Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
De én nem akartam csalni.(mer hamár kiadtam érte az a 11k-t akkor nem baszom el ilyenekkel a játékélményt)
Nekem el se mondták hogy mi ez, csak utólag.
És most sehogy se tudom viszacsinálni.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Most félretéve mindent cheatelést és teljes komolysággal kérdem:
Hogy tudom resetelni az accountot? Lehetséges?
!!!!!!Szeretném viszacsinálni!!!!!!!
Eredeti a játékom szóval szépen kérlek titeket segítsetek.
Alapból 37lvl-es voltam nemérdekel ha azis elveszett, tartsatok csalónak azt sem bánom de visza akarom csinálni lvl1-re hogy az elejérõl kezdjem.
De nem engedi már mindent megpróbáltam.Kitöröltem, újraraktam de semmi.
Ha esetleg a winowst újrarakom az segíthet?
Vagy a Steam tárolja?
VAgy mit tudok csinálni?
LÉGYSZIVES SEGÍTSEN VALAKI.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Talán elõször tudd meg haverod prestige hányba van,utána mond hogy nem lehetetlen.
Ez igy kb. olyan hogy azt se tudom mirõl beszélek,de biztos igaz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Haverom már prestige nem is tudom hányban van, nem lehetetlen 😊.
DarkSector
ez képtelenség, rank patch nélkül lehetetlen...anyni idõ még nem telt azért el...én soha eszembe nem jutott volna, hogy ezzel villogjak, csakis saját magamnak kellett hogy fegyókat ki tudjam választani...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
csak nem cheateltél, csít gyuri?

ebbõl törlés lesz, sajnálom.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Lvl hackben az a jó,hogy van olyan arc aki ki meri jelenteni hogy végigcsinálta mind a 10 prestige szintet,és úgy érzi hogy õ a király...😄
Ennyi idõ alatt senki sem csinálta meg...A legdurvább amit láttam az prestige 4 volt...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nem mondtam hogy átlehet baxnim,csak azt hogy az a limit..😊
Cod4-ben is alapból 85-re volt állítva cfg fájlban a limit,játékon belül 91fps-t mutatott a saját mérõje is.
Cod6ban is ennyi,átiírni sem lehet az elsõ vagy második patch óta...

Lunatic83
"Marathon: tegnap beálltam egy sarokba a házas dombos pálya legeldugottabb részén,lenyomtam sprintet elõrét szépen egy kis súllyal, lementem a bolba cigiért mire visszajöttem végelett a sabotage-nak,de megvolt a tizenakárhány mérföldes futás challenge is...😄"

holnap én is lemegyek valamiért a boltba.... XDD
bár az xbox irányítóján ez elég nehézkes lesz... de majd 1-2 nagy lexikon 😛PP

amúgy összeírhatnánk 1-2 könnyû, értelmetlen challenge-t...
tegnap pl. azért adott xp-t, mert valakit lelõttem, elvettem a fegyverét, s avval még1x lelõttem... 😊

Xbox Live: Lunatic HUN

Waczkor
A hozzád hasonlók miatt olyan a játék,amilyen.
Elsõre jön a level hack,amit még kevésbé értek mint az aimot,wh-t.
Mi a jó benne,utána semmi értelme játszani.

Késõbb a többi,remélhetõleg akik átbasztak ellopják a steam accodat is vagy kapsz egy bant.
Ja igen és nem kárörvendésbõl írom,megérdemled.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Persze,az ellenszer hogy te is azt választod.
Igen a HB szenzor ellen is lehet védekezni,persze.Hát ezért visz magával 90% már ninja perket hogy ne virítson 30 méterrõl is vörös pontként az ellenfelek fegyverén non-stop az egész játék alatt.
Mindenki megtehetné egy idõ után hogy csak ezekkel a ûber fegyverekkel és perkekel rohangál,de szerintem elég hamar unalmas lenne ha mindenki ezt választaná.
Viszont egy idõ után mindenki meg fogja azt is unni hogy ezektõl szo...on.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
ha 91-et mutat, akkor 91fps-em van...ez nem lehet átbaszni a frapsot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

V43 1105
Köszi <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Köszönöm a választ tuningolva nincs,VGA driver most lett frissítve lehet amiatt visszarakom régit akkor ha nem akkor újrarakom mind2õt akkor meg megpróbálom
Kösz még1szer megpróbálok mindent

Hát ennek nagyon sok oka lehet.
Ha tunningolva van a géped, akkor a tunningot állítsd vissza. Frissíts egy VGA drivert, és telepítsd újra a Steam-et és a cod-ot. Ha ezek után is rossz a géped, akkor "memtest86"-al tudsz memóriát tesztelni. És 3DMarkkal meg tudsz VGA-t tesztelni, hogy bírja a terhelést.
Amúgy jó lenne ha valaki tudna segíteni mert nagyjából emiatt szándékozom elvinni a gépem szerelõhöz meg ha már ott van rárakatom a Win7et de az már csak +

Még mindig kur.a sok a csiter!Kérdem miért?
Hellosztok!
Valaki tudna segíteni abban hogy játék közbe egyszer csak megáll a kép semmit nem tudok csinálni bezárom cod6ot és befagy a gép teljesen ha meg ujra inditom a gépet akkor mindig steam inditásnál azt írja hogy steam updating lehet vmi köze hogy állandóan befagy? mert nagyon idegesítõ

Köszi

91 fps? p5? Tökmind1 több senkinem nem lesz mert 85-re van limitálva,az játékban kb ennyit mutat (fraps pl stabil 91-et).

