Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Megpróbálják felmérni mire lenne igény"

Elég csak a saját iw fórumra nézni,ott is a 300 hozzászólásosra és meg lesz mire van igány (dedikált...)...
De hála és köszönet a warez miatti fos eladásoknak az igényfelmérés továbbra is konzolon fog megtörténni...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Cod5 multija a fos pályák fos fegyver hatások, bugtenger pályák, miatt hasalt el...
Ehhez jött hogy pl a Duplicate Qport hibát kb 1 hónappal ezelötti patchben orvosolták (holott a kezdetektõl jelen volt és ritkaqrva idegesítõ volt hogy utánna 4-5 percig még a net sem mûködött..)...
+ ami számomra nevetségesen szánalmas volt a fegyverek felszerelése...ACOG.....Thomsonon....😄
Meg a többi képtelen,abba az idõszakba nem illõ fegyverkiegészítés....Az iszonyatbugos csipa...Egy fos volt, pont akkora fos mint a Treyarch elsõ COd-ja a cod3 amit konzolra hoztak csak...Maradjanak konzolon,de mégjobb lenne ha eltakarodnának és nem rontanák a Cod hírnevét...

Nos
Ok hogy ezt tudom amit kiír 😊A help az halott link. meg ugy meg tudnám csinálni ha minden portot a rooterról átirányítanák a gépemre. Azért nem akarom ezt mert bárki beirja az ip-m egybõl a gépemhez fér hozzá igy csak a rooterhez.
Azt nem értem hogy a cod miért nem 1-2 portot használ mint más játékok. pl.: 12873mas ki és bemenõ porton kertestül kommunikálna akkor simán elérné a gépem, mint 1 torrent kliens.

Nálam pont nem mûkszik a weboldal...

steam, origin: ACE_hun

Köszi.
Kipróbálom.

antgecc
Nah... kezdelek megérteni... tegnap mást se kaptam a pofámba, csak GL-t, kicsit már nekem is felkúrta az arcomat.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Ez igaz,aztán nem is csoda hogy a cod5 multija egy éven belül el is patkolt 😄....

ghostot azer sajnaltam amikor kinyirtak :S
SHoLvA:
Ezzel
probald meg az egy test es leteszteli az upnp-t es amin megbukik a rendszered ahhoz ad leirast hogy hogy kell kikuszobolni.

Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'

Szega87
a gamestar online on is megtalálható ez a hír azzal a különbséggel, hogy ott azt is megemlítik, hogy a single playeres kiegészítés is jöhet ghost bõrébe bujva

Szega87
Robert Bowling az Infinty Wardtól megerõsítette, hogy 2010 tavaszára várható az elsõ Modern Warfare 2 letölthetõ tartalom. "A DLC-t a csodálatosan kiszámíthatatlan tavaszi idõszakra tervezzük. Azonnal szólok, ha már tudjuk, hogy pontosan mikor lesz kész." - adta tudtunkra Twitter oldalán.

Igazából ennek túl sok információ tartalma nem volt, hisz a korábban felmerült Spec Ops letölthetõ tartalomról folytatott találgatáskor már szóba került ez az idõpont. A tartalmáról továbbra sem tudunk semmit, de annyi újdonság azért van, hogy a szorgos hackerek a kód böngészése közben találtak olyan rejtett kódsorokat, melyekben további játékmódok bújnak meg. Ezek a Global Thermonuclear War (capture the nuke), One Flag (capture the flag) és a VIP (védd meg vagy öld meg a VIP emberkét).

Több mint valószínû, hogy még õk sem döntötték el, hogy mi lesz az elsõ pakkban. Egyelõre, ahogy azt már múltkor is megmondták, megpróbálják felmérni, hogy mire van igény.

forrás: http://ipon.hu/?news=9835

sziasztok!
Olyan kérdésem lenne nem e tudja valaki hogy pontosan melyik portokat kell megnyitni a nat mûködéséhez? Próbáltam neten ráakadni de csak azt találtam hogy minden portot át kell irányítani, azt viszont nem szeretném.
És mennyivel vagyok elõbbre ha nat fel van lõve? 😄

ha ismered a pályát és láttad hogy arra rohant a rusher-állatja akkor te is lõnéd a falat ezerrel nem feltétlenül csaló, inkább az a szánalmas mikor a lvl70 prest tizes ember beszól a másiknak hogy csal és még magyarázza is magát hogy save game stb azért p10 :-)

HP+

tommygear
de szánalmas :S
rvn
Nah végigtoltam. Mikor jön a következõ rész???? Kezdem elõrõl😊) Isten volt!!!

