Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyik szinttõl elérhetõ az, hogy 2 db elsõdleges fegyvert vigyek magammal??
és mi a neve?:)
Köszi...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Per Aspera Ad Inferi.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
ha megnézzük a tulajdonságait, semmi, nulla... de mégis bejön...
csak duplázni kell.. + pár perk... gyorsabb futás és társai...
amire észreveszed, már véged, esélyed sincs...
Xbox Live: Lunatic HUN
Bementem FFA-ba kipróbálni,hát közelre kész.Ha kettõ van nálad az már 4 lövés tárcsere nélkül,Sleight of Hand-el tárazni is egy pillanat.Ezzel épületben vagy szûkebb utcákon érdekes találkozni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
lövöldöztünk a pályán egymásra, "össze vissza", csak meghal majd az egyikünk alapon... hát meghaltam... na mind1, béna vagyok, ez van... de bazz+, amit a killcam mutatott... azt hittem , le***om magam...XD
nem is az ölt meg akivel harcoltam, hanem messzebb, egy csávó úgy gondolta, a nagy csata közé bedob egy kést... na a kés elõbb megpattant egy falon, aztán szerencsésen megtalált engem...... XD
de gondolom mindenki dobott már el kamura, kést, vagy gránátot... vagy bejön vagy nem... ált. nem jön be, de néha meg bejön... dupla kill és társai...XD
gránát helyett inkább semtex... bár mi van ha látja, h készülõdsz fegyvert váltani, s dobja a kést.... ;) / én ált. megvárom, amíg kifogy a tár, s akkor megkínálom a késsel../
vagy csak elég ha hátrál... akkor már az se segít rajtad... bár ha gyorsan cselekedsz,inkább akkor le kell szúrni és tsá...
tegnap volt egy elég érdekes riot shield párbajom...a reptéri pályán voltunk, s mentem az egyik zászló felé, a várótermen át, ott a könyves cuccnál, a kajálos részen... riot shield aktiválva, guggolva, megfelelõ irányba állva, h még véletlenül se öljön meg egy eltévedt golyó... megyek, megyek... bazz+ , szembõl nem KÉT riot shield jön... azt hittem végem... de egy életem egy halálom, alapon, nekik rontottam, talán ez is volt a szerencse, h én kezdeményeztem a lökdösõdést... mert az egyiket sikerült agyonütnöm, másodjára, vagy harmadik probálkozásra... a másik pedig elég rossz irányba került így a csapattársam/társaim leszedték...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A pres10 lvl70esek egytõl egyig csaló szarok:)
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Altalaban ezt csinalja ha tul melegszik:
Olyan mintha predatorokra vadasznak<#hehe>#hehe> alig latom az alcaruhajuk miatt<#vigyor2>#vigyor2>
nade ettol fuggetlenul jolenne valami megoldas.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nem tudom, monnyuk ha 70-es szinten van, és a 10es prestige van jelnek kint, az télleg csit gyanús, mert annyi idõ nem telt el azért 10.ota...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerinted...
Vagy te azt gondolod hogy 2 hét alatt annyian kipörgették 10x a 70 szintet hogy minden 2.,3. csapatváltásra jut egy full prestige-es 70 es szintû ember.
Hogy rohangálnak ezek a 10. szintû rangjelzéssel?
Amúgy itt a prestige lista:

nincs multi krekk és nincs level hack és nincs konzol!!!
kizárólag 1.0.159-hez!!!!!!
origi meg már 1.0.169
GL meg céloz (jobb esetben),pikk,durr,meghaltál...
steam, origin: ACE_hun
Vkit tévesen felvettem.
ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
amúgy tegnap este akkor is volt valami, nehezen talált szervert, sok helyen kiugrott, laggolt, és volt egy csomó ismeretlen név, és sok 70-es, elõtte két csillagal....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
üdv a csapatban...
de a warez ezután is radír lesz
addig asszem nem is játszom, amíg a steam nem fog frissíteni....
hogy baxódna meg a sok majom....
A "Campelés" bizonyos játékmódokban,szituációkban teljesen rendben van.Illetve akkor és ott már nem is beszélhetünk campelésrõl,hanem taktikus játékról.SD-ben célpont védés,vagy a bomba lerakása utáni védekezés a robbanásig hátralévõ idõben.HQ-ban a megszerzett HQ védelme,stb...
Na de GL meg a játék?Tegnap éjjel történt.SD,Scrapyard pálya.Mindkét oldalról 1-1 ember maradt.A mi emberünk az égõ repülõs oldalán a hangárban bújik.A támadó oldal felõli kijáraton félig kinéz a hangárból.Egyszer csak egy robbanás,vége...Jön a "az utolsó kill cam" visszajátszás.Ellenfél a pálya másik oldalán,abba az épületben van ahol az egyik bombalerakó van.Már lövésre készített GL.Meglátja a túloldalon az ajtóból talán félig kilépõ emberüket,kilép talán 1-2 métert,majd lõ.Gránát átszáll a pályán,majd a pályát határóló téglafalon felrobban olyan 3 méter magasan,persze a robbanás hatósugara kinyirja a méterekkel elõtte-alatta lévõ emberünket.
Na most ez ha arcade ha nem,de szerintem elég játék romboló.Mert ha egy fegyverrel egy sorozattal leszedi az is valami,ha egy sniperel lõ egy szépet és leszedi az is valami,ha elõvesz egy gránátot és odadobja jól idõzítve és távolságot kimérve az is valami,de ez...
OFF
van a konzol, ami csak 1.0.159-ben használható.
mert konzolt nem csináltak többihez.
nah és ott lehet bohockodni, ha egyedül bemész saját szerveredre....és akkro átirogatod az értékeket.
DE!!!
ha kilépsz a serveredrõl akárcsak a menüig, akkor törlödnek a beállitások, és default lesz minden!!!
ez csak hülyéskedni jó, és csak egyedül... jumpolhatsz házak tetejére, meg ienek...nem több...:D
csak unatkoztam, és érdekelt, hogy miket lehet konzolban irogatni, de millio parancs létezik, amikrõl fingom sincs...D
de nincs gáz, ha elbaszok valamit, mert kilépek és defaultolja...:D
ON