Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a legnagyobb erõ az lehetne,ha pont a sok vásárló írná tele a fórumot a dedikált szerver igényével.Mutatva hogy tessék,mi megvettük,de nem tetszik ez a kötöttség amibe belekényszerítettetek,csináljatok valamit.
Persze nyilván ez megoldhatatlan hisz honnan tudná az IW hogy aki a fórumára ír az megvette vagy sem.
Pedig nagyon kéne a saját szerver,mert a játék napról napra egyre rosszabb a sok akimbó-GL-superman-tõl...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Na még egyszer! Hátha most sikerül.<#eplus2>

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Waczkor
Amúgy ezzel egyetértek,talán 1-2 olyan magyar volt,aki ebbe a kategóriába tartozott.Egyik az csaló volt,omg nickkel,be is vallotta,másik meg level hackes volt.
Plusz a lent említett,bár õ még mindig jobb.

A többség rendesen játszik és normális.Ez nagyon jó dolog!

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Rage47
sztem nem is kell, én megvagyok így is. sõt még jobb is talán, hiszen akár 4-5 haverral is játszhatok egy csapatban, 1 szerón. dedikált szerver esetében 90%ban tele lenne a szerver, és nem is 1 csapatba rakna minket.

és szepinek sztem igaza van, ha kevesen vennék, még ennyire sem törõdnének a játékkal.
Szega87
én eddig akárhány mw2es magyarral futottam össze neten hála égnek mindegyikük normális volt és a 2/3adukkal ha nem is napi de heti rendszereséggel együtt játszom

Waczkor
Egy gyors történetet megosztanék a nagyérdemûvel:

Egyik játékos letkzott,láttam hogy magyar,beírtam neki magyarul hogy persze ne kérj elnézést,mert lelõttél,nem kell,nem szokás.
Erre a válasz:Most chatelünk vagy játszunk?😊
Mindösszesen 5 gombot kellett volna lenyomnia,hogy beírja hogy sry.A statja meg nem ezen múlt,mert baromi béna volt.

Egyre többen vannak,akik nem értik meg ezt.Én ha úgy lövök le valakit,hogy õ fut be elém,akkor is elnézést kérek.Nem mondom,hogy lelki trauma ér,hogy nem kérnek elnézést,de azt hittem ez a gesztus még nem halt ki.
Ez már más világ...

Persze ez a kisebb részre vonatkozik,akiknek ez az elsõ codja,vagyis elsõ mwje.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Grove4
Sziasztok,ha gondoljátok,vegyetek fel barátnak,elég új vagyok még ebben a multis játék körben(War_Pig(HUN) felhasz.név)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

morphologu
AUG HBAR

Sziasztok. Szeretnék egy szép titlet kapni, és az lenne a kérdésem hogy, az Expert IV végigkel csinálni vagy elég a többit, mert ezzel a cuccal elég nehéz a fejlövés.

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Nem is lesz, remélhetõleg.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Kandurex
Ez csak feltételezés, de nem látok záros határidõn belül dedicated szerverre lehetõséget.-

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

koschwarz
a bf2-höz 5 év után is jött javítás, nem is kicsi. holott szerintem már nem igazán vette senki.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

newszepiking
már bocs, de ez hülyeség.
CSAK egy jól menõ, kelendõ játéknál van arra kapacitás és fejlesztõi hajlandóság, hogy foglalkozzanak a már kész játékkal, annak javításával, módosításaival.
ha nem megy a játék, a fejlesztõk hülyék lesznek további pénzt ölni bele.
ennyi.

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Kandurex
Egyébként errõl a pingrõl jut eszembe, és most kivételesen nem a játékot fogom leszólni,...szóval veszitek a játékot, tényleg, mint a cukrot, mert rengetegen vették meg eddig,...ebbõl vajon mit szûr le az IW? Azt, hogy így fasza minden, meg nem kell a dedicated, nem kell semmi, HISZ VESZIK, NAGYON FOGY, ez a lényeg..jaj 😞 és ez rá is üti a bélyeget a játékra.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Köszi a választ Sky. Ha nem megy a single holnap sem, esetleg újratelepítem, miután elmentettem a profilomat.
Laggal kapcsolatban semmi jó tapasztalatom sincs. Volt olyan , hogy még az összeköttetés is megszakadt. de a legjobb, mikor egy TDM mókában utolsó 1:05-nél egymás után 3x hostolt...
Jah, még egy kérdés! Az elmúlt egy hétben egy csomószor elõfordult, hogy már számolt vissza a csapatelosztás után a game, aztán pályabetöltés helyett kidobott a rohadék. És mindig End of the lobby fogadott. Vagy hogy vegyem fel a kapcsolatot a IWNettel.

