Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De a brecourtot felismertétek cod1 bõl? (Alagutas-sövényes) <#smile>

Óriási az a map <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ffa módban benne vam asszem..

és shipment, igen 😊

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Csirke4
"mint más cégek is már a játékiparban"

Mondj egy igazán nagy céget.
NEM MÛKÖDIK!

Aláírás

CoD2,CoD4 alatt megoldották, nem hinném h most nem menne.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SL
milyen cd kulcsot? Azt a kulcsot amit beregeltél a steambe azzal már szart se érsz! <#wave>

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

wrz-vel úgyse tudnak egy csapatba lenni, és invitálni egymást a játékba, úgy meg elég szar szerintem^^.
Na , szóval úgyis fejlesztenek majd pc-re ,mert ez az egyik legnagyobb húzó cím, wrz-t meg úgyis kiszûrik, ahogy más steames játéknál.
Fõkép hogy a wrz-sek nem használnak cd kulcsot, így azért nem lesz túl nehéz.
Erieskrisz féle emberek meg nyugodtan elmehetnének már innen...
Berlinboy-ról nem is beszélve EZ NEM WAREZ TOPIK!!!!!!
Érdekes módon más fórum résznél ezt meg lehetet oldani.
Vannak emberek akik engem nem zavarnak már -> Darksector, mert õ nem provokálva írja meg a dolgait. És amúgyis ZÁRJUK MÁR LE ezt a WRZ témát, nekem ez van az van. Õszintén magas ívbe leszarom hogy wrz-vel játszol ,legyél büszke magadra, fõkép akkor ha csalásal kapcsolatos dolgokat kihasználod. És ha ilyen szintû kérdésed van, keress olyan topikot ami ezzel foglalkozik, voálá és a probléma megoldva 😄.
EnZsolt
"biztosan Te is, meg az összes pereputtyod abból a segélybõl él amit én és más dolgozó emberek fizetnek be adóforintként."

na ez egy jó nagy faszság volt.

"NEM fog PC re fejleszteni." Ok, akkor mégis ki a lófütty játszott a megjelenés elõtt vele? Csak nem XBoxos verziókkal volt tele a youtube?

Tényleg idegesítõ már ez a sok warez téma.

Mindenesetre én még mindig türelmesen ülök a seggemen, és gyûjtögetek ^^

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Na figyelj te 28 éves ám nem nagyon iskolázott barátom, az IW nem fog sokáig "harcolni" a warez -al ahogy te fogalmaztál.
Készít egy felmérést egy adott idõszakról és a legegyszerûbb döntést fogja hozni (mint más cégek is már a játékiparban) NEM fog PC re fejleszteni.

Mindig azt hozzátok fel érvnek, (warezhuszárok)hogy látatlanban nem vesztek meg egy játékot....majd kiderül, hogy a COD 4 megvásárlásán is csak most "gondolkodtok".

Értsd meg, hogy másokon élõsködtök.....biztosan Te is, meg az összes pereputtyod abból a segélybõl él amit én és más dolgozó emberek fizetnek be adóforintként.

Akinek inge vegye magára.......

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DarkSector
ennyire azért nem laggolnak a szerverek, lehet vissza kéne szedned a grafból, vagy a gépedet letisztitani, illetve a feltöltésedet upgradelni...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mókás,felidegesíteni nem tudsz,magadból viszont nyugodtan csinálj fasznoobot..Mentem alvadni,te is verd a melled a multiwarezra😉

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

erieskrisz
Egyébként ez akor is faxság had válasszak már én hogy hol és kivel akarok játszani ne egy játék mondja már meg hogy ide mész és kész

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
Akkor te is kocka vagy??

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
ÖÖÖ izé Skidrowos verziot hogy kell telepiteni???<#confused><#conf>Ehhh megint rossz totyik <#hehe><#idiota>

Ember amikor megvettem (elsõ nap elsõ óra) kb 3-4 nappal elötte már lehetett tudni hogy ez a rendszer lesz benne dedikált helyett,és csak reménykedni lehet hogy majd át térnek dedikáltra.
Ahány köcsög lewarezolja világszerte a játékot pc-én (a játékosok bõ 70-80%a ha csak azt nézem hányan tdm-eztek az elsõ nap és hányan tdm-eznek a warezmulti óta) nem fogok csodálkozni ha az IW magas ívben le fogja szarni a cod fanatikusok dedikált (vagy bármi más) kéréseit.

