Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
szõrszálhasogatás a buta emberek ismérve, mondta volt egy kedves professzorom, ne vedd magadra, de szerinted ki nem vágta melyik codra gondolok?

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
laptopról tolom, nem látszott hogy linkeltél, most láttam meg:
az xfire hol mérvadó? pl a klánunkban fele használja, fele nem. kurvára nem releváns.

Zinaj
cod6 nevu jatek nem letezik szal el vagy tevedve <#gun>

i7 azt szevasztok :P

csuszi
cod6 elõtt minden cod-dal toltuk, magasan cod1 és uo-ban volt a legnehezebb leszervezni egy totvadék wart. volt hogy 1 órát bénáztam szervezéssel.
cod2/4 1-2 perc
cod5 szintén nehézkes, de attól még nem az utolsó, mert azt pl jelenleg 2500an tolják ellentétben a két régivel.
és szerintem a cod5 jó cod, pláne az új warmoddal, csak nincs ellen.

csuszi
ne beszélj már hülyeségeket, nem tanítottak meg olvasni?
http://www.game-monitor.com
reggel kemény 60 ember volt világszerte...(cod1) most kemény 500. wow.

talán elõbb tájékozódnál, aztán ugass be...

Igen,rajta van a lemezen.Ha jól emlékszem az lesz az elsõ amit fel kell telepítened a lemez berakása után.
De most nem tudom mit akarsz kipakolni ami 8 giga?Eredetirõl verzióról beszélünk?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

csak telepítsd, mindent feltesz ami kell

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

sajtburger
és ezt a stream nevezetû programot elsõ dvd-n találom meg? Mert feleslegesen nem pakolok ki 8 gigát.. :S 😊

1 db. eredeti Call of Duty:Modern Warfare 2 DVD (illetve kettõ,mert két lemezes).Azokon mindent megtalálsz.

Pacal17
Szánalmas ez a Treyarch fikázás. (vagy IW fanboyság?) Semmi gond nem volt a WaW multijával. Igenis használtak a második világháborúban olyan dolgokat, csak nem túl gyakran (épp ezért nincsen single playerbe semmilyen kiegészítõ a fegyvereken- max bayonet vagy puskagránát-).
Annyi igazság lehet benne hogy Aperture Sight OLYAN FORMÁBAN mint amilyen a játékban nem volt.

Miért? Rambo is fragelt 2db m249-essel...<#idiota>

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Attól mert edzett vagy,még nem hiszem hogy élmény egy kisebb erõmûvel a hátadon harcba indulni... <#vigyor4>

DarkSector
akkoriban azok edzettek voltak, nem nyomik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

morphologu
frankó lehetett ezzel a nagy szarral a hátán a futkosás. <#nevetes2>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Mi a bajod a fegyver kiegekkel?<#ravasz1>
Ez például az elsõ éjjellátóval felszerelt fegyver amit használtak.(STG-44)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Reméljük, hogy nem!😊 Mert akkor legközelebb már választható kaszt lesz a Zombie és esetleg még az Alien. Attól félek szépen lassan a COD is az UT sorozat sorsára jut, tény, hogy jól sikerült ez a rész,de jelen állapotában (pl: dedikált szerverek nélkül) nem lesz hosszú életû...

Kezd túlságosan hasonlítani a pop zenére ez az egész.

It\'s good to be bad.

Csak nem újra meggyalázni készülnek a második világháborút?😄

"Az 5 multija meg olyan mint egy videójátékon elkövetett erõszak.Mindent bele akartak paszírozni ami a 4-ben jó volt,egy olyan környezetbe ami erre teljesen alkalmatlan"

Magam sem mondhattam volna szebben, remélem soha senkinek nem fordul meg a fejében újra 2 világháború így megerõszakolva,meg már amúgyis elkellene felejteni.Bár érdekes ez a erõs quake és ut-s irány ahova a modern warfaréval halad a széria

Pontosan ahogy mondod a szétszakadásos megoldás volt az egyetlen pozitívum (Shotgunra is ahogy kell)....
Treyarch következõ borzalma jövõre jön,remélem oltárit bukik Activision velük..

Mondjuk szerintem ez ahány helyen nézi az ember,annyiféle eredmény jön ki.
Az biztos hogy az elsõ részt aki annó játszott vele nagyon szerette,és örömmel gondol vissza rá,de ezt ma már nyilván nem lehet "eladni" annak aki a MW2-vel ismeri meg a sorozatot.
Az 5 multija meg olyan mint egy videójátékon elkövetett erõszak.Mindent bele akartak paszírozni ami a 4-ben jó volt,egy olyan környezetbe ami erre teljesen alkalmatlan.Az egyetlen jó az 5 multijában a robbanásokra szétszakadó testrésze voltak,amit nem tudom mért nem hoztak tovább ha már úgyis 18+os lett az MW2.

Mibajod az acogos Thomsonnal?????<#idiota>

nah akkor kijön hogy mégis nekem van igazam a cod5 a legkihaltabb nem is csoda azzal a 2 világháborús upgradelhetõ fegyverekkel merénylet az emberiség ellen😄

Az a komoly hogy ezt a "ran out of memory" hibaüzenetet néha én is megkapom multiba pályabetöltésnél...Meg párszor dx hibaüzenetet (fennvan pedig elméletileg a legfrissebb ami a játék lemezén volt..)

