Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennél a játéknál semmi különbség nincs XP illetve Vista vagy Win7 alatt?Úgy értem,pl a Crysis-nál ugye volt,hogy dx10es effektek csak Vistán voltak.Így értem a kérdésem.Van különbség,vagy ugyanaz,ugyanúgy néz ki a játék?

Fpocok
Elméletileg neten egy un. steam cloud tárolja, gyakorlatilag nem. Már több mint 500 ember járt úgy, hogy crashelt a gépe játékközben és elvesztették a MP rangjukat meg minden. Szal még EZT SEM TUDTÁK MEGCSINÁLNI...

Parasite Eve 2, best game EVER!

elitehun
Hazai eladási toplista. Xbpx360-on, PS3-on és PC-n is elsõ helyen van a MW2
elitehun
Sztem géprõl
darki81
1 fõ kérdés! A RANGot a steam menti neten, vagy a géprõl kell kimenteni???

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

elitehun
Vagy ha nem is 0 de a legalacsonyabb
HD JOHNNIE
nem arra írták

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

armageddon666
Mintha lett volna visszább több videó is, hogy 25ös killstreak után van atom.

@

Fpocok
Pingen lehet látni. A hostnak 0 pingje kéne lenni.

Honnan tudod hogy Te vagy a host?

steam, origin: ACE_hun

Vagy ha van akkor nagyon-nagyon-nagyon-nagyon kicsi az esélye 😊
Amúgy még szerencse, hogy a saját Care Package-t gyorsabban veszed fel, mint más. E nélkül nagy anyázások lennének a kis kleptók miatt 😊

Fpocok
Szerintem sincs atom 😛

1: igen, és kékkel jelöli õket, nem zölddel!
2: semmit, ha eléggé rossz, akkor fogja magát, és keres egy új hostot a játék. Ilyenkor egy kis idõre megáll minden.
3: véletlen. Gondolom van valamilyen százalékuk, hogy melyiknek mennyi az esélye, de legyél kitartó. Én mindent kaptam már kivéve atomot, de gondolom az nincs is benne 😊 Ja meg még egy csomag sincs benne 😊

Fpocok
1. HA invitolod õket partiba, és úgy find game, akkor igen, egy csapatba rak, bárhova mentek.
2. Igazából semmit, bár tegnap óta mintha egy idõ után hostot cserélne a játék, de lehet csak most volt így. Volt egy játékom, amiben nem szaggatot semmi, minden szaggatás mentesen ment. Viszont SLOW MOTIONBA... szóval ilyen lassított felvétel szerûen. Aztán átrakta rám a hostot, és minden ment faxán.
3. Random. Care packagebõl random ad cuccokat

Köszönöm a gyors válaszokat!
Kérdéseim vannak még:
1. invite-s haverokkal egy teambe kerülök tdm-ben pl.?
2. szoktam látni laggos hostokat, mit lehet vele csinálni?
3. eddig csak ládából kaptam airt, "radar ikon", gépágyút - ez mitõl függ, hogy mi lesz? pl. helit nem kaptam még

Fpocok
Nem is tudtam, van ilyen beállítás 😛

Azért el lehet fun-olni úgy is, fõleg, ha be van állítva, hogy csak a fejlövésbe haljon bele az ember 😄

Fpocok
Úgy is, csak 3an 4en nem poén játszani, és privateban még xpt sem kapnak.

csuszi
"Igen, rámész, hogy Play, aztán alul invite, beinveled arcokat, aztán find game, kiválasztod a játéktípust és bumm... "
vagy private match

MJ rulz Pink Team The Only One

Fpocok
Igen, rámész, hogy Play, aztán alul invite, beinveled arcokat, aztán find game, kiválasztod a játéktípust és bumm...

egyet tudok mondani...

felejtsétek el a gl-t és a heartbeatsensor-t.

akárki megmondja aki ért a játékhoz h low-ok fegyverei...

na pá<#banplz>
Hali!
Most hétvégén vettem a mw2-õt.
Kérdésem az lenne, hogy lehet haverokkal egy szerveren közösen nyomni?
Mondjuk 2-3an vagyunk és véletlenszerû szerverek vannak.

ffxi
Jah és a próblémám pedig: Ezt hova kell beírnom, hogy a pingjelzõ ne csík legyen, hanem szám. config-ba?

cg_scoreboardpinggraph 0
cg_scoreboardpingtext 1

Fákjúal!

ffxi
Enyémet feltörték. De nem változtatták meg a jelszót. Onnan tudom, hogy csupa idegen emberkék voltak a friends listámba. Spanyolok nagy része. Arra következtettem, hogy nem tudták az imeles jelszavamat. Mert jelszó változtatáshoz kell az imeles megerosítés. Mivel nem egyezik a steam jelszo es az imel jelszo. Ezért nem tudták 😊 Mákom volt.

