Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nincs is más fegyverem mint egy ump és egy scar-h
a többi fegyver szinte nullán áll... kiv. természetesen a sniper, vagy a light...
az ump a csoportjában a legjobb, szerintem
az scar-h is tökéletes lenne, ha nem lenne olyan kicsi a tár, õt csak az acr és az ak47-es váltja majd fel
én többségében Ground War-t vagy sima TDM-et játszok...
persze néha én is beszabadulok egy egy másik módba, erre létrehoztam egy egy kasztot is.... vagy ump-vel vagy Riot Shield-vel rohangálok, a megfelelõ perkekkel: Marathon, Lightweight, Commando
/ezt majd egy dupla Ranger-el szeretném megfejelni... /
Xbox Live: Lunatic HUN
Akkor ennyi erõvel az összes MMO-ba kéne ilyen minden aktiváló rendszer,mert valakinek nincs ideje fél évig fejleszteni a karakterét hogy minden cucca meglegyen...
p90-nek nagy a tüzereje, ezt rusholóknak szokott feküdni..kis mappokon, de cod4-ben...
it cod6-ban nem tudom mennyit és...jah és akimboval mennyit.
de skuló az bitanghamar kifogy belõle, és általában az összes fegyverbõl...bár egy sólyom perkkel vagy mi azzal lehet már dolgozni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szorry de nincs....és igy akkor 10 beállitást tudok elmenteni, és kedvemre válogatni belõlük játszma inditása elõtt.
ha war van, akkor 5v5 monnyuk mindenki bemaxolja, és azzal jön játszani amivel akar...csak ugye cb miatt perkek pl nincsenek...
és érdekes ott senki nem panaszkodik.
amugy elég lenne egy mentés. vagy 2 profil 1 a meccsekre, meg 1 amit pubon esetleg fejlesztezs...de nem tudom mivel csináljak ...és ráadásul gyerélgetni se lehet...ez van.
a haverjaid akikkel közösen vettétek meg nem fognak agyonverni ha bannolnak a lvl hack miatt?
aztán mikor mész vissza a boltba reklamálni, ott is kimelegszel, nagyon szar heted lesz a presztízs csillagok állása szerint...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
MÁS
Aki XP vadász, az látogassa sürjebben a Domination és a CTF játékmódokat. Valamiért mind a két módnál kaptam egyenként 10.005 XP-t.😄
én soha nem embereket minõsítek..
ennyi már különb vagyok tõled, és te osztod nekem...kis kockasrác???
lehet te otthon vagy a játékokban, és a games nevû búrában élsz, de max játékban vagy nagy gyerek.
mikor egy termékért fizet az ember, akkor az más tészta. ez nem játék...
ha csitelek basszanak ki nyugodtan, csakhogy eddig eszembe nem jutott volna, hisz abban semmi élvezet nincs.
de akkor ha valaki eléri a 70-es max -ot, akkor ennyi mindenkit kibannolnak majd ahhogy eléri?
ez télleg logikus...
a 70-es sima és a 70-es max attól különbözik, hogy a max-nál 5-el több costum-öd lesz."
Ezért nem értem mért nem csinálsz egy simát tisztességesen...
ez mindenkinek megvan, itt nincs gond.
a 70-es sima és a 70-es max attól különbözik, hogy a max-nál 5-el több costum-öd lesz.
ettõl nem leszel ügyessebb nem leszel jobb, ezért is nem képessek felfogni, hogy ez nem +, aki csitel, annak meglátszik az arányán, és néhány gyökér azért képes fizetni, hisz ingyen nem hiszem hogy megszerezhetõek ezek a wh-k, meg botok....
ez kb olyan mint mikor 55-ös rankpatchel futnak cod4-be neki a huszárok, és én 1-es szinten a m14-essel (asszem ez az assault costum) szarrá lövöm õket..
meg sirnak a p90 igy...a p90 ugy, hát cod4-ben a félautomatával leszedhetõ az összes p90-es, akikrõl azt hiszik hogy akkor 90-tõl meg kell ijjedni.
erõl ennyit.ezt lehet csak nekem nem jelent gondot, de haverjaim se sirtak még egyszer sem. aki jön az meghal, független mien fegyóval van.
vagyis egyre több xp kell a szintlépéshez...
de azért a prestige elkezdésénél, kicsit könnyebb lesz a helyzet, mert már tényleg mindenért ad xp-t...
ha egy fegyverrel megölsz x db embert 2x ad 10.000 xp-t, mert két challenge is ki van rá írva... stb..stb...
szintben kb. én is ott tartok mint Logan, vagyis a pre1 3/4-nél
live-n kicsit más a helyzet, ott nincsenek 10-es pre játékosok
a "többség" a pre1 vége felé jár
eddig csak egy pre2-vel találkoztam, de az valami überkocka lehetett...
steam, origin: ACE_hun
persze ha nincs semmi dolgod... akkor lehet 3...
na de érted, kb a 5. napon láttam full 70 lvl-es gémert. csíterje
59-es vagyok napi 2-3-4 óra játékkal+két nap kiesett mikor a single részt vittem Veteránon végig.És ugye kedden lesz 3 hete hogy megjelent.
