Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgyértem hogy eléggé nagy elõnyt nyújt ez a perk...és nem is nagy cucc megszerezni ráadásul, csak késeltem néhányat oszt ennyi.<#whatever>#whatever>
thx a infoért
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Commando | Commando Pro
Commando Perk Ability: Increased melee distance.
Pro Ability: You don't take any damage from falling.
pont azt tesszük.
war az privát, amugy megvan hogy kell resetelni a statot...PROBLÉMO megoldva...<#fogmosas>#fogmosas>
már 14-esnél tartok. Végre megtudtam, hogy nem a players mappa csak, ami eltárolja a mentéseket.
jah és személyeskedésre nem adtam senkinek okot.
és nem tette tönkre most a level 70-es tag sem mikor játszott elllenem, mikor 6-os szinten voltam csapatelsõ...akkor a level70-es tag meg utolsó...ennyit a unlocker veszélyeirõl...
VISZONT!!!
ami nekem se tetszett. Szituáció:
AFGAN pálya egy tag leugrott, hogy arról a sziklás részrõl átugorjon a repülõ szárnyának a tetejére, de! leesett, és futott tovább, és úgy löttem le.
nah most kérdezem én. ezt meg lehet úszni halál nélkül, van ott amire ráugorva tompitani lehet a sebzést??? mert mikor rákérdeztem a srácra, nem nagyon akart válaszolni.
ON.
amíg a saját szórakozásodra csinálod a csítelést, a te dolgod. De amikor mások szórakozását teszed tönkre, onnantól gusztustalan, mondhatni erkölcstelen, valamint bunkóság és köcsögség. Az ilyet örökre eltiltanám mindenféle online (multi) játéktól, ha tehetném.
Tudod mi a szomorú: hogy szerintem az ilyen ember(ke) az életben is ilyen, nincsenek erkölcsi gátlásai, vagy pedig a másik véglet, egy kis nyuszika, aki itt a neten (csíttel) persze megmutatja, hogy Õ kis is tud(na) lenni...
remélem bannolnak az iw-tõl hamarosan benneteket.
Off.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
leírja h kell megszerezni, ha nem is mindet, de a többségét....
Xbox Live: Lunatic HUN
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Az Infinity Ward, az Activision és az XBoxLive is támogatni fogják a 'War Child' nevû szervezetet.
A hétvége folyamán (december 5.-6.) ha több mint 600.000 Angliai felhasználó lép be a Live rendszerbe hogy a játékkal játsszon, 150.000 angol fontnyi összeget adnak a szervezetnek, minden 100.000-ik játékos után további 25.000 font-ot fognak adni, egészen 250.000 fontig. (75millió forint)
november 30-ig, készletek erejéig:
tehát holnap még 10E lesz
haver darkból csak 1 van... az is sok...
kérdezz bárkit...😄
dehogynem... 20 ill. 50 xp-t osztogat ha a pajzzsal feltartod az ellenséget...
vagy neki már szamuráj kardja van vagy mi a herém..?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Perk 1
[ 1 ] Marathon - Unlimited Sprint
Marathon Pro - Climb obstacles faster.
Challenge: Run 26 miles using Marathon.
[ 1 ] Sleight of Hand - Faster Reloading.
Sleight of Hand Pro - Faster Aiming.
Challenge: Get 120 kills using sleight of hand.
<13>13> Scavenger - Re-supply from dead enemies.
Scavenger Pro - Extra mags.
Challenge: Re-supply 100 times while using Scavenger
<21>21> Bling - attachments on your primary weapon.
Bling Pro - +2 secondary weapon attachments.
Challenge: Get 200 kills using a weapon with two attachments.
<45>45> One Man Army - Change classes at any time.
One Man Army Pro - Swap classes faster (from 5 to 3 seconds).
Challenge: Get 120 kills using One Man Army.
Perk 2
[ 1 ] Stopping Power - Increased Bullet Damage.
Stopping Power Pro - Extra damage versus enemy vehicles.
Challenge: Get 250 kills using Stopping Power
[ 1 ] Lightweight - Move faster.
Lightweight Pro - Quick aim after sprinting.
Challenge: Sprint 30 miles using Lightweight.
[ 9 ] Hardline - Killstreaks require one less kill.
Hardline Pro - Deathstreaks require one less death.
Challenge: Get 40 killstreaks while using Hardline. <2 kills in a row>2 kills in a row>
<25>25> Cold-Blooded - Undetectable by UAV, Air Support, Sentrys, and Thermal.
