Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Az is igaz hogy ma kifogtam groundwaron 2x is egy marha csapatot akik a domination játékot tdm-nek nézték és szívtunk is mint a torkosborz.
kedvencem mikor domination modban megy az afghan ( az afgán sivatag közepén lezuhant gép kisebb barlanggal ) és a 2 zászló a mienk, a harmadik meg fenn van a kanyonban és bekempelték az ellenfelek, ilyenkor szépen a gépre felugrok, fel a gép farhátán és nagy ugrás és rambo módra balról-jobbról jobbról-balra LMG és semtex a szemük közé 😄
Meg van a dzsipp rész ahonnan fellehet futni a bunkerekhez, melette van egy kisebb "susnyás" ahol hasalva szépeket lehet csipázni, meg szinte minden szikla megmászható
Vagy a reptéri pályán ( airport asszem ) a repülön belül miket lehet ownolni hihetetlen, a pilótafülkébõl minden irányba, meg a far részben is a létra mögött hasalva, vagy az épület bekötõ részén az újságos standban.
A legtöbbet nem tom miért de a highrise on KELL sajnos játszanom, már nagyon rühellem. A sárga állványokon meg a felsõ épületen belüli párkányok is jó kis csipa helyek, meg alul a "patkányfolyósokon" marathon ( végtelen futás ) kombozva light weight ( gyorsabb mozgás ) közelharci fegyverrel pl uzi vagy shoti ( akimboval = dupla fegyver ) is állat tud lenni.
A leírtakba semmi extra, csak ezeket imádom és akkor még a kedvenc pályámról a scrapyardról még nem is beszéltem, na ott már csukott szemmel is elnavigálok
Ahonnan az elsõ napokban snipolgattam ott már meg sem merek állni...
Helló,
Az az alkalmazott, nem válaszolt a kérdésére:
Hello Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett Steam Support. Kérjük, kövesse az alábbi linkre információ: Cím: Játékok nem futnak utána 'Preparing to Launch' Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6218-USFX-5568
Hát azért ettõl komolyabb hozzáállást vártam volna a leírt problémákkal kapcsolatban. Úgy néz ki, hogy ennyire futja, ennyire veszik komolyan a játékosok által leírt problémákat.
Ha valakinek gondja van oldja meg maga, ne számítson arra hogy segítséget kap a Steam-tõl.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Tévedtem, lehet!
a másik.
ha valaki 10000ft ésrt megveszi és utána 6000-et fitzet egy WH-ért vagy mifaszom, az a világ legnagyobb balekje....
ha már megveszi legalább játszana vele normálissan saját képességeit használva!!!
jah és egy érdekesség...
miért van az hogy berak a gép 40-60-asokhoz, és annyira totál lõnek összevissza, hogy tegnapig még mindig elsõ vagy max csapatomban a 3. voltam, most meg 3:15-ös arányokkal lõnek szarrá!!!😄DD
SD-ba meg be se merek menni, mert az még durvább.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ird be ezt a googléba : Upnp test program v1.15
Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'
legalább ne keveredjenek azokkal, akik már megvették😄
legyen akkor külön warez multija, ha már feltörték.
Kár ezen vitázni..Nem vita,tény.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
It\'s good to be bad.
It\'s good to be bad.