Single-vel eddig kétszer játszottam még végig sem vittem,olyan gondom nem volt ezalatt a 2 játék alatt...
Multiban teljesen random milyen pingü helyre rak.
A legnevetségesebb az amikor az Iwnet kiválasztja a hostot...Jópárszor elõfordult már hogy rendesen lagos fos játék lett,mert szar hostot választott. Hiába voltam ott multkor próbáztuk a netemmel 18 ember bõven 100-as ping alatt...Erre ilyen 3 egységes 150-200 körüli fost állított be..😊
Próbázd megint single-t ha csinálja a szarakodást akkor errorod van vmi....Multinál meg nopara tökrandom a ping...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Valaki a 10312 második részére? Senki sem járt még így?

Ezt nem mondod komolyan hogy 2ezerrel olcsóbban veszek egy olyan key-t, ami ki tudja honnan van, ki tudja hogy regisztrált-e, vagy hogy bannolni fogják-e... Akkor inkább egy mozi kimarad és 2ezerrel drágábban megveszem a dobozost, és bizonyítani is tudom hogy az enyém eredeti...

steam, origin: ACE_hun

gépfegyverrel kell lelõni a helit arra ad pl(én kaptam)

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Az a bosszantó hogy felcsillant a szemem hogy na ez vagy 10ezer xp lesz meee ritkapillanat erre semmi,lõttemvolna akkor inkább embert😄

Lunatic83
nagyon sok lehetõség kimaradt amiért xp-t adhattak volna...
szinte nem is számít ha lelõsz egy repcsit... ha csak a rakéta statisztikáját nem nézzük

de ad challenge-t ha pl megölsz 3 különbözõ ellenséget 3 különbözõ fegyverrel....

Xbox Live: Lunatic HUN

Lunatic83
nem, nem, nem az összes challenge, csak az utolsó 2õ maradt meg, vagyis a többi nullázodott...

Veteran - ölés
Master - headshot

ez a kettõ amit kaptunk pre1nél, végül is 2x ad egy dologért xp-t
a "sima" ökés és headshot challenge nullázódott...

Prince23
Na igen... azt én is furcsálom, már tucatnyi heliket és repcsiket szedtem le így. és semmi😞

Challange-ek...Minden szarra kapok challange-et,még arra is ha pajzsról lepattanó skuló embert öl vagy leugruk 30 méterrõl és meghalok....
Ma predator rakétával ellõttem egy Harriert arra bezzeg lófaxt se kaptam...😄DD

Cheat. Statból sosem ítélek,néha énis borzalmasat csinálok cheat nélkül.
Killcam. Csak AIM-ot lehet belõle kivenni és nem azt kell nézni fejre ugrik-e a cél,hanem pl lekövetés,célok közti ugrás. Aim röccenés nélkül lekövet és meghóóósz😊, aim nem= csakfejlövés...Hanem aim= automatikus célzás.
Killcamból wh....Gyanút adhat de killcamból nem lehet megmondani,mivel killcam 4-5 mp és nemláthattad mizajlott elötte,azislehet régóta követ/néz és számít rá honnanjössz.
WH-t lebuktatni fõleg úgy lehet ha nézed hogy játszik a gyerek...Saját csapatban van meghalsz gyorsan és nézed mit csinál...Ott ugyanazt hallod/látod amit õ,de ez is necces tud lenni,mert lehet hogy csak kismerte az ellenfél mozgását/körök óta ugyanarra jön valaki. Viszont itt egyértelmûen látszik ha a fal felé nézeget és kioldalaz/kimegy valami mögül és nini pont ott az ellenfél ahova néz és semmi pillanat alatt le is lövi...

Prince23
LOL má a fegyver challangek megmaradnak pre2-nél? ez komoly? mert akkor bátram befogom nyomni 😄

Lunatic83
délután elkezdtem a pre2-t, a stat nullázódott, kivéve a prestige challenge-k és a pre1ben megkapott fegyver challengek(Veteran, Master)
maradt a 6 db saját fegyverbeállítási lehetõség...

norbi56
Persze nem a stat alapján volt egy csapatban voltunk nekem 24/1 volt csak a map végén berakott egy linket ahol a hack van.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

TDM et kizárólag FMJ+stopping power kombóval..

Majdnem olyan mint a HC.. rengeteg ember agyára mentem már vele <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Prince23
Nemrég ma játszottam ellenetek😄
kb 20 perce

Én pl. szeretem a Ground War-t, és a TDM-et. VAgy a FFA-t. Esetleg egy kis SD. De a legtöbben sima TDM-en játszanak a Steam szerint. MA pl. 40006 emberbõl 12000(lefelé kerekítve) játszott TDM-et.

Ley Roland
Persze én is 😄
Én 1x a cod4 be láttam 1 lövést, elkezdtem lõni a plafont és kinyírtam valakit.
És nem csitereztek le 😉 😄 (persze nem is csiteltem)

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

HC

Sky ez egy jó ötlet Tõled. Ma épp 6 lvl hackessel játszottam, ebbõl 5 volt az ellenben... Mit mondjak nagyon jó volt, fõleg hogy majdnem mindegyik akimboval nyomta a termisotit. Ki is léptem a francba.
Más. Ma du alig találtam szerót 130 ping alatt, tegnap ugyanakkor az idõben meg 60-70 közt mindig beugrott egy. Ez mitõl van? IW egy rakás szar? Jah, és még valami. Ma elindítottam volna a single kampányt is(hogy ne csak a multival játsszak), de a Steam kiírta, hogy várjak, míg feloldja a fájlokat. Aztán nem történt semmi. Újra kéne tennem??? :-(

proway
srácok, ti melyik multimódban nyomjátok? mer nem nagyon találok magyarokat... 😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

aricsi
Nekem is volt már ilyen arányú statom és nem vagyok csaló.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

A P90-es géppityu jónak számít?Az a rövidcsövû.