DarkSector
itt ha cfg-be irsz, nem fogja, console meg nincs sajnos.

J i GS a W
sziasztok csináltunk a haverokkal egy modern warfare 2 oldalt meg <#alien2>CSEKKOLJÁTOKMEG

antgecc
Köszönöm!

Q3ban volt még annó olyan, hogy config elejérõl az unbindall-t ki kellett venni, különben minden játékból való kilépésnél törölte a configból átállított dolgokat. Itt van ilyen?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

DarkSector
jah mert nincs is konzol.
amugy ha van xfire-d, vagy fraps, irattasd ki azzal, de ha nincs, akkor bemész a players mappába, ott config_mp.cfg-t megnyitod jegyzettömbbel, és erre a CTRL+F-el rákeresel: "cg_drawfps "0" " valami iesmi, és a 0-át írd át 1-esre, majd mentés, mielõtt kilépsz, és tádám meg is van...

antgecc
Hogy lehet fps mérõt képernyõre varázsolni? Pls ne annyi legyen a válasz, hogy console-ból, mert még a console-t sem tudom behozni <#lama>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

DarkSector
ez igaz.
sokan nagyon-nagyon sokan ezért küldik 2nd weapont akimbo 1887-est...

DarkSector
nekem 90 fött van az fps cod6-ban...

és ha valakit még máig érdekelné, a cb szabályzat cod6-ra vonatkozó része, akkor itt lehet megnézni részletessen:
MW2 CB szabályok....(magyarul sajnos nem jelenithetõ meg...:S)

Prince23
Értem én, tudom milyen helyzetben voltál😊
a lényeg hogy annak a shotinak 10m + túlon is baszottul jól sebez. HC semmi esélyünk nincs ha talizunk velük. elvileg közelharcra kéne menjen az a típus, de nem, simán elhord közép távra is, mint egy kommandós fegyver!!!!!!!!!!!! ez itt a baj

DarkSector
gratula bácsi!

50 méter oké lehet sok de akkoris qrvamesszire hord, kockás pályán felment a gyerek a legmagasabb raktár legfelsõ részére és onnan lõtt ki duplalövéssel amikor rohantam be házba lerakni bombát...Azért az 20-30 méter megvan...

Csak a kockáknak sértõ, bár azoknak a "kocka" is sértõ 😄

steam, origin: ACE_hun

RatBaG
skyline túloz az 50 méterrel... nagyon.

Per Aspera Ad Inferi.

Szega87
elég számonkérés szagú volt <#rolleyes>

ez meg elég sértõ is:

"Sztem régen rossz, ha a score-ért játszol..... "

antgecc
Váljék egészségedre! Véleményt nyilvánítottam, gondoltam szabad... Nekem aztán édes mindegy, hogy te milyen grafon játszol, megnyugodhatsz...

Szega87
én 5 évet játszottam Counter Strike Source-t, és ott minnél kisebb volt a felbontás annál gyorsabban rántottál fel, megszoktam már az alacsony felbontást és a butitott grafikát multiba

de lehet tovább vitatkozni ki a nagyobb copter csak nincs értelme

Prince23
na ez a másik fõ és alapvetõ gond. egy shoti mióta tud 20-50 méteres sebzést? és méghozzá kézishotinak néz ki leginkább.

csuszi
igazad lenne a többi codban, hogy legyen fix 250. de itt teljesen felesleges, mert mindenkinek 85 van. az észrevevés, pedig tapasztalatom szerint magas felbontáson jobb, nem beszélve a célzásról. minden pro cod2ben 250fix, a lehetõ legnagyobb felbontáson, hogy minden kis pixelmozgást észrevegyen, és jobban tud célozni is. és akár ezt be is áldoztuk ha nem ment 250, akkor mentünk 125-re. ugrásban még jobb is.

MJ rulz Pink Team The Only One

RatBaG
tényleg durva ez a shoti, de azért ilyen 50 méteres túlzásokba ne essünk már... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Szega87
"Minek várunk szép, valósághû grafikás játékokat, ha utána csak azért, hogy jobban lássuk az ellenfelet lebutítjuk azt? Inkább lõjenek le többször, de én akkor is fullgrafikán tolom, mert sokkal szebb, feelingesebb és élethûbb"

én nem azért vásárolok multiplayer játékot mert szép, hanem mert élvezetes Azt meg már legyen az én döntésem milyen grafikai részleteséggel fogok játszani.

