Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
beszart a steam

kidob exe hibával mindig... várnunk kell.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ewuk
azért basszák meg... de komolyan ezért kellett a steam? áh...
Kopiati
Engem hibaüzivel kidob... a memórián valamit nem tud csinálni... anyád... agyam eldobom...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

nem megy senkinek
ewuk
nekem most befosott a steam, azt írja nem tud kapcsolódni hozzá, így nuku multi 😞eredeti)
Nem volt elég a bevétel a játékokból h rendesen megcsinálják a servert
Spec ops télleg jó dolog 😄 vannak benne nehéz dolgok, pl miki nélkül az ac-130as pályát elég nehéz meg csinálni mert szart se tudsz mi van és veteránon 3 lövésbõl fekszel ugye de az ellenfél nem egyedül jön ellened hanem vagy 30an 😄 szóval kell csapatmunka rendesen, spec ops 55% multi 70% single csak 53% :S lehet ki kéne tolnom majd hardeneden meg veteranon is a singlet 😄

Nembaj,megvan a lvl70😄😄😄 Még nemtom hogy belekezdjek a prestige-be vagy elégedjek meg a kis ak-mal hgogy megvan végre (A terminator fegyókkal együtt😄😄😄)

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

m0tTh0w
Be. Siman kifagy mikor szervert keresne.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Frank99
remélem kibassza a warez és cheat huszárokat...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Prince23
IW.net rájött a warezra. ennyi 😄

A dedikált servert és a kihajolás megszûnését kivéve: Totálisan pozitív irányba mind játékmenet látvány és pályák terén is.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Beszart a STEAM
csuszi
keménykedik a 14-18 éves. szép látvány, és igen ritka😊

MJ rulz Pink Team The Only One

atiiisanevem
lehet több mint neked

\"Be the change you want to see in the world\" [atiiis] [tel:19427] [lvl:115]

DJ RX7
Copycat hogy is mûködik pontosan? (azzal tisztában vagyok, hogy az ellenfél class-át másolja le)

:3

Frank99
hát igen.
nem vagyok egy multi fan, de régóta tolom a hssonló gamákat, cs-t igen sokat toltam.
vasárnapra végigtoltam a singlet, majd próbálkoztam délutan a multival, kill for all, csakis.... 10-ig jutottam.
ma 1-el tovabb. Sokan szidjátok a kempereket. Hát minden pályán van legalább 1 (inkább 2). és bizony igen soxor lõnek le úgy, hogy háát. tudom hogy láma vok, de azért...

ajtó mögül, falon át.... beton mögül.. stb.

xarom le a kihívást, de azért...
vannak érdekességek.
sztem a vérpityuk itt is basszák az anyjukat.

aztán majd ha a kutyát sem érdekli, akkor játszhatnak azok, akik nem csalnak.

kibaxott érdekes, ma 2x szóltam, hogy cheat! érdekes módon azonnal jött az újratöltés, vagy mi a faxom..... újraindult a játék.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Így van,csak keményen!Jól megmondtad neki!És neked még életed is van...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

atiiisanevem
szerintem meg te egy idióta vagy. cod2,4 et megvettem, és ezt még nem vettem meg, mert elég sok szar dolog van benne. nem tudom mire vereted hogy nincs életed és már 10.én megvetted, meg a warezosok így úgy. úgyhogy szerintem becsókolhatsz az origiddal pajti <#gunyos1>

Valaki találkozott már 18 fõs TDM meccsel?Melyek azok a módok, amik ténylegesen 18 fõvel futnak?Én csak egyet találtam...

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

Szerk.: az elsõ része nagy valószínüséggel téves, mer félre értettem mit mond, a 2.-nak lehet valami alapja ^^.
Szerintem meg a warez verzióval játszó emberek ,mennyenek a warez topikba, vagy nyissanak egyet, és itt meg legyenek azok akik fizettek a játékért.
Amúgy meg egyik eredetin játszó ismerõsöm azt mondta hogy sok köze az eredetivel játszó emberekhez nincs a crackelteseknek, mert más szerók lesznek úgy, vagy mit mondott ( szerinte ), ja meg hogy mivel ez steam-en keresztül megy, így a warez verzióval játszókat szerintem valahogy ki tudják/fogják szûrni, nem egyszer halottunk már olyanról hogy valaki bebukta a steam acountját, vagy Live acountját.
Mindenki döntse, maga hogy mi igaz ebbõl, és mi nem?!
atiiisanevem
még a cfg-be sem enged belepiszkálni. :/

