Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
ez nem source, de ha érteni akarod MW2be a profilba kell felülírni, mintha az autoexecbe raknál be olyan mint a mat_picmip 4 ( ami illegális Z Block melett )

Holographic Sight és a Red Dot között van valami különbség?
armageddon666
ha a VAC bannol, akkor attól függ hogy hogy mûködik a lvl hack... ha programkódban turkáló komoly cucc, akkor repülnek... ha olyan szinten van mint egy textúrás wallhack, akkor viszont marad.

@

kigyi
Nem sajnálom õket játszanának inkább!!!!

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ma még nem láttam fent egyetlen level hackest sem. Szerintem õk repülnek az elsõ körben mert õket a legkönnyebb kiszúrni, meg bebukott jó néhány csít is.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Helyes.Amúgy ott is kérdezte valaki,és jogos is,hogy vajon a full 70-es Level Hackerek is repülnek?Nálam nem lenne kérdés mondjuk...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

kigyi
Nem értem mire gondolsz én MW1-el is játszok win7 alatt simán.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Current Players Peak Today Game

60,797 91,027 Call of Duty:Modern Warfare2 Multiplayer
50,366 81,909 Counter-Strike: Source
40,112 72,317 Counter-Strike
20,175 35,483 Left 4 Dead 2
17,090 26,791 Call of Duty: Modern Warfare 2
10,282 16,650 Football Manager 2010
9,497 16,177 Team Fortress 2
6,879 10,338 Empire: Total War
5,735 9,414 Condition Zero
5,717 10,489 Dragon Age: Origins
5,158 8,323 Left 4 Dead

Ezt Live-on is csinálja. Akkor szokta ha egy partiban csatlakoztak a játékhoz.

Modern Warfare 2: Cheater Tömegmészárlás

Sogun, 11:20 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (2 komment)

(HW Insider) Az Infinity Ward Nagytestvérfigyelõs Erõszakszerverein megkezdte a Csíter-nevû bogárfertõzés tömegirtását. Speciális permetezõszerrel - Steam's VAC anti-cheat system - ölik ezt az ízeltlábúfajtát az IW.Net fák leveleirõl. Robert Bowling, Infinity Ward's community manager közvetítésével értesültünk róla, hogy megkezdõdött a Bannolás egy kisebb, 2500 kórokozóból álló tömegre. Állítólag naponta már 90.000-en játsszák a Steam statisztikák szerint. Megbukott volna a bojkott?

Eredeti!
Megprobálom!
THX
Ok,köszi.

Na ezt nem tudom, de a MW1 nél tapasztalt pb probléma itt már tutira nem fog felmerülni 😊

És egyáltalán:érdemes ezzel a játékkal Win7-re váltani?

Nem, ez így nem igaz.
Telepítheted a DVD-rõl, vagy letöltheted a Steamrõl is, ha nincs kéznél a DVD, és elég gyors a neted 😊

Aha.A másik:hallottam valahol(lehet,hülyeség),hogy második telepítésnél már a STEAM-ról tõlti és telepíti a játékot.Igaz ez?

A multié tutira, ezért szinkronizál a játék indulás elõtt és befejezés után. Egyik ismerõsömnek telepítés után elveszett a lvl 70 es, újrakezdte, de egy újabb újratelepítéssel visszahozta a régi profilját.

Ez válasz az én kérdésemre is részben.Tehát a neten van minden adatom?

Már pár napja elérhetõvé tették. Legalább is jó móka volt ott HC HQ-zni 😊

Eredeti?
Ha az, akkor telepítsd újra, mert neten tárolja a profilt.
Ha nem, akkor menj át a warez topicba!

Láttam már 6 vs 2 õt is. (illetve én voltam az egyik a kettõbõl 😊)

Váltanék XP-rõl Win7-re.Új op.rendszer,új vinyó.A kérdésem:fõlrakom Win7-re,ok.De a beállításaim,eredményeim....ezekkel mi lesz?

OFF!

Tegnapi barátunk rászánta magát és feltette kérdését az off topikba, érdemes elolvasni a válaszokat...és még én voltam a paraszt vele. 😊

ON

Lunatic83
Global Thermonuclear War

elég érdekes lesz.... bár nem más mint egy "King of the Hill" mód

Xbox Live: Lunatic HUN

szar shipment... <#eplus2>

de a brecourt jó itt is, kíváncsi leszek még melyikeket rakják át a régebbi codokból.