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Rajtam már alkalmazták is...
Annyira furcsa volt hogy végig eltalál abból az irányból az ember,hogy egy gyors gondolattal felvettem a replay-t:

WH vagy Pro?...a többi játékos véleménye egyértelmû volt aztán.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

darki81
jól néz ki ez a billentyûzet meg codoscóla XD

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

ezek a csalás készítõ emberkék mindig egy lépéssel a játékkreálók elõtt járnak sajnos.

darki81
hát csak már minden játékban csalnak az a problem, és amugymeg nemtudom mértnem csinállnak olyat, hogy pl hetente frissitenék a játékot a csalások ellen, vagyis ami védi vac vagy mi, mert asszem ezelött pb volt de az sem ért sokat

tényleg amugy ezekkel a csiterekkel mit fognak tudni kezdenki?? játszik fél órát , átmegy másik szerverre, és folytatja.
nincs dedicated szerver nincs admin, így gyerekjáték az egész. mégha valaki csak WH-zik is, azt meg ugye nehezekk kiszúrni kicsit.
meg se veszem a játékot, pedig meg akartam.
mekkora trágya áh :S

Steam update szart se ér, nem "véd" meg ezektõl... Kíváncsi lennék egy drága iwnetes emberke ehhez mit szólna... Köszönjük meg nekik, hogy egyetlen egy dolgot tehetünk ha ilyennel találjuk szembe magunkat, kiléphetünk.

It\'s good to be bad.

darki81
hát igen a játékot legjobban a szánalmas csaló kis f*szgyerekek b*sszák el, ha belegondolok hogy csalnom kéne, ugy mi értelme lenne játszani? 😄 ugymár munka nem játék LOL UNDORITÓ !!!!!!!!!!!!!

Úgylegyen!
Vagy talán egy steam update is segítene nem?
Bazmeg, ez nagyon durva, most látok elõször ilyent. Még az aim nélkül is nagyon durva hogy kis keretben látszik az ellen, az is nagy elõny lenne, de hogy még rá is céloz a fejére??? Durva.

kokos: cheaterek ellen az egyetlen ellenszer egy dedikált szeró amin fennvan egy admin és figyeli az eseményeket,amint meglátja a csítert ban...Nézegeti a pb shootokat játszik,figyeli kigyanús...stb....😊
Más megoldás nincs,mindig lesznek patkányok akik ilyen szarokat csinálnak a játékokhoz és mindig lesznek kis férgek akiknek ez a skill,hogy aztán villogtassák az adatlapjukat a 11123-es killstreak-el meg az ölés/halál arányukkal...

Csak reménykedni lehet hogy IW jobb belátásra tér és januárban karácsony után kinyomja a dedikált szeró támogatást.

Gratulálok....ez egy drasztikus része a dolognak!
Aim egyértelmû jele: Ugrál a célpontok közt. Futás közben rezzenéstelenül tartja rajtad pl a géppityut és ellõ,majd áll át másik célra...
Aimot a legkönnyebb kiszúrni😊

WH valamivel nehezebb eset mivel aki egy picit is ésszel használja nem nézegeti a falat (pontosabban nem céloz a falon)...Sok béna azzal dõl be hogy falon becéloz kioldalaz és már lõ is halálpontosan oda ahol vagy mindenféle uav és egyéb elõzmény nélkül...

Hát öcsém, ezt jól megmondtad! <#lama><#banplz>

Those who wish to follow me I welcome with my hands

Lunatic83
de a többi játék módnál is ez a helyzet... van olyan amikor felveszed a táskát, s kiírja h védd meg / öld meg, attól függõen h melyik csapatban vagy... kurvára nem mennek segíteni... inkább csak elbújnak, s várják h arra menjen egy ellenség...

csak akkor miért nem FFA-t vagy TDM-et játszik? bár ott se jobb a helyzet, pl. a riot shield-es csapattárs fedezékét nem nagyon használják ki... és hiába megyek elõtte, direkt guggolva, szépen lassan, mert tudom h egy elég veszélyes hely felé közeledünk... nem.. õ nem jön... inkább, kikerül... fut...és teljes szélességgel, az út kellõs közepén megy elõre.... és még csodálkozik, h miért lõtték le , mint egy kutyát...

én soxor nem is az ellenséget szidom, h láma, kemper, noob és társai, hanem a saját csapattársaimat, h mi a fa***ért van õ ott... XDDD
otthon ebbõl csak azt látják h veszekedek a tv-vel, mint egy kisnyugdíjas... 😛

Xbox Live: Lunatic HUN

Nincs sok cheater szerencsére...Lvl hackesek vannak elég sokan (remélhetõleg banolják már végre az összeset kezdve azzal a paraszttal aki elõadta a népnek hogy õõõ megcsinálta😄D)..
A megjelenés óta 6 alkalommal futottam egyértelmû aim cheaterbe.
Ez azért erõsen jó ha azt veszem hogy a cod5-ben csak az elsõ héten vagy 20szor kellett kilépnem szerókról cheater miatt...😊

De 5 másodpercnél azért hõsiesen odarohan,hogy hátha sikerül magát felrobbantani mégiscsak...<#nyes>

Na de ez a védõ oldal vagy a támadó?Mert nem mindegy...

