Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Óriási az a map <#nyes>#nyes>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
és shipment, igen 😊
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Aláírás
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Fõkép hogy a wrz-sek nem használnak cd kulcsot, így azért nem lesz túl nehéz.
Erieskrisz féle emberek meg nyugodtan elmehetnének már innen...
Berlinboy-ról nem is beszélve EZ NEM WAREZ TOPIK!!!!!!
Érdekes módon más fórum résznél ezt meg lehetet oldani.
Vannak emberek akik engem nem zavarnak már -> Darksector, mert õ nem provokálva írja meg a dolgait. És amúgyis ZÁRJUK MÁR LE ezt a WRZ témát, nekem ez van az van. Õszintén magas ívbe leszarom hogy wrz-vel játszol ,legyél büszke magadra, fõkép akkor ha csalásal kapcsolatos dolgokat kihasználod. És ha ilyen szintû kérdésed van, keress olyan topikot ami ezzel foglalkozik, voálá és a probléma megoldva 😄.
na ez egy jó nagy faszság volt.
"NEM fog PC re fejleszteni." Ok, akkor mégis ki a lófütty játszott a megjelenés elõtt vele? Csak nem XBoxos verziókkal volt tele a youtube?
Tényleg idegesítõ már ez a sok warez téma.
Mindenesetre én még mindig türelmesen ülök a seggemen, és gyûjtögetek ^^
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Készít egy felmérést egy adott idõszakról és a legegyszerûbb döntést fogja hozni (mint más cégek is már a játékiparban) NEM fog PC re fejleszteni.
Mindig azt hozzátok fel érvnek, (warezhuszárok)hogy látatlanban nem vesztek meg egy játékot....majd kiderül, hogy a COD 4 megvásárlásán is csak most "gondolkodtok".
Értsd meg, hogy másokon élõsködtök.....biztosan Te is, meg az összes pereputtyod abból a segélybõl él amit én és más dolgozó emberek fizetnek be adóforintként.
Akinek inge vegye magára.......
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Ahány köcsög lewarezolja világszerte a játékot pc-én (a játékosok bõ 70-80%a ha csak azt nézem hányan tdm-eztek az elsõ nap és hányan tdm-eznek a warezmulti óta) nem fogok csodálkozni ha az IW magas ívben le fogja szarni a cod fanatikusok dedikált (vagy bármi más) kéréseit.
Azért hívják így ezt a módot mert megmutatja hányszor toltad ki a multit. A bénák hónapok alatt sem képesek pres2-be sem bejutni,a jobb játékosok akár 1 hónap alatt letolnak 5-10 szintet...
Erre jön egy nyominger és lvl70 prestige 10...Ocsmány balfaszok,érje el a noob legalább egyszer a lvl70-et és maradjon ott ne kezdjen prestige-be...Ennyi,nem kell hack...Így mindent tud használni...
De az amikor valaki benyõgi nekem egy szerón tegnap egy pres10 lvl 70-es hogy: Ez nem lvl hack,több mint 1700 killje van...Na az kész..😄
Szánalmas szarok vagytok egytõl egyig mondhat akármelyik amit akar..Fõleg egy warezos...Ugyan már...
A játékosok száma amióta van warezmulti hogy mennyi féreg szarik a készítõk pofájába a világon,és csodálkoznak meg a konzolokra kenik amiért egyretöbb játékfejlesztõ köpi pofán a pc-seket....Csak ma vagy 10 klánnal találkoztunk egytõl egyig warez (jórészük lvl70hack)...Gratulálok..Húzzatok a patkánylyukatokba vissza a wareztopicba sectorral az élen és csöpörögjetek hogy húmekkora isten aki feltörte mert így tudtok játszani egy darabig!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A ping kiiratása normálisan:
cg_scoreboardpinggraph 0
cg_scoreboardpingtext 1
Így számokat fog írni nem zöld csíkokat.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
HP+
"ez nem egyik ezt csinál a másik meg azt, itt lehet választani.
nem kényszeriti õket senki, hogy szenvedjenek meg érte, engem se hogy ne.
(nem hát,becsaljuk ahogy kell,hiszen úgy helyes)
ennyi.
pont ez a roszz, amit mondtál éppen, a kiközösítés.
nemhogy a saját dolgukkal foglalkoznának.
(ha nem más játékát tennéd tönkre vele,kutya nem foglalkozna vele,single játékodat úgy baxod el ahogy akarod,de a multi csalások,hackelések,stb ,hát nehogy már még annak kelljen kussolni aki normálisan játszik)
ha nem akar szenvedni, akkor töltse be õ is a levelt, ha meg igen, és erre büszke valaki akkor meg mit itélkezik.
(tehát vagy csaljon a másik is,vagy fogja be a pofáját)
hisz én felvállalom, és nem mondtam hogy több vagyok ezzel mint más.
(hát legyél rá büszke,de majd ha rád mondják hogy aim-ozol,meg wh-zol te leszel a legjobban felháborodva,pedig aki a rangot becsalja,abból mért ne nézném ki hogy mást is)"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Láttam a Borderlands topikba is h kiakadtak rád😄
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
amíg tisztességes keretek közt elmondják a véleményüket, addig nem gond, én nem haragszom érte...<#eljen>#eljen>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
vannak játékok, pl re5 ahol meg én értem el eredményeket...és hogy más trénerezett azt nem hordtam le, és nem küldtem el a topicból...😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ki a rákom villog a fegyverekkel bakker.
ien emberekkel van tele az á....t, akik nem tudnak olvasni..
te érted amit olvasol, vagy el sem olvastad amit irtam?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Am. egy egy felmérés : Innen kinek van eredeti játéka ?^^
( Nem azért, kérdeztem meg hogy ebbõl megint vita legyen, mert már eléggé unom ezt az egészet^^. )
további szép estét mindenkinek, és jó játékot annak aki már tud vele játszani 😊
Hogyan kell kiszedni a szívembõl a kést? Mutatja, hogy nyomjak F-et megnyomom, erre megfogja a kést és aztán elkezd villogni az F és meghalok. Semmmire sem reagál! Kérlek segítsetek.
ha a fejlesztõknek akarsz "beszólni", akkor írj nekik emailt, vagy a hivatalos oldalon fórumozz. azzal, hogy ezt itt teszed, csak minket untatsz, már megbocsáss
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.