Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Mindenre megvan a megoldás, csak mivel elég népszerû a topik, marha nehéz megtalálni!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
OFF kérdésem lenne, de légyszi ha tudtok segísetek!
Vista van a gépemen, és bármilyen játékot letöltök, az összesnél ugyanaz a hiba jelentkezik installálásnál.indig kidob egy hibaüzit, h egy bizonyos file hiányzik, néha tovább lehet nyomni de utána újra elakad. És minden játéknál ez van, sztem a vista kavar be, tudtok segíteni?
köszi
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Patch után keletkezett egy exe.temp fájl a játék fõ könyvtárában, azt kell megkeresni, és exe-t csinálni belõle!
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
érezhetõen jobb, könnyedebb mintha több egymást ismerö ember is lenne egy csapatba, mindenki egymaga nyomott rá a jatekmodra ugy indult el -
Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Köszönöm!!
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
nekem semilyen visszaigazoló linket, sms-t nem küldtek, csak felhív a futár hogy 5 perc és itt van.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Én ott rendeltem, telefonon keresztül. A csávó felírt minden adatot, név, telefonszám, e-mail cím. Pár perc múlva a megadott e-mail címre jött egy mail, amiben visszaigazolták a megrendelésemet. Majd amikor megjelent a játék nov.10. kaptam egy sms-t, hogy megjött a játék mehetek érte.
Szerinted mivel vertek át?
Megmondom, engem semmivel. Korrekt kiszolgálás!!!
Ja ez Szegeden volt!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Triathlon for life
Triathlon for life
4 GB memória, Intel Core 2 Quad Q9550 processzor, Asus GTX275 grafikus kártya.
haverokkal használtuk, DE ha valaki megcsinálta monnyuk LVL 8-ra, aakkor a 2. csak 8-ról tud indulni!!!!
vagyis a mentések lehet players mappán van, de steam szinkronizálni tudta a mentéseimet...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nekem így volt az elõrendelésnél... (be mentem érte személyesen)
ugye tudod, ha bolti átvételt kértél akkor az szószerint bolti átvételt jelent? 😄
menj be a boltba és vedd át 😄DDDDD
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ma viszont kifejezetten noob nap van. 4 meccset nyomtam SD-ben. Az elsõ az afgán pályán,egyedül maradtam mint védõ volt még 4 ellenfél,vártam barlangban hova teszik a bombát...Na 1 perc alatt sehova,és kör végén nagyba irogatja nekik a 2 társuk hogy noobok,camperek stb😄
Második meccs másik helyen....Egytõl egyig heartbreakeresek,lerakják a bombát,de nem menne megpróbálni hatástalanítani...A pálya másik felén a két hülye kereste az ellenfelet....
Ezután jött a régi codokból ismert csipás mezõs pálya...Kifut mind a mezõre csipával...Lerakja az ellen a bombát,egyedül megyek rájuk meghalok...Nézem mit csinál a többi 5 csapattárs...Nézelõdtek a mezõn a csipával tovább,1nek jutott eszébe hogy defuse kellene,az is kb 5 métert tudott menni hátbalõtték..😄
Végül felhõkarcoló...Indulok védõben,átrohanok alul ellenfél mögé...4-en a kezdõn az irodábol kuksoltak kifele sorba lelõttem õket a többinek fel sem tünt hogy hullanak a mellette állók...A maradék két ellenfél pedig középen a helikopter mellett kuksolt,leszedték a csapattársak...
Komolyan egy vicc ez a nap...😄
HJa a nagy "csipás" régicodos pályán kapásból 2 arc a csapatomból lvl hackel figyelt...Nagytudásuak😄 +1-szer amikor leírtottam a campereket egybõl valamelyik megjegyezte hogy jó a hackem és takarodjak...😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Xbox Live: Lunatic HUN

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Off
A Famas-t leginkább az idegenlégióban használják és a katonák Kürt-nek is nevezik alakja miatt.
ON
többet ölök clay jel mint csipával ugyanazon a mapon..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...