Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
akkorse értelek 😄
Esplanade
thx

tommygear
lõdd lábon
tommygear
te eredetivel mit hekkerkedsz? <#confused>
DarkSector
a 2. érték az elirtam nem cm-ben van, hanem életpontokban...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Esplanade
brazil pályán egy fekete csákó után kell futni, ott mi a feladat?

DarkSector
ahhogy olvaslak neked origivel van bajod.
ez valszed azért lesz, mert kékhalálnál nekemis szoktak lenni, régebben voltak adatvezsteségeim...

ha tudod akkor próbáldmeg megszüntetni, a kékhalált okozó tényezõket, akár játék alatt (néha háttérben futó alkalmazások okozhatják.), illetve a Program Files\Steam\SteamApps\common\call of duty modern warfare 2 mappából a players mappáról csinálni idõközönként biztonsági mentést.
ez tartalmazza a profilodat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
sokan leszarják, mi a véleményem, ahhogy te is. Nem figyelsz rám, csak irogatsz.
ez mind magánvélemény...attól hogy valaki megveszi, még nem lesz automatikussan loser.
ez az én mértékem, nálam ez a játék nem üti meg az ár/érték arányt....ennyi.

nem kell elmenned innen, ha végre másról is irnál a topicba nem csak evvel kapcsolatban...

Kis segítség kellene! Játék közbenn kékhalál,és ezután a szintem 1-es lett.Kezdhetem az egészet elõröl, vagy van megoldás?
nna meg ha kemper lõ le azért csak visszamegyek büntetni, nem? <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ace: Amiket irogatsz szép és jó de: Heartgbeat-et a kezdõk miatt raktak be,nem használom eleinte ökörködtem vele. Amúgy nija perktõl nemlátszik az ember. Ha nincs UAV basszantyú szintén, de uav ellen is van perk....
Ha 2-3 embert nem is öl,elég csak 1 embert megölnije 2 gránáttal, máris emberhátrány--> esélyes a vesztés.
Csoportban mozgás: Kezdésbõl csoportban mozgás van sok gl noob a KEZDÕRE lövi a gl-t,kezdésbõl hogynemozogjunk együtt ha odaspawnol midenkit a progi?😊
Sarokban kemp: annyi sarok van a játékban hogy hacsak nemmindig odaáll (tdm-ben ahova spawnol odaszoktak állni tehát random,SD-ben pedig kezdõnél,de mint írtam elég csak 1 kör a buktához) az ilyen gl kempesek lehetõsége szinte végtelen...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Amúgyis most mi köze van a másik topichoz ennek
Meg neked mi közöd van hozzá?
Kérdeztem volt aki nem volt olyan bunkó és válaszolt és köszönöm
Hát ennyit errõl gratulálok na szeva

Jó figyelj és akkor mi van eddig az volt most váltottam ha ott írogattam most átjöttem ide már kivagyok utálva?
már nem azért de darksector itt oltogatott titeket hogy mekkora lámák vagytok hogy megvettétek én egy büdös rossz szót nem szóltam õt békén hagyod nekem meg minden kommentem törlöd hát akkor legyél boldog a topicoddal idióta seggfej

csuszi
a hc-rõl valaki írta lentebb hogy noob-ok tolják. én nem írom le ilyen sarkosan, csak szerintem nem az ügyesség a döntõ abban a módban. ennyi. számít a szerencse, mert hagyományos módban van esélyed a balszerencséd megváltoztatni, hisz az ellen hibázhat, nem talál el elégszer, vagy eltalál, de te jó reflexszel elugrasz stb, és visszalõhetsz, addig itt elég ha egy-két golyó eltalál.
és számít a taktikai érzéked, hogy ne kerülj balszerencsés helyzetbe.

a gl t pedig nem úgy lövik ha nem tûnt volna fel, hogy látják hová futsz be, hanem lövik mindenfelé amerre járnak. max nem talál. ez benne az idegesítõ, se ész, se ügyesség nem kell hozzá, hogy hopp itt egy ajtó, belövök már, tuti ami tuti. vagy sd-ben betakarják vele védõ oldalról a fél pályát. marha nagy ügyesség, ész kell hozzá...

