Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem el se mondták hogy mi ez, csak utólag.
És most sehogy se tudom viszacsinálni.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Hogy tudom resetelni az accountot? Lehetséges?
!!!!!!Szeretném viszacsinálni!!!!!!!
Eredeti a játékom szóval szépen kérlek titeket segítsetek.
Alapból 37lvl-es voltam nemérdekel ha azis elveszett, tartsatok csalónak azt sem bánom de visza akarom csinálni lvl1-re hogy az elejérõl kezdjem.
De nem engedi már mindent megpróbáltam.Kitöröltem, újraraktam de semmi.
Ha esetleg a winowst újrarakom az segíthet?
Vagy a Steam tárolja?
VAgy mit tudok csinálni?
LÉGYSZIVES SEGÍTSEN VALAKI.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Ez igy kb. olyan hogy azt se tudom mirõl beszélek,de biztos igaz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ebbõl törlés lesz, sajnálom.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ennyi idõ alatt senki sem csinálta meg...A legdurvább amit láttam az prestige 4 volt...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Cod4-ben is alapból 85-re volt állítva cfg fájlban a limit,játékon belül 91fps-t mutatott a saját mérõje is.
Cod6ban is ennyi,átiírni sem lehet az elsõ vagy második patch óta...
holnap én is lemegyek valamiért a boltba.... XDD
bár az xbox irányítóján ez elég nehézkes lesz... de majd 1-2 nagy lexikon 😛PP
amúgy összeírhatnánk 1-2 könnyû, értelmetlen challenge-t...
tegnap pl. azért adott xp-t, mert valakit lelõttem, elvettem a fegyverét, s avval még1x lelõttem... 😊
Xbox Live: Lunatic HUN
Elsõre jön a level hack,amit még kevésbé értek mint az aimot,wh-t.
Mi a jó benne,utána semmi értelme játszani.
Késõbb a többi,remélhetõleg akik átbasztak ellopják a steam accodat is vagy kapsz egy bant.
Ja igen és nem kárörvendésbõl írom,megérdemled.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Igen a HB szenzor ellen is lehet védekezni,persze.Hát ezért visz magával 90% már ninja perket hogy ne virítson 30 méterrõl is vörös pontként az ellenfelek fegyverén non-stop az egész játék alatt.
Mindenki megtehetné egy idõ után hogy csak ezekkel a ûber fegyverekkel és perkekel rohangál,de szerintem elég hamar unalmas lenne ha mindenki ezt választaná.
Viszont egy idõ után mindenki meg fogja azt is unni hogy ezektõl szo...on.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Kösz még1szer megpróbálok mindent
Ha tunningolva van a géped, akkor a tunningot állítsd vissza. Frissíts egy VGA drivert, és telepítsd újra a Steam-et és a cod-ot. Ha ezek után is rossz a géped, akkor "memtest86"-al tudsz memóriát tesztelni. És 3DMarkkal meg tudsz VGA-t tesztelni, hogy bírja a terhelést.
Valaki tudna segíteni abban hogy játék közbe egyszer csak megáll a kép semmit nem tudok csinálni bezárom cod6ot és befagy a gép teljesen ha meg ujra inditom a gépet akkor mindig steam inditásnál azt írja hogy steam updating lehet vmi köze hogy állandóan befagy? mert nagyon idegesítõ
Köszi
Q3ban volt még annó olyan, hogy config elejérõl az unbindall-t ki kellett venni, különben minden játékból való kilépésnél törölte a configból átállított dolgokat. Itt van ilyen?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
amugy ha van xfire-d, vagy fraps, irattasd ki azzal, de ha nincs, akkor bemész a players mappába, ott config_mp.cfg-t megnyitod jegyzettömbbel, és erre a CTRL+F-el rákeresel: "cg_drawfps "0" " valami iesmi, és a 0-át írd át 1-esre, majd mentés, mielõtt kilépsz, és tádám meg is van...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
sokan nagyon-nagyon sokan ezért küldik 2nd weapont akimbo 1887-est...
és ha valakit még máig érdekelné, a cb szabályzat cod6-ra vonatkozó része, akkor itt lehet megnézni részletessen:
MW2 CB szabályok....(magyarul sajnos nem jelenithetõ meg...:S)
a lényeg hogy annak a shotinak 10m + túlon is baszottul jól sebez. HC semmi esélyünk nincs ha talizunk velük. elvileg közelharcra kéne menjen az a típus, de nem, simán elhord közép távra is, mint egy kommandós fegyver!!!!!!!!!!!! ez itt a baj
steam, origin: ACE_hun
ez meg elég sértõ is:
"Sztem régen rossz, ha a score-ért játszol..... "
de lehet tovább vitatkozni ki a nagyobb copter csak nincs értelme
MJ rulz Pink Team The Only One
Per Aspera Ad Inferi.
én nem azért vásárolok multiplayer játékot mert szép, hanem mert élvezetes Azt meg már legyen az én döntésem milyen grafikai részleteséggel fogok játszani.
Az a gond hogy az olyanok full kreténbe nyomassák (termi shoti + ninja), és szébtbasszák a játékmenetet.
ellenben a ninja pro + akimbo termishotisok úgy futnak mint valami balerinások. istenem olyat kacagok sokszor replayból, vagy spectbõl nézve.
Nincs ellenszer sima nem hc módban ezek ellen...Vagy ilyennel rohangálsz,vagy elvérzel mert egyre többen vannak...
Hangulatos rohangálni vele ideig óráig,elsõ lvl 70ig tolásomkor mentem én is vele...De semmi tudás nincs benne,pár map után idegesítõ...
Tehát hacsak nincs meg a 85fps-e,akkor tök felesleges agyonbutítani a grafikát a sárgaföldig...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Mert ez mi, ha nem elõny?
Ha nagy grafin megvan a 85fps-e (fraps 91et mér max) akkor tökfelesleg levenni a graffot,0 elõnye van...
Itt a kulcs mondat...Kapásból nem tolom olyan módban ahol 1 kispisztoly láblövéstõl is fexik mindenki,fõleg nem egy játékban amiben gyakorlatilag fedezék nincs,mert még a tankon keresztül is átlõnek egy szaros m4-essel...Mivel HC-ban az életerõ 25 vagy 50 a sebzés így könnyebb a sotisokal is lelõni.
Sima módról van szó.
Mire a flasht dobod halott vagy 50 méterrõl...
Raffica és 1887-es akimbosok rohangálnak,szinte kapásból lépek már ki az összes helyrõl ahol 67 fölötti embert látok,mert ott sajna szinte 100% hogy elõkerül a móka...
Egyik shotgun sem lõ el olyan messzire halálosan mint a 2 db 1887-es...A duplacsövû még haggyán mert kb 2 méter a hatótávolsága.....1887 kb 50 méterig halálos,10-20 méteren belül elég csak egyet elsütni (egyébként vicces hogy amikor 1 db 1887 van az ember kezében akkor alig adja be 1lövésre a halált,amikor 2 van akkor pedig szinte 1 sotilövés szinte biztos halál--> ezen is látszik nemelég hogy akimboval két fegyóval megy az ember de még sebzését is feljavítja darabonként a fegyóknak...) Raffica félpályáról halálpontos és megszégyeníti a cod4-es p90est is tûzgyorsaság/golyómennyiség/pontosság/sebzés terén...