Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gránátot nekik, szaladnak szétfele, oszt' hátbalõhetõek 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

basszus, már ki vagyok akadva ezektõl a pajzsos katonáktól.. rohadt nehéz kilõni õket, mikor maguk elé tartanak egy ajtónyi nagy pajzsot. Pedig csak hardened-en játszok.
Alább nem akarom adni mert az meg má' kissé egyszerû. Leginkább akkor a xar mikor távolabb vannak, és nem tok mit kezdeni velük.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

nyuny01
lehet

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

darki81
én ma veszem meg, már félre van téve nekem, de most nemtudom, 100 százalékban lehet vele multiban játszani?

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

nyuny01
Ez van ezt kell szeretni,tudod az élet kegyetlen is tud lenni!Amúgy meg van topik ahova való vagy....

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Ennek örülök, de még igy is messze van az elfogadható mértéktõl ( persze ez megint minden embernél egyedi szintet jelent) A vasárnap meg nem vasárnap volt <#kacsint>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Neten játszani a warez-al vasárnap óta lehetett,nem egy hete.
Te tudod mit olvasol,én azt nem vonom kétségbe.Viszont én játszok vele egy hete éjjel is nappal is,különösebb lag nélkül.Volt olyan meccs ami lag-os volt,volt olyan host aki kilépett,de egyáltalán nem elfogadhatatlan mértékben.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Amég az elõzõt feltörõ csapat kb felnem kel ma reggel. ne igy legyen4 hiszen ez lenne a lényeg!

Na az elfogult oldal.. 1 hét alatt kilehetett volna adni egy hotfix-et hogy ne lehessen warezzal neten játszani. A LAG meg igaz ( nem én mondom, olvasom). Ez meg azért fáj mert pont az nem tud avagy élvezettel nem tud vele játszani aki megvette.. Nos ez neked 4/1.

Nagylaci
A warez verzióval a tegnapi frissítés óta nem lehet már játszani! Persze kérdés, hogy meddig...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

" jó az hogy max 9 v 9 tolja, és nem 25 v 25" Nagyon jó!
"jó az hogy csak éjjele lehet játszani mert akkora a lag hogy bejutni se lehet?" Ez meg nem igaz...
"jó az hogy a megjelenés óta kussol a fejlesztõ?" Mért egy hét alatt mit kellett volna csinálnia?
"de az a helyzet hogy a multija az amit 80%ban ingyenélõk használnak." Ez nem tudom neked mit fáj,fájjon az IW-nek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

csuszi
"ÉS a lényeg: nem a játékkal van bajom mert az nagyon jó is lehetne" - erre írtam az idézetem.😉

MJ rulz Pink Team The Only One

Bokafix2
Holnap viszem az eredeti mw2-met és megpróbálom feltelepíteni a suli gépeire. Néha vannak olyan gáz info órák hogy nem árt kicsit felfrissülni.
Különben is az excel táblától már berozsdál a szemem. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

newszepiking
mikor-min?
bazzeg, tényleg nem emlékszem.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Nem keverlek...cod4 topik.<#nezze>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Pedig nem tetszik, fent volt, végig toltam a singlet, majd töröltem és visszamentem más játékokktal játszani ( nem cod 😄 . De a hibái valóban nagyon idegesítenek mivel az elõzõ része nekem tetszett és ha lövöldözni akarok akkor még mindig jó. Ezt is meg akaratam venni, mivel az elõzõ is jó volt, de ahogy mondod "a hibái idegesítenek" nem kicsit. És ezt leírtam, a amagam idióta stílusában.. na még egy kv ( meg talán egy cigi) <#hehe>

newszepiking
nem keversz valakivel?
nem vitatkoztunk még.
szerintem.

de tök jó hogy egeyetértünk.<#nevetes1>

ja, annyira ideges vagyok hogy mindjárt elalszok <#hehe>

Sry hogy Téged találtalak meg, nem volt szándékos <#szomoru2>

csuszi
"- tetszik, de a hibái idegesítenek, ezért itt kiadod magadból"

😊😊😊

Na ezt valahová írjuk fel hogy most van az elsõ alkalom, hogy valamiben egyetértünk.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Sajnos igen.. és ez a jellemzõ tendencia ami szerintem a jövõben dominánsabban fog elõtérbe kerülni. Mi meg szívunk, mert megérdemeljük.

Csak akkor itt az ellentmondás hogy ha a játékfejlesztõ az én/mi pénzünkbõl él/ne akkor miért nem olyat csinál amit a közösség VALÓBAN várt. Fõleg akkor ha 5letekbõl stb nincs hiány a vásárlói rétegben.