Prince23
Ja az kurvára fõbasz engem is. Akimbo p90 ahhoz képest kismiska😊
Az a gond hogy az olyanok full kreténbe nyomassák (termi shoti + ninja), és szébtbasszák a játékmenetet.
ellenben a ninja pro + akimbo termishotisok úgy futnak mint valami balerinások. istenem olyat kacagok sokszor replayból, vagy spectbõl nézve.

antgecc
Agyonbutított grafikával jobban látszódnak a modellek. Elõny. Próbáld ki.

HJa. Akimbos 1887-nek pl saját akimbos 1887,vagy gl. És nem csak mi problémázunk látogass el iw fórumra egyre többen írják/egyre több topic nyílik a túlerõsített túlpontos akimbo-s szarok miatt...
Nincs ellenszer sima nem hc módban ezek ellen...Vagy ilyennel rohangálsz,vagy elvérzel mert egyre többen vannak...
Hangulatos rohangálni vele ideig óráig,elsõ lvl 70ig tolásomkor mentem én is vele...De semmi tudás nincs benne,pár map után idegesítõ...

Elõny...De mivel itt 85 fps limit van és nem lehet kijátszani config file-ból sem így gyakorlatilag értelmetlen szarozni vele, az enyémnél jóval gyengébb configon is megvan a 85 fps max grafikán DoF és AA nélkül....
Tehát hacsak nincs meg a 85fps-e,akkor tök felesleges agyonbutítani a grafikát a sárgaföldig...

Hogy nektek mennyi problémátok van...Itt elemezgetitek, hogy mi merre, mit kellene változtatni, ahelyett hogy játszanátok vagy játékstílust váltanátok egy hatásosabbra. Mindennek meg van az ellenszere.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

antgecc
"fps növelés miatt butítják agyon,meg esetleg jobban kivehetõ az ellenfél/zavaró effekteket kiveszik"

Mert ez mi, ha nem elõny?

Nincs elõnye,fps növelés miatt butítják agyon,meg esetleg jobban kivehetõ az ellenfél/zavaró effekteket kiveszik...Itt az egyetlen zavaró effekt a depth of field amitõl amire célzol az tûéles minden más homály,így nemlátod mizajlik körülötte amikor célzol...
Ha nagy grafin megvan a 85fps-e (fraps 91et mér max) akkor tökfelesleg levenni a graffot,0 elõnye van...

Apropó akimbo...Az milyen amikor KÉT darab rapidfire-s mp5-el 1 méterrõl rendesen fél tár kell egy emberbe-rapidfire nélkül szintén,ha meg 2 pisztollyal lõ az ember abból 2-3 lövés elég...😄

antgecc
Annó Q3-mat toltam annyira lebutítva, hogy jobban már nem is lehetett. Elõnyöm származott belõle igaz, de mi a picsa értelme van? Minek várunk szép, valósághû grafikás játékokat, ha utána csak azért, hogy jobban lássuk az ellenfelet lebutítjuk azt? Inkább lõjenek le többször, de én akkor is fullgrafikán tolom, mert sokkal szebb, feelingesebb és élethûbb. A terepruha beleolvad a környezetbe, ahogy valójában is, figyelnem kell és nem böki ki a szemem. Sztem ez sokkal fontosabb. Sztem régen rossz, ha a score-ért játszol.....

Televan már vele a fórumja iw-nek qrvasokan hüppögnek aki9mbo 1887 ereje és pontossága miatt,sztem meglesz hamarosan...Egyébként 50 méterrõl is beledöglesz ha egyszerre süti el a 2-t..😊

Szega87
most vagyok level 62ön, ha elérem azt a shotit akkor kipróbálom ha már ennyit beszélünk róla

"Én csak hardcore-ban tolom,"

Itt a kulcs mondat...Kapásból nem tolom olyan módban ahol 1 kispisztoly láblövéstõl is fexik mindenki,fõleg nem egy játékban amiben gyakorlatilag fedezék nincs,mert még a tankon keresztül is átlõnek egy szaros m4-essel...Mivel HC-ban az életerõ 25 vagy 50 a sebzés így könnyebb a sotisokal is lelõni.
Sima módról van szó.
Mire a flasht dobod halott vagy 50 méterrõl...
Raffica és 1887-es akimbosok rohangálnak,szinte kapásból lépek már ki az összes helyrõl ahol 67 fölötti embert látok,mert ott sajna szinte 100% hogy elõkerül a móka...
Egyik shotgun sem lõ el olyan messzire halálosan mint a 2 db 1887-es...A duplacsövû még haggyán mert kb 2 méter a hatótávolsága.....1887 kb 50 méterig halálos,10-20 méteren belül elég csak egyet elsütni (egyébként vicces hogy amikor 1 db 1887 van az ember kezében akkor alig adja be 1lövésre a halált,amikor 2 van akkor pedig szinte 1 sotilövés szinte biztos halál--> ezen is látszik nemelég hogy akimboval két fegyóval megy az ember de még sebzését is feljavítja darabonként a fegyóknak...) Raffica félpályáról halálpontos és megszégyeníti a cod4-es p90est is tûzgyorsaság/golyómennyiség/pontosság/sebzés terén...