Cold-Blooded Pro - No red crosshair or name when targeted.
Challenge: Destroy 40 enemy killstreak rewards using cold-blooded.
❤️3>33> Danger Close - Increased explosive weapon damage.
Danger Close Pro - Extra air support damage.
Challenge: Kill 200 people with weapon explosives.
Perk 3
[ 1 ] Commando - Increased melee distance.
Commando Pro - No falling damage.
Challenge: 20 melee kills while using Commando.
[ 1 ]Steady Aim - Increased hip-fire accuracy.
Steady Aim Pro - Longer hold breath duration.
Challenge: Get 80 hip-fire kills using steady aim.
<27>27> Scrambler - Jam enemy radar near you.
Scrambler Pro - Delay enemy claymore explosions.
Challenge: Get 50 close-range kills using scrambler.
<29>29> Ninja - Invisible to heartbeat sensors.
Ninja Pro - Your footsteps are silent.
Challenge: Get 50 close-range kills while using Ninja.
❤️7>37> Sitrep - Detect enemy explosives and tactical insertions.
Sitrep Pro - Louder enemy footsteps.
Challenge: Destroy 120 pieces of enemy equipment.
<41>41> Last Stand - Pull out your pistol before dying.
Last Stand Pro - Use equipment in Last Stand.
Challenge: Kill 20 people in Last Stand.
Cold-Blooded Pro - No red crosshair or name when targeted.
Challenge: Destroy 40 enemy killstreak rewards using cold-blooded.
Inkább hozd vissza mama2-t a fórumra:C
na de ebbe nem avgyok biztos....
ezt én is szeretném tudni
Esetleg gránátok,de ha látja hogy dobod,már szalad is feléd,lök-taszít,abba meg sérülsz...
hanem elmentem kb 45-ig, és warra beraktuk a peccset, azt ennyi...vissza nem lehet tenni, vagy cserélgetni a mentéseket.
ha egyszer felmész egy fokozatig, akkor vissza már nem lehet, vagy több proffilod mint eddigi részeknél. :S
Van ám sok gyengepontja: frag, stun, és a büdös GL 😄
azt bírom, amikor shielddel nyomulok, páran mögöttem, és mivel az ellenséges rusher engem vett észre elõször ezerrel lõ mint állat, aminek semmi értelme (én me4g közbe ezért kapom a sok Xp-t + assisztot, jobb esetben challanget is), de nem kapcsol, hogy hoppá van a billen egy Q billentyû is, vagy egy G. 😄D
és lõ és lõ és lõ, míg pajti le nem szedi.
Volt olyan rész a Highrise alagutjában is, hogy beszorítottam szerencsétlent a sarokba és lõtt és lõtt , küzdött az életéért 😄 a legviccesebb jelenet volt eddig számomra az a rész.
egyébként a riot shield még az automata shotival is vad. vagy egy UMP45 akimbóval 😄D
û
Tiszta vicc ami jelenetek azzal lejátszódnak.Kedvencem mikor nekem szalad,lök a pajzsal egy olyat hogy egy 5 éves gyerek is maximum seggre esne tõle,én meg a "szuperkommandós" beledöglök.
Na én már nem magyarázok tovább,láthatóan ez neked teljesen elfogadható,akkor ugyse foglal ennek az ellenkezõjérõl meggyõzni.
De ha esetleg az IW-tõl megkapod a megfelelõ "jutalmadat",akkor ne csodálkozz.(bár mint láthattuk akkor még te fogod kikérni magadnak)
Ki hogy használja amúgy? Mien összeállítással?
Logan bá ezt ahsználja HC SD-en inkább, pálya - és védekezési ill rohamfüggõ. mert van hogy jó vele rohamozni meglepetésemre.
Marathon
Move faster perkje
Commando
Szigorúan dobokés +
stun párosítással +
jelenleg Raffica (rfa) kézipisztollyal.
+ MARTYRDOM 😄DDDDDDDDDDD
waw=wow
egy cod, meg 1 waw..nem uapéldául.
mig ott a fejlõdéssel erõsebb is leszel, itt nem...azért mert van fegyvered, még 1 snipertõl halsz, 1 deserttõl kidöglesz....
hidd el, ezt jól tudom, lv70-el még nehezebb is játszani mert bedobál olyan szerverekre, ahol megmozdulni se lehet. és ekkor már megbakhatom a szuper acr-emet. pont ezért kellene egy profil váltó, vagy valami.
1 lv70-en egy meg pubra, vagy valami, de törölni sem lehet, ha ahhoz lenne kedvem.