erieskrisz
Ha megveszek 1 játékot föleg multi miat mert 90%azért vette meg legaláb had én válaszak már hogy kivel-kikkell játszok

erieskrisz
Ember mikor megvetted te sem erre számitottál hogy majd ott játszol ahova a játék ill IW-net rak ugye??

erieskrisz
<#eplus2>Warez -forever -

Sosem volt olyan rossz pingem (a 120-as beállítás óta pedig lagot is csak 1szer láttam) mennyél és verd a melled a warezra miközben lehúztad a játékot és megnyugtattad magad hogy dejóhogy nemvetted meg kiv lennék 2-3 hét mulva hány óra játékidõ lesz a multidban...

Prestige vagyis presztizs....Mond valamit lvl hack noobok?
Azért hívják így ezt a módot mert megmutatja hányszor toltad ki a multit. A bénák hónapok alatt sem képesek pres2-be sem bejutni,a jobb játékosok akár 1 hónap alatt letolnak 5-10 szintet...
Erre jön egy nyominger és lvl70 prestige 10...Ocsmány balfaszok,érje el a noob legalább egyszer a lvl70-et és maradjon ott ne kezdjen prestige-be...Ennyi,nem kell hack...Így mindent tud használni...
De az amikor valaki benyõgi nekem egy szerón tegnap egy pres10 lvl 70-es hogy: Ez nem lvl hack,több mint 1700 killje van...Na az kész..😄
Szánalmas szarok vagytok egytõl egyig mondhat akármelyik amit akar..Fõleg egy warezos...Ugyan már...

A játékosok száma amióta van warezmulti hogy mennyi féreg szarik a készítõk pofájába a világon,és csodálkoznak meg a konzolokra kenik amiért egyretöbb játékfejlesztõ köpi pofán a pc-seket....Csak ma vagy 10 klánnal találkoztunk egytõl egyig warez (jórészük lvl70hack)...Gratulálok..Húzzatok a patkánylyukatokba vissza a wareztopicba sectorral az élen és csöpörögjetek hogy húmekkora isten aki feltörte mert így tudtok játszani egy darabig!

berlinboy6329
Na emglestem a cuccot,warezzal..Dejó hogy nemv ettem emgy,Istenem..LAggzik,mint a kurva anyja..SOHA nem volt olyan,h 5 csikos lett volna...Pedig a maxpinget levettem 100ra,snapsot 30ra fel emg a maxpacketset is 100ra és iszonytat fos..Leglaább 200as pingem van mindenhol..Onnan tudom,mert kb 175tõl felfele szokott olyat csinálni,hogy ha futok,akkor amgától megáll..Fut 3métert belaggzik és sétál tovább..MINDIG ez volt és rohadtul idegesit....A hangok is gagyik,az mw1é mérföldekkel jobban tetszett..Meg a játékmenet..18 ember semmi ekkora mapokon..Pl,mint Wasteland....Hiányolom a dedikált szerókat,ott legalább én választottam jó pingû szerókat,ez fos...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Zs0lt1
jah ezt az mp_config.cfg-ben kell kijavitani.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
nem tudom volt-e már, de beírom.
A ping kiiratása normálisan:

cg_scoreboardpinggraph 0
cg_scoreboardpingtext 1

Így számokat fog írni nem zöld csíkokat.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Prince23
Kandurex csinálj valamit pls😄

eddig volt esténként kb. 1500 játékos például TDM módban most meg játszanak 17000 körül, de a többi is tízszerezõdött meg is látszik van lag rendesen

HP+

Ja elolvastam.

"ez nem egyik ezt csinál a másik meg azt, itt lehet választani.
nem kényszeriti õket senki, hogy szenvedjenek meg érte, engem se hogy ne.
(nem hát,becsaljuk ahogy kell,hiszen úgy helyes)
ennyi.
pont ez a roszz, amit mondtál éppen, a kiközösítés.
nemhogy a saját dolgukkal foglalkoznának.
(ha nem más játékát tennéd tönkre vele,kutya nem foglalkozna vele,single játékodat úgy baxod el ahogy akarod,de a multi csalások,hackelések,stb ,hát nehogy már még annak kelljen kussolni aki normálisan játszik)

ha nem akar szenvedni, akkor töltse be õ is a levelt, ha meg igen, és erre büszke valaki akkor meg mit itélkezik.
(tehát vagy csaljon a másik is,vagy fogja be a pofáját)
hisz én felvállalom, és nem mondtam hogy több vagyok ezzel mint más.