modellmaker
miért nem próbálod ki?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

kakaoskalacs
Üdv 😊 elgondolkodtam a játék megvételén

Multiplayer részéröl ha kérhetném valaki irna a részletes leirást miben hogyan milyen irányban változott?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

morphologu
Sziasztok. Tudja valaki mikor lehet megkapni az ACR fegyvert? Most 38 szintû vagyok.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

atiiisanevem
hm , ez érdekes, mi lesz még itt?😄 már steam is kell, console sincs, se lean😄 nem lesz ez így jó, lehet meg se veszem akkor.

de!

sehogy<#shakehead>

Rage47
ezt akartam irni 😄😄D😄:
atiiisanevem
üdv srácok, nem tudjátok a console-t hogyan lehetne elõvarázsolni?😄

sry nem ide
hálozaton szeretnénk co-opozni de ez a szar nagyon nem akarja az igazát, mindent a leírtak alapján megcsínálunk erre mikor a joinoló joinolna akkor csak annyi hogy joining game session. atempt 1 és semmit ál mint katiban a gyerek! sztetek mi a tököm lehet a baj?
laca133
Izlések és Pofonok <#whatever>
Prince23
De az hogy a fenébe van hogy feltudják törni az IW.netet?
az csinál mindent multihoz:S

mustang93
nem ugy értettem de mindegy...

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Szerintem ha ennél jobban pörögne mint a MW2 a játék 90%-ában,akkor már felszállna...

mustang93
Hát ebben igazad van Kandur,ez már nem a régi jó Call of Duty 😞 a régi sorozat azok jobb játékélménnyel, meg pörgõsebb voltak. Hát de ez a grafika semmi nem változott semmit, jó szép de nah ugyanolyan rövid,mint az elõzõ része....... nekem se jön be <#szomoru1>

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

m0tTh0w
CoD5 az utolsó peccsel is megy tört dedikált szerveren. Megoldanak mindent.

Ez ellen max úgy lehetne tenni, ha naponta jönne ki frissítés, mint mondjuk a nodhoz.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

gallardo
az egyik patch után nem lehetett törttel szerverekre belépni, persze megoldották pár nap alatt.

Prince23
Gõzöm sincs😄

De tudom, hogy a (pár) patchek feltelepítése után nem mentek a dedikált szerók.

tommygear
mér ott hogy basztak ki velük? 😄 (cod5 multiból kimaradtam)
Kulee
Úgylegyen<#worship>

Kulee
Nemtudom, nekem épp az jön be a játékban hogy pörgõs, és így adja vissza a háborús hangulatot... Ami persze egy idõ útán tényleg fárasztó meg kimerítõ<#szomoru1>
DE nekem még mindig a call of duty sorozatból az elõd: modern warfare 1 jött be a legjóbban, nekem az egy nagy mérföldkõ volt az életembe, és sosem fogom elfelejteni azokat az órákat (napokat, heteket, hónapokat....<#idiota>) És ha valaki most feltenné a kérdést hogy elcserélném-e a mw2-t a mw egyre, meggondolnám rendesen...<#hehe>

(ez egy nagy off volt, nem hiszem hogy sok mindenkit érdekel, de muszály volt le írnomXD)

Prince23
*emlékeztek

Prince23
Amúgy emlékesztek a CoD5re? ott is úgy örültetek h így megy a warez meg úgy, és a haramdik peccs után szívtatok😄DD
Na így lesz itt is. Csak türelem kell.<#eljen><#action>

Prince23
😄

Hát ez az,ez ilyen ördögi kör lehet.
Gondolom annyi eszük volt a warez játékosoknak hogy nem arra a steam account-ra nyomták fel,amire már megvettek 10 másik játékot...

Palesz2
😊

setuh
be vok...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

setuh
a kovetkezo crack meg kiszuri a kovetkezo patchet<#vigyor>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder