Modern Warfare 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
steam, origin: ACE_hun
eladott pédányszám: x millió..
visszavásárolt példányszám x/2 millió...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
steam, origin: ACE_hun
Volt már olyan is,hogy egyik társam csak úgy elrohant mellettem és úgy ütötte agyon a csomag 😄
Veszélyes egy jószág 😄
De kapsz érte XP-t, ha felveszik. szal megéri. tõlem mindent felvehetnek, csak ne AC legyen.
Múlt héten egy csomó ilyen zsenivel találkoztam XD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
akkor amcsik...😄
Ha mégis valamelyik "normál" szolgáltató meglépné akkor legfeljebb lehülyézik és váltanak, sehol sem tiltott a p2p használata, hiszen nem illegális.(kínában nem vagyok biztos) A steam maga is p2p kapcsolatot használ a digitálisan vásárolt tartalmak letöltéséhez és még sokan mások is.
A problémázók a telefonos mobil internet szolgáltatók, mert ott aztán tényleg lezabálja a sávszélt a sok notin játszó.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
vajon mi lenne rosszabb, a net hiánya, vagy hogy nem tudnak mw2-õzni a kockák?
😄
skype az vajon nem p2p alkalmazás???
én tudom rosszul?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ilyenkor mit csináljak?
anyázzak ? :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
2.😛redator Missle
3.😛ave Lowe
Nekem eddig ez hatásosnak bizonyult.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
1. Csomag (milyen baba ha rögtön egy ac-130-ast kap az ember)
2. Emergency drop (tele minden jóval)
3. Nuke
Szerintem nincs tuti recept rá, nagyon sok múlik azon hogy mennyi malac van az asztal alá készítve.
1. Harrier Strike
2. Chopper Gunner
3. Nuke
ha chopper gunnerig eljutsz, általában már semmi nem állít meg😄
csomagküldõ
predator
emergency😄
amikor ellopják a csomagjaimat, fõleg emergencyt, kurvára felbasznak vele😄 ilyenkor erõsen gondolkodom h a pave lowet rakjam e be helyette
Én eddig a 25 killig el sejutottam, és nem is fogok😞
max killem eddig 16.
rohadjon meg minden csaló😄
Lol?
A halál csupán a kezdet...
Lehet hogy lehet saját gémet indítani,de ott se lehet kivenni a fegyókat és sajna nem mindig lehet annyi embert összeszedni,hogy meglegyen egy publicra való.
Ezt kéne megoldani.
A pálya szavazás meg igen is jó,legalább átugorhatók a kemper pályák.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Beállítottam a portokat amik kellenek az MW2nek de még mindig ugyanaz
connecting iwnet... és baszik elindulni
Meg úgy bírnám ha pl. a Level Hacker emberkéket lehetne kickelni még egy darabig,amíg ennyire kirívó a csalásuk,lehet kicsit elgondolkodnának ha minden játékból fél perc alatt kirúgnák õket a normális játékosok.
Játékon belüli szavazás halmaznak fegyverekõl,stb-rõl nincs sok értelme,mert akkor tényleg lelõnek valakit,egybõl indít egy ilyen szavazást,utána egy olyat,akkor belép egy új ember annak az nem tetszik,akkor indít egyet arról...
Ezt valahogy egyértelmûen belépéskor a menüben kéne megoldani valahogy.Hogy már eleve olyan "szervereket" keressen ahol a beállított dolgok mennek csak.Viszont ebbe meg azért nem hiszek,mert ehhez túlságosan át kéne a rendszert alakítani,ekkor változás úgysem lesz.
Csak a Dedikált szerver lenne megoldás.Egyszerûen megoldható,mindenki kedvére való helyre mehetne.Hát ez meg ugye tudjuk mért nem lesz...
Én még a vote skip mappot is kivetetném velük.
Még mindig lehet privátot indítani és állítgatni...ja hogy úgy a kutya sem lesz fent. upsz!
Valamint a szavazás is jó lenne,bár korlátok között,mert ha engedélyezett,akkor a fele játék azzal megy el,hogy mindenre megy a szavazás.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Ezt is elfogja érni a végzet, mivel ahhoz, hogy sikeres Multi játék lehessen, a kockák miatt elõbb, vagy utóbb be kell vezetni a változtatásokat. Részemrõl mind1, mert még nem vettem meg, majd, esetleg, talán. Ha meg is veszem akkor is csak a COD4es "múltam" miatt.