The Protector
Nem tudom miért gáz camperekkel összefutni.Mindíg is egy alattomos faj volt a camper de ha már jól játszok és ismered a mapot akkor nem gázak.Mert ha odatévetsz egy helyre ahol tudod h jó camp lehetõség van akkor alapból odalõsz és már meg is halt.Még a WH-sok sem nagy etwasok.Azokat sem nehéz megölni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Csak az utolsó kettõt cseréltem fel 😄

ha olvasnád a topikot, akkor láttad volna, hogy meg akartam rendelni az MW2-t... mostmár nincs annyi rossz véleményem a multiról, viszont tényleg könnyen összefuthatunk kemperekkel, bár ilyenekkel a régi codokban is találkozhattunk.
Régi CoDdal meg játszanék, ha nem Win7em lenne. Egyébként ott, mivel kevés játékos van, sokkal jobb a közösség. Alig van csíter (talán nincs is), mert mindenki átment az újabb CoDokba csítelni. Akik meg még játsszák, azok általában nem 8 éves hülyegyerekek. Na mindegy😊

csuszi
és?
Te játszol vele?
és ha igen jó 200 játékossal az egész világon tolni egy multit?
halott.
még mindig nem értem minek írsz ide, minek olvasod ezt a topicot, amikor nincs meg, rühelled, utálod. és nem kell azzal jönni hogy a negatív vélemény is vélemény, mert ezt már leírtad sacc 30szor.

csúnyácskák, csak ott még kellett SKILL, tudni kellett célozni, meg az adta át az igazi CoD feelinget...

teddymac
Havertol én is ugy kaptam ajándékba a játékot ,de hála istennek nem jártam igy:
http://www.gametrailers.com/user-movie/modern-warfare-2-rick-roll/335223?playlist=featured

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

csuszi
de a többiben tévedtél😊
cod6 40-120000
cod4 15-20000
cod2 5-10000
cod5 1-5000
coduo
cod1
utolsó 2 halott. pár száz játékos.
pedig azok a legtöbb ügyességet igénylõk, csak ugye geci régiek, és csúnyácskák😊

na ugye....cod6 a legnépszerûbb

elitehun
Ja
Sziasztok! Amikor elõször beléptem a játékba feltett egy kérdést. Az arra vonatkozott, hogy ha akarom átugorja a terrorista küldetést single playerben? Köszi a választ.
csuszi
cod4-et 15-20000-en játszanak általában egyszerre a világon pc-én. cod6-ot 40-120000-en.

Frank99
egy szintlépés, és én is elérem a ninját :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nekem ez az egyik kedvenc összeállításom :

<#violent><#violent><#violent> <#eljen><#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Állíts a texture-n, mondjuk automatic-ra

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Sziasztok,

Kicsit OFF a kérdésem, de itt pörög a topic és a Steam miatt talán feltenném:
Van egy eredeti Far Cry 2 játékom, elbuktam mind az 5 telepítési lehetõségemet (ne kérdezzétek). Crackelem az eredeti játékot......
Tehát ha az eredeti kulccsal aktiválom a Steam -en, akkor elvileg multizhatok is....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Virtuális memória?

Fatboyz4ever!

Ez a hiba mitõl lehet?
Haverom gépe egy Nvidia 9600GT; Intel Q9550; 4GB RAM; Gigabyte EP31-DS3L

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Na most hogy megkaptam kipróbáltam jobban a utolsó sniper+hangtompító párost.Eddig csak a single playerbe láttam,vagy ha elvettem valakitõl ha lelõtték.Hát elég mulatságos.
Rántás semmi,a silence miatt azt se tudják ki lõ,honnan,villámgyors,és elég nagy tár.
Mondjuk az fura hogy az elsõ fejlövést itt kihordta lábon,de mit sem számít...

Na azért inkább visszatérek az alaphoz...

Kivették belõle hogy nelehessen állítani,így a maxfps bukta...Marad a 85ös korlát (játékban fraps 90-et mér...
A legelején 350-el rohangáltam😄

zotya10002
Galaxisban vettem!!Az auchan-ban 12800:-))

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

DarkSector
fenetudja, szerintem amit te láthattál statisztikát, az lehet állezánc volt, én meg csak pc-re értettem...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Mennyiért vetted?

mert a cdgalaxison 5-6k-ért láttam. gondolom mediába vettesd 😄 na és még is mennyi volt?
sztem meg fogom venni ha 5 k.

Tudtommal pedig a cod6 az elsõ
2,cod 4
3,cod 2
4,cod 1
5,cod 5

DarkSector
jah de cod4 a favorit (ezzel játszanak legtöbben.), utána cod2 cod1 cod 6 és cod5

igen?!

The Protector
Cod1 még megy.AbBan nagyon jó voltam.
Kedvenc szeróim a hungarian fragest area meg a kutyával õrzött terület volt.Csakis rifle only szerverek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?