Carentant-Chinatown t hiányolom, eddig mindbe benne volt

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ground war 18 fõs..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Lunatic83
tegnap (?!) óta elérhetõ a TDM-en is a Dust nevû pálya,
na ott nincs kempelés...sokan próbálkoznak a középen lévõ cucc tetejére felmenni... kár h a többség már félúton meghal....

azért megnézném, h egy Pave Low ott mire megy... 😉
vagy egy lopakodó bombázó.... bazz+, a "hatósugara" nagyobb, mint maga a pálya 😛

Xbox Live: Lunatic HUN

Sziasztok,

Lehet hülyeséget kérdezek, mégis türelmes válaszokat várok😊

1./ Hardcore (TDM) mode -ban, miért kell az elhalálozásom után 10 mp -et várnom a spawn -ig?
Ez a kedvenc módom, mert itt nem kell 1 tár lõszer ez ellenfélbe, ezért egy-két perk és fegyverkieg. kicsit hasznosabbnak is tûnik.

2./ Miért nyilatkoztak korábban 9vs9 es szerókról, mikor 12 fõs szerónál még nem láttam többet?

Köszi srácok

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Látom a probléma alapjait nem sikerült megvilágítanom.
Az SD-ben 12 a maximum létszám.Tehát a maximum ideális felállás a 6v6.Ebbõl következik hogy 7v5 nem jöhetne létre (ha az IWnet normális lenne) mivel ha egy oldalra 7 ember kerül akkor az már nem lehet kiegyenlíteni.
Tehát ez egy egyértelmû hiba a nagyszerû rendszerben.És teljesen független attól hogy ki lép be meg ki.Egy oldalra max 6 ember...
És igen tudom,ha valaki az invite-es haverját is hozza magával azt mindenképp egy oldalra rakja,de attól még hiba,mert nem ide kellett volna õket beraknia.

Amúgy ennek a csaptelosztás megoldásnak a másik kritikus pontja,hogy ha meccs közben kilépnek egyik oldalról,akkor sem rendezi a feleket át a köv. körre,hanem marad végig ahogy van,akár 6v3 is.Ha tud valakit behozni a 3 mellé hoz,ha nem,nem...

DarkSector
nem
ha netán igy osztja el a gép, akkro vagy nemsokkal a kezdés elõtt kilépett 1 vagy jött.
de olyan soha nem szokott azért lenni, hogy 2-nél több az eltérés, pl 8-4 meg 8-5 soha nem csinálna...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Persze,7-5-re.Nem 6v6-ot kéne belõle csinálni?
Akkor ahol van egy full 70-es level hacker,akkor az kb egyedül lenne 11 ellen...

DarkSector
a rangokat veszi figyelembe..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
bárcsak nálam lett volna ien...:S

IWnet csapatelosztás:

A 12 player-es SD-ben 7v5 (hát mondjuk így is kikaptunk...<#whatever> )

Lefagyott a játék,kékhalál ée elveszett az összes rangom,minden!
Volt már valakinek ilyen?
Vissza lehet valahogy hozni?
DarkSector
jaja.
de azt se lehet már.

DarkSector
nem veszi észre 1 idõben csak 1 ember tud bejelentkezni 1 accountba, tehát nem lehet többen egyszerre, ezért steam se veszi észre....
mentéseket meg le...om már hagyom igy ahhogy van.

tommygear
jaaa oké 😄
Nem lehet egyszerre bejelentkezve lenni, csak külön-külön tudják használni...

steam, origin: ACE_hun

Nem tudom, szerintem nincs ilyen, legalább is én értelmetlen dolognak tartom 😊

A barakkban van a egy ilyen gomb, ott tudod elkezdeni. Nem kérdez semmit tudtommal, csak ha elindítod 😊

Batistuta007
nem egy fegyverre gondoltam hanem hogy vannak assault ,submachine stb kategóriák és ha egy kategóriát kimaxolsz akkor kapsz e valamit.mw-ben akkor volta gold ak meg a shoti.itt lesz valami ilyesmi?

tommygear
jó de ezt megkérdezi a játék h szeretném e elõlrõl kezdeni vagy mi?
Ha egy fegyvert kimaxolsz, akkor kapsz egy vésett aranyrögöt title-nek ( a fegyver neve van rávésve 😊)

70+1 után. Újrakezded a fegyvereket, chellangeket, plusz kapsz újakat is. és ezt 10 szer meg lehet csinálni 😊

Batistuta007
ha az assault challenge-ket megcsináljuk akkor lesz gold ak vagy mi lesz most a jutalom?

tommygear
azt a 70es szint után felajánlja vagy mi?
Egy idõben nem is tudnának játszani 😊
Nem ellenõrzi ezt a steam, hogy hány gépen van jelen az akkod.

Kezdj prestige-t, akkor újra kezded a fejlõdést! 😊

Frank99
én csak azt nem értem, hogy ezt nem veszi észre a steam?
vagy nem egyidõben játszanak? csak ez lehet a magyarázat...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak