Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De mondok egy jobbat,ha mentek War-ozni,akkor azokat a cuccokat kell használni ami a legalacsonyabb szintû embernek is megvan már.Igy nem kell hackelni,és egyenlõek az esélyek.És egyszer csak mindenkinek meglesz a 70,aztán kész.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Lunatic83
mostanában eléggé xp vadász lettem, nézem ezerrel a kihívásokat, h még melyik fegyveren mit kell teljesítenem...
nincs is más fegyverem mint egy ump és egy scar-h
a többi fegyver szinte nullán áll... kiv. természetesen a sniper, vagy a light...

az ump a csoportjában a legjobb, szerintem
az scar-h is tökéletes lenne, ha nem lenne olyan kicsi a tár, õt csak az acr és az ak47-es váltja majd fel

én többségében Ground War-t vagy sima TDM-et játszok...
persze néha én is beszabadulok egy egy másik módba, erre létrehoztam egy egy kasztot is.... vagy ump-vel vagy Riot Shield-vel rohangálok, a megfelelõ perkekkel: Marathon, Lightweight, Commando
/ezt majd egy dupla Ranger-el szeretném megfejelni... /

Xbox Live: Lunatic HUN

Már bocs,de az hogy neked mennyi idõd van,nem jogosít fel arra hogy csalj.
Akkor ennyi erõvel az összes MMO-ba kéne ilyen minden aktiváló rendszer,mert valakinek nincs ideje fél évig fejleszteni a karakterét hogy minden cucca meglegyen...

DarkSector
igen amit szoktak mondani..
p90-nek nagy a tüzereje, ezt rusholóknak szokott feküdni..kis mappokon, de cod4-ben...
it cod6-ban nem tudom mennyit és...jah és akimboval mennyit.
de skuló az bitanghamar kifogy belõle, és általában az összes fegyverbõl...bár egy sólyom perkkel vagy mi azzal lehet már dolgozni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hát ez a topic egyre jobb<#idiota><#gonosz1><#smile><#nevetes1><#eljen>

Hát az elérem magamtól,meg a külsõ programmal aktiválom valahogy nem hinném hogy ugyanaz a kategória.

DarkSector
engem nem...<#vigyor1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem veszekedésképpen, de sokszor leirtam, hogy ha megyünk néha haverokkal war-ra, akkor nincs idõm fejlesztgeti ...IDÕ nincs...

szorry de nincs....és igy akkor 10 beállitást tudok elmenteni, és kedvemre válogatni belõlük játszma inditása elõtt.

ha war van, akkor 5v5 monnyuk mindenki bemaxolja, és azzal jön játszani amivel akar...csak ugye cb miatt perkek pl nincsenek...
és érdekes ott senki nem panaszkodik.

amugy elég lenne egy mentés. vagy 2 profil 1 a meccsekre, meg 1 amit pubon esetleg fejlesztezs...de nem tudom mivel csináljak ...és ráadásul gyerélgetni se lehet...ez van.

te dark..

a haverjaid akikkel közösen vettétek meg nem fognak agyonverni ha bannolnak a lvl hack miatt?

aztán mikor mész vissza a boltba reklamálni, ott is kimelegszel, nagyon szar heted lesz a presztízs csillagok állása szerint...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Prince23
Én sem értem, hogy miért sírnak a p90-ért, mondjuk az UMP45-el úgy le lehet szedni õket mint a sicc. Mondjuk azon néha kiakadok, hogy akimbót használnak vele :S Akkor gyakorlatilag tényleg lehet félni tõlük közelharcban. de távolról nekik annyi, FAL + Sniperek, meg a SCAR-H

MÁS
Aki XP vadász, az látogassa sürjebben a Domination és a CTF játékmódokat. Valamiért mind a két módnál kaptam egyenként 10.005 XP-t.😄

DarkSector
mig én nem személyeskedem, addig te! és még 1-2 tag igen.
én soha nem embereket minõsítek..

ennyi már különb vagyok tõled, és te osztod nekem...kis kockasrác???
lehet te otthon vagy a játékokban, és a games nevû búrában élsz, de max játékban vagy nagy gyerek.
mikor egy termékért fizet az ember, akkor az más tészta. ez nem játék...
ha csitelek basszanak ki nyugodtan, csakhogy eddig eszembe nem jutott volna, hisz abban semmi élvezet nincs.
de akkor ha valaki eléri a 70-es max -ot, akkor ennyi mindenkit kibannolnak majd ahhogy eléri?
ez télleg logikus...

"
a 70-es sima és a 70-es max attól különbözik, hogy a max-nál 5-el több costum-öd lesz."

Ezért nem értem mért nem csinálsz egy simát tisztességesen...

DarkSector
ez tény, de!
ez mindenkinek megvan, itt nincs gond.

a 70-es sima és a 70-es max attól különbözik, hogy a max-nál 5-el több costum-öd lesz.

ettõl nem leszel ügyessebb nem leszel jobb, ezért is nem képessek felfogni, hogy ez nem +, aki csitel, annak meglátszik az arányán, és néhány gyökér azért képes fizetni, hisz ingyen nem hiszem hogy megszerezhetõek ezek a wh-k, meg botok....

ez kb olyan mint mikor 55-ös rankpatchel futnak cod4-be neki a huszárok, és én 1-es szinten a m14-essel (asszem ez az assault costum) szarrá lövöm õket..

meg sirnak a p90 igy...a p90 ugy, hát cod4-ben a félautomatával leszedhetõ az összes p90-es, akikrõl azt hiszik hogy akkor 90-tõl meg kell ijjedni.

erõl ennyit.ezt lehet csak nekem nem jelent gondot, de haverjaim se sirtak még egyszer sem. aki jön az meghal, független mien fegyóval van.

H4V0K
mind1 fiúk haggyátok ezt a béna dárkszektort, ha neki level hackkel egyszerûbb hagy csinálja majd beszopja... de nevetséges hogy még egy ilyen egyszerû játék is kifog rajta 😄DDDDDDDDDDD

Lunatic83
természetesen egyre nehezebb...
vagyis egyre több xp kell a szintlépéshez...

de azért a prestige elkezdésénél, kicsit könnyebb lesz a helyzet, mert már tényleg mindenért ad xp-t...
ha egy fegyverrel megölsz x db embert 2x ad 10.000 xp-t, mert két challenge is ki van rá írva... stb..stb...

Hát durván számolva annyi xp egy szintlépés,mint ahányadik szintet csinálod.Tehát a 9-rõl 10. szint az 10.000 kb, most nekem a 59-rõl 60.-hoz 64.000 kell már.

Lunatic83
én sajnos elég sokat játszom a játékkal, szinte cod-kocka lettem
szintben kb. én is ott tartok mint Logan, vagyis a pre1 3/4-nél

live-n kicsit más a helyzet, ott nincsenek 10-es pre játékosok
a "többség" a pre1 vége felé jár
eddig csak egy pre2-vel találkoztam, de az valami überkocka lehetett...

Én inkább azon gondolkozom, aki ennyit tud játszani egy nap az nem jár iskolába? Nem dolgozik?

steam, origin: ACE_hun

Azér' gondolom ez úgy megy, hogy a level-eket egyre tovább tart megszerezni. Tehát 1-35-ig nem ugyanannyi idõ, mint 35-70-ig. Vagy nem jól gondolom?

Prince23
Kettõ prestige az inkább😛
persze ha nincs semmi dolgod... akkor lehet 3...

na de érted, kb a 5. napon láttam full 70 lvl-es gémert. csíterje

Érdekes.
59-es vagyok napi 2-3-4 óra játékkal+két nap kiesett mikor a single részt vittem Veteránon végig.És ugye kedden lesz 3 hete hogy megjelent.
Úgyhogy 16-17 órákkal már minumum 3. Prestige-be lennék.

csuszi
nekem érdekes 1 hét alatt volt meg, összesen cirka 25-30 óra volt a barackban...ez napi 4óra.
level hack: szánalmas.

MJ rulz Pink Team The Only One

Prince23
Ja és ez rohadtul felbasz, mert innentõl fogva cheater is lehet az illetõ😛

Prince23
Én már rég megcsináltam a lvl 70-et. Most tartok az elsõ presztizsemnél, 44 lvl.
De az felettébb érdekes, hogy a megjelenés utáni 3 napra már láttam olyan lvl 70-es arcokat, akik már 10-szer presztizseltek. na ez a vicc h a steam és az IW net nem csinál semmit. Még ha kocka is az illetõ, kizárt dolog, hogy teljesen végigvigye az mw2-õt😛

DarkSector
jah hoppá.
"Aktív játékkal 3 hét alatt simán megvan a 70-es szint."

nem vagyok kocka....
én néha benézek játszani azt ennyi...

amugy 3hét az talán ha 16-17orákat játszol.

Köszönöm!
Most már tom!
DarkSector
remélem is...
nekem az lesz, az utolsó hogy én pénzügyileg kapcsolatba kerülök egy eredeti játékkal.

részemrõl ennyi.

DarkSector
nem alkalmas multi játékra, az lehet...nekem nem azon van a hangsúly, hogy multi...single...offline...online, de ne basszanak ki az emberrel...

tudod régebben, vagyis mostis a cod4-ben egyszerü.
szerverekre van promod...be vannak állitva egyenlõen, a cuccosok.

itt meg leszedjük a perkeket, és ennyi...errõl ki tehet?
mert én tutira nem.

Hát a full Level 70-es hackereket remélem úgy vágják ki ahogy a rendje.

És nem kell itt megmagyarázni,erõviszony meg stb.Aktív játékkal 3 hét alatt simán megvan a 70-es szint.És nem indítasz Prestige-t,azt örökre megvan a 70-es szinted,összes cuccod.Aki ennyire nem képes,hanem inkább a hack,az részemrõl nyugodtan bannolható.

Az biztos hogy elirányítanak, de úgy hogy szegény édesanyád is csuklani fog közben 😄

Jaffa 2843
szerintem fejezd be mer egyre mélyebbre süllyedsz a hülyeségedben 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Kandurex
Elmész az IW -hez rájuk gyújtani a házat? 😊

De most komolyan, nem elmondtuk itt páran, hogy ez a játék nem alkalmas multi játékra? ...de mintha a falhoz beszéltünk volna <#levele>.

Leírom, konzolosként nagyon jó, tényleg, be a "fotõjbe", kézbe sör, a másikba meg a kontroller és "hacójon"...de PC -re szerverek nélkül, különféle perk -ek, meg szintek,..ugyan kérem...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
de õk majd elirányitanak a megfelelõ emberekhez...annyival is beérem...

DarkSector
majd meglátjuk ha én egyszer oda személyessen be kell mennem, hogy abol mi lesz...
hidd el, elég lenyelni a k...a iwnet nyomoruságait.

akkor ha netrõl letöltök egy 100%os mentést, akkor nyugodtan bannolhatnak...zsír...<#idiota><#eljen>

többet nem veszek pc-re eredetit, akkor nem lesz gond...

Kandurex
Kétlem, hogy bemenne borogatni az asztalt a Galaxishoz, már csak azért is, mert ugye a játékot NEM õk készítették, csak forgalmazzák.

A gond ott van, hogy azt képzeli, hogy ez verseny típusú sport játék, mint társai (CS, BF), vagy elõde, pedig inkább ez csak egyszerû kikapcsolódás fotelkalandoroknak...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
ezzel a stilussal hozzád képest több vagyok sokkal.

H4V0K
hát komolyan mondom, te egy irgalmatlanul, buta s ostoba ember vagy, komolyan max 10-12 évesnek kell lenned hogy ilyeneket írkálj... de már lehet az annyi idõsek is értelmesbbbek mint te, megveszel vmit és azt csinálsz vele amit akarsz?? jó vegyél egy kocsit mennyél neki mindnenek mert azt már megvetted

pls,pls vedd fel videóra ahogy elhajtanak a cd galaxisból és tedd fel a utubra!
A véleményedet tiszteletben tartom, de ezzel a beírással becsúsztál nálam a csíter kategóriába. Most egy kicsit visszakézbõl lejött még az is, hogy ti warokon nagyon szeretitek az egyszerû dolgokat akkor miért nem nyomjátok az alap fegyverekkel feltétek nélkül? Mindegy lenne ki milyen szinten van, nem?

Ma este összefutottam egy 10-es presztizs szinten lévõ gyerekkel. Megkapta hogy csak a looserek használnak level hacket, lelöttem 2x és kilépett. 😊)

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

tommygear
licenc szted mire való?
Rosszul hallottad, amikor megvettél egy szoftvert, akkor annak a szoftvernek a használati jogát vetted meg. De az átírásához, változtatásához engedélyre van szükséged. A GPL liszenc-û programok átírásához nem kell engedély... Megnézném azért ahogy bemész a boltba és mondod hogy adják vissza a pénzed mert kibannoltak. Az eladók helyébe hamar kihessegetnélek, és mondanám hogy ez esetben keresd a játék fejlesztõit. 😄

DarkSector
amugy elárulom, hogy az erõviszonyok kiegyenlitése végett a warokon 99%-ban 70-es szinten nyomjuk, ha ez végett kibannolnak, akkor behajtom a ki..aszott cdgalaxison a lóvét, ezt most mondom...a többi klántag, meg ahonnét vette.

itt ez olyan mint egy 100%-os mentés, ami elérhetõ a játékban, csak azt teszed be vele, nem csittel egyenlõ, ahol olyan tulajdonságokat kapsz, ami alap esetben nem elérhetõ a játékban.

máskülönben meg valami olyan törvényre is emlékszem, hogy ha egyszer megveszel valamit, akkor azzal azt csinálhatsz, amit akarsz, ha akarom, akkor összevissza változtatgathatom a mentéseket, fájlokat.

a wh, aim...stb megint más kategória, mert ott az anti cheat védelmet kerülöd meg....

nekem ennyi a véleményem errõl.
és hogy a war-okra, és a sima játékra nem lehet külön profilt használni, az nem a játékosok végett van...
ennyi

Gratula!

Kösz a válaszokat!
Nem szenvedek,elkezdtem elörõl!
40-es rangon voltam,hamar elérem,a fejlesztöknek +irok 1 levelet a hibáról.
tommygear
OK
Próbáld meg azt, hogy a C-re rakod az steam mappát telepítéskor.

Szega87
újabb sav a deathnotice MW2 gyûjteményembe, lassan már
kollázst készíthetek belõle

Nem sikerült!!!
Level 1!
Több ember irta steamen,hogy ez cod6 hiba,ha áramszünet van,vagy kékhalél sajna nullázodik a rangod.
armageddon666
akkor nem hiszem hogy az ilyenek ki lesznek BACva 😊

@

A Holo, egy lencsére vetíti rá a célkeresztet, míg a red egy pöttyöt vetít elõre, és a lencsében látod. azt hiszem 😊