én is cod1 óta tolom, viszonylag ritkán csiterezek le valakit, de azért el lehet dönteni spectben h aim e.. az a könnyebb.. a wh már necces, én is arra fordulok ha hallok valaimit egy fal túloldalán

csuszi
ez is akkora tévhit hogy az aimos csak fejest lõ. elárulom minden kedves fórumozónak, hogy ha akarja az aim-os, egy darab headet se lõ. ugyanis állítható, hogy hány százalékban adjon fejest. úgyhogy csak ugorjatok a sok fejesre, csak semmi értelme.

MJ rulz Pink Team The Only One

Marci0115
gondolom nem minden egyes embert csítereznek le , de ha össze vissza rángat a fegyvere és minden lövése headshot akkor jogosan csiterezik le

Szívembõl szólsz csuszi!
Nem értem, hogy pár nap, vagy pár év játék után, miért nem tudja ennyi ember elfogadni, hogy vannak jobbak! Megesik, hogy jobb játékossal kerülsz össze, ennyi!
Engem ha lelõnek mint a xart, akkor kb annyit írok, hogy gj, pedig ezer éve tolok ilyen játékokat (öreg vagyok), és képviseltem is hazánkat nemzetközi bajnokságokon. (nem cod-ban az igaz)
Próbálj meg ésszel játszani, és tanulni a hibáidból. Tanulni, Tanulni, Tanulni!

pisz

Fatboyz4ever!

Marci0115
nah énis összefutottam egy aimossal, csak ugy adta a fejeseket

csuszi
azért én itt is elmondom nem csak a régi codoknál, nem stat alapján kell cheatert kiáltani.
néha nagyon elkaphatja az ember a fonalat, 72/6 volt a stattom tegnap záró pályán, és magamról azért tudom hogy nem csalok. és ráadásul azt se mondanám, hogy túl jó vagyok ebben a codban.
még a killcam se bizonyít semmit, max ha spectelsz.
de ezt már párszor leírtam...rengeteg ok lehet ami killcambõl nem jön le, és te azt hiszed csal, közben nem. ts, 11 secnél látott, megérzés, mindenhová úgy megy mintha ott lennél max nem vagy, elõzõ körökben megfigyelte a mozgásod, és sorolhatnám estig.

MJ rulz Pink Team The Only One

norbi56
Úgy hogy ugye meghalt egyszer és mindezt elérte 2-3 perc alatt

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

cs
mindenkinél szar a szerver vagy csak nálam?
norbi56
Tegnap találkoztam egy hackerrel...38 kill 1 halál ez még nem is vészes de mikor berakta az atomot 38 ölésnél az már feltûnõ volt😄

ACE: Meglátjuk,de több mint a semmi és várni.😊

Az a baj videót kéne csinálni az összes gyanúsról ami a record-al lenne a legegyszerübb de az ugye nincs,mert konzol sincs....
Lvl hack pedig egyértelmû.

Cheatet killcamból csak aim-ot nézek,wh maximum gyanús lehet....WH-hoz megbézni az-e inkább meghalokm körelején és nézem mitmável a saját csapatban az ember ha sokan pampognak,így erõsen lejöhet😊
Tegnap az egyik azon bukott el fennvoltunk 6 klántársammal...2 a másik csapatban volt. Uccsó saját emberünk a pálya legszélés felment egy konténerre és ott állt teljes takarásban...Közben mondta az ellenséges csapatban lévõ társ mitcsinál az övéké...: Nézi a konténert...Megy felé...Nézi oldalazva célratart mögé....Majd amint meglátta az embert lõtt....
Kapásból vágta mindenki mi volt a gyerek elkezdte írni hogy õ látta hogy ott van..lA gond csak az hogy a klántársam kört eleje óta nézte mit csinál,nem láthatta mert a csapattárs meccs eleje óta ott bújt..

Társa nem volt aki súgott volna,mindenki wh-zta a gyereket.

Wh általában a falon elõre becélzás kioldalazás és lövésen bukik😊

Azért az se mindegy, hogy ezt csak egyszer csinálja, vagy folyton 😄

Denes888
OFF:
Van egy eredeti cd kulcsom COD:MW2-höz. Most kaptam, de már korábban megvettem az MM-ben, szóval eladó.
Onlinekeystorenál vettem 2 napja. Ezeket elvileg már nem bannolják.
Ha mégis, a pénzt visszautalom, vagy szerzek új keyt tõlük.
ára: 8k
ON:

BFBC2 Nick: Dervis X360 Gamertag:Denes888

Snexi
aimos köcsög...