Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
mert qvanyáztál, ahelyett hogy normálisan kérdeztél volna.
azért

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

tommygear
köszi 😊
Egyszerûen mentsd el a players mappát.
A steam fórumán azt tanácsolják, hogy szintlépéskor illetve nap végén is érdemes megtenni, hogy ha valami gebasz lenne ne bukj sok-sok játék órát.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

tommygear
na jól bekavartatok :S

egyértelmû választ írjon valaki mit kell csinálnom ha újra akarom telepíteni a gépet és szeretném hogy a mentések meg a rangok megmaradjanak
Szövegértelmezés 1-es ülj le.
Azért írják le hogyan kell VISSZAÁLLÍTANI mert TUD törlõdni.

Darksector!

Van másik mód ami mûködhet egy "átlag" felhasználónál, de a ti esetetekben ki tudja mi lesz a vége (3 gép ugyebár).
Átmásolni a teljes mw2 mappát máshová a mentések nélkül, és a steamen belül uninstallálni. Gép újra indít. (esetleg név megváltoztat, hátha belejátszik) Visszamásolni és ráengedni egy integritás ellenõrzést és úgy installálni újra. Drasztikusabb esetben teljesen újra rakni.
Mint írtam csak elméleti a dolog mert én nem akarom újra kezdeni tehát nem próbálgatok ilyesmit.

DarkSector
nem. hanem én hittem azt, hogy az én kommentemre válaszolt...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Te meg jó lenne ha a szemed használnád meg a mondatokat értelmeznéd is! 😛

steam, origin: ACE_hun

ok, fuh akkor mégsem én vagyok a hülye 😄

Nem a kérdésre válaszolt... Õ azt írta hogyan kell lementeni, holott te azt írtad, hiába törlöd le a players mappát, akkor is megmarad a megszerzett rangod... Vagy én értelmeztem valamit félre?

DarkSector
de nekem automatán megvannak a mentések, pont ellenkezõleg ha tölök mindent, az egész players-t akkor is!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
vagyis? 😄
ba..hatom maradok igy?

tommygear
magyarul elég ha másolatot készítek a players mappáról
Ezt ne velem beszéld meg, mint olvashattad dark mondta a fenti információkat, nem tudom akkor nála hogyan mûködhet úgy ahogy...
Mellesleg lehet ez a leírás a warez-ra vonatkozik...

nem egy tékába járunk asszem.. <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ewuk
kösz mindenkinek! ja tudom mi a penetration, a double anal penetration #25-bõl. alap film.
Jó lenne ha kötekedés helyett te is használnád a googlet, most sec perc alatt meglett a válasz.
Törölni kell az összes mentést/profilokat és újra indítani a játékot.
Ne legyél már fling maker. 😊

Vista / Windows 7: How to get multiplayer rank back after crash

If your running Windows Vista or Windows 7 and have not backed up your players directory you may still be able to recover it.

1. Browse to:
C:|Program Files|Steam|steamapps|common|call of duty modern warfare 2

or for 64bit Windows
C:|Program Files (x86)Steam|steamapps|common|call of duty modern warfare 2

2. Right Click on the "players" directory and click propeties.

3. Click the "Previous Versions" tab

4. If you have previous versions listed then your in luck.

5. Copy the "players" folder to "Players - Old" so that you have a backup.

6. Delete the contents of the existing "players" folder and copy the files from previous version back in to the dir.

7. Restart MW2.

Így kell backupot csinálni, tehát ha nem csinálsz, kezdheted elölröl.

Pár hozzászólással lejjebb írta dark, hogy hiába törlöd, megmarad, és mellesleg Õk 3-an használják 3 különbözõ gépen egy Steam acc-al, és nem tudnak különbözõen fejlõdni, ha egyik fejlõdött, az már a másiknak is meglesz. Ezt is írta dark régebben... ne légy write only júzer 😄

Amikor valakit úgy ölsz meg hogy a falon át lövöd le.Az FJM töltényt eleve erre kapod.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

valamin át ölöd meg az ellent asszem..

penetration áthatolás

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Falon át ölj vagy toljál neki "sisakos fejest" (aminek olyan baba hangja van) azt is beszámolja.
Sniperral kicsit körülményes ha az ember szeret tiszta célpontra lõni.

