokat, heteket, hónapokat....<#idiota>#idiota>) És ha valaki most feltenné a kérdést hogy elcserélném-e a mw2-t a mw egyre, meggondolnám rendesen...<#hehe>#hehe>
(ez egy nagy off volt, nem hiszem hogy sok mindenkit érdekel, de muszály volt le írnomXD)
Na így lesz itt is. Csak türelem kell.<#eljen>#eljen><#action>#action>
Gondolom annyi eszük volt a warez játékosoknak hogy nem arra a steam account-ra nyomták fel,amire már megvettek 10 másik játékot...