(hát legyél rá büszke,de majd ha rád mondják hogy aim-ozol,meg wh-zol te leszel a legjobban felháborodva,pedig aki a rangot becsalja,abból mért ne nézném ki hogy mást is)"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Poénnak sem lett volna rossz😊 Hát itt sg-n van ,könnyen megtalálod,azt amit én. De az télleg nulla😊

erieskrisz
Én meg aszt hittem szivatni akarod itt a népet <#idiota>

erieskrisz
Nekem is kéne holl van??

Jó van,este van😄 Megtaláltam a warezos fórumot,de az egy ... nincs ott élet,ezért azt hiszem/hittem van másik,ami él is. Ezért volt az elõbbi hsz

erieskrisz
<#hehe><#zavart1><#taps>

Valaki elküldené nekem privátban a warez topic linkjét? elõre is kössz

Murder3
<#vigyor3>DarkSector úgy látszik téged itt is béylegeznek a csalás miatt😊
Láttam a Borderlands topikba is h kiakadtak rád😄

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

offkorzreg
egyetértek<#eljen>

Shep
Tegnap a végére értem az egyjátékos módnak és szerintem meg sem közelíti az eddig részeket. A pályák rövidek, pont mire ráhangolódnál a helyzetre addigra vége. A történetet sikerült olyan katyvaszosra csinálni amennyire csak lehetett. Nem volt meg igazán az a hangulat ami az eddigi részeket (igen még a World at War-t is) átjárta. 1 olyan rész volt ami tényleg jóra sikerült, mikor a sötét kihalt városban kellett menni, de az is mire igazán átélhette volna az ember a helyzetet addigra hipp-hopp új pálya. Egy szó, mint száz Csalódás volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
engem?
amíg tisztességes keretek közt elmondják a véleményüket, addig nem gond, én nem haragszom érte...<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
semmi gond...azért megértettem , sõtt továbbmegyek....én ezt tudom is, ezért ismerem el, ha valaki elér valamit, és ezért nem mondtam eddig soha semmien játékban senkinek, hogy én csalással jobb vagyok másnál.
vannak játékok, pl re5 ahol meg én értem el eredményeket...és hogy más trénerezett azt nem hordtam le, és nem küldtem el a topicból...😄

V43 1105
Ne foglalkozz velük, provokálnak .

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

DarkSector
látom te a holdon jársz...
ki a rákom villog a fegyverekkel bakker.

ien emberekkel van tele az á....t, akik nem tudnak olvasni..
te érted amit olvasol, vagy el sem olvastad amit irtam?

Köszi skacok!

Lunatic83
thx

Xbox Live: Lunatic HUN

V43 1105
Nekem eredeti van, még 10ikén megjött ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Folyamatosan kell nyomkodnod .. :o)

tommygear
azért villog mert folyamatosan kell nyomkodni
Nyomkorászd az F betût gyorsan egymás után 😊, és voálá ^^ 😊.
Am. egy egy felmérés : Innen kinek van eredeti játéka ?^^
( Nem azért, kérdeztem meg hogy ebbõl megint vita legyen, mert már eléggé unom ezt az egészet^^. )
további szép estét mindenkinek, és jó játékot annak aki már tud vele játszani 😊
V43 1105
Free for allban keresd !

Üdv!
Hogyan kell kiszedni a szívembõl a kést? Mutatja, hogy nyomjak F-et megnyomom, erre megfogja a kést és aztán elkezd villogni az F és meghalok. Semmmire sem reagál! Kérlek segítsetek.

ProGabe
"ezekután nekem mondjátok, hogy miért szolok be a fejlesztõknek, meg hogy miért irkálok ide."

ha a fejlesztõknek akarsz "beszólni", akkor írj nekik emailt, vagy a hivatalos oldalon fórumozz. azzal, hogy ezt itt teszed, csak minket untatsz, már megbocsáss

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hello,a multi a warezon most nem jó,valaki tudna egy kis infóval szolgálni?(Bocs hogy ide írom,de nem tom melyik a normális warezos topic. Bocs ha ez gond.)