Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
steam, origin: ACE_hun
Amúgy még szerencse, hogy a saját Care Package-t gyorsabban veszed fel, mint más. E nélkül nagy anyázások lennének a kis kleptók miatt 😊
2: semmit, ha eléggé rossz, akkor fogja magát, és keres egy új hostot a játék. Ilyenkor egy kis idõre megáll minden.
3: véletlen. Gondolom van valamilyen százalékuk, hogy melyiknek mennyi az esélye, de legyél kitartó. Én mindent kaptam már kivéve atomot, de gondolom az nincs is benne 😊 Ja meg még egy csomag sincs benne 😊
2. Igazából semmit, bár tegnap óta mintha egy idõ után hostot cserélne a játék, de lehet csak most volt így. Volt egy játékom, amiben nem szaggatot semmi, minden szaggatás mentesen ment. Viszont SLOW MOTIONBA... szóval ilyen lassított felvétel szerûen. Aztán átrakta rám a hostot, és minden ment faxán.
3. Random. Care packagebõl random ad cuccokat
Kérdéseim vannak még:
1. invite-s haverokkal egy teambe kerülök tdm-ben pl.?
2. szoktam látni laggos hostokat, mit lehet vele csinálni?
3. eddig csak ládából kaptam airt, "radar ikon", gépágyút - ez mitõl függ, hogy mi lesz? pl. helit nem kaptam még
vagy private match
MJ rulz Pink Team The Only One
felejtsétek el a gl-t és a heartbeatsensor-t.
akárki megmondja aki ért a játékhoz h low-ok fegyverei...
na pá<#banplz>#banplz>
Most hétvégén vettem a mw2-õt.
Kérdésem az lenne, hogy lehet haverokkal egy szerveren közösen nyomni?
Mondjuk 2-3an vagyunk és véletlenszerû szerverek vannak.
cg_scoreboardpinggraph 0
cg_scoreboardpingtext 1
Fákjúal!
Fákjúal!
Stopping Power Pro
Steady Aim
M4A1 , Holograpich célzóka, illetve GL, vagy Silencer^^
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
igen: evidens.
nem: így az iw-nek lesz igaza, hogy így is megy, pedig így azért annyira nem oké. no demo, ping? játékbeállítások? nincs lerakó hang. tehát azért az iw mindent megoldhatna pillanatok alatt, de nem teszi, pedig azért 300ezer pc-és megvette - több arányosan mint az elõzõ codokat. és lesz ez 1milla is ha így halad.
MJ rulz Pink Team The Only One
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
pár hét elteltével tuti végig játszom még egyszer, aztán majd kicsit késöbb megint... 😄 addigis marad a spec-ops, meg a multi, ami szintén nagyon fun
nálam a single 10/10
multi is csak a szerver elcseszés miatt 7/10, viszont a steam megoldás nem lenne rossz, csak akkor mûködne is ugy ahogy ki van találva 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Marathon
Cold Blooded / Stopping Power
Ninja
fegyverek:
close/mid range-re M4 attachment nélkül
long range-re ACR attach nélkül, vagy reflex-szel
más:
nekiültem a single résznek.. most mentem le a president bunkerba, és apáám, amit eddig láttam az valami nagyon durva volt.. azt merem mondani hogy ez az eddigi legjobb cod single. valami atom jó, és nem mellékesen gyönyörûen van megcsinálva.. megyek is vissza mer nembirom már tovább 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Cold Blooded és Ninja perk:így a sok csíra kemper nem tud bemérni semmivel sem.
Szerintem más nem kell,se uav,se hõérzékelõ,semmi nem lát.És halkan futsz.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
THX
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nézzétek meg ezt az oldalt----> http://www.callofdutymw2.atw.hu/ még újj és lehet jelentkezni adminnak is. "Az egyik ismerõsömé" szerintem jó lett 😊
Nehéz AZ éleT!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Barátlistából rám ír 1 srác, h kölcsön adnám-e neki, és a haverjának fél órára az acc-omat.
Meglepõdtem, h Õ ilyet kér, feltettem pár kérdést amire tudnia kell a választ, csak értetlenkedett. Ráhívtam hangos chatra, nem vette fel, majd offline lett.
20 perc múlva újra online, mondom ráírok, h folytassuk a kérdezz-feleleket, hát kiderûl, h Õ bizony nem kérte az acc-omat. 1szerûen feltörték az acc-ját, és az Õ nevébe kunyeráltak az ismerõseitõl.
!!!!
dvd nem kell neki!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88