Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is van olyan hogy szinte alig ölök és szaggat, ellennek meg olyat bead csak nézek..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
így fejezték be.
szerintetek mi lehetett velük?
elmentek vacsorázni?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Xbox Live: Lunatic HUN
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
emergency air dropbol szép dolgokat lehet összemakkolni 😄DD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
amúgy egyre többen rohangálnak rakétákkal, így a repcsik és a helikopterek néha elég rövid életûek...
én is áttérek majd másodlagos fegyverként a rakétákra, már csak azért is mert kell az XP amit az x db lelõtt repcsikért ad majd... 😉
tegnap beállítottam killstreak-ra az atomot... de minél jobban akartam az atomot, annál szarabbul kezdtem el játszani... így hamar visszatértem az eredeti beállításra....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nemtudja valaki ez mért lehetséges? Eredeti játékom van.
Predator (egyik kedvencem)
Air Strike
Stealth Bomber (amikor belép a látómezõbe, egyszerûen gyönyörködöm rajta)
😄
Kezdetben UAV zavarót használtam... helyette predi inkább
4 - Care Package
7 - Harrier Strike
9 - Pave Low
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
se s&d ba csak tdm lép be
43lvl vagyok
kiválasztom a játékmódot és csak várok várok várok de nem történik semmi mi lehet a baj ?
eredetibe vettem meg a játékot...
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én nem akartam,biztos odaesett elém... <#whatever>#whatever>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!