Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
martyrdom miatt nem szoktak "fuck u"-zni?😄 PP2200en hiányolom a 2. attachmentet 😊

tommygear
nekem ez jön most be nagyon

Ja mindenki záros közelségben, eldobom a jelzõt hogy jöhet az emergency drop...és mindenki elfut. Az ellenfél rendes volt megköszönte a segítséget. Még szerencse hogy sikerült felmarkolnom belõle egy ac-130-ast.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Szega87
én jó magam is inkább a megfontolt játékos dimenzióba tartozom mint, a rusherbe, de én inkább egyre jobban azt veszem észre, hogy csak campelnek az emberek játékmodtól függetlenül, SAJNOS

Én már azzal is elégedett lennék ha beletennék, hogy lehessen screenshotot csinálni, de hát az a fránya file nem módosítható...viszont egyre kevesebb elmebeteggel találkozni a játékban aki elvárja hogy mindenki rusholjon mint a barom.
Az is igaz hogy ma kifogtam groundwaron 2x is egy marha csapatot akik a domination játékot tdm-nek nézték és szívtunk is mint a torkosborz.

Szega87
attachment UMP45nél : thermal sight meg FMJ
attachment SPAS-12nél: GRIP és hangtompító

Szega87
Kinek mi a kedvenc custom classe-e?

Nekem a kis "bõrnyakú" 😄

Szega87
grat <#worship>

Palesz2

Kijátszottam Zakival 😊

Szega87
azért ha lehetne demot venni mutatnék pár videót nektek utube-on 😄

kedvencem mikor domination modban megy az afghan ( az afgán sivatag közepén lezuhant gép kisebb barlanggal ) és a 2 zászló a mienk, a harmadik meg fenn van a kanyonban és bekempelték az ellenfelek, ilyenkor szépen a gépre felugrok, fel a gép farhátán és nagy ugrás és rambo módra balról-jobbról jobbról-balra LMG és semtex a szemük közé 😄

Meg van a dzsipp rész ahonnan fellehet futni a bunkerekhez, melette van egy kisebb "susnyás" ahol hasalva szépeket lehet csipázni, meg szinte minden szikla megmászható

Vagy a reptéri pályán ( airport asszem ) a repülön belül miket lehet ownolni hihetetlen, a pilótafülkébõl minden irányba, meg a far részben is a létra mögött hasalva, vagy az épület bekötõ részén az újságos standban.

A legtöbbet nem tom miért de a highrise on KELL sajnos játszanom, már nagyon rühellem. A sárga állványokon meg a felsõ épületen belüli párkányok is jó kis csipa helyek, meg alul a "patkányfolyósokon" marathon ( végtelen futás ) kombozva light weight ( gyorsabb mozgás ) közelharci fegyverrel pl uzi vagy shoti ( akimboval = dupla fegyver ) is állat tud lenni.

A leírtakba semmi extra, csak ezeket imádom és akkor még a kedvenc pályámról a scrapyardról még nem is beszéltem, na ott már csukott szemmel is elnavigálok

Bizony már lekopott az újdonság varázsa, most már nem elég a pályán futkározni és lõni a vakvilágba. Mindenki megismeri a pályákat és kezdõdik a taktikai játék.
Ahonnan az elsõ napokban snipolgattam ott már meg sem merek állni...

Azoknak akiknek az volt a baja, hogy nem indult el a játék itt a Steam által írt válasz:

Helló,

Az az alkalmazott, nem válaszolt a kérdésére:

Hello Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett Steam Support. Kérjük, kövesse az alábbi linkre információ: Cím: Játékok nem futnak utána 'Preparing to Launch' Link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=6218-USFX-5568

Hát azért ettõl komolyabb hozzáállást vártam volna a leírt problémákkal kapcsolatban. Úgy néz ki, hogy ennyire futja, ennyire veszik komolyan a játékosok által leírt problémákat.
Ha valakinek gondja van oldja meg maga, ne számítson arra hogy segítséget kap a Steam-tõl.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Szega87
mint már másik topicban is írtam ez buggolás, így nem veteran a veteran 😄

Szega87
csatlakozom az elõttem szólokhoz nekem is egyre nehezebb ellenfelek jutnak

