Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem várom el hogy reális legyen a játék teljesen,de nálam a csipa class az csipa és kis pisztoly,úgy mint rég.
Mondjuk nekem az is hiányzik,hogy elsõdleges shoti és mellé kispisztoly.
Két desert az vicces😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
de kaptál már számlát a játék megjelenése óta?😊 ....csak vicc volt
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Az akimbot elég lett volna betenni szvsz a kézi és autopisztolyokra. pl raffica, meg ezek. a két desert meg hülyeség, de legalábbb vad és menõ😄 Legalább lett volna valami perk, amivel lehet két deszerttel lõdözni. Mondjuk csak is kizárólag az Egyszemélyes Hadsereg perkkel lehetne mendegélni dupla fegyókkal.
Ráadásul haverommal egyszerre toljuk,egy netrõl,semmi baj nincs vele.
A 14 kilós igendenagy barrettnak megvan az a jó tulajdonsága hogy elbír mellette a katona még 2 1887 es shotgunt (kb 4 kg/db) + párszor fél kiló gárnátot + egy adag menetfelszerelést (összesen vagy 50 kiló),és vidáman rohangál mindezzel a katona akár 26 mérföldet is egyhuzamban megállás nélkül....😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Játszik valaki UPC szolgáltató "alatt" ? Nem sipákol a szolgáltató?
Még a Steam -es beharangozáskor volt vmi olyan hír, hogy "torrentezésnek" minõsül az adatforgalom.....
Hülyeség?
Köszönöm a válaszokat....
( ma kötnék hûséget a UPC -vel, nehogy lesre szaladjak😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Persze bead nekik sok mindent azzal a shotival,de azt azért nem mondanám,hogy annyira elrontaná a játékot.
Én csak hardcore-ban tolom,egyre gyakrabban látok emberkéket ezzel a shotival,de nem mondanám,hogy annyira elrontanák a játékot.
Flash ellen,gyors sorozat ellen nem tudnak õk se mit tenni.
Semmivel se gázabb,mint a striker shoti vagy a többi shotgun.
Camperek ellen secondaryba be van választva egy striker,szal ha kempelnek egy szobában,beszabadulok,kitakarítom a helyiséget😊
Engem a gl,a prestige hax,meg a szarcamp az sokkal jobban idegesít.Én is gl-eztem amíg meg lett a challenge.
A legidegesítõbb,hogy gl lel egy ajtót,pontot védenek és aki arra megy,általában én mert egy map alatt többet megyek körbe,mint az egész csapat összesen,lelövik.
Vannak akik a killstreakekért kempelnek,de a többség az akik csak úgy,mert milyen jó hogy letud lõni egy embert 3 percenkén,aki arra megy.
A baj az,hogy ezt a codot nem azok vették meg,akik anno cod1-et tolták.
Ha letkznak,akkor se írják be hogy sry,ilyenkor szoktam õket 5:0nál egy méterrõl pofánlõni shotival,mert én is tkzok véletlenül,de még ha a társam fut is bele a tûzbe,akkor is elnézést kérek.
Sajnos olyanok vették/veszik meg,mint konzolon.Idióta,max 16 éves magas hangú,hû de poénos hogy beleböfög a mikrofonba huszárok,fingjuk nincs az etikettrõl,alap,íratlan szabályokról...
Kedvencem,mikor srác kempel,írok neki,van egy fasza statja,elkezdem a szar kempet,csak õt kempelem,lelövöm vagy 10x és egybõl sír.
Jah meg persze a németekek,oroszokat utálom még,fõleg hogy a németek általában együtt játszanak,megy a szarcamp,az oroszok meg vagy prestige haxot tolnak,vagy szintén kempelnek egy sarokban,esetleg mind2.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Depth of fielden kívül meg aa-n kívül mindent rakhatsz maxra ha bírja a konfigod,mert úgyis 85 fps a limit,hiába butítod agyon a grafikát ha ígyis 85 meg úgyis...Azért tolják így a "profik" hogy 892 fps-el futkározanak...Itt nem játszik,a limit fix az elsõ patch óta.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
steam, origin: ACE_hun
koszi..! <#worship>#worship>
es mit javasolsz..? hova celozzak..?(mar korbelottem barrett .50-nel es meg sem kottyan neki..<#falbav>#falbav>
Seven-Four-Seven--Heavy
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Vagy te is beállsz közéjük,vagy az összes extrád arra megy el hogy ezek ellen védekezz valahogy.
Amúgy érdekes hogy pl. a CoD4 egyik "rémálma" a Last Stand hogy kiveszett.Én legalábbis alig látom.Persze hisz onnan mindenki Kommando-t vagy a Ninja-t rakja be.