MJ rulz Pink Team The Only One

m1garand
egyetértek, túlmelegszik a vga

makett.tk

csuszi
pont rosszul értelmeztél.
1. direkt írtam, hogy támadóban ne kempeljen kezdõn. ha lerakja a bombát, onnantól kempelhet, védõben pedig azt csinál amit akar.
tdm-ben pedig csak illem kérdése, cél hogy megölj minél több embert, de ha mindenki így viselkedne, nem történne semmi a pályán, a "hülyék" mint én tartják mozgásban a játékot...
2. épp ez az, hogy EZ JÁTÉK, ezt írtam. nem érdekel az életben hogy megy, nem vagyok szociopata, hogy embereket akarjak ölni. egyszerûen annyi a helyzet, hogy az iw maximalizálja az eladásokat, gondol az ügyetlenebbekre, akik az elõzõ codokban nem vették ki a részük, vagy nem volt sikerélményük, és berakták az idétlen balansztalan fegyvereket, amikkel minden béna is tud ölni. a régi motorosok, illetve a fejlettebb igazságérzettel megádottak (tehát lehetnek bénák is) meg rohangálnak a normál fegyverekkel. ha mindenki úgy gondolkozna, akkor mindneki egy adott séma szerint játszana, ugyanazon fegyverekkel p90, gl cod4-ben jugger stb, és elveszne a játék sokszínûsége, így meg elõnybõl indulnak azok, akik szarnak arra, hogy nem használják a készítõk "kiskapuit". nem tudom jobban leírni: lenne egy fegyver, amirõl mindneki tudná feketén-fehéren hogy a legjobb, legerõsebb, legpontosabb, legnagyobb tár. ha a cél az hogy nyerj, mindenki azzal menne. vagy a készítõk baromságát ignorálva azt a fegyvert hanyagolná a közösség. itt is ez a helyzet, csak elmosódottabb a kép, mert ennyire nincs benne a köztudatban hogy a gl overpowered. pedig az.

antgecc
Én csak azon röhögök, hogy egyesek, hogy oda vannak ettõl a kemper témától. Rendben, elõfordul, hogy támadó játék helyett, vki beül a sarokba és vár, ez tényleg gáz. De mikor az ember egy zászlót véd, mert ugye részben ez a lényeg Domination-nél pl. akkor menjen már a francba az, aki elkezd sírni, hogy jajj a kemper lelõtt. núb szar, stb baromságok. Könyörgöm: van egy pont, amit be kell védeni és nem barom módjára szaladgálni és hentelni körbe a pályán a következõ zászlóig, és ha én ezt bevédem, akkor kemper vagyok és menjek a picsába. Hát komolyan mondom nevetséges. Vagy van egy taktikailag fontos bejáró egy épületbe, amit szintén be kell védeni. Emberünk jól be is védi, mi az eredmény? Kemper... cod4ben ki is banolták az ilyet. Röhej.

Lenntebb írta csuszi #8853, hogy ez így GL-el és egyéb hyperkütyükkel egy élvezhetetlen, balanszolatlan játék, ami már talán nem is játék. Hát de, ez játék, csak fogd fel úgy, hogy nem arcade. Példa erre: Need for Speed vs. Gran Turismo (arcade vs simulator). Fogd fel ezt is úgy. Valódi fegyverek, valódi kütyük, ott a hc mód. Lapulj, stratégiázz, szimuláld a valódi csata helyzeteket. Nem kell barom módjára szaladgálni, hogy mindenki lássa hova futottál be és kapjál a nyakadba egy rakat GL-t. Bújkálj, taktikázz, fedezd a társaid stb... ez errõl szól, ha nem tetszik menj cs-zni, quakezni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

valamelyik ventid döglõdik vagy koszos ha nagyobb a hangja..

túlmelegszik és újraindul..

szerintem...

darki81
aki tudja hogy mért fagy le a gépem, kap 1 eredeti bf2-es cd kulcsot 😊

Játszom az mw2-vel, egy idõ után megáll a kép, utánna fekete képernyõ, és utánna mehet továb, de van olyan hogy csak simán kikapcsol a monitor, és csak géprestartal jön vissza a kép, meg olyan is van hogy b*szotthangosan zúg a gép és megfagy és restartolni kell, olyan kékhalál dolog 😄 hát ez van, de csak a cod 4-5-6-nál 😞 Na ki a penge elme? 😄 elõre is thx

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

ProGabe
nem bambultál el 😊 tegnap elõtt írtam is, hogy meg fog jelenni, 402 írta a twitterén

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hello. Tegnapig tök jól ment a játék és a NAT type-om Open volt. Ma akarom nyomni,erre NAT type strict...Ez most mért van? Tudom,hogy routeren kell beállítani a upnp-t ,de ha eddig jó volt most miért gondolta meg magát?

a hq mindig ilyen volt..

ha megvan a hq és védesz, kimúlsz, akkor pihi van míg el nem foglalják..

Én is tegnap este vettem észre, szerintem új, és egybõl a kedvenc játékmódommá vált 😊
(Hosszú, és nincs FF, csak tükrözés, mondjuk egy 5 mp-es rewspan timet bele rakhattak volna )

Õ Quakezni meg UT-zni akar valóságban létezõ fegyverekkel,unreális müködéssel 😄D

nem megy, mi? <#ravasz1>

Forrest Tomee
Miért noob valaki, aki taktikusabb, reálisabb játékot szereti?
Engem nagyon zavar a simában, hogy belelövök valakibe egy fél tárat és továbbugrál. Izlések és pofonok egyébként, az ilyen mindenki noob szöveggel csak magadat minõsíted.

Jaffa 2843
jaja Hardcoreban tényleg nincs rohangálás... mindenki kempel, lapít mint szar a fûben... ninja pro+késnek valók 😄 eszik is rendesen. HC 4 nobbz szvsz

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Forrest Tomee
Nem volt eddig Hardcore HQ, tegnap este tették be.