Szega87
én nekem a polcos változat Saturna is 9990 FT

2-3 napja nekem is gondjaim vannak...tele vannak a szerverek 30as srácokkal akik 60 0 statot csinálnak ground war dominationon stb... még jó, hogy nem volt tactical nukeja... a level hackerekkel akiknek a fele fullra láma a másik fele meg 20 0 statokat csinál sd-n...a gl-es tdmen kempelõ nyomorékokkal... remélem karácsonyra ki adnak valamit amivel csökkentik a csalók számát és a gl sebzését vissza vehetnék, vagy legyen olyan, hogy csak Danger close perkel öljön meg a gl 1 lövésbõl, úgy lenne értelme annak a perknek is 😄

morphologu
hát ez az néha marha jó csapatot fog ki az ember néha meg baromi szart. Én tegnap találkoztam olyan emberrel aki egész végig rohat és késsel ölte az embereket <#confused> persze 70es szintû néha elég érdekes dolgok mennek itt a multiban. cod2 legalább kivághatta az ember az ilyeneket ebben is lehetne, és aki csal feltûnõen az repül.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Hasonlóan,2-3 napja még szoros jó meccsek mentek.Tegnap mondjuk 10 SD-bõl 7-8 tuti szívás volt.Persze az ellenfél,vagy akár a saját csapatomba rendre feltünt valami über egyén aki folyamatosan alázta a mezõnyt.Aztán távozott...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
énnekem van egy 3.tippem is, hogy valamit trükközhetnek, de ebbe még belegondolni se merek, inkább naivan gyengébbnek titulálom magam, nehogy kárt tegyek az ártatlan klaviaturában...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
ezt írtam tegnap én is, egyik napról a másikra egy csomót romlottam, vagy erõsödtek brutálisan az ellenfelek...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Elõrendelés is komoly. Haver leadta galaxisba a rendelést fél óra mulva bement érte...😄

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Palesz2

:_) katt rá HD

DarkSector
elõször is visszaszívom hogy nem lehet rankhecket, ebben a verzioban csinálni.
Tévedtem, lehet!

a másik.
ha valaki 10000ft ésrt megveszi és utána 6000-et fitzet egy WH-ért vagy mifaszom, az a világ legnagyobb balekje....
ha már megveszi legalább játszana vele normálissan saját képességeit használva!!!

jah és egy érdekesség...
miért van az hogy berak a gép 40-60-asokhoz, és annyira totál lõnek összevissza, hogy tegnapig még mindig elsõ vagy max csapatomban a 3. voltam, most meg 3:15-ös arányokkal lõnek szarrá!!!😄DD

SD-ba meg be se merek menni, mert az még durvább.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

polcról levéve mediaban..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Myrddraal
Media Markt-ban 9990 volt mikor vettem.

Frank99
11990,- volt egy hete a Tuskóban....

RatBaG
elõrendelve...

Per Aspera Ad Inferi.

9990 volt

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kösz.Sikerült😊 De a test csak annyit csinált,hogy kimutatta ,hogy nem jó az upnp. De szerencsére rájöttem mi a router jelszava és onnan már ment minden.

Uhh bocsi a hibás linkért le se ellenoriztem talan
ird be ezt a googléba : Upnp test program v1.15

Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'

Frank99
olvass vissza pár oldalt, leírták.

Valaki segítene abban,hogy állítsam be a routeren a upnp-t?😄 Kicsi voltam még mikor be lett állítva itthon a router és nemtom hogy kell,ezvan

Snexi
eddig is annyi volt

Prince23
November 30-tól a PC-s MW2 12990-

😄DDDDDDDDDDD

szívás hehe

tommygear
ha megy az se baj mert vmi régebbi peccsel csinálják meg az egészet 1.0.159-essel asszem eredetivel meg már 1.0.169 van
Prince23
Csak ne menjen az a lényeg -.-

Prince23
Tényleg megy a warez multi megint? 😛
legalább ne keveredjenek azokkal, akik már megvették😄
legyen akkor külön warez multija, ha már feltörték.

Hogy lehet színes nevet csinálni?
offkorzreg
ok

Bogzon mivel félnek a live bantól így megveszik,jelentéktelen a warez a pc.hez képest...."lol"..
Kár ezen vitázni..Nem vita,tény.

offkorzreg
annak se a warez az oka,ha akarja valaki xboxra is le warezolja,az más hogy mennyire van értelme megvenni pcre vagy boxra,kár ezen vitázni szerintem,ugyanúgy van warez mindkettõn.lol

Szega87
ez nagyon nagy 😄

Kurvasokan megvették....csak nem pc-n a jelenlegi 8millióból jó ha 1-et kitesz a pc...<#idiota>

koschwarz
ezen lovagol állandóan, nem kell törõdni vele.<#szomoru2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

"De hála és köszönet a warez miatti fos eladásoknak az igényfelmérés továbbra is konzolon fog megtörténni..."........csak elárulom kurvasokan megvették!Milyen warez miatt?
Sõt joban megnéztem aimbot és wallhack. Mint ahogy azt lentebb is linkelték. Folyamatosan követte az mozgás ívét.

It\'s good to be bad.

El kell, hogy keserítselek, de az wallhack! Sajnálom, hogy egyre több ilyennel fogunk találkozni és ha ez így megy tovább, akkor az mw2 multija megy a levesbe.

It\'s good to be bad.

Jóféle szivatás😄

Jani21
Egy kis off <#vigyor2>, azonban valamennyire a témába vág:

A videóért katt ide.