Lunatic83
nincs is annál szebb amikor percekig azt kell nézni, h a megmaradt egyetlen egy /támadó/ játékos valahova elbújt és nem csinál semmit, csak várja az ellent...

vagy élesítik a bombát, de az istenért nem menne oda, inkább csak vár és vár... és hallgatja a sípoló jelzést...10....9....8...7... XD

DarkSector
istenem!!

ez nagyon durva....bementem haverral search and destroy-t
istenem ez kibasszottul szar!

ezek bazzeg kempelnek mint állat, az összes kibazsott ablaksarokban van egy tetves geci, aki gugol és csak pásztázza az utcákat...iszonyat idegesitõ, hogy cod6ban ellepik a szervert a láma faszok...közelharcba meg a fejüket vezstik a kis faszok, akkor nem nagy a szájuk...LOOOOL

ekkora geci egy bandát...most kurva ideges lettem...<#boxer><#boxer><#boxer><#falbav><#falbav><#falbav><#violent><#violent><#violent>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én hétfõ óta játszom, és még nem találkoztam cheaterekkel...
Szóval , megvagyok elégedve az iwnet/steam-el 😊.
ProGabe
azt is vedd figyelembe, hogy azok valószínûleg prestige-ben tolják, ezért az alacsony szint

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szega87
többszöri is átolvastam a kommented de nem releváns az hogy te lvl 60 + silencer + cb + ninja val elpurcansz lvl 38-asok ellen összevetve azzal hogy csiterek vannak

Lunatic83
mi ebbõl a mai tanulság? a PC nem játékra való! XD

És még csak annyit,nem vagyok vak,és nem az elsõ multim...de ez van sajnos!Gyökerek!!!!!3 játékból 2-ön csiter volt!
Hali!

Egy szomorú történet Call of Duty modern Warfare 2.

Megvettem!Multizok!Mindenki kevereg jobbra,balra egyenlõ esélyekkel.Kb olyan 60.szintig!Másfél hét eltelt és csak azt veszem észre,hogy az agyasok kb 38-as szintel porig aláznak.De úgy,hogy van nálam hangtonpito,cold bloond+ninja.

És akkor elkezdtem nézegetni a killcamot(amúgy nem szoktam)HIHETETLEN!
Nem arról volt szó,hogy nagyon nagy védelem van a játékon?Meg anticsit dolgozik!Rohadékok, csicska csiterek.....nembaj!A csicskákat így is leszedem!
Múltkor leszedtem párszor egy csicskát igaz lelött vagy 20x de még igy is 6 x megvolt!!!

Remélem kitalálnak valamit ellenük!!!!!!!!!
Ja.
Tegnap haverral sehogy sem tudtunk egymáshoz csatlakozni, de egy restart megoldotta a gondot 😊

martin3
hy all!na szóval lenne egy low kérdésem amire eddig sehol nem találtam választ.a helyzet az hogy az én játékom német és sehol nem tudom átálítani angolra ajátékot és idegesít hogy németül vakerálnak.meg tudnátok mondani hol tudom átálitani a nyelvet.kösz elõre is és GG

Level 47 human warrior!

Csak akkor lehet TIPPELNI rá ha:
-nincs fent UAV az ellenfélnek
-Rajtad van a cold blood+ninja vagy ezek pro verziója
és ezek mellett gyönyörûen falon át lõ szarrá illetve egylövéses fejest ad.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Hi!
Srácok ma délután óta van egy nagy gondom.
Ma haverokhoz csatlakozom steamben azonnal bontja a netkapcsolatot viszont egyedül simán játszom. Valakinek volt már ilyen gondja?
Köszi a segítséget
AZ aim-os hack-et honnan tudod megállapítani?

Falcon87
nem értem, miért #9005-nek küldte, bocsi

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
(2206 új üzenet)
istenem <#wow3>

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

DarkSector
jah ez brutálkemény...
fogod és egy sarokba ujrakiválaszthatsz class-t, vagyis ujratöltheted a fegyodat gránátaidat egyébb cuccaidat...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lunatic83
helyette inkább a "One Man Army" perk van, vagyis ilyenkor eltûnik a másodlagos fegyver, de cserébe bármikor cserélhetünk kasztot...

gallardo
itt most olyan nincs, hisz a másodlagos fegyverek is erõsek.

DarkSector
mien steam archivement...ezeket hol lehet megnézni????