Igazából egy megoldás lehetett volna.Ha bizonyos fegyverek "ütnének" bizonyos perkeket.Teszem azt ok,vigyél magaddal 2 shotit meg még egy alap fegyvert,de akkor felejtsd el a Marathon-t,meg a Leigtweith-et,mert annyi cuccal már nem lehet sprintelgetni pályákon át.És ezen az alapon még lehetett volna pár kizárásos dolgot csinálni.
De hát most már ez van,ha tetszik,ha nem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A játékban tényleg a gyengeelméjüeknek kedveznek...
Commando Perk....Ma próbáztuk rendes 2-3 méterrõl megnyomod a késelést és hulla az ellenfél-->számtalanszor volt hogy vagy 2-3 skulót kapott ellen ak-ból mégis egy gombnyomás és slutty...benned a kés...
Heartbeat....Nem kell hozzáfûzni semmit próbálja ki mindenki én is megtettem....Komplett uav központ...
Akimbo....Majd megérzi mindenki aki belép olyan helyre ahol akimbos sotikkal/raffica-kkal rohangál a sok hülye..
Marathon: tegnap beálltam egy sarokba a házas dombos pálya legeldugottabb részén,lenyomtam sprintet elõrét szépen egy kis súllyal, lementem a bolba cigiért mire visszajöttem végelett a sabotage-nak,de megvolt a tizenakárhány mérföldes futás challenge is...😄
Ninja...Egy dolog a némafutás DE... Cod4-ben halkan hallható volt,itt szinte semmi...Atomszánalom dolog lenne,ha az ember nem lenne rákényszerítve,de a karakterünk ninja pro nélkül úgy trappol mint egy barom így célszerû berakni. Fél pályáról lehet hallani a trappolást (néha csodálkozom is hogy egyesek hogy nem hallják hogy a fal túloldalán merremegy az ellenfél)...Cod4-ben azért nem félpályáról lehetett hallani a lépések zaját,és a némafutást is lehetett (igaz halkan) hallani...Itt szinte nuku némafutáshang...
Persze van perk némafutás ellen....Csak annyi ellenséges suply baszt meg kell semmisíteni hozzá hogy annyi idõ alatt szerintem prestige 8nál fogok járni....
Egyébként ma kipróbáltam mi van akkor ha nem rakok be hosszúfutást/kiveszem a ninja prot....
Sötétedõs hidas pálya (a tököm tudja a pályaneveket nah...😄)...Egyik hídig sem jutottam el mert mire odaérek marathon nélkül már rálát az ellen a hidakra és kampec---> odaszorul az ember a kezdõoldalra...Ha valahogy mégis sikerül átjutni (makonyám volt és ellõtte egy csipa azt aki a hidat nézte) akkor jön az hogy vagy sietve próbál meg az ember mozogni (és szépen rádfut az egész ellenséges csorda mert gyakorlatilag a térkép túlsó felérõl is hallja a trappoló marhát) vagy lopakodni próbálsz,ezesetben ha pont a térkép másik felére lerakják a bombát akkor nagyon jól jársz...😄
Jó pár pályán kipróbáltam marathon nélkül a legtöbb pályán mire elérsz oda hogy ellenfelet láss addigra minden irányból jönnek/elfoglalják az összes védõ pozíciót/körberohannak akiknek van marathon...
És mindehhez hozzájön hogy a trappolós parasztot 10 emberbõl szerintem legalább 7 hang alapján tudja már merrõl jön hova tart...😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Bohóckodni ellehet vele,de amikor vagy 5-10 mapokon át az a skill hogy némafutó levente leightweigtal átrohan félpillanat alatt kezdõre ellenhátamögé és lelõ/beáll egy sarokba bomba mellé és bemenni esélytelen az tsúúúnya...
Most kezdtem pres2-t,pres1ben már nem is használtam.
MJ rulz Pink Team The Only One
Szó szerint szaporodnak az AKIMBO-s 1887-es sotival rohangálók,és ami vicces: Ez nekik a skill.....
Ahogy kezdik elérni a lowok a 70es szintet úgy kezdett el sûllyedni a játék a szar kategóriába (kivétel amikor értelmes egyedekkel kerül össze az ember)...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ott választhatsz, vagy PRIVATE vagy FIND éss viszed õket magaddal, mivel ienkor nekik a FIND és PRIVATE menüpontok ki lesznek lõve, teljessen rád lesznek utalva...
ha meg játékban vagy már, akkor ha a hoston van még hely, akkor berakja õket lehetõleg hozzád csapattársnak...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
még a játék típus elõtt (a menüben), vagy már, ha kiválasztottam a típust?
vagy indítsak privátot?
amúgy halál ma a játék, talán ha minden 6-7-ikre be tudok menni, akkor sokat mondok....
és nem hiszem hogy másoknak ÁTLAGBAN jobb netjük lenne egy 4096-nál....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
nyugodtan inditsd csak a mentéseket szinkronizálja...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/