Ha ez üzletpolitika, akkor nem nagyon fog semmi jóra vezetni.
Fõleg mert pölö én is ( aki ritkán fikáz, de ha igen akkor szubjektíven de jogosan), nem adom a pénzem a játékért, hanem elköltöm másra. Lehet csak 1 ember vagyok, de az adott szituban a gondolkodásomat követheti a világban még több százezer ember.. és az már tetemes summa kiesés.. stb.

ÉS a lényeg: nem a játékkal van bajom mert az nagyon jó is lehetne, a kiadóval van bajom aki megmondja a fejlesztõnek hogy mi legyen..ja! szabadtudat, vicc.

csuszi
és nem is azt írtam, hogy azt az egy véleményt, hogy szar ne írja le, hanem hogy miért ismétli/ismétled önmagát/önmagad, és ennek ellenére miért játszik vele. és végképp nem szabtam meg hogy írjál-e vagy sem. lásd alant idézetem. ideges pedig pláne nem vagyok, én nyugodt voltam végig, veled ellentétben😉😊

nem kell pszichológusnak lenni (majdnem az vagyok😊), hogy inkább ez legyen az igaz:
- tetszik, de a hibái idegesítenek, ezért itt kiadod magadból
- warezos a lelkem (nem Te), és a warez instabilitása, kiszámíthatatlan ideje frusztrálja szegénykét

newszepiking
egy kis vélemény:
csak a multival játszottam eddig.
egyetértek abban, hogy ebben az egészben csak az talál igazán nagy hibát, aki rettenetesen akarja.
nem értem, hogy aki úgy vette meg, hogy szereti a cod játékokat, az hogyan lehet ezzel elégedetlen?
alacsony gépigényû, gyönyörû, pörgõs, kurva jó pályákkal teli játék lett, messze hozva az elvárható szintet.
lehet hogy a benne lévõ újdonságok kicsik, de van belõlük bõven, és ha az általuk hozott újítások valakinek nem tetszenek, az pech, ezen az alapon semmiféle változást ne vezessünk be, ugyanakkor semmiféle újdonságot se várjunk el.
steam: igen, elõbb-utóbb bosszantó lesz, hogy nem tudok válogatni a szerverek-pályák, stb. között. jelen pillanatban azonban az a helyzet, hogy a sokat istenített (általam is) cod4-el (szintén eredeti) egy percet sem tudok játszani a pb júniusi frissítése óta, ugyanis játszhatatlanul akad.(na persze nem új a gépem.)
ebbõl a szemszögbõl nézve semmi bajom a steam-el, nem igazán akad, ping bajaim sincsenek - ha a warez és a csalók miatt ez kell, hát ez kell. kellemetlen, de ez van.

összességében tehát szerintem istentelen jó lett, cod4 óta nem játszottam ilyen jót, és nagyon komolyan mondom, nem tudom mit várt az, akinek ez alapjaiban nem tetszik.

csuszi
már írtam. ez 99% hogy üzleti húzás, mindenki megvette warezig aki potenciális vevõ, most beetetik a "többit". nem 1 játékkal játszották már ezt el.

fery02
Igen, az egyik visszaválaszoló te voltál, de egy másik ember is visszaírt. Mindegy.
Köszi az infót, akkor ebbõl nem lesz vétel, pedig terveztem, hogy ha az elõzõ részt nem is, de ezt megvesszük.
De kettõ példányt nem fogunk venni, az biztos.

Neked is köszi Zomil, így már még biztosabb vagyok a dologban.

Akkor nem is zavarok tovább, jó játékot mindenkinek! 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Talán azért ír ide az is mert van véleménye... és ha az neked nem tetszik akkor nem annak kellene a természetesnek lennie hogy egybõl beszólsz neki, hanem csendben végigolvasod, majd eldöntöd hasznos e az infó, és ha nem lapozol, mivel ez szubjektív vélemény, ahogy minden ember véleménye az. És nem oltani kell a másikat, hanem ha nem érdekel - figyelmenkívül hagyni és tovább lépni.