Végre, mert SD-t sokan nem szeretik a HQ egy kicsit pörgõsebb lesz a sima TDM-nél. (mert hardcore-ban lényegesen óvatosabbak az emberek, nincs nyuszi ugri-bugi és ész nélküli rohangálás)

zooleeh
valami videot rakjal mar fel jutyubra ,arrol mikor ilyen rambo stylbe nyomod<#vigyor3>

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

sztoncsi
Valamit rosszul csinálol...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Fapuma1977
A képfeltöltésre feltöltöm de nem engedi ide betenni.

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Fapuma1977
Sziasztok!Hogy tudok ide képet feltölteni?Lenne egy problémám és egy képernyõfotót feltöltenék h értsétek

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

DarkSector
😄
az elég szép eredmény, mivel ritkaságba megy hogy 21-et öljön valaki egyhuzamba...
GRAT!

Szega87
én férfiasan bevallom azt a 21et kikempeltem, de a gyök kettõ méretû pályán 4 írányból lõttek de nem jött össze a mocskos kis hobbitoknak <#gun>

RatBaG
ja, tegnap kérdezte valaki, hogy kinek mennyi a legnagyobb killstreak...
27. nem kempelve, és azt bele se számolta, hogy az atom mindkét csapatot leradírozta a mapról <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

Szega87
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én azt észleltem, hogy ha szembejön egy magasabb szintû dupla reszelt csövû übermensch bármit csinálhatok elpatkolok. Mintha bonusza lenne gyorsaságban, mindig elõbb beadja nekik

Szega87
új killstreak record !!!! ( 21 )

az utolsó életemmel 21 et frageltem zsinorba az álványról, pedig tudták hol vagyok, a hangárnak 3 bejárata van meg a szemközti épületbõl is lõttek de nem tudtak kiszedni. A SCAR-H és az M93 Raffica durván sebez és nagyon pontos is. Szvsz az M93 Raffica önmagában is megállná a helyét primary weaponként

Frank99
EZT kérem a továbbiakban is.
köszke.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
kérem a villongást mellõzni!

oldjátok meg privátban!

ez egy játék fórum, azt hiszem, aki nem így gondolja, az nem idevaló.

köszi

Szega87
Membership by invite only

aláírásom a steamlink pls

Frank99
kérek viselkedést holnap reggelig.
aki nem tud, holnap reggel halál.

DarkSector
te lol nincs ien kiegészítõ a winamphoz???
zene alatt ez nyomná a videóablakba a ritmust...😄

csuszi
abban reménykedtem, hogy a mapokat "mutatják" be, és idõvel jön a hosszabb verzió. na ez már lejárt szerintem😊 4win. nevetséges, néha 8perc játék 10 perc várakozás. én szerintem jó az az összesen 16 kör régi módi pub-ról cod2-bõl. ideális hosszúság.

Prince23
Így van, tiszta vicc a 4 win. Alapból 8 winre kellett volna állítani. vagy hadd döntsem már el én, hogy hány gyõzelemig játszodjak sd-t... mondjuk lehetne egy választás mielõtt szerverre lépenünk..

csuszi
elbambultál😊 volt az eddig is.😊
egy longer sd nem ártana, ez a 4 kör win elég vicces.

Prince23
Emberek!
Most vagy elbambultam, de jól látom, hogy megjelent egy új játékmód?

HC Ricochet: HQ Pro.

mondjuk ez hc...

Segítséget szeretnék! Újra felraktam a steamot de ugye a game nincs benne:S vagy nem értem. Nagynehezen elõkerül majd mondom mostmár játszok kicsit elkezd letölteni valamit de mit tölt? A game fel van telepítve updatét ír de nem mondja már, hogy 1,1MB-vel 5órán keresztül kell tölteni egy frissítést. Én nem értem ezt a steamot:S Légyszi valaki magyarázza el.

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

csuszi
eddig is ott volt szerinted valaki beveszi a kamudat hogy kivetted?😊😊😊😊
screenshotok mikor jönnek a zseniális játékodról? 😊 gyerekes...

csuszi
nincs olyan szerencsénk, itt rontja a levegõt, amíg valaki ki nem hívja 1v1-re, olyankor el szokott sunnyogni😊 legalábbis cod4ben akkor húzott el a fõpro😊

"Nem kell megfelelni a régi szabályoknak, így fogok(unk) játszani ezek után...
az elején még elhittem', hogy vannak szabályok (még ha íratlanok is), de most már tudom, hogy nincsenek" - mások faszkalapok, lásd griffidos nagyúr, attól még Te ne legyél seggfej. én és a normálisabbja tartjuk magunkat ezekhez az íratlan szabályokhoz, õ meg hadd éljen az illúzióvilágában, hogy geci pro mert szénné kempeli magát a sniperével/gl-ével... közben csak belõle él meg az iw, csinálják a skilltelen játékokat, a bénák hadd élvezzék a játékot, tudják hogy az ügyesebbek úgyis vannak olyan hülyék, hogy nem alacsonyodnak le arra a szintre.

Frank99
legyen
te mondtad, hogy elmész innen.