Modern Warfare 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
vagy copycat deathstreakkel lemásolta

Felvette másét.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Grove4
Olyan lehet,hogy egyik másik játékosnak olyan fegyvere van,ami az õ szintjén még elérhetetlen?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

DarkSector
nekem mondod...haver hányszor kibaszott igy velem...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Félõ hogy az IW-nél hiába dörömbölnének, mert Õ azt mondaná, hogy válts szolgáltatót...

steam, origin: ACE_hun

ha ilyen lenne elég sokan dörömbölnének az IW nél a pénzüket követelve...

eladott pédányszám: x millió..

visszavásárolt példányszám x/2 millió...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ezt valami Warezos találta ki hogy a fejlesztõket rákényszerítse a dedikált serverek beindítására... 😄

steam, origin: ACE_hun

Másik:

Steam ID

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Level Hack:

Steam ID

Nem azzal van a gond, hogy ha felveszik, fõleg ha lelõnek, akkor inkább már csapattársé legyen, de hogy el akarja lopni, amikor ott vagyok, fõleg, hogy alááll, és agyonüti XD
Volt már olyan is,hogy egyik társam csak úgy elrohant mellettem és úgy ütötte agyon a csomag 😄
Veszélyes egy jószág 😄

Prince23
😄D

De kapsz érte XP-t, ha felveszik. szal megéri. tõlem mindent felvehetnek, csak ne AC legyen.

A legjobb, amikor az egyik társad el akarja lopni a csomagodat, de még nem érkezett meg, és beáll alá, és agyonüti 😄
Múlt héten egy csomó ilyen zsenivel találkoztam XD

Roy Manson
DarkSector
én potyázni szoktam...ha hivnak 5 csomagossat, akkor jut nekemis...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

morphologu
jó nektek nekem 1* sikerült a Chopper Gunner megkapni éppen berepült a pályára mikor vége lett. Kicsit sem b** meg az ideg. <#falbav><#szomoru1>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

DarkSector
jah nem azé, de legtöbben biztos azok...
akkor amcsik...😄

Félig kamuhír.
Ha mégis valamelyik "normál" szolgáltató meglépné akkor legfeljebb lehülyézik és váltanak, sehol sem tiltott a p2p használata, hiszen nem illegális.(kínában nem vagyok biztos) A steam maga is p2p kapcsolatot használ a digitálisan vásárolt tartalmak letöltéséhez és még sokan mások is.
A problémázók a telefonos mobil internet szolgáltatók, mert ott aztán tényleg lezabálja a sávszélt a sok notin játszó.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Ha valaki vesz egy játékot,és játszani akar vele,és esetleg felháborodna hogy ezt a netszolgáltatója nem engedi,akkor õ mitõl "kocka"?

DarkSector
azért megnézném mien káosz lenne ebbõl!!! 😄

vajon mi lenne rosszabb, a net hiánya, vagy hogy nem tudnak mw2-õzni a kockák?
😄

DarkSector
ez igy igaz...papiron már vagy 20éve kikapcsolhatták volna, hisz torrent, meg többi szarság is igy megy, vagy nem jól tudom?
skype az vajon nem p2p alkalmazás???
én tudom rosszul?

tommygear
nekem nem hogy nem sikerült, de még azt se láttam hogy más bevetné egy meccsen 😄
V43 1105
Nekem sikerült, kétszer eddig ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tommygear
közületek ki érte már el a nuke-ot?
Jaffa 2843

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

jaja valami ilyesmit olvastam en is de mar nem emlekszem, hogy mukodik nem hasznalok cp killstreakeket.

kezdetnek inkább a keresést kéne finomítani, pl. betudjuk állítani hogy melyik mappot keressen, pingel is lehessen játszani, meg ilyenek. 😄

Hiányzik a rádió is, hiába nyomom a "v"- nem jön elõ 😄

Frank99
az a szép, amikor az ilyenre ráírom, hogy cheater, erre egy kicsit késõbb le-nooboznak..

ilyenkor mit csináljak?
anyázzak ? :-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

A Care Package-s cuccból szerzett killek nem számítanak killstreakbe... legalábbis valami ilyesmit olvastam.

Grove4
1.:Airdrop
2.😛redator Missle
3.😛ave Lowe

Nekem eddig ez hatásosnak bizonyult.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

<#taps><#eljen>

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

A harrier eléggé rossz választás, lassan céloz és simán le lehet szedni 1 jól irányzott rpg-vel is. (tegnapelött leszedtem vele egy chopper gunner gépet is...volt öröm és sok gratuláció Karachi mappon)

1. Csomag (milyen baba ha rögtön egy ac-130-ast kap az ember)
2. Emergency drop (tele minden jóval)
3. Nuke

Szerintem nincs tuti recept rá, nagyon sok múlik azon hogy mennyi malac van az asztal alá készítve.

Rossz killstreakeket használsz. Ha nuke-t akarsz akkor:
1. Harrier Strike
2. Chopper Gunner
3. Nuke

ha chopper gunnerig eljutsz, általában már semmi nem állít meg😄

Prince23
Egyébként a Counter uav és stealth bomber helyett már ezeket a killstreakeket ahsználom:

csomagküldõ
predator
emergency😄

amikor ellopják a csomagjaimat, fõleg emergencyt, kurvára felbasznak vele😄 ilyenkor erõsen gondolkodom h a pave lowet rakjam e be helyette

Én eddig a 25 killig el sejutottam, és nem is fogok😞
max killem eddig 16.