Na tényleg szép napot <#hawaii>

MIért mindenki a dedikált szerverek hiányával pedálozik? Azon kívül tökéletes a játék? jó az hogy max 9 v 9 tolja, és nem 25 v 25?, jó az hogy fél pillanat alatt feltörték és röhögve játszik mindenki? jó az hogy csak éjjele lehet játszani mert akkora a lag hogy bejutni se lehet? jó az hogy a megjelenés óta kussol a fejlesztõ? ( á, biztos gózerõvel foltozgatják!- jah! valószínû.. ennyi idõ elteltével arra nem voltak képesek hogy az ingyenélõket kivágják?!, simán ki is fizetném érte a 60 eurót... ha a megjelenéskor ( ó, megnt pedálozok!) legalább a 4 "multis" vonulatát elérte volna. Ha csak a pénzügyi részét nézi az ember, és ehhez nem kell nagy eszûnek lenni; 20% eredeti - 80% warez.. ami ha csak a single része lenne, lehet legyintene a kiadó és "ráérõsen" foltozgatná, de az a helyzet hogy a multija az amit 80%ban ingyenélõk használnak. Csak ennyi a baja, de egy multira kihegyezett játéknál ez egyenlõ a sírgödör közelébe jutással. Jogos tehát az a többszázezer felháborodott vásárló panaszáradata amire a fejlesztõ válasza: "ó persze, annyira csináljuk hogy azt se tudjuk mikor lesz patch.. fõleg olyan ami azonnal minden ( legyen csak netes) hibát javít..

Egyszer még jó lesz...

Sosem lesz olyan skillt igénylõ játék mint annó a Q3 vagy az UT volt.
Az viszont tény, hogy itt is az ügyesebb játékosok az eredményesebbek.
Gyorsabban lehet olyan szintre jutni, hogy nem mindig lõnek le és a gyengébb képességûek is el el találnak ellenfelet is 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

csuszi
nem vagyok király, csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy minek ír ide, minek játszik vele, aki utálja, aki szerint szar. akkor talán az apróban kellene írnia, hogy eladja a játékot.
de én veled ellentétben szívesen veszem tõled ha megmagyarázod a "bizonyítványod" miért is vagy ilyen agresszív kismalac 25-30éveddel. hogy miért írod ne szabjam meg hova írjál (nem szabtam!!!!olvass), de én ne írjak neked vissza. hogy minek vesztegeted az idõdet egy szarra.

Igazából nem értem azokat akik azt mondják rossz lett a játék. Meg van a COD4 is. Semmivel se jobb mint ez a 2. rész. Igaz a 2 ben nagyon bosszantó a dedikált szerverek hiánya. Körülményes az egész. Amiért jó lenne az a csalók kizárása, de ez még nem sikerült. (én szerencsére még nem találkoztam velük) Az MW1 ben viszont nagyon sokszor...és ezért is lett elegem belõle.
Aki szórakozni akar vagy egy jót játszani az itt is megtalálja a számítását.
Aki a hibákat keresi mindig annak sose lesz jó semmi.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Látom csak te vagy a király. Meg kell magyaráznod azt amit nem kéne...

csuszi
legközelebb olvass is ne csak írj.

"és nem kell megsértõdni, leszarom ha ezután is írsz, ezután is játszol, csak akkor az elõzõ hozzászólással egy kis ellentmondást vélek felfedezni."
semmi attack nem volt benne, gratulálok. és ismét egy logikai bukfenc, de ne sértõdj meg:

"1.) ne szólj már bele hogy hova, mikor, mennyit és mit írok mert semmi közöd hozzá. A fórum a véleménynyilvánítás platformja amit nem te írányítasz és igy belepofázási alapod sincs. Térjél már észhez." <--> "És NE reagálj erre légy oly kedves."

szép napot😊

csuszi
nem is vettem, normális emberke vagy, emlékszem rád.

Figyi már öcsi, ne kiáltsd már ki magad itt kiskirálynak mert egy ugyanolyan fórumozó senki vagy a számomra mint a többi ismeretlen.

1.) ne szólj már bele hogy hova, mikor, mennyit és mit írok mert semmi közöd hozzá. A fórum a véleménynyilvánítás platformja amit nem te írányítasz és igy belepofázási alapod sincs. Térjél már észhez.

És a gyerek jelzõt a magam 30 évével kikérem magamnak. Kiváncsi lennék mennyi észt sikerült összekaparnod 30-35 év alatt.. látom semennyit.