Úgyhogy 16-17 órákkal már minumum 3. Prestige-be lennék.
level hack: szánalmas.
MJ rulz Pink Team The Only One
De az felettébb érdekes, hogy a megjelenés utáni 3 napra már láttam olyan lvl 70-es arcokat, akik már 10-szer presztizseltek. na ez a vicc h a steam és az IW net nem csinál semmit. Még ha kocka is az illetõ, kizárt dolog, hogy teljesen végigvigye az mw2-õt😛
"Aktív játékkal 3 hét alatt simán megvan a 70-es szint."
nem vagyok kocka....
én néha benézek játszani azt ennyi...
amugy 3hét az talán ha 16-17orákat játszol.
Most már tom!
nekem az lesz, az utolsó hogy én pénzügyileg kapcsolatba kerülök egy eredeti játékkal.
részemrõl ennyi.
tudod régebben, vagyis mostis a cod4-ben egyszerü.
szerverekre van promod...be vannak állitva egyenlõen, a cuccosok.
itt meg leszedjük a perkeket, és ennyi...errõl ki tehet?
mert én tutira nem.
És nem kell itt megmagyarázni,erõviszony meg stb.Aktív játékkal 3 hét alatt simán megvan a 70-es szint.És nem indítasz Prestige-t,azt örökre megvan a 70-es szinted,összes cuccod.Aki ennyire nem képes,hanem inkább a hack,az részemrõl nyugodtan bannolható.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
De most komolyan, nem elmondtuk itt páran, hogy ez a játék nem alkalmas multi játékra? ...de mintha a falhoz beszéltünk volna <#levele>#levele>.
Leírom, konzolosként nagyon jó, tényleg, be a "fotõjbe", kézbe sör, a másikba meg a kontroller és "hacójon"...de PC -re szerverek nélkül, különféle perk -ek, meg szintek,..ugyan kérem...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
hidd el, elég lenyelni a k...a iwnet nyomoruságait.
akkor ha netrõl letöltök egy 100%os mentést, akkor nyugodtan bannolhatnak...zsír...<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
többet nem veszek pc-re eredetit, akkor nem lesz gond...
A gond ott van, hogy azt képzeli, hogy ez verseny típusú sport játék, mint társai (CS, BF), vagy elõde, pedig inkább ez csak egyszerû kikapcsolódás fotelkalandoroknak...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A véleményedet tiszteletben tartom, de ezzel a beírással becsúsztál nálam a csíter kategóriába. Most egy kicsit visszakézbõl lejött még az is, hogy ti warokon nagyon szeretitek az egyszerû dolgokat akkor miért nem nyomjátok az alap fegyverekkel feltétek nélkül? Mindegy lenne ki milyen szinten van, nem?
Ma este összefutottam egy 10-es presztizs szinten lévõ gyerekkel. Megkapta hogy csak a looserek használnak level hacket, lelöttem 2x és kilépett. 😊)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
itt ez olyan mint egy 100%-os mentés, ami elérhetõ a játékban, csak azt teszed be vele, nem csittel egyenlõ, ahol olyan tulajdonságokat kapsz, ami alap esetben nem elérhetõ a játékban.
máskülönben meg valami olyan törvényre is emlékszem, hogy ha egyszer megveszel valamit, akkor azzal azt csinálhatsz, amit akarsz, ha akarom, akkor összevissza változtatgathatom a mentéseket, fájlokat.
a wh, aim...stb megint más kategória, mert ott az anti cheat védelmet kerülöd meg....
nekem ennyi a véleményem errõl.
és hogy a war-okra, és a sima játékra nem lehet külön profilt használni, az nem a játékosok végett van...
ennyi
Nem szenvedek,elkezdtem elörõl!
40-es rangon voltam,hamar elérem,a fejlesztöknek +irok 1 levelet a hibáról.
Level 1!
Több ember irta steamen,hogy ez cod6 hiba,ha áramszünet van,vagy kékhalél sajna nullázodik a rangod.