Fákjúal!

elitehun
Sleight of hand Pro

Lightweight Pro

Commando Pro

Scar-H hangtompítóval
Nekem is az volt a problémám a játékkal mint neked!Letöröltem,újratelepitettem de nem müködik még most se!Elolvastam a hozzászolásokat probáltam ezt is azt is de nem sikerült!Elmondanád pontosan h te mit csináltál h müködik megint?Elöre is kösz!
V43 1105
Bling

Stopping Power Pro

Steady Aim

M4A1 , Holograpich célzóka, illetve GL, vagy Silencer^^

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fapuma1977
Fapuma77-Nagykanizsa

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

csuszi
örülök is meg nem is.
igen: evidens.
nem: így az iw-nek lesz igaza, hogy így is megy, pedig így azért annyira nem oké. no demo, ping? játékbeállítások? nincs lerakó hang. tehát azért az iw mindent megoldhatna pillanatok alatt, de nem teszi, pedig azért 300ezer pc-és megvette - több arányosan mint az elõzõ codokat. és lesz ez 1milla is ha így halad.

MJ rulz Pink Team The Only One

romeozor
nyílt pár ClanBase ladder, lehet játszogatni

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Jaffa 2843
nah végeztem a single résszel. hát mit mondhatnék... nagyon durván jó volt. és sokkal brutálisabb volt mint az eddigiek, volt pár rész amikor azt mondtam, hogy tuti nem az lesz.. és de.. a csúf részeket is simán megcsinálták, nem véletlenül van 18+ a dobozon
pár hét elteltével tuti végig játszom még egyszer, aztán majd kicsit késöbb megint... 😄 addigis marad a spec-ops, meg a multi, ami szintén nagyon fun
nálam a single 10/10
multi is csak a szerver elcseszés miatt 7/10, viszont a steam megoldás nem lenne rossz, csak akkor mûködne is ugy ahogy ki van találva 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
egyém is hasonló

Marathon
Cold Blooded / Stopping Power
Ninja

fegyverek:
close/mid range-re M4 attachment nélkül
long range-re ACR attach nélkül, vagy reflex-szel

más:

nekiültem a single résznek.. most mentem le a president bunkerba, és apáám, amit eddig láttam az valami nagyon durva volt.. azt merem mondani hogy ez az eddigi legjobb cod single. valami atom jó, és nem mellékesen gyönyörûen van megcsinálva.. megyek is vissza mer nembirom már tovább 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Waczkor
Sleight of Hand:gyors töltés
Cold Blooded és Ninja perk:így a sok csíra kemper nem tud bemérni semmivel sem.

Szerintem más nem kell,se uav,se hõérzékelõ,semmi nem lát.És halkan futsz.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

JuanG
faszom ebbe a bugos szarba...tegnap még egész jót játszódtam vele, ma meg 10 perc játék után elszáll exe hibával a program (single, eredeti)...most már jó lenne orvosolnák az ilyen problémákat...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Szega87
ki milyen perk kombinációkat tud ajánlani nekem? <#heureka>

Tisztelt ZALAI-ak.Ha érdekel valakit egy Év Végi Lan Party,az légyszi jelezze nekem.Minden évben tartunk egy Év zárót,és gondoltam szólok,hátha van aki el is jönne.

THX

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Lacee86
Nekem is hasonló gépem van. Nem túl nagy felbontásban játszom (960x600 2xAA), de majdnem minden látványjavító be van kapcsolva és a textúrák high-on vannak. Így még a leggyepálósabb résznél sem esik le 25 FPS alá.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Oké,én is így gondoltam,de azért megkérdeztem hátha😊

Hétvége miatt 😊

Tegnap délután rendeltem meg a gémet 576-nál. Még nem vették fel velem a kapcsolatot. Ez a hétvége miatt normális vagy ennek ellenére már kellett volna? (amúgy nem házhozszállítás hanem bolti átvétel)

rayx
Hello.

Nézzétek meg ezt az oldalt----> http://www.callofdutymw2.atw.hu/ még újj és lehet jelentkezni adminnak is. "Az egyik ismerõsömé" szerintem jó lett 😊

Nehéz AZ éleT!

norbi56
Nagyon sok ilyen van nem kell vele foglalkozni.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Haveromnak, és sok más embernek is ez a baja, már mindent kipróbáltak, de nem indul el 😞

kigyi
Sok-sok player van a mi kis megyénkbõl ez már délelõtt kiderült 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Daell Drow
szerintem se kevesen 😊
Jaffa 2843
így van.. lopások történtek sajnos.. soha senkinek ne adjátok ki az accotokat

VIGYÁZZATOK!!!!!!!!!!!!!!! MA ESTE TÖRTÉNT!!!!!!
Barátlistából rám ír 1 srác, h kölcsön adnám-e neki, és a haverjának fél órára az acc-omat.
Meglepõdtem, h Õ ilyet kér, feltettem pár kérdést amire tudnia kell a választ, csak értetlenkedett. Ráhívtam hangos chatra, nem vette fel, majd offline lett.
20 perc múlva újra online, mondom ráírok, h folytassuk a kérdezz-feleleket, hát kiderûl, h Õ bizony nem kérte az acc-omat. 1szerûen feltörték az acc-ját, és az Õ nevébe kunyeráltak az ismerõseitõl.

DarkSector
nem
!!!!
dvd nem kell neki!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Barrett 50 Cal
Sztem nem kevesen😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

tommygear
eredetivel be kell tenni a dvd-t ha single-t akarom jáccani?