ProGabe
falon (fán, furnéron, stb) át történõ kill

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tommygear
azt énis néztem, énse tudom miaz
ewuk
srácok, az extended maghoz kell valami bullet penetration gyilkolás 40 db fjm tölténnyel. mi az isten az a bullet penetration kill? mert 40 bõl 18 megvan, de nem tudom hogyan.
2 profilt szerintem nem fog engedni, az újrakezdés lehet hogy megoldható ugyanúgy mint a cod4-ben, hogy törlöd a mentés mappából mind a single mind az multi mentéseket. Csak tipp nekem nincs kedvem kipróbálni.
A steam fórumán olvastam, hogy ha backupot csinálsz a játékról akkor ment mindent, én egyszerûen átmásolom az egészet, ha majd újra húzom a gépem azután egy check integrity.

tenkenorman
Nah kivittem. Az stáblista a végén nagyon érdekes volt. A játék nagyon jó volt, bánom hogy a cutsceneket elnyomkodtam. Grafika 10 pont, a mozgások meg maga a cselekmény nagyon profi volt. a szinkron is nagyon jó volt...
elgondolkodtatok már rajta hogy price nak hány évesnek kellene lennie a cod1 óta? XD és a mf1 óta mennyit öregedett XD

http://www.tenke.hu

DarkSector
huh nekem pont ez lenne felüdülés.

DarkSector
és resetelni lehet?
mivan ha ujra akarok fejlõdni?

vagy 2 profilt?

tommygear
most nézegettem a cdgalaxis újságát abban láttam 😄

ha megmarad akkor örülj neki, steamen is tárolódik sztem azért, legalábbis remélem hogy egy újratelepítés után nem kell elõlrõl kezdenem az egészet
A multi mentéseket neten tárolja a steam.

DarkSector
nekem mondod?
😄
ez most vicc akart lenni, vagy te nem tudod, hogy már a legelsõ darksector ota vagyok a játék rajongója???
😄

háát ezaz a players mappát ha kitörlöm ugynaugy megmaradnak a dolgaim!!!
:S

tommygear
am azt tudod h a neved egy city interactivos játék? <#nyes><#nyes><#nyes>

am a mentések ugyanott vannak ahol az eddigi codokban a players mappában
Batistuta007
ha valakinek van kedve csatlakozni írjon pm-et. join
4-vagyunk .amíg nem leszünk legalább 10 addig szerverekre csatlakozunk utánan pedig private match is mehet.no gl meg persze cheat nélkül_😊

DarkSector
mentések merre vannak a játékban????!!!!<#falbav>

DarkSector
miért törölted a hsz-mat?
nem volt warez...

A Cod4-es prestige jeleket hogy lehet megszerezni emblémának?

Frank99
játszál linuxon MW2-õt, ha ilyen fos a windows....

De mi? IDLE-ben 1 gigát használ, van még 2,2 gb szabad... fos memory leak game. (32bites winfos)
Nálad van a hiba, 4 giga bõven elég alá! 😊

Nem igaz hogy nem elég ennek a szarnak 4 giga ram! Miért írja ki mindig, hogy nincs elég memoria?
SWIBO
<#mf1>

Lunatic83

Xbox Live: Lunatic HUN

Frank99
na igen :-)
ennek ellenére fejezd be.
<#kuss>

Igazad van sértette az állatokat. 😊

Igen,de ott az a nyomorult felirat,csak mindenki baxik elolvasni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Frank99
ez így rendben van.
de ha nem használnád az "állatfaj, a rohadjon meg, meg hülye warezos", és hasonlókat, akkor nem ugranának neked, és nekem kevesebb lenne a dolgom.

aztán ha felkapom a vizet olyan is repül, akinek nem kellene..(lsd. te a napokban, ugye)

nem ártana gondolkodni, vagy elolvasni még 1x a commentet, mielõtt valaki megnyomja a "Mehet"-et...
<#ejnye1>

Elöbbutobb ugyis megveszik...

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Király! 😄 Az elsö hozzászólásom amit töröltek!! 😄DD

Msi p43 neo-f,q8400,8gbram,gtx460 1gb

Biztos többet mint sokan itt...de nálad tuti hogy többet.
Aki olyan hülye, hogy a wrz verzió mellé odarakott nfo-t sem tudja elolvasni, hogy hogyan kell telepíteni (sõt a topik fejlécét sem)az rohadjon meg, és tényleg HÜLYE warezos.
Elvbõl nem segítek olyan programok esetében amit megvettem, amit pedig nem vettem meg az uninstall/F8 mert nekem egy vasat sem ér, de ne mis használom. Azt az állatfajt pedig külön megvetem aki wrz verzióval multizni akar.

Frank99
Kis türelmet kérek egymással szemben uraim és gyerekek....

a warez és az arra adott válasz, comment, off az repül.

még mindig, tetszik, nem tetszik.<#action>

tommygear
ja és ott az eredeti az asztalodon <#eljen>