Prince23
Elképesztõ hogy hogy tudnak az iw.neten csíterek játszani, most jöttem el onnan. a tagot nem lehettet lelõni egyáltalán... kb 37-0 statnál csak egy martyrdom állította meg. de mondták is h csíter a többuiek is, saját csapattárs is. Aim szaros volt. de le is lépett. nem nyomta be a Nuke-ot.
rohadjon meg minden csaló😄

csabush
Nem kell ezen csodálkozni, public, mindig voltak, mindig is lesznek rohadt kis férgek, akik így mutatják mekkora a faszuk. Majd kinövik.

Fenrir
Nos, a megjelenés óta ma futottam elõször bele aimbotos-ba a játékban. Miután 5 percig osztogatta a fejeseket mi meg felváltva anyáztuk beírta, hogy elnézést kér és abbahagyja. Utána meg nagy vigyorogva elindította az atomot...

Lol?

A halál csupán a kezdet...

Waczkor
Játék közben fegyverekrõl szavazást?Ilyet én nem mondtam.

Lehet hogy lehet saját gémet indítani,de ott se lehet kivenni a fegyókat és sajna nem mindig lehet annyi embert összeszedni,hogy meglegyen egy publicra való.
Ezt kéne megoldani.
A pálya szavazás meg igen is jó,legalább átugorhatók a kemper pályák.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

proway
ninckem: feszer

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

proway
hali. vlki felvenne barátnak steam-en? 1. mert még egy sincs😄 2. kipróbálnám a coop-ot is pls😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Kösz a tippet
Beállítottam a portokat amik kellenek az MW2nek de még mindig ugyanaz
connecting iwnet... és baszik elindulni
Pl. Vote Kick kellene,mert jópárszor van hogy valakinek a karaktere ott marad a start ponton aztán körökön keresztül nem csinál semmit.Néha kidobja valami "Inactivity"-vel néha meg nem...
Meg úgy bírnám ha pl. a Level Hacker emberkéket lehetne kickelni még egy darabig,amíg ennyire kirívó a csalásuk,lehet kicsit elgondolkodnának ha minden játékból fél perc alatt kirúgnák õket a normális játékosok.

Játékon belüli szavazás halmaznak fegyverekõl,stb-rõl nincs sok értelme,mert akkor tényleg lelõnek valakit,egybõl indít egy ilyen szavazást,utána egy olyat,akkor belép egy új ember annak az nem tetszik,akkor indít egyet arról...
Ezt valahogy egyértelmûen belépéskor a menüben kéne megoldani valahogy.Hogy már eleve olyan "szervereket" keressen ahol a beállított dolgok mennek csak.Viszont ebbe meg azért nem hiszek,mert ehhez túlságosan át kéne a rendszert alakítani,ekkor változás úgysem lesz.
Csak a Dedikált szerver lenne megoldás.Egyszerûen megoldható,mindenki kedvére való helyre mehetne.Hát ez meg ugye tudjuk mért nem lesz...

legalább a kickelést lehetne votelni. bár akkor engem valszeg mindig kirugnának (kis ego, de sajna igaz, ma is leaimosoztak😄)

Szavazás? Te viccelsz?
Én még a vote skip mappot is kivetetném velük.
Még mindig lehet privátot indítani és állítgatni...ja hogy úgy a kutya sem lesz fent. upsz!

Waczkor
Azzal kiegyeznék én is,hogy állítható legyen,mik engedélyezettet és mik nem.Kezdetnek elég lenne.
Valamint a szavazás is jó lenne,bár korlátok között,mert ha engedélyezett,akkor a fele játék azzal megy el,hogy mindenre megy a szavazás.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

csabush
Jó, rossz volt a megfogalmazás. Nekem nem kiherélést jelentett hanem felüdülést, de a játék alapjához képest ki lett herélve.

Kiherélés?Én inkább a vadhajtások lenyírbálásának hívnám...

csabush
Késõbb úgyis kiherélik ezt is, mint a COD4-et, PAM illetve ProMod formájában. COD4el sokat toltam a warokat, és meg kell mondjam jót tett a játéknak a herélés. Egyedül a húzott gránátot nem értettem miért kellett kivenni, de valahogy túltettem magam rajta😊
Ezt is elfogja érni a végzet, mivel ahhoz, hogy sikeres Multi játék lehessen, a kockák miatt elõbb, vagy utóbb be kell vezetni a változtatásokat. Részemrõl mind1, mert még nem vettem meg, majd, esetleg, talán. Ha meg is veszem akkor is csak a COD4es "múltam" miatt.

majd megoldják valahogy remélhetõleg az akimbo-t, a GL-t, és társait. Vagy csak adjanak lehetõséget arra, hogy private matchben lehessen konzolba kivenni fegyókat meg egyéb dolgokat. Esetleg lehetne indítani szervert IWneten keresztül, ahol te állítod be milyen fegyó lehet, stb... remélem ezek nem csak álmok maradnak

Marci0115
ahj el basztam nem a statot akartam lefotozni , hanem hogy 10 fejest adott be egymás után