A másik, nem kell orrba-szájba védeni ezt a játékot ha egyszer nem az aminek el akarták adni. Én vagyok olyan hülye állampolgár hogy eredeti játékokkal játszom ( miután valóban meggyõzõdtem róla hogy ez hosszútávon is élményt fog nekem nyújtani. A sok nagypofájú aki pont azt szajkózza hogy igy az eredeti ugy, meg suttyomba tolja a törtet. Na én nem követtem el ezt a hibát mivel a single részét játszottam végig, ami aszem ugyanugy a játék szerves része, és arról alkottam véleményt. A multiról meg annyit hogy már csak a paraméterei alapján is szarabb mint az elõzõ rész + ez a sok baszakodás, mellémagyarázás, lag, bug, hax, csak a gyártót/fejlesztõt "dicséri".

Legközelebb ha valakivel nyers és paraszt akarsz lenni, keress a környezetedbe egy 13 éves vérpistiti és neki magyarázd a kemény érveidet hogy ez mennyire jó...

És NE reagálj erre légy oly kedves.

csuszi
utolsó hsz.
cod2 pb nélkül volt fél évig!!! ott is azt hallgatta mindig mindenki milyen szar az 1-höz képest. sose szeretik az utódot az elõzõ szerelmesei. de tudod a cod1 halott, ezen ne is vitatkozzunk. az uo is. cod2:
-szar a pb, kivág random embereket, össze vissza hasraütésszerûen, kurva jól esik cb waron 3-4 kört elbasz az egyik oldalnak.
- írta valaki, hogy eredeti szerveren nincs chet😄😄😄 kell pb shot? cb-adminnal leveleztem 3hónapig, a gyerek azóa is játszik, tolja több klánban, jó a rendszer. pb-nek is írtam, azok is leszarták. gv-nek is. szintén. egymáshoz küldözgettek.
- haldoklik... ezen vitatkozhatunk, de így van.
- ott is megér egy misét a fegyverrendszer a hihetetlen randomsebzéssel, a sniper közelharci fegyver is, a shotgun jobb távolra mint közelre dolgokkal😊
cod4
mindent kivettek az elõzõ codokból ami jó volt, és a promod-dal kiherélték a játék "fun" részét, a perkekkel, streak-ekkel. lassan csúnyább mint a 2, szép teljesítmény, örülök hogy le lehet feküdni, mert ha a cs spanokon múlna már célzás se lenne benne, lásd sniper.
maradt egy elbaszott fegyverzetû nulla skill játék, minden móka nélkül.
cod6
nulla skill game, DE LEGALÁBB FUN. kiabszott élvezetes a public. nem versenyjáték és? a többi dolog mind hanta, ahogy lentebb skyline egyszer végigvette egy hozzászólásban.

KM
Hm...
Ne vedd magadra.
Egyszerûen visszafejlõdés a multi minden szinten. Remélem, hogy a többi játék nem követi el ezt a hibát.
Eredeti játékom van, de 10 percet nem tudtam még normálisan játszani...

uraim, éjjel kell játszani...

nincs lag, nincsenek csalók, mikibe ordító 8 évesek stb..

tegnap éjjel 2 v 2 be nyomtunk HQ t óriási feeling volt.. meg kurva hosszú 😊

de fordítottunk és nyertünk <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

csuszi
ízlések és pofonok. nekem tetszik. cod4-nél mérföldekkel jobb, neked az se tetszett. ott a cod2, told azt. van kb 10000 játék ami nem tetszik nekem, pont leszarom azokat. ha ez se tetszene, nem lenne fav-ban a topic, nem írnék ide, nem lenne meg, nem warezolnám le, nem level hack-elnék (amúgy se), nem játszanék vele. drága az idõ, egyre kevesebb van, ti dolgotok mire pazaroljátok, biztos én vagyok elbaszott...

csuszi
akkor ha minden igaz, ez volt itt az utolsó hozzászólásod, és a játékot se tolod tovább. "elvileg"

és nem kell megsértõdni, leszarom ha ezután is írsz, ezután is játszol, csak akkor az elõzõ hozzászólással egy kis ellentmondást vélek felfedezni.

level hack-hez még csak annyit, hogy a sok nagyeszû még véletlen se gondolt arra, hogy a 700-as szintlépéssel a játék egy jelentõs élményét vonta meg magától. ízlések és pofonok, amikor nekem a cod2 egy CB!!! waron véletlen tankok nélkül töltött be, és "átláttam" rajtuk, nem arra gondoltam milyen fasza is most nekem, hanem reload. ha véletlen 700-asra ugranék bug miatt, azért írnék support-nak levelet, hogy csinálják vissza, mert ez így kibaszás nekem.

gyanítom, hogy a fórumon 5% ha hasonlóan gondolkodik mint én, a többinek van egy rövid üzenetem: szánalmas buta emberek/gyerekek.

