Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
az xfire hol mérvadó? pl a klánunkban fele használja, fele nem. kurvára nem releváns.
cod2/4 1-2 perc
cod5 szintén nehézkes, de attól még nem az utolsó, mert azt pl jelenleg 2500an tolják ellentétben a két régivel.
és szerintem a cod5 jó cod, pláne az új warmoddal, csak nincs ellen.
http://www.game-monitor.com
reggel kemény 60 ember volt világszerte...(cod1) most kemény 500. wow.
talán elõbb tájékozódnál, aztán ugass be...
De most nem tudom mit akarsz kipakolni ami 8 giga?Eredetirõl verzióról beszélünk?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Annyi igazság lehet benne hogy Aperture Sight OLYAN FORMÁBAN mint amilyen a játékban nem volt.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
Mi a bajod a fegyver kiegekkel?<#ravasz1>#ravasz1>
Ez például az elsõ éjjellátóval felszerelt fegyver amit használtak.(STG-44)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Kezd túlságosan hasonlítani a pop zenére ez az egész.
It\'s good to be bad.
Magam sem mondhattam volna szebben, remélem soha senkinek nem fordul meg a fejében újra 2 világháború így megerõszakolva,meg már amúgyis elkellene felejteni.Bár érdekes ez a erõs quake és ut-s irány ahova a modern warfaréval halad a széria
Treyarch következõ borzalma jövõre jön,remélem oltárit bukik Activision velük..
Az biztos hogy az elsõ részt aki annó játszott vele nagyon szerette,és örömmel gondol vissza rá,de ezt ma már nyilván nem lehet "eladni" annak aki a MW2-vel ismeri meg a sorozatot.
Az 5 multija meg olyan mint egy videójátékon elkövetett erõszak.Mindent bele akartak paszírozni ami a 4-ben jó volt,egy olyan környezetbe ami erre teljesen alkalmatlan.Az egyetlen jó az 5 multijában a robbanásokra szétszakadó testrésze voltak,amit nem tudom mért nem hoztak tovább ha már úgyis 18+os lett az MW2.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Régi CoDdal meg játszanék, ha nem Win7em lenne. Egyébként ott, mivel kevés játékos van, sokkal jobb a közösség. Alig van csíter (talán nincs is), mert mindenki átment az újabb CoDokba csítelni. Akik meg még játsszák, azok általában nem 8 éves hülyegyerekek. Na mindegy😊
Te játszol vele?
és ha igen jó 200 játékossal az egész világon tolni egy multit?
halott.
még mindig nem értem minek írsz ide, minek olvasod ezt a topicot, amikor nincs meg, rühelled, utálod. és nem kell azzal jönni hogy a negatív vélemény is vélemény, mert ezt már leírtad sacc 30szor.
http://www.gametrailers.com/user-movie/modern-warfare-2-rick-roll/335223?playlist=featured
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
cod6 40-120000
cod4 15-20000
cod2 5-10000
cod5 1-5000
coduo
cod1
utolsó 2 halott. pár száz játékos.
pedig azok a legtöbb ügyességet igénylõk, csak ugye geci régiek, és csúnyácskák😊
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent> <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Kicsit OFF a kérdésem, de itt pörög a topic és a Steam miatt talán feltenném:
Van egy eredeti Far Cry 2 játékom, elbuktam mind az 5 telepítési lehetõségemet (ne kérdezzétek). Crackelem az eredeti játékot......
Tehát ha az eredeti kulccsal aktiválom a Steam -en, akkor elvileg multizhatok is....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Fatboyz4ever!
Haverom gépe egy Nvidia 9600GT; Intel Q9550; 4GB RAM; Gigabyte EP31-DS3L

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Rántás semmi,a silence miatt azt se tudják ki lõ,honnan,villámgyors,és elég nagy tár.
Mondjuk az fura hogy az elsõ fejlövést itt kihordta lábon,de mit sem számít...
Na azért inkább visszatérek az alaphoz...
A legelején 350-el rohangáltam😄
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mert a cdgalaxison 5-6k-ért láttam. gondolom mediába vettesd 😄 na és még is mennyi volt?
sztem meg fogom venni ha 5 k.
2,cod 4
3,cod 2
4,cod 1
5,cod 5