Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most az aluljáróból netezel laptopon? <#idiota>#idiota>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
mert nálunk waroknal 10embert elvisz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😄DDD nem tudom, de szerintem nem egy játékról beszélünk . Próbáltatok már 5-6an összehozni egy partyt mondjuk demoliton-ben? Sokszor kb 10 perceket vesz igénybe mire nem dob ki senkit.. Amúgy meg mindenkinek 20-30-50mbites nete van a klánon belül, úgyhogy nem hiszem hogy a netünkkel lenne probléma.
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
miért van hogy online szinkronizálom az idõt, és 2002.01.01-et állit be? 😄
világvége van vagy csak idõutaztam a városba menet? <#vigyor2>#vigyor2>
jah még a mentésekrõl annyit, hogy elõször megprobáltam szimulálni a gépnek az áramszünetet, de a mentésen kivûl minden mást resetelt a biosban, de steam-en nem...és utána hallottam ezt amit irtam is...<#whatever>#whatever>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ha pedig azért nincs, mert folyamatosan kiszûrték õket, akkor pláne nincs ok a panaszra.(téve mindezt úgy, hogy nincs PB, mint cod4-ben, ami megette a gépemet)
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
de lehet azért nincs csit, mert nem is volt, vagy mert már folyamat bannolták a wh-aim-okat?
MoW-val gyötrõdtem, ja. 10euroért megérte, többet nem szívesen adtam volna érte, bár lehet. 😄
ezt a lakás lakhelyt nem értem, a kettõ nem ugyan az?
makett.tk
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem ez az elsõ játék amit megveszek 😄
Tudod amikor összejön a pénz, nem piát veszek, vagy lakásra gyûjtök, hanem megrendelem a netkávézóból a játékot, ha lesz lakásom meg lakhelyem akkor legyen mivel elfoglalnom magam!
steam, origin: ACE_hun
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
eh
inkább arra akartam célozni, hogy remélem csak 11ezer lesz, nem 14ért hozzák ki
átvinni nem tudod gondolom másikba...
Mailben elküldik a kivonatot és az oldalon is ki van írva a végösszeg rendeléskor, mi ez a gondolom?!?
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
csak éppen egyik bajod épül a másikra, és már a szar is ízetlen.
én nem tudom, páran egyfolytában a csíterekrõl beszélnek. én valahogy egyetlen egyértelmûvel sem találkoztam még. biztosan nekem van szerencsém.
"2. 2 hét alatt meguntam ezt az óvodás publikolást (low perkekkel/no promod) ahhoz képest hogy 6an játszunk egy partyban/klánban + Mumble."
a public nem tudom miért óvodás, lehet hogy valaki a dekibaszottsokatgyakorolokkibaszottulkomolyanveszemmagam klánosdit tartja annak. ez a te fõ bajod egyébként, nem tudsz olyan egyszerûen warozni mint eddig, és nem tudod úgy alakítani a játékot, ahogy akarod.
menjél cod4ezni. ja, hogy az régebbi, meg tán unod azt is? kellemetlen.
"4.AZ IWNET a világ legnagyobb fail-je, kb 10 perc mire össze tudunk hozni egy partyt mert vagy kidobál, vagy a host kerséssel baszakodik a rendszer.. Nem is szólva a fejenkénti 100-150es pingekrõl, laggokról.."
erre is van aki panaszkodik, nem tudom, nekem istenigazából nincs vele bajom, se lagg, se túl sok keresgélés, se host probléma...
biztosan szerencsém van.
"Konzolos kis pöcs pubheroknak lett ez a játék kitalálva. Mondjuk az is elmond sok mindent a játék árkádos/xboxos mivoltáról hogy azt hiszem 2-3%-a PC eladások részesedése a 8 millió eladott darabból...Kb. lefossa az I.Ward a pc-seket..."
hát barátom, hagyjuk ezt a fröcsögést.
a baj az , hogy mást vártál. egészen mást. nem kaptad meg, és most minden bajod van.
azt azért figyelmedbe ajánlanám, hogy hány ember van oda tõle.Õk velem együtt konzolos kis pöcs pubherok. nyilván.
hogy hányan vették meg csak magyarországon.ami nem egy megszokott dolog, ebben megegyezhetünk.
játsszál mással.
szerintem.
Valóban jobb lenne rendes szerveren,saját beállítások alapján,de nem lehet egyelõre,úgyhogy ez van.És ez se olyan rossz szerintem.
Agyonütött a saját air droppom. <#hehe>#hehe>
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Elfelejted hogy ebbõl a részbõl egy hét alatt több kelt el pc-n mint a cod4 bõl összeségében.....
"Annak tökéletes aki csak fel akar ugrani, nyomni egyedül vagy a haverjával egy pörgõs értelmetlen hentet."
Szerintem a Cod 4 is hasonló szinten volt...
"AZ IWNET a világ legnagyobb fail-je, kb 10 perc mire össze tudunk hozni egy partyt mert vagy kidobál, vagy a host kerséssel baszakodik a rendszer.. Nem is szólva a fejenkénti 100-150es pingekrõl, laggokról.."
Az Iwnet maximális siker a warezolók panaszkodnak a leginkább.
"3.Könnyen megunható pályák (én pl.: 2 év CoD4 után még a mai napig is valahogy jobban élvezek egy 5v5 Vacant/Crash wart mint ezt a KinderCodot..."
Megszokás kérdése,és mint már írtam az elõdje is elég kinder volt,nem éppen egy háborús szimulátor,hanem agyatlan hent arcade,ebbõl a szempontból rengeteget fejlõdött 😄....
Mellékesen én pl. megbántam hogy megvettem, mert az egy dolog hogy nincs dedikált szerver vagy moddolási lehetõség, de:
1.VAC lófaszt sem ér.
2. 2 hét alatt meguntam ezt az óvodás publikolást (low perkekkel/no promod) ahhoz képest hogy 6an játszunk egy partyban/klánban + Mumble.
3.Könnyen megunható pályák (én pl.: 2 év CoD4 után még a mai napig is valahogy jobban élvezek egy 5v5 Vacant/Crash wart mint ezt a KinderCodot...
4.AZ IWNET a világ legnagyobb fail-je, kb 10 perc mire össze tudunk hozni egy partyt mert vagy kidobál, vagy a host kerséssel baszakodik a rendszer.. Nem is szólva a fejenkénti 100-150es pingekrõl, laggokról..
Szvsz (egyelõre patch nélkül) UNDORíTÓ az egész úgy ahogy van. Konzolos kis pöcs pubheroknak lett ez a játék kitalálva. Mondjuk az is elmond sok mindent a játék árkádos/xboxos mivoltáról hogy azt hiszem 2-3%-a PC eladások részesedése a 8 millió eladott darabból...Kb. lefossa az I.Ward a pc-seket...
Pozitívumként a grafikát hoznám fel, és a hangokat. Mondjuk a gránát hangja egy trágyadomb.. Röviden ennyit a szeretett CoD:MW2-rõl...
Annak tökéletes aki csak fel akar ugrani, nyomni egyedül vagy a haverjával egy pörgõs értelmetlen hentet.
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Én is most a Ninja-t egy idõ óta használom,hogy nem kelljen mindig lehajolni hogy csendben menjek,na most ha újra kezdem megint minden lépésnél csörömpölni fogok mint egy vásáros kocsi,arra visszaállni nem lesz könnyû.
A full 10-es emberkék meg egyértelmûen bénák az esetek nagy százalékában.Ezek gondolom úgy kezdik,játék megvesz,net feltúr az összes létezõ cheat-ért,de minimum amivel vagánynak látszik ("nem fogok én itt xaros kis 15-ös szinten szaladáglni"),aztán jönnek.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
és ha elfelejted a jelszót akkor bukik 10000ft?
😄
It\'s good to be bad.
ha elindulsz, ua végig, megint 65ig, DE sokkal nehezebb lesz, a fegyók kezelése meg minden, pontossan nem értem a szisztémát, de haverom is cod5-ben mikor alap rangos volt, akkor full ment neki, a prestigben meg alig tudott ölni.
ezért van pl hogy akár alap 1-es szinttel is könnyedén leölhetõ egy full prestige-es.
It\'s good to be bad.
player mappában vannak ugye fájlok, meg a steam a userdata mappában.
ezeket ha kitörlöd, akkor fejlödhetsz megint, de monnyuk azt nem néztem hogy ha visszateszed, akkor megmaradnak-e a régi mentések, de gondolom igen...
így ha profilokat nem is lehet csinálni, de váltogatni a mentéseket, már igen...😄
mert az nekem nagyon durva let volna, hogy azért másik steam accountot, hogy 2 mentésem legyen, és megint összes havert bejelölgetni.