KM
Akármit mondasz ez a fajta multi megoldás tragédia...

csuszi
pont ugyanolyan ez a topic, mint amilyenek a szerverek, mióta megjelentek a warezos kretének, elõtte egy flame nem volt, azóta szinte mindig.
a level hack nem csalás, akkor mi a faszom?
warez:
1. egy imserõs warezolt játék megvétele elõtt, laggolt mint az állat. azóta nem. nem tudom igaz-e, nem tudom miért, de ezt s nyugodtan bekalkulálhatják a kretének.
2. kibaszott szar a játék, hetek óta ez megy, még meg se jelent, de szar az egész, kijött, még mindig szar, mióta van warez (ne szarjatok be csak egy darabig) azóta az összes fasz a szervereken lóg (nekem nem fáj, csak ne csaljanak-ugassanak - de teszik), és órákat tol ezzel a "szarral". lehet visszamenni cod4 ezni, vagy bármi más, de itt lógtok a topicban, a játékban, pedig kurva tré a game. érdekes...

Nem értem hogy tudtak a COD 4-nél sokkal gyengébb, herélt szart kiadni?

A nagy hipe ellenére ez egy nagyon rosszul összerakott valami.. Az eladások meg azt tükrözik hogy elvakultan várták, majd vették, majd koppantak...

Marad a 4 😊

koschwarz
én szeretnék személyeskedni egy kicsit: ez a darksector egy viselkedészavaros droid, de még elnézhetõ lenne, ha mondjuk 14-15 éves, de most hogy kiderült, hogy 28...<#duhos2><#banplz>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hi.. nemtom irtátok e de azota 200hsz volt. Multiplayer profilt hova menti a játék??

ajem kisa
Igazad van, én külföldön élek, én a codmw2-t nemkicsit drágán vettem, mert itt ennyi sajna mint a steam-en, ráadásul amikor nov.10.-én kértem pc-re a játékot, rendesen megvolt lepõdve az eladó, hogy nem konzolra kérem!
Jah, és a 2 eladóbol csak az egyik volt képben, hogy kaptak pc-s verziot kb 10-et...(ez egy gamer bolt volt egy 60.000 fõs városban!!!)!
Az emberek nemfejlesztgetik a gépüket, legalábbis nemmernek belenyulni, nemértenek hozzá, az itteni számtekes boltosok pedig nemkicsit márkafanok, az atilla hádés verziok alázása után is zöld vga-t akartak rámsózni...
Szoval megvan ez a "kis" konzolra minden látszat, az itteni játékboltok felében sem lehet pc-re kapni gémet sajna!
Mindegy, lényeg az, hogy pár napja a cod6 szerverre bejutni több idõ nekem, mint maga a játék, és abszolut nemolyen, mint az elsõ napokban sajna, pedig az ellenkezõje miatt vettem meg ezt a játékot, mert azthittem, hogy...<#szomoru1>

Tényleg jolenne egy valaki, aki rendet tenne ebben a topikban, mert az utobbi 150 hsz.-t mégcsakcsak végigsem olvastam!
Akik csak kötekedni járnak ide, menjenek már le a játszóra, vagy keressenek barátnõt, vagy bármi, de nõjjenek már fel kicsit agyban!

És jolenne egy FAQ is! <#nezze><#papakacsint>

Remélem azért másnak is ismerõs volt a Gulag pályán, "zuhanyzós rész" a Szikla címû filmbõl😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok,

Ma reggel átgondoltam a legutóbbi hozzászólásaimat, valóban nem kellett volna és nem is szabad személyeskednem.
Ezúton kérek elnézést mindenkitõl ha valakit "ilyenmód" megbántottam.
Ellenben hagy várjam el, hogy ez a fórum maradjon meg a játék kedvelõinek, és fõleg vásárlóinak.

Szép napot mindenkinek.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Zs0lt1
A játékfejlesztõk rákényszeritették az embereket, hogy ne pc-n játszanak, hanem konzolon, mert oda több játék készül, hamarabb jön ki stb.
De az emberek nagy része továbbra sem fog fizetni játékokért, szóval konzolon is a törttel játszik. Tehát ha átcsábították a népet konzolra ne csodálkozzanak ha ott van a sok warezes ember.

A másik hozzászólásodra válaszolva, meg lehet oldani törttel az invitálást.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Bazzeg tényleg! Tudtam hogy ismerõs 😄

Zs0lt1
Akkor nem jól csinálod: